טאבלט - מתנה לאשתי
גם החברות הסלולריות רצו להרוויח והיו מי שהבינו
את השיקולים שלהם
אפל מהחברות החזיריות ללא ספק
ושוב אותם אנשים שיסבירו לך שבאפל יודעים יותר טוב ממך
כמה מספיק לך וכמה הוגן שתשלם לה עבור זה
כל אחד ודעתו ואני לא מזלזל בה
אבל זו בהחלט צרכנות
וצרכנות היא תמיד גם פוליטית (לא של ימין שמאל)
במובן של מוקדי כח ושליטה של מונופולים למשל
ללא פוליטיקה אי אפשר למנוע ריכוזיות
והקשר בין ריכוזיות לצרכנות גם הוא ברור
את השיקולים שלהם
אפל מהחברות החזיריות ללא ספק
ושוב אותם אנשים שיסבירו לך שבאפל יודעים יותר טוב ממך
כמה מספיק לך וכמה הוגן שתשלם לה עבור זה
כל אחד ודעתו ואני לא מזלזל בה
אבל זו בהחלט צרכנות
וצרכנות היא תמיד גם פוליטית (לא של ימין שמאל)
במובן של מוקדי כח ושליטה של מונופולים למשל
ללא פוליטיקה אי אפשר למנוע ריכוזיות
והקשר בין ריכוזיות לצרכנות גם הוא ברור
- Neter
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 376
- שם מלא: neter
- נתן תודות: 60 פעמים
- קיבל תודות: 24 פעמים
אתה צודק ואל תקשיב לכל האייפדיסטים שיש כאן. הם חולים או דתיים ולא מבינים לקול ההיגיון.mayeast כתב:הדרישות הן מאוד בסיסיות.Itay_Pollak כתב:השאלה הראשונית היא גם מה האישה עומדת לעשות עם המוצר. זה שאנחנו היינו רוצים (גם פסיכולוגיות) לפרוץ אותו, לקסטם אותו, להכניס סרטים וכו' - לא אומר שזה ממש מעניין אותה.
אולי למשל היא רוצה בכלל לעשות שימוש בעיקר בתמונות וגוגל EARTH (אתמול שיחקתי איתו קצת ב3 - WOW)....
גלישה, פייסבוק , אולי סטרימינג של תוכניות טלויזיה שמפסידים (אין לנו מג'יק עדיין).
אפל אני לא אקנה באופן מוצהר וברור. שיהיה כמה פשוט שיהיה.
בתור צרכן אני מרגיש שאפל משתינה על הצרכנים כבר שנים עם המגבלות שלה, ולא מתאים לי.
גילוי נאות - לבן שלי יש איפון, וזה רק בגלל שקיבלתי אותו מהעבודה . עבורי רכשתי מכספי HTC.
אז איפד יותר סגור, אין מקום לטעויות. אבל יש מגבלות. אין FLASH, צריך לפרוץ בכדי לסנכרן נורמלי בלי איטיונס וכו'.
לדרישות שלי - אנדרואיד מספיק ומתאים. ולא צריך לסבסד יצרן עם אגו מנופח. שאם תחשבו בתור צרכנים האם הייתם רוכשים מוצר אחר שמגביל אתכם (אין סוללה, חייבים איטיונס, אין חריצי הרחבה, חיבורים החוצה צריך כל מיני מתאמים וכו)....
יש לי בשבילך שלוש מילים: Asus Transformer Prime.
יש לי אותו מינואר. שינוי חיים. קל, חזק, מהיר. תוריד את BSPlayer וזה ינגן לך את הכל. משחקים: אינסוף (אפילו אם זה בא אחרי שזה יצא לאפל), אינטרנט (Opera), ניהול מטלות, קריאה (!) וספרים אלקטרונים, מצלמה מצויינת ומה לא. הטאבלט היחיד בעולם שאתה יכול להשתמש בו תחת שמש יוקדת ועדיין לראות הכל על המסך. עוד מעט אני אשתמש בו כקרש חיתוך במטבח מרוב שהוא עמיד...
