איפה אתם קונים את הסטייקים שלכם?
- זורו44
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5453
- נתן תודות: 411 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
כל פעם אני אוכל אותה ומתפתה לאומצות,זה יושב אחרכך כבד במערכת העיכול שעות.שלא לדבר על הסירחון אם זה טוגן בבית.
למה לך לקנות חתול בשק ,מיושן-לך על פרגיות זה תמיד עסיסי,טרי ומצליח ואוכלים כולם מהקטנים עד המבוגרים.
אני את הפרגיות קונה שלמות יחד עם העור,שבחריכה קלה על האש יורד בקלות,ההצלחה מובטחת.
למה לך לקנות חתול בשק ,מיושן-לך על פרגיות זה תמיד עסיסי,טרי ומצליח ואוכלים כולם מהקטנים עד המבוגרים.
אני את הפרגיות קונה שלמות יחד עם העור,שבחריכה קלה על האש יורד בקלות,ההצלחה מובטחת.
האמת מנצחת בסופו של דבר תמיד
-
kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
- נתן תודות: 355 פעמים
- קיבל תודות: 249 פעמים
wallalon,
כל הפורום הזה מלא בחברים שמתלוננים על מחירי אודיו ווידאו בארץ. מי שרוצה לקנות בחו"ל, או שייבא או שיעזוב את הארץ. כרגע אנחנו פה ומנסים למצוא את הבשר הטוב ביותר במחיר הנמוך ביותר. רמז, זה לא יהיה 40 ש"ח לקילו. יותר מזה, פחות מ 100 אני לא אקנה.
ziv_r,
רובינו מומחי אודיו ווידאו (לפחות מתיימרים). מה יגיד פה בשירשור למישהו אם הבקר בורח מזאבים, ניד או נייח? מבחינתי ואני מודה שאני לא מבין כלום, יש טעים ולא טעים.
זורו44,
לא כל כך הבנתי את הקשר לשירשור אבל תודה על ההמלצה בכל מקרה.
כל הפורום הזה מלא בחברים שמתלוננים על מחירי אודיו ווידאו בארץ. מי שרוצה לקנות בחו"ל, או שייבא או שיעזוב את הארץ. כרגע אנחנו פה ומנסים למצוא את הבשר הטוב ביותר במחיר הנמוך ביותר. רמז, זה לא יהיה 40 ש"ח לקילו. יותר מזה, פחות מ 100 אני לא אקנה.
ziv_r,
רובינו מומחי אודיו ווידאו (לפחות מתיימרים). מה יגיד פה בשירשור למישהו אם הבקר בורח מזאבים, ניד או נייח? מבחינתי ואני מודה שאני לא מבין כלום, יש טעים ולא טעים.
זורו44,
לא כל כך הבנתי את הקשר לשירשור אבל תודה על ההמלצה בכל מקרה.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46328
- נתן תודות: 1965 פעמים
- קיבל תודות: 5067 פעמים
kingikra,kingikra כתב:כרגע אנחנו פה ומנסים למצוא את הבשר הטוב ביותר במחיר הנמוך ביותר...
מה זה "הבשר הטוב ביותר", זה עם אחוז השומן הנמוך ביותר? אם כך, זה מספר 11 כמדומני. אז השאלה היא איפה נמכר בשר מספר 11 במחיר הנמוך ביותר בארץ?
לגבי נייחות הבקר, ככל שהבקר פחות נייד, הבשר שלו יותר רך.
- ofir_nim
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 338
- נתן תודות: 81 פעמים
- קיבל תודות: 16 פעמים
אתמול אכלתי אנטריקוטים מסוג אנגוס שנקנה בחינאווי במתחם G בראשל"צ שעלה לפי מה שאמרו לי כ 140 ש"ח לק"ג, והיה נפלא!
אגב, אני את הבשר שאני אוכל מעדיף עם טעם בשרי עז ואם צורך מינמלי בתבלינים (מקס' מעט מלח+פלפל גרוסים), ולכן אני ממליץ בחום על נתחים כגון נתח קצבים וסינטה, שאינם מזוהים כחביבי הטעם ה"ישראלי" (בניגוד לנתחי פילה שאמנם יוצאים רך אך נטולי טעם).
אגב, אני את הבשר שאני אוכל מעדיף עם טעם בשרי עז ואם צורך מינמלי בתבלינים (מקס' מעט מלח+פלפל גרוסים), ולכן אני ממליץ בחום על נתחים כגון נתח קצבים וסינטה, שאינם מזוהים כחביבי הטעם ה"ישראלי" (בניגוד לנתחי פילה שאמנם יוצאים רך אך נטולי טעם).
-
kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

