שרשור תגובות: אפל מציגה: מערכת IOS6 חדשה, מקבוק פרו חדש ואת מערכת ה OSX החדשה

חדשות מכל העולם של מכשירים ניידים - סלולרי, ניווט, וכל דבר שנייד.
Asafc
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 817

שליחה

Shayosef כתב:אהבתי את סירי לאייפד, השעון העולמי שהצטרף לאייפד מגניב מאוד

ה iOS6 על האייפד זה שדרוג רציני.
...
סירי לאייפד זה רק באייפד החדש, פשוט ביזיון... אין סיבה לא לשים אותה על אייפד 2 ואפילו אייפד 1 חוץ מחזירות

עמית_לגו
עורך חדשות HT
עורך חדשות HT
תגובות: 1728
שם מלא: עמית לגו

שליחה

תודה רבה על הסיכום של האירוע (Y)

אפל ממש השקיעה בIOS6 רואים את השינויים שהיא עשתה אבל עדיין הם מביאים לנו עם המערכת ההפעלה המון אייקונים שאנו לא זקוקים להם ואנו לא יודעים היכן לשים אותם וככה הם סתם תופסים מקום.
גם אתמול בCNET בשידור החי ציינו שאין ממש הרבה אנשים העולם שמשתמשים באייפון במלואו ובכל האייקונים שהוא מציע לפני התקנת האפליקציות עליו מהאפ סטור ולכן הם אוהבים לדחוף אותם לעמוד האחרון בכוונה שהם לעולם לא ישתמשו בו או יתייחסו אליו.
אבל בעיקרון היא גם שיחקה אותה עם המקבוקים החדשים והגדלת הזיכרון שציפיתי כבר שיגדילו והמערכת ההפעלה החדשה מציע המון והיא בהחלט עושה שינוי לא קטן בMACBOOK שלהם.
וכמו שצוין בפעם הראשונה בקנסים של אפל אין דבר אחרון ומפתיע אין one more last thing די מפתיע בלהתחשב באירועים שלהם גם עוד לפני מותו של סטיב.
בנוסף, זה מצער שסירי מגיעה רק לאייפד החדש ולא לאייפון 4 או לאייפוד 4.
מי שרוצה לראות את כל הWWDC 2012 שיכנס לפה:
http://events.apple.com.edgesuite.net/1 ... index.html
כל הכתבות שלי
עמית לגו

esloan
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2796

שליחה

Batnun תודה.

IOS6 - לא תודה.

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46473

שליחה

בדיקה מקרוב של המסך החדש:
http://www.anandtech.com/show/5998/macb ... y-analysis

דודיפלצת
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2183

Re: אייפד

שליחה

Asafc כתב:
Shayosef כתב:אהבתי את סירי לאייפד, השעון העולמי שהצטרף לאייפד מגניב מאוד

ה iOS6 על האייפד זה שדרוג רציני.
...
סירי לאייפד זה רק באייפד החדש, פשוט ביזיון... אין סיבה לא לשים אותה על אייפד 2 ואפילו אייפד 1 חוץ מחזירות
...
נראה לי שיש לאייפד 2. לאייפד 1 אני לא מבין למה לא באמת :/
תוקם לאלתר קטגורית אודיו חד-ערוצי!

IamEzio
סמל אישי של משתמש
גורו מחשוב/לינוקס
גורו מחשוב/לינוקס
תגובות: 6835

שליחה

זאת עדיין גרסת בטא ויש סיבה לך ,אני משער שהמפות ישתפרו עם הזמן ,בכל זאת יש עדיין לפחות חודשיים עד שתגיעה הגרסא הסופית ויש להם זמן לשפר את המפות עוד יותר.. הרי שבOSM השירות עליו מבוססות המפות ,יש מפות דיי מלאות של ישראל ..

http://www.refnum.com/tmp/apple.html
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |

stompy
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1416

שליחה

אהבתי את המקבוקים החדשים (Y)
IOS לא חדשו לי יותר מדיי
זה מין חידושים שאתה מקבל בעדכוני תוכנה בסיסיים
זה כמו תיקונים לא עשה עלי רושם
במיוחד זה שהם מעתיקים את כל הפיצרים מאנדרואיד ועוד מחריזים על זה זה בכלל ....
אני לא רואה פה חידוש.

העדכון האחרון של XBMC כבר יותר עשה לי את זה חח
welcome to the blockchain
things are about to change
open up the gates
systems get replaced

IamEzio
סמל אישי של משתמש
גורו מחשוב/לינוקס
גורו מחשוב/לינוקס

שליחה

אפל הראו רק חלק מהפיצ'רים ... תמיד יש עוד הרבה פי'צרים אחרים שפשוט לא מראים בקיינוט ומחכים שהלקוחות יגלו אותם אחד אחד ,חוץ מזה שכל בטא לרוב מתווספים פי'צרים - גם אם הם קטנים ככה שיש עוד כמה חודשם עד הגרסה הסופית אין ממש טעם להתחיל לשפוט עכשיו גרסת בטא ראשונית .