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
ברור ,כי אתה האדם האובייקטיבי היחיד קטן .. למען האמתש לו מסך מעולה ואפילו מצויין ,והוא באמת מציג עוצמת תאורה גבוהה מהרגיל.. אבל מצד אם תצא קצת מהבוצע גם תראה את היתרונות של הצד שני ,המסך באייפד החדש מציג רזולוציה גבוהה ,וטווח צבעים גבוהה יותר ,ועד שהinfinity עם מסך ה1080P שלו יצא ,שום טאבלט אחר לא יתקרב אפילו לאייפד מהבחינה הזאת ..אתה צודק ואל תקשיב לכל האייפדיסטים שיש כאן. הם חולים או דתיים ולא מבינים לקול ההיגיון....
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
- Neter
-
- חבר פעיל מאוד

הבן אדם אומר בפירוש שלא בא לו על הiOS ואתה מדבר על נתונים של המסך של האייפד. אני מבין לליבו׃ iOS משעמם גם אותי במקרה הטוב ומעצבן בכל מקרה אחר.אז ביקשו לדבר על מכשירי אנדרואיד, אפשר לכבד את זה? ישנם אינסוף דיונים המתנצחים אנדרואיד מול אפל, מי יותר טוב? (שלדעתי זה כמו להתווכח מה יותר טוב - אנריקוט או סינטה? אין וויכוח! כל אחד והטעם שלו).IamEzio כתב:ברור ,כי אתה האדם האובייקטיבי היחיד קטן .. למען האמתש לו מסך מעולה ואפילו מצויין ,והוא באמת מציג עוצמת תאורה גבוהה מהרגיל.. אבל מצד אם תצא קצת מהבוצע גם תראה את היתרונות של הצד שני ,המסך באייפד החדש מציג רזולוציה גבוהה ,וטווח צבעים גבוהה יותר ,ועד שהinfinity עם מסך ה1080P שלו יצא ,שום טאבלט אחר לא יתקרב אפילו לאייפד מהבחינה הזאת ..אתה צודק ואל תקשיב לכל האייפדיסטים שיש כאן. הם חולים או דתיים ולא מבינים לקול ההיגיון.......
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

לא אני זה שהתחלתי עם "אפל VS אנדרואיד" ולא אני זה שניסיתי לדחוף את האייפד כל פעם מחדש ,אני בעצמי אמרתי לו שהוא יכול לקנות מה שהוא רוצה וזו זכותו ..
אבל מה שמעצבן אותי זה ה"אובייקטיביות" המדהימה שלך.. מצד אחד אתה מקלל כל אחד שאומר מילה טובה על iOS והאייפד ,ומצד שני כותב תגובות הערצה כלפי הTransformer Prime שלך ,כמו שכבר ציינתי שהוא לא מושלם כמו שאתה חושב.
אבל מה שמעצבן אותי זה ה"אובייקטיביות" המדהימה שלך.. מצד אחד אתה מקלל כל אחד שאומר מילה טובה על iOS והאייפד ,ומצד שני כותב תגובות הערצה כלפי הTransformer Prime שלך ,כמו שכבר ציינתי שהוא לא מושלם כמו שאתה חושב.
- Neter
-
- חבר פעיל מאוד

את מי ומתי קיללתי??! אתה רוצה תביעת דיבה? אני גם לא אמרתי שאני אובייקטיבי, בפירוש ציינתי שאני בעל המכשיר עליו אני ממליץ, כמו כן אמרתי שאני שונא את המוצרים של אפל, את הiOs, את אייטיונס וכיוצ"ב וזאת זכותי! אז את הקריאה הסלקטיבית שלך תשמור לתגובות בYNET, פה זה פורום מקצועי ואין מקום למתלהמים שכמוך!IamEzio כתב:לא אני זה שהתחלתי עם "אפל VS אנדרואיד" ולא אני זה שניסיתי לדחוף את האייפד כל פעם מחדש ,אני בעצמי אמרתי לו שהוא יכול לקנות מה שהוא רוצה וזו זכותו ..
