סוף סוף מצאתי רמקולים לטעמי רוצה חוות דעת

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
amirss
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1065
נתן תודות: 46 פעמים
קיבל תודות: 35 פעמים

שליחה #21 

kipikipod כתב:לדעתי קפוץ דרגה אחת בפוקאל לקראת ה726 לפחות - שינוי רציני וההבדל במחיר לא משמעותי מדיי לפי מה שאני זוכר
...
אתה יודע איפה אפשר לשמוע אותם?

העיצוב שלהם מהמם :P

מתאים לי לסלון בול (Y)
נערך לאחרונה על ידי amirss ב 06/05/2012 2:03, נערך פעם 1 בסך הכל.

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17925
נתן תודות: 1146 פעמים
קיבל תודות: 2490 פעמים

Re: אני לא מבין מה כל כך גרוע ברסיבר של דנון?

שליחה #22 

אייל007 כתב:אני שומע הרבה תגובות כאן לגבי הרסיבר דנון ומי החליט שהרסיבר שלכם טוב יותר?
אני לא מבין גדול בתחום אבל אני לעולם לא אגיד משהו לא טוב או גרוע על מוצר שיש לאחרים ולי אין אותו אני יכול לומר זה לא לטעמי אבל כל הזמן אני מקבל תגובות לא טובות על רסיבר דנון ודנון נחשב מותג יוקרה לא לזלזל ובלי קשר זה עלה לי לפני פחות משנה 3250 ש"ח וזה לא הולך ברגל
חבר'ה הכל בסופו של דבר עיניין של טעם אישי ותקציב וזה לא אומר שמי שיש לו רסיבר ב-10000ש"ח שהוא ישמע טוב לאחר
ולעיניין עצמו המוניטור אדיו לפי דעתי נישמע צלול ועשיר ומאוד מפורט בצלילים ומאוד מדוייק ועדיין לא החלטתי ואני שמעתי כמה סיגנונות מוסיקה והוא נישמע נהדר בכל סיגנונות המוסיקה גם ה-FOCAL נישמע מצויין אני אחליט בקרוב
ועוד שאלה חשובה
במידה ואני אקח את המוניטור אודיו העכבה שלהם 6 אוהם ורמקול הסנטר ורמקולי הסראונד הם בעכבה של 8 אוהם ואותם אני לא מחליף כרגע האם זה לא יצור בעייה?לגבי הרמקולים של FOCAL הם 8 אוהם כך שאין בעיה
הרסיבר מוציא ב-6 אוהם 5X110W וב-8 אוהם 5X75W
...
[behave]נערך ע"י uriler: פניה לגופו של אדם[/behave]

הזוי פשוט הזוי.

Jackel
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 442
נתן תודות: 35 פעמים
קיבל תודות: 13 פעמים

שליחה #23 

istarmini כתב:

הזוי פשוט הזוי.
...
יייווואאאווווו........
אף פעם לא צחקתי כל כך משרשור...

מה זה זה ???
...

אייל007 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 94
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

לשני המגיבים האחרונים אתם אפילו לא שווים התייחסות

שליחה #24 

:מבולבל:
בעצם סליחה אני בפעם הבאה אבקש רשות מכם להגיב וגם מה לכתוב :D

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20358
נתן תודות: 938 פעמים
קיבל תודות: 819 פעמים

שליחה #25 

יואב,
הכל בסדר?
איזו כניסה
טעה טועים :lol:
העם דורש..... כל מיני דברים

uriler
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10118
שם מלא: אורי לרנר
נתן תודות: 190 פעמים
קיבל תודות: 512 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #26 

niko,
אף אחד לא דיבר על האם הרסיבר ינצל את הרמקולים, או שלא. שים לב על מה הדיון.

אייל007,
אתה אומר (ואני מצטט):"אני רוצה להאמין ליועץ שאין כל כך הבדל בין הרסיבר שלי לרסיבר שהשמיע לי של אונקיו ואמר לי שהם דומים החנות אגב מאוד מיקצועית ואנשים מיקצועיים ביותר".

