לאחר שלוש שנים בלי כלום כמעט, שמנו לוויין
- benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6110
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 993 פעמים
חבר'ה אני עובד בצורה הבאה
XBMC+NAVI-X ומה שאתם מקבלים כנגד זה עולם חינמי ללא גבולות
חבילות של סרטים/סדרות/ערוצי לייב מכל העולם כולל HD!
אני כבר הגעתי למאה ערוצים עובדים באנגלית ואני לא צוחק... ברגע שאתם בפנים קשה לצאת ממש כאילו יש לכם חיבור ללווין רק שזה מהאינטרנט ובחינם.. כמובן תלוי בחיבור שלכם אני עם 8 מגה רואה בסדר גמור הכל.. HD פה ושם ביפור.. מומלץ יותר למי שיש כדי להבטיח הנאה רצופה גם מערוצי ה-HD...
אני כבר הגעתי למאה ערוצים עובדים באנגלית ואני לא צוחק... ברגע שאתם בפנים קשה לצאת ממש כאילו יש לכם חיבור ללווין רק שזה מהאינטרנט ובחינם.. כמובן תלוי בחיבור שלכם אני עם 8 מגה רואה בסדר גמור הכל.. HD פה ושם ביפור.. מומלץ יותר למי שיש כדי להבטיח הנאה רצופה גם מערוצי ה-HD...
בני,
האמת עד שקראתי את ההודעה שלך כבר הספקתי להתקין איזה 4 תוספים ל-XMBC,
כאשר האחרון היה NAVI-X ואז כבר לא הייתי צריך לחפש עוד...
עולם ומלואו הדבר הזה!! הייתי בשוק שאשכרה עבד, סתם ניגנתי סרטים וערוצים אקראי (גם ב-HD) ועבד
אז תודה לך על הטיפ
אתה משתמש בפלייליסטים מיוחדים או שמסתפק במה שיש?
ועוד משהו, יש שם ערוצים שכל ייעודם זה לשדר סדרות ספציפיות (סיינפלד, פרייז'ר),
מדובר במשהו עצמאי או שבאמת יש ערוצים כאלה בעולם?
האמת עד שקראתי את ההודעה שלך כבר הספקתי להתקין איזה 4 תוספים ל-XMBC,
כאשר האחרון היה NAVI-X ואז כבר לא הייתי צריך לחפש עוד...
עולם ומלואו הדבר הזה!! הייתי בשוק שאשכרה עבד, סתם ניגנתי סרטים וערוצים אקראי (גם ב-HD) ועבד
אז תודה לך על הטיפ
אתה משתמש בפלייליסטים מיוחדים או שמסתפק במה שיש?
ועוד משהו, יש שם ערוצים שכל ייעודם זה לשדר סדרות ספציפיות (סיינפלד, פרייז'ר),
מדובר במשהו עצמאי או שבאמת יש ערוצים כאלה בעולם?
- benny123
- חבר מכור קשה

havrik סוף סוף אדם המבין עניין
שמח שהסתדרת בתחום אתה בהחלט בכיוון הנכון
אני כל פעם נכנס לתחום של ה"דברים אחרונים שהתווספו" ורואה תחת כל פלייליסט מה נכנס ובודק, אם זה לטעמי אני עושה מקש ימני ושולח אותו למועדפים ככה הוא נשמר לי קבוע במועדפים ב-NAVI-X ככה גם שמרתי את כל ה-100+ ערוצים שלי
) אני גם הגעתי למצב כזה שלערוצים נבחרים יש לי עוד 2-3 כפילויות למקרה שהשרתים מלאים ככה שאני לא אחמיץ דבר.
יש גם פלייליסטים מאוד יפים אם שמת לב, של סרטים לגיל הרך, סרטים למבוגרים, סדרות שגדלנו עליהם הכל שמה אפילו מיסטר בין כל הסידרה חח וכמובן גם סרטי קולנוע חדשים... זה בהחלט פרוייקט מדהים
בדבר שאלתך הערוצים שמשדרים 24/7 הם לא יותר מאשר שרתים של חובבי אותם סדרות המשדרים בלופ את חברים, טום וג'רי, שני גברים וחצי וכו' ככה שתמיד כשמשעמם ניתן לזפזפ אליהם....
ממליץ לך בחום לחפש אחר תחנות המוזיקה של איטליה... וחפש גם את חבילת ה-HD תמצא בה את MTV HD וכל ערוצי ה-SKY HD.
אני כל פעם נכנס לתחום של ה"דברים אחרונים שהתווספו" ורואה תחת כל פלייליסט מה נכנס ובודק, אם זה לטעמי אני עושה מקש ימני ושולח אותו למועדפים ככה הוא נשמר לי קבוע במועדפים ב-NAVI-X ככה גם שמרתי את כל ה-100+ ערוצים שלי
יש גם פלייליסטים מאוד יפים אם שמת לב, של סרטים לגיל הרך, סרטים למבוגרים, סדרות שגדלנו עליהם הכל שמה אפילו מיסטר בין כל הסידרה חח וכמובן גם סרטי קולנוע חדשים... זה בהחלט פרוייקט מדהים
בדבר שאלתך הערוצים שמשדרים 24/7 הם לא יותר מאשר שרתים של חובבי אותם סדרות המשדרים בלופ את חברים, טום וג'רי, שני גברים וחצי וכו' ככה שתמיד כשמשעמם ניתן לזפזפ אליהם....
ממליץ לך בחום לחפש אחר תחנות המוזיקה של איטליה... וחפש גם את חבילת ה-HD תמצא בה את MTV HD וכל ערוצי ה-SKY HD.
- unzi200888
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 578
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
על איזה אתר מדובר? זה שבתשלום של 25 ש"ח?benny123 כתב:חבר'ה אני עובד בצורה הבאה
אני כבר הגעתי למאה ערוצים עובדים באנגלית ואני לא צוחק... ברגע שאתם בפנים קשה לצאת ממש כאילו יש לכם חיבור ללווין רק שזה מהאינטרנט ובחינם.. כמובן תלוי בחיבור שלכם אני עם 8 מגה רואה בסדר גמור הכל.. HD פה ושם ביפור.. מומלץ יותר למי שיש כדי להבטיח הנאה רצופה גם מערוצי ה-HD......
- benny123
- חבר מכור קשה

