מבחן הרמקולים - חלק ב'
שלום איתמר,
תודה על הרשמים.
גם אני התאכזבתי מאד מהפרואק D25.
את ה- VRA VR4jr לא שמעתי. שמעתי קצת את ה- VR4. רמקול טוב ודינמי אבל הפריע לי שאינו ניטרלי.
אני מנחש שה- LV אוואטאר ימצא חן בעינך, אבל בסוף תיקח את המרטין לוגן.
נסה לבדוק גם אם היבואן של PMC מציג את ה- OB1. מנסיוני רמקול טוב ( אם כי ל PMC יש רמקולים מוצלחים יותר לדעתי).
תודה על הרשמים.
את ה- VRA VR4jr לא שמעתי. שמעתי קצת את ה- VR4. רמקול טוב ודינמי אבל הפריע לי שאינו ניטרלי.
נסה לבדוק גם אם היבואן של PMC מציג את ה- OB1. מנסיוני רמקול טוב ( אם כי ל PMC יש רמקולים מוצלחים יותר לדעתי).
- עופר_צפריר
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4880
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
היי איתמר,
לאחר סידרת מסרים שהיו בינינו,והיו ברוח טובה! -אני אמליץ לך על רמקולים שאהבתי בתקציבים האלה.
ראשית כול אני אציין שאני למעשה מחפש רמקולים בתקציב הנ"ל פחות או יותר -אבל לצערי זה יותר בכיוון של לעלות.
ואכן מי שאומר שאחרי תקציב מסוים נניח 30K אין הרבה מה להתקדם? שוגה -יש ויש..
לעניינו,במשך החודשים הלה האזנתי למבחר רמקולים שחלקם הרשימו וחלקם לא -אבל היו גם רמקולים שהייתה לי תחושה
מסויימת שהם יכולים להגיע לרמות טובות יותר אם שינוי הגברה וכו'.
אבל כמובן שהדברים מצריכים בדיקה יסודית וחוזרת.{כמובן שהתוצאות יכולות להיות לכאן או לכאן}
עכשיו לעיקר,לא ארשום כאן את כל הרשימה ששמעתי אבל מי שעוקב אחרי הנפשות הפועלות כאן -סם בוודאי לב למה שאהבתי
ומה שלא.
בכל אופן מגוון הרמקולים שיש בשוק הוא די גדול וקשה להאזין לכולו אלא...לחלקו -אבל אני מנסה כמובן, בזמן שעומד לרשותי.
קודם כול אני די מופתע מהרשמים{החיוביים} שלך מהפון שוויקרט! -אני בכל אופן לא אהבתי את האיזון שלו -באסים שולטים על
שאר הצלילים -וחוסר במידים...ועוד.{אבל אם אהבת -סבבה}
וזאת למרות שהרמקולים די הרשימו אותי בתערוכה...אם כל החסרונות שיש בהאזנה בתנאים כאלה.
הרמקולים שאני ממליץ לך לשמוע?או שהרשימו אותי?אז כמובן שהאווטר של ליווינג ווייס-רמקול משובח ביותר, למרות מראה צנוע.
שמע, וחווה את דעתך.
רמקול נוסף שאני ממליץ לך לשמוע הוא בטהובן של ווינה אקוסטיק -רמקול מוזיקאלי מאוד,ומאוזן -לא היו חסרים לי באסים למרות טענות
ששמעתי מכמה חברים.{שמעתי אותו אחרי רמקול של 11K יורו -האוונגרד}
עוד משהו מומלץ,הוא COINCIDENT VICTORY -רמקול שלטעמי עם הגברה מתאימה או אחרת מאשר שמעתי, יכול להפתיע לטובה.
שווה גם לנסות.
כמובן שיש עוד דברים נוספים שאני אבדוק בהמשך.
טוב זהו לעכשיו,מקווה שעזרתי לך במעט-בהצלחה.
לאחר סידרת מסרים שהיו בינינו,והיו ברוח טובה! -אני אמליץ לך על רמקולים שאהבתי בתקציבים האלה.
ראשית כול אני אציין שאני למעשה מחפש רמקולים בתקציב הנ"ל פחות או יותר -אבל לצערי זה יותר בכיוון של לעלות.
ואכן מי שאומר שאחרי תקציב מסוים נניח 30K אין הרבה מה להתקדם? שוגה -יש ויש..
לעניינו,במשך החודשים הלה האזנתי למבחר רמקולים שחלקם הרשימו וחלקם לא -אבל היו גם רמקולים שהייתה לי תחושה
מסויימת שהם יכולים להגיע לרמות טובות יותר אם שינוי הגברה וכו'.
אבל כמובן שהדברים מצריכים בדיקה יסודית וחוזרת.{כמובן שהתוצאות יכולות להיות לכאן או לכאן}
עכשיו לעיקר,לא ארשום כאן את כל הרשימה ששמעתי אבל מי שעוקב אחרי הנפשות הפועלות כאן -סם בוודאי לב למה שאהבתי
ומה שלא.
