חברים זקוק לעזרה ...משדרג את הסטריאו
-
Sagims
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1386
- נתן תודות: 267 פעמים
- קיבל תודות: 98 פעמים
- יצירת קשר:
ידידי ..zeev78 כתב:הרבה עצות על החלפת הגברה ורמקולים, שם התייחסות למקור..........
התייחסתי כמעט לכול התשובות והעצות שנתנו ...ובהתאם עצרתי את רכישת המגבר והחלטתי לתכנן מחדש את השדרוג ..
למעשה הייתי נעול על החלפת המגבר אך לפי כל הדעות כאן עדיף אחרת
שבת מבורכת
- niko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4962
- שם מלא: איתן
- נתן תודות: 911 פעמים
- קיבל תודות: 451 פעמים
Zeev78, כל מה שאני אומר זה לבדוק איזה החלפה קיקו יקבל את השידרוג
הגדול/טוב ביותר, זה הכל.
אני חושב שאשמח עבור קיקו אם בהחלפת הגברה/מקור יקבל את השידרוג לו הוא מייחל.
נמתין לעידכונים
הגדול/טוב ביותר, זה הכל.
אני חושב שאשמח עבור קיקו אם בהחלפת הגברה/מקור יקבל את השידרוג לו הוא מייחל.
נמתין לעידכונים
- ran_carney
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1919
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 57 פעמים
השאלה היא, בסופו של דבר, כמה חשובה לך מוזיקה. כמה שעות אתה מאזין לה. מה חסר לך. מה שמעת שאהבת. אח"כ חשוב כמה אתה מתכנן/רוצה להשקיע על הסטריאו. האופציה של ההגל יכולה להיות מעניינת, למרות שלא יצא לי לשמוע אותה אישית. לי יש את הבל קנטו C5I שמתומחר באיזור ה-9000 ש"ח, אינטגרייטד משולב דאק שעושה עבודה מדהימה לאוזניי. כמה טוב הוא ידחף את ה-B&W שלך, אני לא יודע.
שורה תחתונה, לך ותאזין אחרי שתחליט מה חסר לך ואז תתקדם.
שורה תחתונה, לך ותאזין אחרי שתחליט מה חסר לך ואז תתקדם.
-
Sagims
-
- חבר ותיק

- יצירת קשר:
מה שכתבת מאוד חשוב המוזיקה חשובה לי כמו אוויר לנשימה ..כשרכשתי את הרסיבר 3008 עם ה 683 חשבתי שאני מסודר עם הסטראו אך שמעתי כמה מערכות היי אנד אצל כמה חברים והבנתי בדיוק מה זה לשמוע מוזיקה באיכות גבוהה .ran_carney כתב:השאלה היא, בסופו של דבר, כמה חשובה לך מוזיקה. כמה שעות אתה מאזין לה. מה חסר לך. מה שמעת שאהבת. אח"כ חשוב כמה אתה מתכנן/רוצה להשקיע על הסטריאו. האופציה של ההגל יכולה להיות מעניינת, למרות שלא יצא לי לשמוע אותה אישית. לי יש את הבל קנטו C5I שמתומחר באיזור ה-9000 ש"ח, אינטגרייטד משולב דאק שעושה עבודה מדהימה לאוזניי. כמה טוב הוא ידחף את ה-B&W שלך, אני לא יודע.
שורה תחתונה, לך ותאזין אחרי שתחליט מה חסר לך ואז תתקדם....
אני אוהב את הסאונד של הה683 אבל כשאני שומע מוזיקה בווליום נמוך הסאונד לא מספיק מפורט ..אני חשבתי שהבעיה דווקא בהגברה שאני מספק להם ...וחשבתי במידה ונרכוש מגבר איכותי במו המגברים שציינתי בתחילת השרשור אפיק מהרמקולים צליל יותר איכותי ומפורט והמגבר הזה ישרת אותי גם בעתיד לכל רמקול שאבחר ..זאת הייתה הנחת היסוד שבעצם כל רמקול שארכוש לא ייתן לי שינוי עם ההגברה של רסיבר ולא משנה כמה איכותי הוא יהיה ...הבעייה שאני גר רחוק וזה יוצר בעייה להביא אלי יבואנים ...בעצם אני גר בחור..