אבל מה שמעצבן אותי זה ה"אובייקטיביות" המדהימה שלך.. מצד אחד אתה מקלל כל אחד שאומר מילה טובה על iOS והאייפד ,ומצד שני כותב תגובות הערצה כלפי הTransformer Prime שלך ,כמו שכבר ציינתי שהוא לא מושלם כמו שאתה חושב....
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

אולי באמת שלא קיללת .. אבל כן קראת לכולם "פאנבויס" כאילו אתה באמת האוביקטיבי היחיד ,והנה אפילו אתה אמרת שאתה לא אובייקטיבי ..אז איזה זכות יש לך לקרוא לכל מי שאומר מילה טובה על iOS פאנבוי כשאתה בעצמך מעריץ את המכשיר שלך ואת אנדרואיד בצורה לא פחות עיוורת .. ורק שתדע שהרבה מהחברים שיש להם פה אייפד גם יש להם מכשיר אנדרואיד ,ככה שלא ההיתי ממהר לקרוא להם פאנבויס .
אתה צודק ואל תקשיב לכל האייפדיסטים שיש כאן. הם חולים או דתיים ולא מבינים לקול ההיגיון....
- gamla77
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 356
- נתן תודות: 31 פעמים
- קיבל תודות: 14 פעמים
mayeast , תראה איזה פנדורה פתחת ...
שני הסנט שלי.
אני התלבטתי רבות מה לרכוש לאישתי ביומולדת האחרון. השימושים שלה דומים .
היא מחזיקה באייפון , אני בגלקסי S2. ככה שיש לה רקע ב IOS .
עם זאת , בסופו של דבר הלכתי על ה ASUS TRANSFORMER הראשון (הפריים עוד לא הושק אז)
אחרי גמגומים ראשונים היא למדה להשתמש בו ומסתדרת איתו. יתרון גדול מבחינתנו הוא עבודה עם טורנטים , הפשטות של העברת קבצים לטאבלט וממנוף וחוסר התלות באייטיונס המרגיזה.
יש גם כמה חסרונות שקשורים יותר למכשיר עצמו ולמעבד שלו (טגרה 2 לא סיפור הצלחה) ולבעייתיות של אסוס עם העדכון האחרון ל ICS
עם זאת הבנתי שהפריים לא סובל מאותן בעיות.
התכנון הנוכחי שלי הוא להמתין מעט ואז להחליף את הטרנספורמר במכשיר עם WIN8
שני הסנט שלי.
עם זאת , בסופו של דבר הלכתי על ה ASUS TRANSFORMER הראשון (הפריים עוד לא הושק אז)
אחרי גמגומים ראשונים היא למדה להשתמש בו ומסתדרת איתו. יתרון גדול מבחינתנו הוא עבודה עם טורנטים , הפשטות של העברת קבצים לטאבלט וממנוף וחוסר התלות באייטיונס המרגיזה.
יש גם כמה חסרונות שקשורים יותר למכשיר עצמו ולמעבד שלו (טגרה 2 לא סיפור הצלחה) ולבעייתיות של אסוס עם העדכון האחרון ל ICS
התכנון הנוכחי שלי הוא להמתין מעט ואז להחליף את הטרנספורמר במכשיר עם WIN8
חחח. די משעשע...gamla77 כתב:mayeast , תראה איזה פנדורה פתחת ...![]()
![]()
![]()
שני הסנט שלי.
התכנון הנוכחי שלי הוא להמתין מעט ואז להחליף את הטרנספורמר במכשיר עם WIN8...
לפני הרבה שנים, היחידים שהחזיקו אפל היו הווירדו'ז , מעין חונטה סגורה של גיקים או סתם מעצבים גרפיים.
יש להוריד את הכובע בפני אפל על השיווק שלה. אין ספק שהם מדהימים.
אני מבין למה אנשים אוהבים את המוצרים. יש פשטות. לא צריך להיות גאון. הכל סגור ומסוגר ואין מקום לטעויות.