אז מעשית, אתה אומר שאתה סומך על המוכר שם ומסיק מזה שכל מי שענה לך פה הוא לא מקצועי. החנות הנ"ל כנראה לא מחזיקה (ולא משנה למה) את הרסיבר של דנון. המוכר שם רוצה למכור אז הוא היה צריך להגיד לך משהו. אני לא אכנס למקצועיות שלו אבל אמרו לך פה כמה אנשים שההשוואה פשוט לא נכונה, הצליל של דנון שונה לחלוטין מזה של אונקיו וחבל שתקנה את הרמקולים ותתאכזב. אין פה שום כוונה לפסול את הרסיבר שלך, אלא פשוט להצביע על בעייתיות פוטנציאלית.

לגבי שרשור מגבר סטריאו - יציאת פרה אאוט מאפשרת לרסיבר לנתב אודיו ממקורות שונים, ללא הגברתו, אל המגבר (שמחובר לרמקולים). ללא פרה אאוט לא תוכל להשתמש במגבר סטריאו שיקבל את האות הזה (יש פתרונות עקיפים, כמו להשתמש בממתג בין המקור למגבר ולרסיבר, ולהחליף כל פעם, אבל זה לא ממש נוח).
אם אתה לא רוצה להחליף רסיבר (ואין סיבה), המינימום שאתה צריך לעשות הוא להגיע איתו לחנות ולראות שהרמקולים מתאימים לך גם עם הרסיבר שאתה מכיר טוב.

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10574
נתן תודות: 645 פעמים
קיבל תודות: 1367 פעמים

שליחה #27 

הנה פתרון שיהיה מקובל על כולם (אני מקווה): לך לחנות שמחזיקה גם פוקאל, גם מוניטור אודיו וגם רסיברים של דנון ושלום על ישראל. 8)

zeev78
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5766
נתן תודות: 121 פעמים
קיבל תודות: 155 פעמים

שליחה #28 

epony כתב:הנה פתרון שיהיה מקובל על כולם (אני מקווה): לך לחנות שמחזיקה גם פוקאל, גם מוניטור אודיו וגם רסיברים של דנון ושלום על ישראל. 8)
...
ניסינו, לא עזר.... :)

kipikipod
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1617
נתן תודות: 165 פעמים
קיבל תודות: 72 פעמים

שליחה #29 

amirss כתב:
kipikipod כתב:לדעתי קפוץ דרגה אחת בפוקאל לקראת ה726 לפחות - שינוי רציני וההבדל במחיר לא משמעותי מדיי לפי מה שאני זוכר
...

מתאים לי לסלון בול (Y)
...
בכל חנות מתמחה אם תתקשר לתאם האזנה יסדרו לך.

לא סיפור, תן צלצול ל"פיוז" בגבעתיים ואני בטוח שישמחו לתאם לך האזנה לרמקול הנ"ל, לפי מיטב זכרוני יש להם את ה716 (כמו כן 816, 826)
Utopia

niko
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4962
שם מלא: איתן
נתן תודות: 911 פעמים
קיבל תודות: 451 פעמים

שליחה #30 

uriler כתב:niko,

אייל007,
אתה אומר (ואני מצטט):"אני רוצה להאמין ליועץ שאין כל כך הבדל בין הרסיבר שלי לרסיבר שהשמיע לי של אונקיו ואמר לי שהם דומים החנות אגב מאוד מיקצועית ואנשים מיקצועיים ביותר".

אז מעשית, אתה אומר שאתה סומך על המוכר שם ומסיק מזה שכל מי שענה לך פה הוא לא מקצועי. החנות הנ"ל כנראה לא מחזיקה (ולא משנה למה) את הרסיבר של דנון. המוכר שם רוצה למכור אז הוא היה צריך להגיד לך משהו. אני לא אכנס למקצועיות שלו אבל אמרו לך פה כמה אנשים שההשוואה פשוט לא נכונה, הצליל של דנון שונה לחלוטין מזה של אונקיו וחבל שתקנה את הרמקולים ותתאכזב. אין פה שום כוונה לפסול את הרסיבר שלך, אלא פשוט להצביע על בעייתיות פוטנציאלית.