תודה לכל העוזרים בשרשור הזה ..הפעם החלטתי לא לעשות יותר טעויות ובאמת לבדוק טוב ליפני שמשדרגים ..לא מתפשר אקנה רק מה שיישמע אצלי בבית בסלון הכי טוב לאוזן שלי
שבת שלווה ושקט פנימימ לכולם
- ran_carney
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1919
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 57 פעמים
לא הבנתי, איזה שדרוג?
טוב - ברשותך נחזור קצת אחורה ...
B&W היא חברת ענק עם מיגוון מוצרים, שמייצרת כמה מהרמקולים הטובים בעולם. הסדרות הנמוכות שלה מיועדות במפורש לשוק הבאדג'ט עם נטייה לקולנוע בייתי. אם תשאל את המומחים בחברה הם לא ממש התכוונו שמישהו ייעשה קריטיקל ליסנינג עם ה 683. ועם זאת - לסוגי מוסיקה מסויימים וכפתרון ביניים הם יכולים להספיק.
מה שאמרו פה, וזה נכון - שהחלפת רמקולים תיתן לך את ההבדל הגדול ביותר. א ב ל - וגם זה אמרו כבר, תמצא את עצמך עם רמקולים טובים יותר ועם הגברה שלא תוציא מהם כלום - אולי יישמעו אפילו פחות טוב מאשר עם הקודמים...
לכן הרעיון להתחיל מהגברה הוא רעיון לא רע.
לשדך גם מקור טוב (נגן CD או ממיר בסכום של 2,000 - 3,000 ש"ח, כמו ההגל HD2, הדאק מגי'ק, הפורוטק וכדומה) - ואתה מסודר בינתיים.
ו א ז .... תתחיל לחפש ביד2 מציאות בתחום הרמקולים. אם אתה יכול להרשות לעצמך - בתחום שבסביבות ה 20,000 תקבל רמקולים שעולים חדש 35-40,000, ופה אנחנו כבר מדברים על רמת היי אנד אמיתית.
אז מה היה לנו פה ? 12 למגבר, 3 למקור, ונגיד עוד 20 לרמקולים - וב 35K הרכבת לעצמך מערכת ש"עושה מוסיקה" (צריך כמובן לחשוב על כבלים ואקוסטיקה אבל גם זה בלי להיסחף).
B&W היא חברת ענק עם מיגוון מוצרים, שמייצרת כמה מהרמקולים הטובים בעולם. הסדרות הנמוכות שלה מיועדות במפורש לשוק הבאדג'ט עם נטייה לקולנוע בייתי. אם תשאל את המומחים בחברה הם לא ממש התכוונו שמישהו ייעשה קריטיקל ליסנינג עם ה 683. ועם זאת - לסוגי מוסיקה מסויימים וכפתרון ביניים הם יכולים להספיק.
מה שאמרו פה, וזה נכון - שהחלפת רמקולים תיתן לך את ההבדל הגדול ביותר. א ב ל - וגם זה אמרו כבר, תמצא את עצמך עם רמקולים טובים יותר ועם הגברה שלא תוציא מהם כלום - אולי יישמעו אפילו פחות טוב מאשר עם הקודמים...
לכן הרעיון להתחיל מהגברה הוא רעיון לא רע.
לשדך גם מקור טוב (נגן CD או ממיר בסכום של 2,000 - 3,000 ש"ח, כמו ההגל HD2, הדאק מגי'ק, הפורוטק וכדומה) - ואתה מסודר בינתיים.
ו א ז .... תתחיל לחפש ביד2 מציאות בתחום הרמקולים. אם אתה יכול להרשות לעצמך - בתחום שבסביבות ה 20,000 תקבל רמקולים שעולים חדש 35-40,000, ופה אנחנו כבר מדברים על רמת היי אנד אמיתית.
אז מה היה לנו פה ? 12 למגבר, 3 למקור, ונגיד עוד 20 לרמקולים - וב 35K הרכבת לעצמך מערכת ש"עושה מוסיקה" (צריך כמובן לחשוב על כבלים ואקוסטיקה אבל גם זה בלי להיסחף).
- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9321
- נתן תודות: 1555 פעמים
- קיבל תודות: 357 פעמים
ברקצ
הכול טוב ויפה בתיאוריה, אבל התקציב של kiko11 הוא בערך שליש מהסכום שנקבת, ומניסיון, לא הייתי מציע לבנות יותר מדי על התקבול מטרייד.
