אני חושש שאתה רואה את התמונה בעיניים מאוד צרות.peterdenon כתב:משום מה אני קצת חושש הייתי מעדיף חברה שאין לה אינטרסים של חברות אחרות כגון פיוניר וכיו אלא חברה ניטרלית ככה המותג רב ידחף יותר...
אתה חושב שאנשים בדנון לא יודעים שיש לבעלים של קליר את הנציגות של פיונייר?
אתה לא חושב שכל המעבר הזה נעשה בהסכמה ולאחר חודשים של בדיוקות ודיונים ומו״מ?
אז אני אספר לך (מה שאני יכול לספר) שקליר אלקטרוניקה שילמה סכום לא מבוטל תמורת הזיכיון הזה לניופאן.
דנון, איבדה בשנים האחרונות נתח שוק ולכן, לשלם סכומים של 7 ספרות כדי ״להרוג״ מותג, כמו שנאמר פה, זה פשוט לא כלכלי ולא הגיוני. הרבה יותר הגיוני לעשות מאמצים לקדם את מה שכן יש לך מאשר להשתלט על מותג שמראש לא מהווה איום...
הכנסת המותג תחת קליר נעשתה כדי לרצות ״על הנייר״ את דנון ופיונייר, אולם כולם מודעים שזו פעולת כסת״ח.
נעשו מחקרי שוק לפני המהלך הזה ותפיסת המותגים פיונייר ודנון בקרב הציבור מראה שהם דווקא משלימים אחד את השני ולא ממש מתחרים. זו הסיבה שקליר רצו להוסיף את דנון לפרוטפוליו שלהם ובהחלט רואים בזה פוטנציאל עיסקי.
נציגי דנון ביקרו בארץ וסיירו יחד עם נציגי ניופאן וקליר בחנויות בארץ ומאוד מודעים לפוטנציאל ולשוק.
מעבר לתשלום שקליר שילמה לניופאן, היא כמובן הציגה תוכנית שיווקית לדנון מה היא מתכננת לעשות כדי לקדם את המותג. חלק מהפעילויות הללו אתה תראו גם אצלנו.