לגבי שרשור מגבר סטריאו - יציאת פרה אאוט מאפשרת לרסיבר לנתב אודיו ממקורות שונים, ללא הגברתו, אל המגבר (שמחובר לרמקולים). ללא פרה אאוט לא תוכל להשתמש במגבר סטריאו שיקבל את האות הזה (יש פתרונות עקיפים, כמו להשתמש בממתג בין המקור למגבר ולרסיבר, ולהחליף כל פעם, אבל זה לא ממש נוח).
אם אתה לא רוצה להחליף רסיבר (ואין סיבה), המינימום שאתה צריך לעשות הוא להגיע איתו לחנות ולראות שהרמקולים מתאימים לך גם עם הרסיבר שאתה מכיר טוב.
...
אני לא חושב שאתה מבין על הדיון :roll:
אני בטוח שעם הרמקולים הללו ושני רסיברים רמת כניסה כפי שמצויין כאן 99 אחוז מהאנשים לא יבחינו
בהבדל.
מי דיבר על ינצלו את הרמקולים? אמרתי לפותח השרשור שהעכבה אינה מעניינת ולא חשובה
בבחירה בין הרמקולים האלו.
8)
רשימת הציוד: Paradigm Signature S8v2| JVC X5500| Arendal sub 2V| Arendal center 1723| SVS ultra surround|KEF T101 Atmos | Anthem MRX 1140

uriler
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
יצירת קשר:

שליחה #31 

niko כתב:אייל,
חברים, כל ההודאות על כך שרסיבר לא ינצל כן ינצל מיותרות, אייל שאל לגבי רמקולים
כשהרסיבר נתון.
...
Niko,
זה ציטוט שלך.
אני אמרתי (ועל זה נסוב הדיון) שאין פה עניין של ניצול אלא של התאמה. יכול להיות שאתה צודק, ו-99% מהאנשים לא יבחינו בהבדל בין השילובים אונקיו/פוקאל ודנון/פוקאל. אבל, מה אם אייל007 נופל בתוך האחוז הבודד שנותר, והרכישה הזו תהיה מוטעית ועל סמך בסיס שגוי?

בנוסף, אולי פספסתי משהו, אבל לא ראיתי שאייל007 ציין באיזה רסיבר השתמש המוכר להדגמה. הוא כתב ״אונקיו״. אולי זה היה 809? או דגם גבוה אחר? אתה הנחת שזה דגם כניסה, אני לא בטוח בזה.

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17925
נתן תודות: 1146 פעמים
קיבל תודות: 2490 פעמים

שליחה #32 

sam22 כתב:יואב,
הכל בסדר?
איזו כניסה
טעה טועים :lol:
...
למה הכניסה שלו הייתה טובה יותר?

[behave]נערך ע"י uriler:פניה לגופו של אדם[/behave]

מישהו פה חייב לו משהו? :@

חבר רחמן אתה.

אצלי לאנשים מהסוג שלו אין עתיד. זבנג וגמרנו. :) ככה הם לומדים הכי טוב.

uriler
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
יצירת קשר:

שליחה #33 

istarmini,
הימנע מלרדת לשפה שאינה מתאימה לאתר.
תודה.

shlomiassaf
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1444
נתן תודות: 42 פעמים
קיבל תודות: 70 פעמים

שליחה #34 

אייל007
אל תאמין לחנויות ואל תאמין למוכרנים בצורה עיוורת.
פיוז חנות מכובדת ואין לי כאן טענה אליה אבל בסופו של יום ברגע שתפתח את הרמקול יהיה לך מאוד קשה להחזיר אותו.
אם קיבלת הבטחה מפורשת מבעל החנות שתוכל להחזיר את הרמקול זה בסדר, אבל מעבר לזה אני ממליץ לך לחשוב פעמיים כי לא מדובר בכמה עשרות שקלים.

