denon נפרדת מניופאן

חדשות ועדכונים של HT Magazine
MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג

שליחה

peterdenon כתב:משום מה אני קצת חושש הייתי מעדיף חברה שאין לה אינטרסים של חברות אחרות כגון פיוניר וכיו אלא חברה ניטרלית ככה המותג רב ידחף יותר
...
אני חושש שאתה רואה את התמונה בעיניים מאוד צרות.
אתה חושב שאנשים בדנון לא יודעים שיש לבעלים של קליר את הנציגות של פיונייר?
אתה לא חושב שכל המעבר הזה נעשה בהסכמה ולאחר חודשים של בדיוקות ודיונים ומו״מ?
אז אני אספר לך (מה שאני יכול לספר) שקליר אלקטרוניקה שילמה סכום לא מבוטל תמורת הזיכיון הזה לניופאן.
דנון, איבדה בשנים האחרונות נתח שוק ולכן, לשלם סכומים של 7 ספרות כדי ״להרוג״ מותג, כמו שנאמר פה, זה פשוט לא כלכלי ולא הגיוני. הרבה יותר הגיוני לעשות מאמצים לקדם את מה שכן יש לך מאשר להשתלט על מותג שמראש לא מהווה איום...
הכנסת המותג תחת קליר נעשתה כדי לרצות ״על הנייר״ את דנון ופיונייר, אולם כולם מודעים שזו פעולת כסת״ח.
נעשו מחקרי שוק לפני המהלך הזה ותפיסת המותגים פיונייר ודנון בקרב הציבור מראה שהם דווקא משלימים אחד את השני ולא ממש מתחרים. זו הסיבה שקליר רצו להוסיף את דנון לפרוטפוליו שלהם ובהחלט רואים בזה פוטנציאל עיסקי.

נציגי דנון ביקרו בארץ וסיירו יחד עם נציגי ניופאן וקליר בחנויות בארץ ומאוד מודעים לפוטנציאל ולשוק.
מעבר לתשלום שקליר שילמה לניופאן, היא כמובן הציגה תוכנית שיווקית לדנון מה היא מתכננת לעשות כדי לקדם את המותג. חלק מהפעילויות הללו אתה תראו גם אצלנו.
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

ronensud
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 634

שליחה

benjamin כתב:
Arieldr כתב:
ronensud כתב:עם התמחור של ט.ר. הלכה עוד אופציה.
נשארנו עם ימהה.
...
:lol: :lol: :lol: לפחות Denon אפשר להביא מארה"ב עם מתח של 220V ככה שאפילו שנאי לא צריך...
...
אתה בטוח? אני בניו יורק והסתכלתי על מספר מגברים של דנון ומאחור כתוב שמתאים ל 120V.
...
יש בארהב חנויות שמוכרות דנון 220v.
המחיר המשוקלל כולל משלוח ומיסים יצא משתלם כשהשוותי למחיר בארץ.
אם ט.ר. יתמחרו את דנון גבוה יותר מניופאן, ייבוא אישי יהיה משתלם אף יותר.

peterdenon פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 16

שליחה

מרטין הלוואי שזה מה שיהיה אבל אני למדתי להיות קצת פסימי בתחום הזה אני מכיר את הנפשות הפועלות בהסכם הזה לא ינקוב בשמות ידוע שהסכום הוא גדול ולא מעט הרימו גבה על הסכום כי המצב של ט.ר לא מי יודע מה אז לפעמים עדיף ציפור אחת מאשר שניים באוויר נכון הם קנו את המותג והבטיחו הבטחות גם הד סינמה הבטיחה לשווק את מרנץ האצילות והיא עשתה גם "סיורים" עם אנשי מרנץ ואיפה מרנץ היום אם תיכנס לאתר שלהם הם אפילו לא ברשימת המוצרי יבוא שלהם אז בוא נקח הבטחות לחוד וביצועים לחוד יכול שבאמת הכוונה טובה אבל אני קצת חושש מיזוגים של מותגים לפעמיים משתלמים לחברה בשביל לדחוף את מותג הבית שלהם עם רווחים ייותר גדולים מפיוניר אי אפשר לדעת מה יהיה, קודם כל טוב שדנון עזבה את ניופאן ניפאן בשנים האחרונות ריסקו מותגי סאונד בצורה מחפירה יכול להיות שהם יותר טובים בלשווק מיקסרים נראה מתי קונצרן הרמן יעזוב אותם