כמובן שככל שעולים בתקציב, נפתחות יותר אופציות ,שעשויות להביא לשדרוג הרצוי...
הכול טוב ויפה בתיאוריה, אבל התקציב של kiko11 הוא בערך שליש מהסכום שנקבת, ומניסיון, לא הייתי מציע לבנות יותר מדי על התקבול מטרייד.
כמובן שככל שעולים בתקציב, נפתחות יותר אופציות ,שעשויות להביא לשדרוג הרצוי...
- efi1965
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1614
- שם מלא: efi1965
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 54 פעמים
לא כל הדעות כאלו, תמיד זה תלוי בתקציב. לדעתי אם התקציב נשאר כפי שאמרת אז התשובה היחידה היא לשדרג למגבר טוב שיהיה בסיס להחלפת רמקולים בעתיד.kiko11 כתב:ידידי ..zeev78 כתב:הרבה עצות על החלפת הגברה ורמקולים, שם התייחסות למקור..........
התייחסתי כמעט לכול התשובות והעצות שנתנו ...ובהתאם עצרתי את רכישת המגבר והחלטתי לתכנן מחדש את השדרוג ..
שבת מבורכת...
הנטיה פה תמיד לקפוץ מעל מה שמישהו מבקש.
שאלת על מגבר וענו לך שהרמקולים לא טובים אז תשדרג את שניהם .............. יש רצון טוב לכולם אבל לפעמים מגזימים.
עדיין אני חושב שמגבר טוב משולב ברווז כגון ההיגלים יהוו שדרוג מצויין בתקציב שלך וישמשו בסיס מעולה לעתיד.
כמובן שאתה צריך לנסות להביא ולשמוע עם הרמקולים שלך.
-
Sagims
-
- חבר ותיק

- יצירת קשר:
efi ידידי מסכים בהחלט עם כל מה שאמרת וזו הייתה כוונתי מלכתחילה מגבר יעודי איכותי שישרת אותי להרבה שנים להוסיף ברווז ובעתיד שנה שנתיים אולי יותר אולי פחות תלוי בתקציב להחליף רמקולים ..efi1965 כתב:לא כל הדעות כאלו, תמיד זה תלוי בתקציב. לדעתי אם התקציב נשאר כפי שאמרת אז התשובה היחידה היא לשדרג למגבר טוב שיהיה בסיס להחלפת רמקולים בעתיד.kiko11 כתב:ידידי ..zeev78 כתב:הרבה עצות על החלפת הגברה ורמקולים, שם התייחסות למקור..........
שבת מבורכת...
הנטיה פה תמיד לקפוץ מעל מה שמישהו מבקש.
שאלת על מגבר וענו לך שהרמקולים לא טובים אז תשדרג את שניהם .............. יש רצון טוב לכולם אבל לפעמים מגזימים.
עדיין אני חושב שמגבר טוב משולב ברווז כגון ההיגלים יהוו שדרוג מצויין בתקציב שלך וישמשו בסיס מעולה לעתיד.
כמובן שאתה צריך לנסות להביא ולשמוע עם הרמקולים שלך....
אגב שמעתי את הרמקולים האלה :
http://dali.net.dynamicweb.dk/en-US/Lou ... 0-MK2.aspx
נשמעו מעולה עם הגמאוט ..מחירון 33000
יש לי בפרוש הירהורים לגבי ה 804D אבל זה באמת רק כשיהיה תקציב ...
זכותך להתייחס לכל עצה שתרצה, התגובה לא הייתה אישית אלא כללית, בד"כ אין לי בעיה לקבל דעות שונות בתחום אבל סורי, פשוט נראה לי תמוהה להוציא הרבה כסף על ציוד כאשר המקור לא עושה את העבודה (למעשה אפשר להגיד לא קיים במקרה שלך), אני לא אומר שצריך להשקיע מעל 10000 שקל על מקור של סט אפ בעלות של 20000 שקל אבל בהחלט רצויי לקנות DAC או נגן איכותי בסדר גודל של 5000 ש"ח אחרת חבל על ההשקעה, התוצאה הסופית (ולא משנה כמה הסאונד נשמע "טוב") תהיה שוות ערך לסט אפ יותר מאוזן ברמת הרכיבים שבו בחצי מחיר.kiko11 כתב:ידידי ..zeev78 כתב:הרבה עצות על החלפת הגברה ורמקולים, שם התייחסות למקור..........
