לאחר שלוש שנים בלי כלום כמעט, שמנו לוויין

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
ronned11
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 45
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #21 

יש אתר שמשדר את הערוצים האלה שראניו בסרטון , אפשר בלי ממיר ובלי בלאגן מהמחשב ,תמורת 25 שקל לחודש בהתחברות לשנה או באמצעות סטרימר מיועד .

benny123
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6110
נתן תודות: 572 פעמים
קיבל תודות: 993 פעמים

שליחה #22 

חבר'ה אני עובד בצורה הבאה
XBMC+NAVI-X ומה שאתם מקבלים כנגד זה עולם חינמי ללא גבולות
חבילות של סרטים/סדרות/ערוצי לייב מכל העולם כולל HD!

אני כבר הגעתי למאה ערוצים עובדים באנגלית ואני לא צוחק... ברגע שאתם בפנים קשה לצאת ממש כאילו יש לכם חיבור ללווין רק שזה מהאינטרנט ובחינם.. כמובן תלוי בחיבור שלכם אני עם 8 מגה רואה בסדר גמור הכל.. HD פה ושם ביפור.. מומלץ יותר למי שיש כדי להבטיח הנאה רצופה גם מערוצי ה-HD... (Y)

gdidon
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 238
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #23 

מאוד שווה לקנות ממיר HD כי יש היום דבר כזה שנקרא שיתוף ואפשר לראות המון ערוצי פרימיום בעזרת חיבור כבל רשת לממיר ותשלום שנתי... ערוצים כמו סקאי איטליה, אל ג'זירה ספורט ועוד מלא חבילות נפתחות בעזרת השיתוף

havrik פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 276
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #24 

בני,
האמת עד שקראתי את ההודעה שלך כבר הספקתי להתקין איזה 4 תוספים ל-XMBC,
כאשר האחרון היה NAVI-X ואז כבר לא הייתי צריך לחפש עוד...

עולם ומלואו הדבר הזה!! הייתי בשוק שאשכרה עבד, סתם ניגנתי סרטים וערוצים אקראי (גם ב-HD) ועבד :D

אז תודה לך על הטיפ

אתה משתמש בפלייליסטים מיוחדים או שמסתפק במה שיש?
ועוד משהו, יש שם ערוצים שכל ייעודם זה לשדר סדרות ספציפיות (סיינפלד, פרייז'ר),
מדובר במשהו עצמאי או שבאמת יש ערוצים כאלה בעולם?

benny123
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #25 

havrik סוף סוף אדם המבין עניין :D שמח שהסתדרת בתחום אתה בהחלט בכיוון הנכון
אני כל פעם נכנס לתחום של ה"דברים אחרונים שהתווספו" ורואה תחת כל פלייליסט מה נכנס ובודק, אם זה לטעמי אני עושה מקש ימני ושולח אותו למועדפים ככה הוא נשמר לי קבוע במועדפים ב-NAVI-X ככה גם שמרתי את כל ה-100+ ערוצים שלי :)) אני גם הגעתי למצב כזה שלערוצים נבחרים יש לי עוד 2-3 כפילויות למקרה שהשרתים מלאים ככה שאני לא אחמיץ דבר.

יש גם פלייליסטים מאוד יפים אם שמת לב, של סרטים לגיל הרך, סרטים למבוגרים, סדרות שגדלנו עליהם הכל שמה אפילו מיסטר בין כל הסידרה חח וכמובן גם סרטי קולנוע חדשים... זה בהחלט פרוייקט מדהים

בדבר שאלתך הערוצים שמשדרים 24/7 הם לא יותר מאשר שרתים של חובבי אותם סדרות המשדרים בלופ את חברים, טום וג'רי, שני גברים וחצי וכו' ככה שתמיד כשמשעמם ניתן לזפזפ אליהם....

ממליץ לך בחום לחפש אחר תחנות המוזיקה של איטליה... וחפש גם את חבילת ה-HD תמצא בה את MTV HD וכל ערוצי ה-SKY HD. (Y)

unzi200888
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 578

שליחה #26 

benny123 כתב:חבר'ה אני עובד בצורה הבאה
XBMC+NAVI-X ומה שאתם מקבלים כנגד זה עולם חינמי ללא גבולות
חבילות של סרטים/סדרות/ערוצי לייב מכל העולם כולל HD!

אני כבר הגעתי למאה ערוצים עובדים באנגלית ואני לא צוחק... ברגע שאתם בפנים קשה לצאת ממש כאילו יש לכם חיבור ללווין רק שזה מהאינטרנט ובחינם.. כמובן תלוי בחיבור שלכם אני עם 8 מגה רואה בסדר גמור הכל.. HD פה ושם ביפור.. מומלץ יותר למי שיש כדי להבטיח הנאה רצופה גם מערוצי ה-HD... (Y)
...
על איזה אתר מדובר? זה שבתשלום של 25 ש"ח?

מושההשפיץ
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 453
נתן תודות: 39 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #27 

benny123
קודם כל תודה (Y)

benny123
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #28 

unzi200888
זה לא אתר וזה ללא עלות, מדובר בתוכנה בשם XBMC שמורידים למחשב ולאחר מכן מורידים ומתקינים את התוספת NAVI-X עבורה שהיא פורטל המרכז בתוכו עולם שלם של תכני סטרימינג אונליין מכל הבא ליד...