אני חושב שאם במוצרים אחרים היו מתנהגים בשיטות הדורסניות של אפל,זה לא היה עובד טוב. לדוגמא שאתה חייב לתקן את הרכב רק במוסך היבואן (זה היה פעם.. והשתנה), או לקנות להשתמש במבקשת שיניים שלך רק במשחת קולגייט.
אפל הביאו מוצר סגור ומעצבן. רוצה עוד זמן סוללה - בעיה שלך, מצא פתרון. רוצה עוד מקום בזכרון - בעיה שלך. רוצה להעתיק קבצים - תשתמש במה שאנחנו קבענו לך.
לנו, היותר מבינים, אלו הן העובדות הידועות מראש. אנחנו יכולים לבחור באם לקנות או לא. יש הרבה שלא מבינים בתחום ומגלים את המגבלות רק לאחר הקניה.
אז אני מחזיק מעצמי "קצת" מבין. והחלטתי לא לתת יד לסגירות הזו שאפל כופה עלינו.
אבל, זה עובד כל כך טוב כנראה, שבאמת היצרנים התחילו עכשיו עם מכשירים בלי אפשרות להחליף סוללה, ללא פתח ל micro SD וכו. איך אומרים אם אי אפשר להלחם בהם - הצטרף אליהם.
אז הסתכלתי על הסמסונג גלקסי טאב 2. הרבה טוענים שסמסונג סתם רשמה "2" על המוצר בלי שיפורים מהותיים ושזה אותו מכשיר תכלס כמו הקודם.
אני מתחיל לקרוא על האסוס. אין לי כוונה להוציא שלושת אלפים על הטרנספורמר פריים. לדעתי זה מוגדם מאוד לדרישות הצנועות שלנו.
אולי באמת אפשר להסתפק בסמסונג טאב 2 ( אולי להשיג ממישהוא שמגיע מארהב), במשהוא כמו 400$
כמו שאמרת סמסונג הוציאו טאב 2 ללא שיפור מהותי ובעיקר אותו מעבד טגרה 2. אסוס פריים מכשיר יפה אבל הגיפיס לא שווה כלום , המסך בינוני.
אותי לא מעניין מה רשום על המכשיר ואם של אפל יותר טוב אז קניתי אותו.
לאחר הפריצה שלוקחת דקה אני עושה עימו כל מה שאני רוצה . לא נגעתי באיטיונז כלל אין לי צורך בתוכנה הזו. אני מעתיק ומעביר קבצים ישירות מה nas או המחשב בלי בעיה, אלפי אפליקציות זמינות, זמן סוללה 10 שעות, גלישה אלחוטית או סלולרית כולל הוטספוט.
כמו שאמרתי רק המשקל שלו מפריע. ממש קשה להחזיק זמן רב באוויר ורצוי להניח על הברכיים או משהו כזב.
אותי לא מעניין מה רשום על המכשיר ואם של אפל יותר טוב אז קניתי אותו.
לאחר הפריצה שלוקחת דקה אני עושה עימו כל מה שאני רוצה . לא נגעתי באיטיונז כלל אין לי צורך בתוכנה הזו. אני מעתיק ומעביר קבצים ישירות מה nas או המחשב בלי בעיה, אלפי אפליקציות זמינות, זמן סוללה 10 שעות, גלישה אלחוטית או סלולרית כולל הוטספוט.
כמו שאמרתי רק המשקל שלו מפריע. ממש קשה להחזיק זמן רב באוויר ורצוי להניח על הברכיים או משהו כזב.
- erlich01
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 825
- נתן תודות: 43 פעמים
אני עוקב אחרי השירשור כבר כמה ימים ולא מבין.
בכל פורום תמיד יהיה את ריב IOS Vs. ICS (אפילו חרוז...)
לכל מוצר היתרונות והחסרונות שלו (לטובה ולרעה)
אבל לא בזה עסקינן. אם עוד לא קנית טאבלטאזי נתקלתי בסקירה ה מעניינתלטאבלט זול (ואולי כנראה גם טוב) באתר HWzone : http://hwzone.co.il/gadgets/reviews/gadgets/n12tablet
\טאבלט ICS שעולה 700 ש"ח.