שבת מבורכת...
דוגמה לעצה שאני לא מבין ומקווה לקבל הסבר, יכול להיות שאני אלמד משהו חדש (באמת, לא בציניות):
עד כאן אין וויכוח, ברקצ צודק, אתה תיהיה מסודר בינתיים. למעשה אפילו הVDAC ישפר לך את הסאונד בסטריאו בצורה ברורה (ומשתלמת מבחינה כלכלית).שדך גם מקור טוב (נגן CD או ממיר בסכום של 2,000 - 3,000 ש"ח, כמו ההגל HD2, הדאק מגי'ק, הפורוטק וכדומה) - ואתה מסודר בינתיים....
זה נהפך להיות כמו קניית פורשה עם גלגלים מרובעים לא?א ז .... תתחיל לחפש ביד2 מציאות בתחום הרמקולים. אם אתה יכול להרשות לעצמך - בתחום שבסביבות ה 20,000 תקבל רמקולים שעולים חדש 35-40,000, ופה אנחנו כבר מדברים על רמת היי אנד אמיתית....
קורא אנגלי אודיופיל ששדרג את המערכת שלו ב-5 פאונד בלבד
שלום
לפני בערך 20 שנה חברי הטוב אודיופיל אמיתי {קווד- נים אודיו -לינסודק וכו }
אגב מיצר גבינות איכות מיוחדות מחלב עזים
קרא במגזין אנגלי ....
קורא אמר השידרוג הטוב ביותר שהוא עשה ??
היה ללכת לרופא אוזניים והכל עלה לו 5 פאונד בלבד
ומאז הוא מאושר עם המערכת שלו עד השמיים .
כנראה אלך גם אני
קרא במגזין אנגלי ....
כנראה אלך גם אני
- bossgt6
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4497
- נתן תודות: 138 פעמים
- קיבל תודות: 131 פעמים
קיקו
1 - מנסיון אני אומר לך , לא משנה במה תבחר כדאי לך טוב טוב לשמוע כל מגבר בבית שלך על הסט אפ שלך ולפעמים שניים במכה .
הביקורות שאתה קורא על יבש לא תמיד חופפות על רטוב
2 - סבלנות
1 - מנסיון אני אומר לך , לא משנה במה תבחר כדאי לך טוב טוב לשמוע כל מגבר בבית שלך על הסט אפ שלך ולפעמים שניים במכה .
הביקורות שאתה קורא על יבש לא תמיד חופפות על רטוב
2 - סבלנות
3 - הייתי מנסה את הקמברידג' אודיו 851A , הוא גם אמור להספיק לך לשדרוג עתידיאיזה מהמגברים יתנו תמורה יותר טובה לכסף וישרתו אותי בעתיד גם כשאשדרג את הרמקולים...
נערך לאחרונה על ידי bossgt6 ב 19/05/2012 14:43, נערך פעם 1 בסך הכל.
לא משנה מה יש לך בחיים אלא את מי יש לך בחיים .........
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away
- bossgt6
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4497
- נתן תודות: 138 פעמים
- קיבל תודות: 131 פעמים
Re: קורא אנגלי אודיופיל ששדרג את המערכת שלו ב-5 פאונד בלבד
תעלה בבקשה לינקSONYES כתב:שלום
קרא במגזין אנגלי ....
כנראה אלך גם אני...
לא משנה מה יש לך בחיים אלא את מי יש לך בחיים .........
שלום
זהו - מחלבות ברקנית כפר יחזקאל
http://www.zimmer.co.il/premium.asp?site_id=2813
http://www.hava.co.il/hava1/dairy/Dairy ... kanit&vm=2
http://www.kvasim.org.il/ContentPage.aspx?id=55
זהו - מחלבות ברקנית כפר יחזקאל
http://www.zimmer.co.il/premium.asp?site_id=2813
http://www.hava.co.il/hava1/dairy/Dairy ... kanit&vm=2
http://www.kvasim.org.il/ContentPage.aspx?id=55