unzi200888
זה לא אתר וזה ללא עלות, מדובר בתוכנה בשם XBMC שמורידים למחשב ולאחר מכן מורידים ומתקינים את התוספת NAVI-X עבורה שהיא פורטל המרכז בתוכו עולם שלם של תכני סטרימינג אונליין מכל הבא ליד...
מושההשפיץ, בכיף תהנה
זה לא אתר וזה ללא עלות, מדובר בתוכנה בשם XBMC שמורידים למחשב ולאחר מכן מורידים ומתקינים את התוספת NAVI-X עבורה שהיא פורטל המרכז בתוכו עולם שלם של תכני סטרימינג אונליין מכל הבא ליד...
מושההשפיץ, בכיף תהנה
מישהו יודע אם אפשר להריץ XMBC על פופקורן A210?benny123 כתב:unzi200888
מושההשפיץ, בכיף תהנה...
benny123 כתב:havrik סוף סוף אדם המבין ענייןשמח שהסתדרת בתחום אתה בהחלט בכיוון הנכון
אני כל פעם נכנס לתחום של ה"דברים אחרונים שהתווספו" ורואה תחת כל פלייליסט מה נכנס ובודק, אם זה לטעמי אני עושה מקש ימני ושולח אותו למועדפים ככה הוא נשמר לי קבוע במועדפים ב-NAVI-X ככה גם שמרתי את כל ה-100+ ערוצים שלי) אני גם הגעתי למצב כזה שלערוצים נבחרים יש לי עוד 2-3 כפילויות למקרה שהשרתים מלאים ככה שאני לא אחמיץ דבר.
ממליץ לך בחום לחפש אחר תחנות המוזיקה של איטליה... וחפש גם את חבילת ה-HD תמצא בה את MTV HD וכל ערוצי ה-SKY HD....
לא ראיתי ערוצי מוזיקה כמעט מאז סוף שנות ה-90/תחילת ה-2000, בתקופה ש-MTV הייתה שווה משהו...
אני בנאדם של שידורים חוזרים אז טוב לדעת שיש ערוצי "הנסיך המדליק/נישואים פלוס/סיינפלד" וכולי, האנשים האלה בטח ממש אוהבים את הסדרות האלה אם הם מתחזקים שרתים בשביל זה
XMBC בהחלט השתפרה מאז הפעם האחרונה שבדקתי אותה לפני שנתיים, חבל כי די התרגלתי לממשק של ה-media browser ב-windows media center, אבל אין ספק שה-XMBC תקבל כעת את הבכורה במחשב מדיה.
ראיתי שיש שם פיתוחים/פורטים של זה גם לאנדרואיד, יש לי פלאפון עם מסך די גדול (4.7) אז זה יכול להיות עוד יותר מושלם
- benny123
- חבר מכור קשה

זה אותם הזרתים מהם אני מריץ ב-XBMC לא חידש את הגלגל.. פלייליסט של ווינאמפ דרל גוד פלייר.. הבעיה בזה שאין מי שירענן לכם לינקים מתים בקובץ שהוא ליסט כזה בעוד ב-XBMC אתם שואבים ממאגרים מתוחזקים ככה שאם יש לינק מת מדווחים עליו ובעל המאגר מארגן לינק חלופי.
רעיון חמוד בכל מקרה, תודה
רעיון חמוד בכל מקרה, תודה
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20679
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 969 פעמים
תוכל לשתף את הפלייליסט שלך?benny123 כתב:havrik
ממליץ לך בחום לחפש אחר תחנות המוזיקה של איטליה... וחפש גם את חבילת ה-HD תמצא בה את MTV HD וכל ערוצי ה-SKY HD....
- benny123
- חבר מכור קשה

אני עוד עובד עליו ואעלה אותו לשרת חינמי - מי שיבקש יקבל בפרטי כי אני לא יודע אם זה ממש חוקי ולא רוצה לפגוע באתר הזה אכשהו
בכל אופן, אוטוטו יש משחק של אנגליה נגד איטליה ביורו - מתחיל ב-21:45, למי שרוצה לראות השידור בלייב יעבוד לכם פיקס בערוץ RTE2 שזה מבריטניה.. HD יש גם בשפע אבל אני עובד עם ה-RTE2 הרגיל בגלל החיבור שלי אישית
צפייה מהנה!
בכל אופן, אוטוטו יש משחק של אנגליה נגד איטליה ביורו - מתחיל ב-21:45, למי שרוצה לראות השידור בלייב יעבוד לכם פיקס בערוץ RTE2 שזה מבריטניה.. HD יש גם בשפע אבל אני עובד עם ה-RTE2 הרגיל בגלל החיבור שלי אישית
צפייה מהנה!