אני מכיר את דעת חברי הפורום בנושאים הללו אבל בכל זאת
אבל לא בזה עסקינן. אם עוד לא קנית טאבלטאזי נתקלתי בסקירה ה מעניינתלטאבלט זול (ואולי כנראה גם טוב) באתר HWzone : http://hwzone.co.il/gadgets/reviews/gadgets/n12tablet
אני מכיר את דעת חברי הפורום בנושאים הללו אבל בכל זאת
- sheva23
- חבר ותיק

- תגובות: 1813
- נתן תודות: 120 פעמים
- קיבל תודות: 56 פעמים
הבאתי קישור בעמוד הקודם לטאבלט איכותי בהרבה במחיר של 160 דולר , עם חיי סוללה כפולים ורזולוציה של 1024X768 וגם עם מעבד חזק יותר . אם כבר ללכת על סין אז עדיף להביא מפלצת שתעלה זול יותר מכל מה שתביא בארץ עם ביצועים פחותים בהרבה...erlich01 כתב:אני עוקב אחרי השירשור כבר כמה ימים ולא מבין.
אני מכיר את דעת חברי הפורום בנושאים הללו אבל בכל זאת...
אם כבר לא סיני אז להשקיע אנדרויד אז סמסונג או אסוס כמו שנאמר כאן.....
אגב רק המילה מתנה ל"הנהלה" בכותרת השרשור הביאה לכאן 3100 צפיות, וזה כולה 4 עמודים
- liorreem
- חבר ותיק

- תגובות: 2386
- שם מלא: ליאור ראם
- נתן תודות: 525 פעמים
- קיבל תודות: 132 פעמים
אומנם נושא השירשור הוא טאבלט ל"אישתי", אבל אנצל אותו לשאלה על טאבלט לעצמי, מאחר והזדהתי מאד עם הפתיחה שלו.
גם אני מתעב את אפל, בתור בעליו של SGS2 אני נוהג לצחוק רבות על חברי האיפוניסטים, אבל החלטתי להיות פתוח ולשקול ברצינות לקנות IPAD, לאור הביקורות המדהימות עליו, והפושרות על ה-TAB.
שאלתי החשובה והקריטית לצורך קניה היא - אם יש לי חשבון של GOOGLE MUSIC , וכל אלפי השירים שלי כבר על הענן של GOOGLE, האם אוכל לשמוע אותם על האייפד?
אני מאד נהנה לשמוע את המוסיקה שלי בכל מקום בארץ ובעולם ללא צורך להעתיק אותם.
אני יודע שיש גם לאפל ענן, אבל לא יודע מה מגבלותיו.
שמעתי גם הרבה ביקורות טובות על ה-ASUS PAD - אז במה הוא פחות טוב מ--IPAD? איך הוא בהרצת סרטי FHD MKV?
תודה
ליאור
גם אני מתעב את אפל, בתור בעליו של SGS2 אני נוהג לצחוק רבות על חברי האיפוניסטים, אבל החלטתי להיות פתוח ולשקול ברצינות לקנות IPAD, לאור הביקורות המדהימות עליו, והפושרות על ה-TAB.
שאלתי החשובה והקריטית לצורך קניה היא - אם יש לי חשבון של GOOGLE MUSIC , וכל אלפי השירים שלי כבר על הענן של GOOGLE, האם אוכל לשמוע אותם על האייפד?
אני מאד נהנה לשמוע את המוסיקה שלי בכל מקום בארץ ובעולם ללא צורך להעתיק אותם.
אני יודע שיש גם לאפל ענן, אבל לא יודע מה מגבלותיו.
שמעתי גם הרבה ביקורות טובות על ה-ASUS PAD - אז במה הוא פחות טוב מ--IPAD? איך הוא בהרצת סרטי FHD MKV?
תודה
ליאור
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
ממליץ לך לפתוח שרשור נפרד - השרשור הזה כבר דיי מיצה את עצמו. ואתה שואל שאלות נקודתיות