מושההשפיץ, בכיף תהנה (Y)

Tony4Eyes
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 102

שליחה #29 

benny123 כתב:unzi200888
זה לא אתר וזה ללא עלות, מדובר בתוכנה בשם XBMC שמורידים למחשב ולאחר מכן מורידים ומתקינים את התוספת NAVI-X עבורה שהיא פורטל המרכז בתוכו עולם שלם של תכני סטרימינג אונליין מכל הבא ליד...

מושההשפיץ, בכיף תהנה (Y)
...
מישהו יודע אם אפשר להריץ XMBC על פופקורן A210?

ronned11
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 45

שליחה #30 

למי ששאל על האתר

http://www.tvsector.com/

havrik פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 276
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #31 

benny123 כתב:havrik סוף סוף אדם המבין עניין :D שמח שהסתדרת בתחום אתה בהחלט בכיוון הנכון
אני כל פעם נכנס לתחום של ה"דברים אחרונים שהתווספו" ורואה תחת כל פלייליסט מה נכנס ובודק, אם זה לטעמי אני עושה מקש ימני ושולח אותו למועדפים ככה הוא נשמר לי קבוע במועדפים ב-NAVI-X ככה גם שמרתי את כל ה-100+ ערוצים שלי :)) אני גם הגעתי למצב כזה שלערוצים נבחרים יש לי עוד 2-3 כפילויות למקרה שהשרתים מלאים ככה שאני לא אחמיץ דבר.

יש גם פלייליסטים מאוד יפים אם שמת לב, של סרטים לגיל הרך, סרטים למבוגרים, סדרות שגדלנו עליהם הכל שמה אפילו מיסטר בין כל הסידרה חח וכמובן גם סרטי קולנוע חדשים... זה בהחלט פרוייקט מדהים

בדבר שאלתך הערוצים שמשדרים 24/7 הם לא יותר מאשר שרתים של חובבי אותם סדרות המשדרים בלופ את חברים, טום וג'רי, שני גברים וחצי וכו' ככה שתמיד כשמשעמם ניתן לזפזפ אליהם....

ממליץ לך בחום לחפש אחר תחנות המוזיקה של איטליה... וחפש גם את חבילת ה-HD תמצא בה את MTV HD וכל ערוצי ה-SKY HD. (Y)
...

לא ראיתי ערוצי מוזיקה כמעט מאז סוף שנות ה-90/תחילת ה-2000, בתקופה ש-MTV הייתה שווה משהו...
אני בנאדם של שידורים חוזרים אז טוב לדעת שיש ערוצי "הנסיך המדליק/נישואים פלוס/סיינפלד" וכולי, האנשים האלה בטח ממש אוהבים את הסדרות האלה אם הם מתחזקים שרתים בשביל זה :)

XMBC בהחלט השתפרה מאז הפעם האחרונה שבדקתי אותה לפני שנתיים, חבל כי די התרגלתי לממשק של ה-media browser ב-windows media center, אבל אין ספק שה-XMBC תקבל כעת את הבכורה במחשב מדיה.
ראיתי שיש שם פיתוחים/פורטים של זה גם לאנדרואיד, יש לי פלאפון עם מסך די גדול (4.7) אז זה יכול להיות עוד יותר מושלם

benny123
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #32 

זה אותם הזרתים מהם אני מריץ ב-XBMC לא חידש את הגלגל.. פלייליסט של ווינאמפ דרל גוד פלייר.. הבעיה בזה שאין מי שירענן לכם לינקים מתים בקובץ שהוא ליסט כזה בעוד ב-XBMC אתם שואבים ממאגרים מתוחזקים ככה שאם יש לינק מת מדווחים עליו ובעל המאגר מארגן לינק חלופי.

רעיון חמוד בכל מקרה, תודה

benny123
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #33 

havrik תצטרך למצוא XBMC לאנדרואיד לפי מה שראיתי באתר של XBMC אין הפצה רשמית לאנדרואיד...וחבל

mp3lll
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20679
נתן תודות: 126 פעמים
קיבל תודות: 969 פעמים

שליחה #34 

benny123 כתב:havrik

...
תוכל לשתף את הפלייליסט שלך?

benny123
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #35 

אני עוד עובד עליו ואעלה אותו לשרת חינמי - מי שיבקש יקבל בפרטי כי אני לא יודע אם זה ממש חוקי ולא רוצה לפגוע באתר הזה אכשהו

בכל אופן, אוטוטו יש משחק של אנגליה נגד איטליה ביורו - מתחיל ב-21:45, למי שרוצה לראות השידור בלייב יעבוד לכם פיקס בערוץ RTE2 שזה מבריטניה.. HD יש גם בשפע אבל אני עובד עם ה-RTE2 הרגיל בגלל החיבור שלי אישית

צפייה מהנה!

TV_Eye
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 449
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #36 

לי יש לווין עם בערך אותו מערך, עם שיתוף (חיבור לנט) יש לי מעל ל200 ערוצים דוברי אנגלית עם תכנים מעולים.
אם אתה רוצה יש לי ממיר קצת ישן אבל טוב עם שיתוף אבל בלי HD שאני אשמח להעביר לך תמורת תשלום סמלי ביותר

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”