Itsik_G
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1178

שליחה

IamEzio כתב:זאת עדיין גרסת בטא ויש סיבה לך ,אני משער שהמפות ישתפרו עם הזמן ,בכל זאת יש עדיין לפחות חודשיים עד שתגיעה הגרסא הסופית ויש להם זמן לשפר את המפות עוד יותר.. הרי שבOSM השירות עליו מבוססות המפות ,יש מפות דיי מלאות של ישראל ..

http://www.refnum.com/tmp/apple.html
...
המימוש כרגע של מפות אפל בישראל הוא עלוב ביותר, אבל גם ב OSM חסר המון מידע.
המפה של OSM נראית כמו המפה של WAZE בתחילת הדרך כשלא היה מיפוי מלא.

בקצב הזה, כנראה ש IOS6 תהיה מערכת ההפעלה הראשונה של אפל שלא אמהר לשדרג אליה.

IamEzio
סמל אישי של משתמש
גורו מחשוב/לינוקס
גורו מחשוב/לינוקס

שליחה

וידאו שמראה את הApp store בגרסה החדשה.

בלי קשר לזה שהמימוש של המפות עדיין לא "משהו" בארץ ,אפשר כן לראות מהוידאו את הסיבה שהמכשירים הישנים לא קיבלו את מצב התלת מימד ,לפי מה שזה נראה מהתמונה זה אייפד 2 דו ליבתי , עם ביצועים גראפיים מאוד חזקים וגם עליו המפות בתלת מימד לא מרחמות .. ככה שכנראה שעם האייפון 4 זה גם יהיה אפילו גורע יותר .. אבל מה שכן מהסרטון אפשר לראות שבעצמם אפלקציית המפות מראה גם מימוש דומה לGoogle Earth .

רונן
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5684

שליחה

אני לא יודע מה אתם רוצים ?

נראה לי שכגודל הצפייה - גודל האכזבה ...

אפל חברה מדהימה שעושה דברים מדהימים , עד היום הוכיחה עצמה עם מכירות מדהימות , תעוזה , מוצרים נפלאים , ואפילו תמיכה בחינוך , ובפלח אנשים עם מוגבלויות .

שנים שהייתי עם pc , לפני מספר חודשים רכשתי iMac בניגוד לעצת משפחתי ...

כיום , "הולכים מכות " בבית - מי יתפוס ראשון את ה iMac לשימוש והנאה ...

עשו מצווה , בואו לא נפתח וויכוח , זאת דעתי בלבד !

shay1
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2164

שליחה

אתה הולך והופך להיות חריג בנוף ארצנו בעיקר בנוף ארצינו
היום בעידן טכנולוגית הפיסי עם המעבדים החדשים לקנות מק זה לזרוק כסף ולהעשיר את קופת אפל
מרבית החומרה במק כגון מעבד,כרטיס מסך ועוד כמה דברים ,הם יצרנים חיצונים שמיצרים את אותו מוצר זהה עבור מחשבי פיסי ואין הצדקה לשלם פי שלוש רק בגלל שכתוב על זה מק
ואם אתה כל כך רוצה מערכת ההפעלה של אפל אתה יכול להתקין אותה על פיסי
היום יותר ויותר אדריכלים מבינים שאין צורך להוציא עשרות אלפי שקלים על מק בו בזמן שבמחיר הזה אתה יכול להקים מס' עמדות עבודה של פיסי וישאר לך עודף ולא תרגיש בהבדל
מחינת מכירות סלולאר סמסונג עברה את אפל מזמן אבל ההבדל שאפל הרוויחה יותר על מכשירי הסלולאר כי יודעת לייצר בזול. (תוך ניצול אנשים מוגבלים או תוך ניצול אנשים עם מצוקות עוני עם משכורות מתחת למינימום)
רק כדי להמחיש לך ההזמנה המוקדמת למכשיר סלולאר סמסונג 3 הייתה 9 מיליון
אפל ידוע בניצול העובדים ,מציעה שתקרא קצת כתבות בעניין סביבת עבודה באפל לפחות עד לפני שנה לא הייתה רוויה בנחת וכניראה שגם היום
כשאתה מת אתה לא יודע שאתה מת ,רק לאחרים זה קשה.
אותו דבר כשאתה טיפש.

matanhh
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 154

שליחה

חבל שהגירסה 6 לא תעבוד על אייפוד טאץ דור 3 מאוכזב מאוד שהגירסה 6 לא תעבוד עם זה.אבל לפחות האייפד 2 שלי כן יתמוך בזה מחכה לגירסה שתצא!