נושא העכבה לא כזה רלוונטי, שינוי בעכבה אומר שהמגבר יעבוד קשה יותר ובסופו של דבר ה-W שהולך לרמקול יהיה קטן יותר.

אין הבדל ביום יום בין 140 ל-110 W... גם ככה לא מגיעים לשם...
מערכת הכיול תדאג להשוות את העוצמה שיוצאת החוצה.

עוד משהו, במקום להתווכח עם אנשים אתה פשוט יכול להגיד, סבבה חברה אני אשים לב להבא ולא להתווכח.
אני מניח ששנינו יכולים להסכים, לפחות, שזה לא עוזר להתווכח עם מישהו ששאלת אותו שאלה.

amirss
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1065
נתן תודות: 46 פעמים
קיבל תודות: 35 פעמים

שליחה #35 

kipikipod כתב:
amirss כתב:
...

מתאים לי לסלון בול (Y)
...
בכל חנות מתמחה אם תתקשר לתאם האזנה יסדרו לך.

לא סיפור, תן צלצול ל"פיוז" בגבעתיים ואני בטוח שישמחו לתאם לך האזנה לרמקול הנ"ל, לפי מיטב זכרוני יש להם את ה716 (כמו כן 816, 826)
...
תודה, (Y)

דברתי איתם יש להם כרגע רק את ה 716 בתצוגה,

את ה 726 אין להם כרגע, והם מזמינים אותו מחו"ל לפי הזמנת לקוח..

ADICT
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9613
נתן תודות: 119 פעמים
קיבל תודות: 352 פעמים

שליחה #36 

הדנון שלך יודע לעבוד עם 6 אום ומעלה
כל רמקול בעכבות הנל ומעלה יתאים מצויין.....

zeev78
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5766
נתן תודות: 121 פעמים
קיבל תודות: 155 פעמים

שליחה #37 

niko כתב:
uriler כתב:niko,

אייל007,

...
אני לא חושב שאתה מבין על הדיון :roll:
אני בטוח שעם הרמקולים הללו ושני רסיברים רמת כניסה כפי שמצויין כאן 99 אחוז מהאנשים לא יבחינו
בהבדל.
מי דיבר על ינצלו את הרמקולים? אמרתי לפותח השרשור שהעכבה אינה מעניינת ולא חשובה
בבחירה בין הרמקולים האלו.
...

בדקתי, מספר פעמים את הRX6 והגעתי למסקנה חד משמעית שהוא דורש ציוד יקר מאחוריו אחרת הוא לא נשמע טוב או לפחות טוב כמו שהוא אמור להישמע. אני לא מגיב כדי לשנות את דעתו של 007, הוא כבר נעול בדעה שהוא צודק וכולם טועים, אני גם לא מנסה לרצות אף אחד בתגובות שלי, אני כותב את זה שאחרים לא יעשו את הטעות הזאת מבלי לדעת מה קונים ושקונים רכיב בסט אפ מבלי לשמוע את כל ה"חבילה" ביחד לא יודעים מה קונים. רמקולים שעולים 6-7000 ש"ח עם רסיבר שעולה 3000 ש"ח :roll: :איי: . טוב שהוא מתכנן רק לקנות זוג רמקולים ולא את כל הסט. אשמח לקבל תגובה מהנציג של פיוז שהעלה את הרעיון הזה, אולי אני אלמד משהו חדש.

shlomiassaf
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1444
נתן תודות: 42 פעמים
קיבל תודות: 70 פעמים

שליחה #38 

לא מכיר הרבה חנויות שיבוא אליהם לקוח שנעול חד משמעית על סטאפ והם ינסו לשנות את דעתו על חשבון איבוד המכירה, ויסלחו לי בעלי החנויות אבל זו פרנסתם.

אולי ינסו להסביר תחילה אבל ברגע שיראו שאין מצב אז מכירה זו מכירה.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”