הטוב ביותר = הטעים ביותר (כמובן שלכל אחד יש טעם שונה אבל כמו בשירשור הסרטים שלך, כל אחד יכול למצוא תאום מבחינת טעם).ziv_r כתב:kingikra,kingikra כתב:כרגע אנחנו פה ומנסים למצוא את הבשר הטוב ביותר במחיר הנמוך ביותר...
מה זה "הבשר הטוב ביותר", זה עם אחוז השומן הנמוך ביותר? אם כך, זה מספר 11 כמדומני. אז השאלה היא איפה נמכר בשר מספר 11 במחיר הנמוך ביותר בארץ?
לגבי נייחות הבקר, ככל שהבקר פחות נייד, הבשר שלו יותר רך....
לעיניין סוג החתיכה, אני דיברתי על אנטריקוט. פילה בשנים האחרונות עושה לי את זה הרבה פחות. למרות זאת, אני מוכן לשמוע בשירשור הזה על כל חלק בחיה שהוא טעים. כמובן שאני מדבר על בקר.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46328
- נתן תודות: 1965 פעמים
- קיבל תודות: 5067 פעמים
אני אוהב בשר מספר 2, גם זול - רק 33 ש"ח לקילו ולכן אני יכול להרשות לעצמי לאכול אותו בתדירות גבוהה.
הםםםם...... אני מניח שלאחר דבריי כולם יקנאו בי.
מבלי לתת יותר פרטים, אני בן לאבא שמגדל כבשים. את הכבשים שלנו אני מאכילים אך ורק חיטה, שעורה ואורגני.
אנו ממיינים את הטלאים שמיועדים לשחיטה ומגדלים אותם בנפרד בסביבה ירוקה למדי, ברגע שמגיעים למשקל שחיטה **שימוש ביתי ומשפחה רחבה** כמובן שזה אחרי זמן טיפה ארוך עקב התזונה האורגנית, אני מתענג על כל נתח בשר איכותי
אני מניח שאתם מתארים לעצמכם איזה בשר חסה וטרי אני אוכל, אנריקוט קטן עלי. ועדים על כך כל חבריי שהתארחו אצלי במיוחד אלה מאיזור המרכז
.
ד"א... אני לא נוהג לאכול בשר בקר או כבש במסעדות, או קנייה מקצביות מכיוון מאני הולך לפי האמירה :
IF YOU GO MAC/BLACK.. YOU NEVER GO BACK, ושיסלחו לי כל מי שהזילו ריר
ח שבת שלום לכולם.
מבלי לתת יותר פרטים, אני בן לאבא שמגדל כבשים. את הכבשים שלנו אני מאכילים אך ורק חיטה, שעורה ואורגני.
אנו ממיינים את הטלאים שמיועדים לשחיטה ומגדלים אותם בנפרד בסביבה ירוקה למדי, ברגע שמגיעים למשקל שחיטה **שימוש ביתי ומשפחה רחבה** כמובן שזה אחרי זמן טיפה ארוך עקב התזונה האורגנית, אני מתענג על כל נתח בשר איכותי
אני מניח שאתם מתארים לעצמכם איזה בשר חסה וטרי אני אוכל, אנריקוט קטן עלי. ועדים על כך כל חבריי שהתארחו אצלי במיוחד אלה מאיזור המרכז
ד"א... אני לא נוהג לאכול בשר בקר או כבש במסעדות, או קנייה מקצביות מכיוון מאני הולך לפי האמירה :
IF YOU GO MAC/BLACK.. YOU NEVER GO BACK, ושיסלחו לי כל מי שהזילו ריר
הבדלים בין האיטליזים?
יש את המדעית כאן שמחפשת את ההסבר, ויש את העובדות: אם קונים באותו איטליז, מקבלים אותו טעם באופן עקבי.
אם עוברים לאטילזי אחר, מקבלים את אותה תופעה.
יש הבדל בין האטליזים. חד משמעתית, ולא מדעית.
מה המקור? אין לי מושג. אני לא צריך להסביר את זה, רק לחוות את זה.
יש את המדעית כאן שמחפשת את ההסבר, ויש את העובדות: אם קונים באותו איטליז, מקבלים אותו טעם באופן עקבי.
מה המקור? אין לי מושג. אני לא צריך להסביר את זה, רק לחוות את זה.
-
kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