IamEzio
סמל אישי של משתמש
גורו מחשוב/לינוקס
גורו מחשוב/לינוקס

שליחה

shay1 ...

אפל מוכרת יותר סמארטפונים בסמסונג ,אבל סמסונג עוקפת את אפל רק בכמות המכשירים הסלולארים ,ולא בכמות הסמארטפונים שהיא מוכרת .. כמו להשוות את כמות מכירות המאזדה 6 בהשוואה למכירות הS Class ..

בקשר למאק, האמת דיי נמאס מהשטות הזאת שכולם מאמינים לה שמאק עולה פי כמה וכמה ממחשב PC .. ויש מספיק דוגאמות לגבי זה..

הUltaBookים ,MBA בסיסי עם ivy Bridge i5 דו ליבתי ,4GB של RAM וSSD של 64GB עולה 999$ ואילו דגם עם מסך 13.3" ו128GB SSD עולה 1199$ .. וכמה עולה Zenbook עם מפרט דומה .. בערך אותו הדבר (אתה יכול לראות את הטבלה למלעה , הטבלה למטה היא עם דגם שיש בהם דיסק קשיח קטן ולא SSD ככה שהם לא ברי השוואה)

http://www.anandtech.com/show/5843/asus ... 21a-review

אם להסתכל על מחשבי הAll in One ,אז המחיר של הiMac מתחיל ב1199$ ,והנה לדוג' ALL IN ONE של DELL ..

http://www.anandtech.com/show/5866/dell ... m-allinone

הimac הנוכחי עוד לא עודכן השנה ,אז במחיר הזה של 1999$ הוא כולל בi5 Sandy bridge , 4GB RAM וHD6970 , אז אם הוא היה מעודכן הוא היה מקבל מפרט דיי דומה עם ivy bridge וUSB 3.0 ,וכנראה גם ת אחד מכרטיסי הGTX החדשים - בהתחשב בעובדה שהMBP קיבל את הGT650 לעומת הHD6750M שהיה בו ובאיימק הזה יש גם ככה GPU חזק יותר .. וגם בסופו של דבר דגם ה27" כולל את אותו הפאנל שיש במסך הThunderbolt שעולה 999$ ככה שגם את זה צריך לקחת בחשבון (שכן זה מסך מעולה .. )

אם MBP ,בקטגוריה שלו אי אפשר להגיד שהוא Ovepriced ,זה לא נייד הפלסטיק הרגיל ומכשירים ברמתו כמו הHP ENVY לא באמת זולים משמעותית ..

והMini , הדגם הבסיסי עולה 599$ ,אם לקחת מכשיר עם מפרט דומה יחסית ..

http://www.newegg.com/Product/Product.a ... 6856158030

http://www.apple.com/macmini/specs.html

למיני יש 2GB של זיכרון ולזה 4GB של RAM ,אבל למיני יש i5 דו ליבתי ופה יש רק i3 דו ליבתי ולמיני יש גם חיבור Thunderbolt ככה ש50$ הפרש לטובת הPC לא ממש משנים הרבה בהתחשב ביתרונות של המיני בהשוואה אליו .
ובמיני אגב,הספק אפילו מובנה ככה שזה גם סוג של יתרון בשבילו.
ככה שבהחלט אפשר לראות שמחשב PC לא זול פי כמה ממאק עם מפרט דומה..

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android
תגובות: 15029

שליחה

IamEzio כתב:shay1 ...
אפל מוכרת יותר סמארטפונים בסמסונג
...
בבקשה לעשות בדק בית ולחזור לכאן עם תשובות (בוא ניקח את הרבעון הראשון של 2012 כדוגמה)
http://www.computerworld.com/s/article/ ... e_s_iPhone

וזה עוד לפני שמדברים על ה-SGSIII החדש שהולך לשבור את כל שיאי סמסונג במכירת סמארטפונים

IamEzio
סמל אישי של משתמש
גורו מחשוב/לינוקס
גורו מחשוב/לינוקס

שליחה

טוב יכול להיות ,למען האמת אני דיברתי על הרבעון האחרון של 2011 ,שחכתי לגמרי מהתנונים האלו ,אבל מה שכן סמסונג לא פרסמה נתונים מדוייקים לגבי מכירות הסמארטפונים שלה עד כמה שאני זוכר ,בעוד שאפל פרסמה כמה אייפונים נמכרו ,ככה שלא בטוח כמה נכון הנתון הזה לדעתי ..

