לך תדע מה יהיה עוד 5 שנים.
דבר שני, ממירים עולים כבר פחות מ-$60 כולל משלוח לארץ
http://www.ebay.com/itm/The-latest-tune ... 3a7573dd73
דונגלים ל- USB2 בקושי יש, אבל אני מצפה שזה ישתנה דרסטית בשנה הקרובה. ישנם שידורי DVB-T2 במדינות רבות:
די מעצבנת אותי ההתבכיינות של האנשים לגבי DVB-T2. ממילא זה יהיה רק ל- HD, וערוצי ה- SD ימשיכו ב- DVB-T כף שמי שקולט היום SD ימשיך לקלוט.[left]
Countries where DVB-T2 is in use include:
United Kingdom: one multiplex, soft launch in December 2009, full launch in April 2010
Italy: one multiplex, soft launch in October 2010
Sweden: two multiplexes, full launch in November 2010
Finland: five multiplexes, soft launch in January 2011, full launch in February 2011
Ukraine: four DVB-T2 multiplexes × 167 transmission sites, 150 of which have been officially launched on October 10, 2011[20]
Russia: one multiplex, full launch in March 2012
Denmark: one multiplex, with TV2 Danmark in HD will launch April 2012[21]
Colombia: Adoption starts on 2012[22]
Israel: Expected to begin in 2013.
Serbia: two multiplexes, soft launch in March 2012, full launch in April 2013[23] [24]
Kenya: Mutlichoice Africa using theGOTV brand launched in September 2011
[/left]...
אלה מאיתנו שירצו HD ידאגו לממיר מתאים.
אני מבטיח לך שתקן השידורים הנוכחיים ישרדו אצלך לפחות 3-4 טלוויזיות. התקן האנלוגי שרד מ- 68 עד שנה שעברה (יותר מ- 40 שנה). תקני מחשבים כמו PCI שרדו 15 שנה, USBשורד גם הוא מעל 15 שנה.
אין מה לעשות, התקנים מוצאים משימוש הרבה יותר לאט מקצב בחלפת הציוד שלך, ולכן הרבה יותר חשוב להכניס את התקן הטוב ביותר בכל נקודת זמן. כשמסתכלים על הטווח הארוך של כל אורך חיי השידורים, אזי בעיית הזמינות של הציוד נפתרת בפרק זמן זניח יחסית.
הפוך, גוטה, הפוך - הבעיה היא לא בתדרים, אלא במשדרים. כל תדר נוסף זה עוד פריסה של עשרות משדרים ברחבי הארץ. אפילו אם DVBT-2 מאפשר לשדר את של שידורי ה- HD המתוכננים, רק בתדר אחד פחות, הרווח הוא עדיין עצום.asaf23 כתב:מישהו הבין למה בכלל רוצים לעבור ל-DVB-T2? בשביל שניים וחצי ערוצים ב-HD? כל התדרים בארץ פנויים.......