לגופו של ענין: השיחה עם הנציגה התנהלה על מי מנוחות למרות שבשלב כשלהוא אכן התעצבנתי אבל אני לעולם לא מרים את קולי בשיחות עם נציגי שירות. אפשר גם להתעצבן בשקט.
השרשור שלי נכתב בעידנא דריתחא ולכן אולי השתמע ממנו שצרחתי וצעקתי על הנציגה - ממש לא.
קורה לכולנו, לא נורא
בכל מקרה ברגע שנציג YES הגיב פה וראה את הנושא הוא ירצה לתת לך את השירות הטוב ביותר שתצא מרוצה ותכתוב על כך בפורום. (ודי חבל שרק ככה זה עובד בסוף, אבל בגלל זה המלצנו לך לכתוב להם על הקיר בפייסבוק)
אגב עוד שיטה שתמיד עובדת זה "אוקיי הבנתי שאתם לא יכולים לתת לי משהו שהבטחתם לי, ולכן אני רוצה להתנתק עכשיו". (או כל דבר בסגנון הזה שכולל את השורש "נ.ת.ק")
האמת שפניתי לשירות הלקוחות שלהם בכתב והם חזרו אלי במייל... מאד מאכזב:
הם מסלפים את העובדות וטוענים שאני ויתרתי על הטבת ה VOD מה שלחלוטין לא נכון. המתקין (השלישי במספר!!) שהיה אצלי הודיע לי (לאחר שעתיים של עבודה משותפת) שאין שום אפשרות להעביר כבלים ושפתרון רשת על חשמל לא יעבוד בגלל תלת פאזי (אני יודע שזה לא נכון אבל הם התעקשו).
לא היה לו שום רעיון נוסף מלבד העברת כבל רשת חיצוני שבשום אופן לא הסכמתי ולכן הודעתי לו ולמוקד שלהם שאני מבקש להפסיק את הנסיונות.
לא ויתרתי על ה VOD - פשוט הפנמתי שאין אפשרות להתקין אצלי. אין לי טענות ל YES בעינין זה.
לכן פניתי לבקש הטבה חלופית אבל התשובה האחרונה של YES ממש לא לעינין. להלן הציטוטים מהמייל שלהם ותגובתי:
"אין מקום למתן הטבות במקום ההטבות שניתנו". - אז זהו, שלא כל ההטבות ניתנו... ה VOD לא ניתן...
"אדגיש כי במידה ותבחר להתקין את שירות ה- VOD נעשה כל מאמץ לביצוע ההתקנה." - אבל כבר נעשו 3 נסיונות להתקנה שנכשלו והמתקין הודה שאין לו עוד פתרון.
"בנוסף, בקשתך להוספת ערוץ 5+לייב בפורום אינה רלוונטית שכן אין אנו נוהגים לפצות לקוחות על כך שהתשתית בביתם מצריכה התקנה ארוכה מן הרגיל או אינה מאפשרת ביצוע ההתקנה כלל." - לא ביקשתי פיצוי, ביקשתי הטבה חלופית במקום זו שלא ניתנה לי... ובסך הכל ביקשתי לקבל את הערוץ בחינם לתקופה של 3 חודשים, כפי שקיבלתי את ספורט 5 HD במעמד חידוש החוזה.
בקיצור, לצערי הודעתי להם שתשובתם אינה מקובלת וביקשתי להתנתק. הפעם אם יהיה צורך אלך עד הסוף... עדכונים בהמשך.
oris74 כתב:האמת שפניתי לשירות הלקוחות שלהם בכתב והם חזרו אלי במייל... מאד מאכזב:
הם מסלפים את העובדות וטוענים שאני ויתרתי על הטבת ה VOD מה שלחלוטין לא נכון. המתקין (השלישי במספר!!) שהיה אצלי הודיע לי (לאחר שעתיים של עבודה משותפת) שאין שום אפשרות להעביר כבלים ושפתרון רשת על חשמל לא יעבוד בגלל תלת פאזי (אני יודע שזה לא נכון אבל הם התעקשו).
לא היה לו שום רעיון נוסף מלבד העברת כבל רשת חיצוני שבשום אופן לא הסכמתי ולכן הודעתי לו ולמוקד שלהם שאני מבקש להפסיק את הנסיונות.
לא ויתרתי על ה VOD - פשוט הפנמתי שאין אפשרות להתקין אצלי. אין לי טענות ל YES בעינין זה.
לכן פניתי לבקש הטבה חלופית אבל התשובה האחרונה של YES ממש לא לעינין. להלן הציטוטים מהמייל שלהם ותגובתי:
"אין מקום למתן הטבות במקום ההטבות שניתנו". - אז זהו, שלא כל ההטבות ניתנו... ה VOD לא ניתן...
"אדגיש כי במידה ותבחר להתקין את שירות ה- VOD נעשה כל מאמץ לביצוע ההתקנה." - אבל כבר נעשו 3 נסיונות להתקנה שנכשלו והמתקין הודה שאין לו עוד פתרון.
