שימוש בתשתית הטלפון הקיימת לשיחות בין חדרים
ברור ששמעתי... העניין הוא שהכל תלוי במרחק...
הקרינה הזאת היא בלתי מייננת אבל עדיין לא סגורים בוודאות על הנזק שהיא גורמת. מה שכן, כאשר מרחיקים את המקור שלה מהגוף אפילו מרחק קטן, כלומר מטר-שנייים, הסיכון מופחת בצורה משמעותית אם לא נעלם.
הקרינה הזאת היא בלתי מייננת אבל עדיין לא סגורים בוודאות על הנזק שהיא גורמת. מה שכן, כאשר מרחיקים את המקור שלה מהגוף אפילו מרחק קטן, כלומר מטר-שנייים, הסיכון מופחת בצורה משמעותית אם לא נעלם.
- harari
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4030
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 266 פעמים
- יצירת קשר:
נכון, היחס בין עוצמת השדה למרחק הוא יחס הפוך.
וזה לא שלא יודעים מה הנזק - לא יודעים אם בכלל יש נזק.
אבל אני עדיין אומר שזה מקיף אותנו מכל הכוונים ואי אפשר לברוח מזה, לדעתי אי קניית טלפון אלחוטי לא תשנה דבר. אתה יכול רק להצטרף לצד האפל או לבנות בית מעופרת
וזה לא שלא יודעים מה הנזק - לא יודעים אם בכלל יש נזק.
אבל אני עדיין אומר שזה מקיף אותנו מכל הכוונים ואי אפשר לברוח מזה, לדעתי אי קניית טלפון אלחוטי לא תשנה דבר. אתה יכול רק להצטרף לצד האפל או לבנות בית מעופרת
נערך לאחרונה על ידי harari ב 04/06/2012 15:45, נערך פעם 1 בסך הכל.
בית מעופרת נשמע מעניין... יש מצב שעלית פה על סטנדרט חדש בבניה...
אני לא בקיא בזה, אבל מהמעט שבדקתי הבנתי שנזקי קרינה יכולים לפתח תגובה שתבוא לידי ביטוי רק לאחר משהו כמו 50 שנה, לכן לדעתי לא ניתן לקבוע כיום באופן מדויק את מימדיהם של הנזקים....
אני לא בקיא בזה, אבל מהמעט שבדקתי הבנתי שנזקי קרינה יכולים לפתח תגובה שתבוא לידי ביטוי רק לאחר משהו כמו 50 שנה, לכן לדעתי לא ניתן לקבוע כיום באופן מדויק את מימדיהם של הנזקים....
- harari
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4030
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 266 פעמים
- יצירת קשר:
תיאוריה וספקולציות.
יש כ"כ הרבה דברים שיכולים לגרום נזק בטווח הארוך.. אם נתנזר מכולם נחזור לימי הביניים.
אבל בוא נעזוב את זה, זה דיון שאפשר להמשיך אותו עד שנמות מהגורמים שאנחנו מדברים עליהם (או לא
)
יש כ"כ הרבה דברים שיכולים לגרום נזק בטווח הארוך.. אם נתנזר מכולם נחזור לימי הביניים.
אבל בוא נעזוב את זה, זה דיון שאפשר להמשיך אותו עד שנמות מהגורמים שאנחנו מדברים עליהם (או לא
- deleteduser1
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1253
- שם מלא: רוצה שתמחקו אותי
- נתן תודות: 172 פעמים
- קיבל תודות: 181 פעמים
אפשר גם לקנות מרכזיה מיד שניה, דרך יד 2 או מתקינים.pixies כתב:נראה לי שסט טלפונים אלחוטיים עם כמה שלוחות יהיה הרבה יותר זול ממרכזיה......
זה מה שאני עשיתי פה במשרד החדש שלנו, חיפשנו משהו זול ופשוט שיתמוך בטלפונים רגילים וקנינו מרכזית פנסוניק אנלוגית ישנה (כמה מאות שקלים+התקנה זריזה על תשתית קיימת)