תדרים ומכשירים נעולים לרשת ספציפית- תפקודם ברשתות החדשות גולן והוט מובייל:

מכשירים סלולריים, חברות סלולריות.
pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32985

שליחה

זה נשמע כאילו הסים לא יושב טוב בטלפון, או שהטלפון תקול.
בד"כ הקליטה ב-2100 טובה מאוד, במיוחד מחוץ לבניינים. אם גם בחוץ אין לך קליטה, אז זוהי כנראה בעייה בטלפון עצמו ולא בתדרים.
עוד אפשרות היא שיש בעייה עם הסים עצמו או עם הוט מובייל, אבל זה פחות סביר.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

ilyapl
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2

שליחה

שלום
יש לי בדיוק אותו בעיה - סוני ארק SONY ARC מסלקום ועברתי להוט מוביל והוא רושם נדידות. אני מפחד מהתעריפים . JACKO-IL כבר עבר חודש, תגיד הם חיבו אותך על שיחות ואינטרנט בנדידות ?

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32985

שליחה

ברוך הבא לפורום!
החששות שלך מיותרים לחלוטין. בהוראות הגדרת הגלישה באתר שלהם הם מציינים במפורש שלא תחוייב על נדידות בתוך ישראל:
מערכת הפעלה אנדרואיד 4.0 – היכנס לתפריט הגדרות הגדרות נוספות / עוד.. רשתות תקשורת סלולרית נדידת נתונים (סמן)
מערכת הפעלה אנדרואיד 2.3 ומטה – היכנס לתפריט הגדרות  אלחוט ורשתות  רשתות ניידות / רשתות תקשורת סלולרית 
נדידת נתונים (סמן).
ברגע שתסמן שברצונך לאפשר נדידת נתונים, תופיע אזהרה אשר מתריעה מפני חיובים גבוהים.
לידיעתך, הנדידה בישראל אינה מטילה עליך חיובים נוספים שמעבר לתוכנית אליה הצטרפת.
...
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

ilyapl
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2

שליחה

תודה רבה !!!! אתם חסכתם לי ללכת להוט ולחקות בטורים. זה כבר ידוע שהם לא עונים בטלפון.

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8352

שליחה

ilyapl כתב:שלום
יש לי בדיוק אותו בעיה - סוני ארק SONY ARC מסלקום ועברתי להוט מוביל והוא רושם נדידות. אני מפחד מהתעריפים . JACKO-IL כבר עבר חודש, תגיד הם חיבו אותך על שיחות ואינטרנט בנדידות ?
...
קבלתי בנתיים חשבונית על תקופה חלקית על מספר ימים בחודש יוני..
לא חויבתי על שום דבר שקשור לנדידה, רק על המספר היחסי של הימים שאני אצלהם באותו החודש.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".

חזור אל “סלולר”