TANDBERG
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4591

שליחה

peterdenon, משהו אחד נכון מאוד שכתבת: לפחות המותג מופרד מניופאן. וזה הוזכר לפני מספר שרשורים, שם הדבר הוצג כבעיה.
אינני מעדיף סוג אחד או אחר של רסיברים, אולם לפחות מהיכרותי עם ט.ר - נציגות נאותה לדנון צריכה להיות. לגבי שאר החששות, תן להם זמן ואו שנתבדה או שלא.
Vocare Ad Regnum

bilbog
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 524

שליחה

השירות של ניופאן היה בסדר גמור. אלו המחירים המופרכים שהרסו את החוויה הכוללת. מניסיון.
נקווה שלקחים יופקו.
It is possible to commit no mistakes and still lose. That is not weakness. That is life
רשימת הציוד: B&W 603 S3/Anthem MRX 740/SVS Ultra Center/SVS PB-1000/SVS Ultra Bookshelf/LG OLED 65/Sony UBP-X700

DannyZ
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1624

שליחה

peterdenon,
תעשה בדיקה אם יש לך מקשים לנקודה ופסיק במקלדת.
זה מאוד יעזור לקרוא מה שאתה כותב אם תשתמש בהם, תודה.

DannyZ
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1624

שליחה

benjamin כתב:
Arieldr כתב:
ronensud כתב:עם התמחור של ט.ר. הלכה עוד אופציה.
נשארנו עם ימהה.
...
:lol: :lol: :lol: לפחות Denon אפשר להביא מארה"ב עם מתח של 220V ככה שאפילו שנאי לא צריך...
...
אתה בטוח? אני בניו יורק והסתכלתי על מספר מגברים של דנון ומאחור כתוב שמתאים ל 120V.
...
אפשר כאן וכאן.

peterdenon פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה

אני מאמין,ו שדנון תיהיה חברת רוח רפאים בדיוק , כמו LOEWE בשקט בשקט רק למבקשים

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג

שליחה

בשביל זה משקיעים 5 מיליון ש"ח ?!
איך זו החלטה עיסקית נבונה?
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

shay1
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2164

שליחה

דווקא עם הניסיון שלי אני חושב שט.ר כיום מובילה גם ברמת השרות וגם ברמת התמיכה הטכנית. כיום תמיכה טכנית הופכת להיות פרמטר חשוב בטכנולוגיות החדשות של הרסיברים תמיכה טכנית זה הופך להיות מצרך חשוב עוד יותר משרות דבר שניופאן ואס ג'י בפרט ושאר יבואנים לא הורידו את האסימון בעניין מישהו ניסה לקבל תמיכה פעם מניופאן או אס ג'י בפרט ?
א) בילתי אפשרי
ב) תמיכה לא מקצועית .
יש ליבואנים בארץ עוד מה ללמוד בנוגע לשרות ותמיכה מקווה שהיושבים בראש באמת ימשיכו כך ויקדמו את מותג דנון כמו שצריך להיות מקודם מותג שכזה
מעניין מתי יהיהו השקות חדשות
כשאתה מת אתה לא יודע שאתה מת ,רק לאחרים זה קשה.
אותו דבר כשאתה טיפש.

peterdenon פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה

מרטין אתה יודע כמה עלה הזיכיון של TANNOY שגם עבר מניופאן לט.ר אולי לא 5 מיליון אבל עלה לפי זיכרוני הטוב ,ואיפה TANNOY היום זה לא שאני מסתכל בעניים צרות פשוט ההיסטוריה מלמדת ,אותי הרבה .חברת קליר דוחפת את מותג LOEWE לא , מותג MARANTZ נלקח מידי ניופאן על ידי hed cinema מי ראה מי שמע ,לפעמיים יש ניתוח אופי של חברה שאתה רואה איך היא הולכת לעבוד ומה יהיה
מקווה שאני טועה זמנים יגידו

חזור אל “חדשות HT”