צלעות זה חלק שבד"כ מוגש עם רוטב ברביקיו. אני לא סובל רוטב ברביקיו לכן נדיר דאני מזמין את זה.ziv_r כתב:אני אוהב בשר מספר 2, גם זול - רק 33 ש"ח לקילו ולכן אני יכול להרשות לעצמי לאכול אותו בתדירות גבוהה....
בבשר לבן, צלע זה נתח מובחר וטעים מאוד (למי שמכיר את המנה במסעדת "עד העצם").
בבקר אני לא נוטה להזמין את זה. אשמח לנסות פעם.
-
kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

כמו בכל סוג של אוכל, אין תחליף לטריות. אם ישר אחרי השחיטה אתם אוכלים, קשה להתחרות בזה.mwafak כתב:הםםםם...... אני מניח שלאחר דבריי כולם יקנאו בי.
אני מניח שאתם מתארים לעצמכם איזה בשר חסה וטרי אני אוכל, אנריקוט קטן עלי. ועדים על כך כל חבריי שהתארחו אצלי במיוחד אלה מאיזור המרכז.
IF YOU GO MAC/BLACK.. YOU NEVER GO BACK, ושיסלחו לי כל מי שהזילו רירח שבת שלום לכולם.
...
-
kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

מסכיםnir11 כתב:הבדלים בין האיטליזים?
מה המקור? אין לי מושג. אני לא צריך להסביר את זה, רק לחוות את זה....
- taoyossi
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5224
- שם מלא: יוסי ביטון
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 93 פעמים
אם צריך הרבה תיבול והרבה שוםdaycalon כתב:אין כמו צלע של [פרה נמוכה] מתובלת עם הרבה שום.
אגב בארץ אין אנגוס . טרי.
...
משהו בבשר לא טוב ..... ( מבחינת הטעם)
כמו קפה טוב שאין מוסיפים לו סוכר
- Multimediaman
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 678
- נתן תודות: 64 פעמים
- קיבל תודות: 51 פעמים
"הבשרים של זלמן". אני קונה בסניף ביפו. טוב מאוד. לא זול.
יש גם סניף בצפון ת-א, במגדלי U.
יש גם סניף בצפון ת-א, במגדלי U.
"מי שנדפק פעם אחת כבר לא יכול להיגמל מזה"
- gedkoz
- חבר ותיק

- תגובות: 1405
- נתן תודות: 72 פעמים
- קיבל תודות: 116 פעמים
נדמה לי שלפני מספר שנים התחילו בארץ הזרעה של פרות בגזע של אנגוס...בשר של מושב נוב ברמת הגולן נחשב לאחד הטובים בארץ, עם לא ה... אנטריקוט משוייש יפהיפה... מחיר דומה לאדום אדום של תנובה( שמביעים עגלים לפיטום מחו״ל
אוי כמה הבדלים...
בלי להכנס להכל, רק נציין שמרגע שהבקר עוזב את המרעה ועד שהוא מגיע לסופר/קצבייה, הוא עובר הרבה מאוד, כולל תנאי אחסון וקירור שונים.
קרה לי לא אחת (גם בקצביות פרטיות שאני כבר לא קונה בהן) שקניתי בשר לא זול ויום אח"כ הוא כבר היה פשוט מקולקל!
בלי להכנס להכל, רק נציין שמרגע שהבקר עוזב את המרעה ועד שהוא מגיע לסופר/קצבייה, הוא עובר הרבה מאוד, כולל תנאי אחסון וקירור שונים.
קרה לי לא אחת (גם בקצביות פרטיות שאני כבר לא קונה בהן) שקניתי בשר לא זול ויום אח"כ הוא כבר היה פשוט מקולקל!
עלינו לשמור על איכות הסביבה למען ילדינו. לפעמים פעולות קטנות כל יום עושות שינוי גדול.
The story of stuff
http://www.storyofstuff.com/
The story of stuff
http://www.storyofstuff.com/