רונן
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5684

שליחה

shay1 כתב:אתה הולך והופך להיות חריג בנוף ארצנו בעיקר בנוף ארצינו
היום בעידן טכנולוגית הפיסי עם המעבדים החדשים לקנות מק זה לזרוק כסף ולהעשיר את קופת אפל
מרבית החומרה במק כגון מעבד,כרטיס מסך ועוד כמה דברים ,הם יצרנים חיצונים שמיצרים את אותו מוצר זהה עבור מחשבי פיסי ואין הצדקה לשלם פי שלוש רק בגלל שכתוב על זה מק
ואם אתה כל כך רוצה מערכת ההפעלה של אפל אתה יכול להתקין אותה על פיסי
היום יותר ויותר אדריכלים מבינים שאין צורך להוציא עשרות אלפי שקלים על מק בו בזמן שבמחיר הזה אתה יכול להקים מס' עמדות עבודה של פיסי וישאר לך עודף ולא תרגיש בהבדל
מחינת מכירות סלולאר סמסונג עברה את אפל מזמן אבל ההבדל שאפל הרוויחה יותר על מכשירי הסלולאר כי יודעת לייצר בזול. (תוך ניצול אנשים מוגבלים או תוך ניצול אנשים עם מצוקות עוני עם משכורות מתחת למינימום)
רק כדי להמחיש לך ההזמנה המוקדמת למכשיר סלולאר סמסונג 3 הייתה 9 מיליון
אפל ידוע בניצול העובדים ,מציעה שתקרא קצת כתבות בעניין סביבת עבודה באפל לפחות עד לפני שנה לא הייתה רוויה בנחת וכנראה שגם היום
...
אותי מעניין דבר אחד , הנדסת אנוש !

רכשתי את האייפד החדש , תוך 3.5 דקות ( הכוללות שתיית מים ) כל אנשי הקשר , מועדפים, ספר טלפונים , הגדרות, אפליקציות ,יומן פגישות , sms ים , ועוד , נשתלו באייפד החדש באמצעות ה iCloud

היום , אני קובע פגישה באייפד , מגיע הביתה בערב והפגישה מעודכנת ב iMac,

הכל עובד חלק , הכל תקין , אין לי ולא זוכר מה זה הודעות שגיאה כפי שהיה לי ב windows ...

אין וירוסים , אין תוכנות אנטי וירוסים .....

הכל ללא צורך בידע שלי בנושא מחשוב ,

ובאותו עניין , סטיב ג'ובס אמר משהו שמצא חן בעיני ," על מנת לנהוג ברכב , אין צורך לדעת איך מערכת המתלים בנוייה ..."

דודיפלצת
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2183

שליחה

איזה כיף, שוב הויכוח הזה.... באמת הרבה זמן לא שמענו אותו.
תוקם לאלתר קטגורית אודיו חד-ערוצי!

IamEzio
סמל אישי של משתמש
גורו מחשוב/לינוקס
גורו מחשוב/לינוקס

שליחה

למען האמת ..המפות לווין של גוגל בארץ בהשוואה לאלו בניו יורק לדוג' לא נראים כל כך מדהים ..

זה תמונת לווין של גוגל,לא בזום המקסימלי - אפילו לא קרוב שכן אם מתקבים אפילו טיפה יותר פשוט אין תמונה ..

[img2=550x825]http://img836.imageshack.us/img836/114/img0001lr.png[/img2]
By iamezio at 2012-06-12

וזה לעומת זאת סתם תמונת לווין מניו יורק מגוגל בזום מקסימלי ..

[img2=550x825]http://img507.imageshack.us/img507/858/img0002ei.png[/img2]
By iamezio at 2012-06-12

shay1
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2164

שליחה

רונן כתב:
shay1 כתב: ,

ובאותו עניין , סטיב ג'ובס אמר משהו שמצא חן בעיני ," על מנת לנהוג ברכב , אין צורך לדעת איך מערכת המתלים בנוייה ..."
...
מה כבר אתה מצפה מסטיב ג'ובס? למכור לך מכונית מרוץ בעלת 4 הילוכי ספורט שמגיע ל200 קמ"ש ב4 שניות?
הרי זה לא ההתמחות של אפל ההתמחות שלהם זו מערכת לטיפשים ("ולאנשים חסרי מעוף ועמוד שידרה") ,מערכת סגורה לפי רצונותיו של המתכנן ולפי ראות עיניו מה טוב לך ומה לא טוב לך אם מתאים לך שיגדו לך איך לאכול ,מה לאכול ואיך להתלבש ללא יכולת שלך להתערב בהחלטות אשרך
...
כשאתה מת אתה לא יודע שאתה מת ,רק לאחרים זה קשה.
אותו דבר כשאתה טיפש.

חזור אל “חדשות ניידים”