"בנוסף, בקשתך להוספת ערוץ 5+לייב בפורום אינה רלוונטית שכן אין אנו נוהגים לפצות לקוחות על כך שהתשתית בביתם מצריכה התקנה ארוכה מן הרגיל או אינה מאפשרת ביצוע ההתקנה כלל." - לא ביקשתי פיצוי, ביקשתי הטבה חלופית במקום זו שלא ניתנה לי... ובסך הכל ביקשתי לקבל את הערוץ בחינם לתקופה של 3 חודשים, כפי שקיבלתי את ספורט 5 HD במעמד חידוש החוזה.
בקיצור, לצערי הודעתי להם שתשובתם אינה מקובלת וביקשתי להתנתק. הפעם אם יהיה צורך אלך עד הסוף... עדכונים בהמשך.
...
אילו היית מצין בפני הנציגה שיש מתחרה נותן הצעה לא רעה ואז היית מקבל את מבוקשתך
טוב, אז כנראה שהולכים לניתוק...
אחרי מספר התכתבויות במייל שלא הועילו בכלום, התקשר אלי היום נציג נוסף.
נראה היה שהוא יותר מנוסה מהנציגה הראשונה שדיברה איתי אבל בסוף התוצאה היתה זהה:
יס מתעקשים שאני ויתרתי על התקנת ה vod ולמרות זאת הם ״באים לקראתי״ ומוכנים לתת לי הטבת 10 סרטים ב dvd box...
אז תיאמתי ניתוק ליום שלישי ואני מתכוון ללכת עד הסוף כי ממש נמאס לי מהם.
כמה פנינים מהשיחה עם הנציג הנחמד:
1. כמובן שנאלצתי לספר לו את כל הסיפור מהתחלה
2. הוא כבר 7 חודשים בתפקיד ואף פעם לא שמע על מישהו שקיבל הטבת ערוץ בחינם כמו שאני מבקש (רק לפני חודש קיבלתי הטבה כזו..)
3. 10 סרטי dvd box זו הטבה שאנשים מתים לקבל
4. הוא לא צופה בספורט אז הוא לא ידע שספורט 5 וספורט 5 לייב הם שני ערוצים שונים
5. המסלול שקיבלתי לפני חודש בעת חידוש החוזה הוא חבל על הזמן ורק לקוחות חדשים מקבלים אותו (כלומר תגיד תודה ושתוק)
תתנתק עזוב אותך. איזה מין יחס \ שירות זה ?
היה נקודה אחת לגיטימיות. לספר לו מההתחלה את הגירסה שלך זה בסדר גמור לפי דעתי אפילו טוב מאוד.
הוא רצה לדעת את הגירסה שלך לפירוט הפניה שבטח כתוב לו במחשב.
מעבר לזה שירות לא לעניין בכלל, הוא אמור להכיר את הערוצים, 7 חודש בתפקיד נשמע כמו מספיק זמן להתעדכן באיזה הטבות אפשר לתת ואיזה לא.
מעבר לזה מה יש לחפש בחברה שמעדיפה להשקיע 10 מיליון ש"ח בממשק לוח שידורים מאשר להשקיע את הסכום הזה במשהו כמו -
לשדר תכני HD אמיתיים ולא כאלה שמשתדלים, עייפים, או מותאמים. אני לא אומר HD ברמה הכי גבוהה שיש אבל מינימום HD ברמה האפשרית להם ולא HD מותאם, ועוד להגיד שיש ערוץ שעבר הסבה לHD (ייס דוקו) ו90 אחוז ממנו זה HD מותאם.
זה זלזול מוחלט בקהל הלקוחות, גם ביחס השירותי שלהם (יחס מכפיר ללקוחות וותיקים), וגם ביכולת הטכנית שלהם שחפרתי עליה מספיק.
אני התנתקתי מהם לא מזמן ואני ממש לא מצטער. מישהו שם עושה החלטות הזויות, בחרת להתנתק? אז תתנתק. לגטימי לגמרי אחרי דבר כזה.
אתה לא מוכרח לקרוא את השרשור אם זה כל כל מציק לך. יש שרשור ארוך (הרבה יותר משלי) בנוגע למחירים שאנשים משלמים ליס והוט - אנשים מתמקחים שם על כל שקל וכל הטבה אז גם לזה אתה קורא רעש?...
לגופו של ענין - מדובר בענין עקרוני של התנהלות צרכנית. ברוב הפעמים אני מוותר בגלל שאין לי כח לבזבז זמן, עצבים וכולי אבל הפעם נמאס לי.
אחרי שביקשתי ניתוק התקשר אלי היום נציג (בכיר - זו היתה השאלה הראשונה שלי אליו...)
סיפרתי לו את התקציר וללא שום היסוס הוא אמר שהבקשה שלי לגיטימית - מיד שמחתי כי בדיוק על העקרון הזה התווכחתי עם 3 הנציגים הקודמים.
ובנוסף אפילו הציע לי הטבה משופרת:
במקום לקבל את ספורט 5 לייב HD בחינם ל 3 חודשים > הפחתה קבועה של 25 ש"ח בדמי המנוי. כך יוצא שאני משלם על הערוץ 10 שקלים בחודש (הערוץ עולה 35 ש"ח) לאיזו תקופה שאבחר. (אוכל להתנתק מהערוץ מתי שארצה).
כמובן שאני מאד מרוצה, רק חבל שצריך לעבור תלאות עד שמגיעים לנציג עם סמכות לתת משהו מעבר לסרטים ב DVD BOX.