בכל אופן מגוון הרמקולים שיש בשוק הוא די גדול וקשה להאזין לכולו אלא...לחלקו -אבל אני מנסה כמובן, בזמן שעומד לרשותי.
קודם כול אני די מופתע מהרשמים{החיוביים} שלך מהפון שוויקרט! -אני בכל אופן לא אהבתי את האיזון שלו -באסים שולטים על
שאר הצלילים -וחוסר במידים...ועוד.{אבל אם אהבת -סבבה}
וזאת למרות שהרמקולים די הרשימו אותי בתערוכה...אם כל החסרונות שיש בהאזנה בתנאים כאלה.
הרמקולים שאני ממליץ לך לשמוע?או שהרשימו אותי?אז כמובן שהאווטר של ליווינג ווייס-רמקול משובח ביותר, למרות מראה צנוע.
שמע, וחווה את דעתך.
רמקול נוסף שאני ממליץ לך לשמוע הוא בטהובן של ווינה אקוסטיק -רמקול מוזיקאלי מאוד,ומאוזן -לא היו חסרים לי באסים למרות טענות
ששמעתי מכמה חברים.{שמעתי אותו אחרי רמקול של 11K יורו -האוונגרד}
עוד משהו מומלץ,הוא COINCIDENT VICTORY -רמקול שלטעמי עם הגברה מתאימה או אחרת מאשר שמעתי, יכול להפתיע לטובה.
שווה גם לנסות.
כמובן שיש עוד דברים נוספים שאני אבדוק בהמשך.
טוב זהו לעכשיו,מקווה שעזרתי לך במעט-בהצלחה.
לא ידועים לי כל הפרטים. פרטים נוספים תוכל לקבל אצל יגאל לסרי בטלפון 054-5912363.alchimedes כתב:tomertsin כתב:לא שאני יודעMetheny כתב:תגיד תומר צריך להחליף לך את התואר בקרוב ל "עוסק בתחום "![]()
![]()
![]()
...![]()
היבואן של ZU CABLES הוא I.L.AUDIO
יש לו בתצוגה את 2 הדגמים הרצפתיים. אני מקווה להאזין להם בשבוע הבא, לאחר שיעברו ברייק אין.
תומר...![]()
תודה רבה .
אז כפי שהבנתי לפי דבריך על הברייק אין של הרמקולים זה דבר חדש לגמרי (מפה זה שלא ידעתי על העינין .)
מה מבחינת תמחור הרמקולים ?
האם הם ישארו בגדר הנורמאלי ?
עם מה אותו יבואן "מזיז" אותם ?
תודה...
תודהdanlo כתב:שלום איתמר,
תודה על הרשמים.
נסה לבדוק גם אם היבואן של PMC מציג את ה- OB1. מנסיוני רמקול טוב ( אם כי ל PMC יש רמקולים מוצלחים יותר לדעתי)....
כפי שציינתי, ה-VR4-jr טיפה "צובעים" את הצליל, במיוחד במיד - יש אנשים שלא אוהבים זאת, אבל, בכל מקרה, מדובר פה ברמקול מיוחד מאוד שאסור לדלג עליו.
בנוגע ל-ML, אני עדיין מנסה לעכל את מה ששמעתי אצל שמי, החוויה היתה מדהימה !
אבדוק גם PMC, למרות שמדובר פה בתחביב ואין לי חשק להפוך מסע זה ל"ויה דה לה רוזה"
איתמר.
עופר,
תודה על שיתוף החוויה
!
בנוגע לוון שוויקרט - על טעם וריח אין מה להתווכח... אבל מרבית הנוכחים בהאזנה ביום שישי הכריעו פה אחד שהוון שוויקרט היה הרמקול המוצלח ביותר - ויהווה תחליף הולם לאודיו פיזיק שלי.
נ.ב.
את ה-ML Vantage כבר שמעת ? אם לא, ממליץ לך בחום - אולי תישאר עם עודף ביד מ-30K ש"ח.
תודה על שיתוף החוויה
בנוגע לוון שוויקרט - על טעם וריח אין מה להתווכח... אבל מרבית הנוכחים בהאזנה ביום שישי הכריעו פה אחד שהוון שוויקרט היה הרמקול המוצלח ביותר - ויהווה תחליף הולם לאודיו פיזיק שלי.
נ.ב.
את ה-ML Vantage כבר שמעת ? אם לא, ממליץ לך בחום - אולי תישאר עם עודף ביד מ-30K ש"ח.
איתמר.
- רונן
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5684
- נתן תודות: 1133 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
בתערוכה שהייתה ואורגנה ע"י מנהלי האתר, ההתרשמות הטובה ביותר שלי הייתה מהסט שהכיל את הוון שוויקרט 
אין ספק ש VR4-jr הינו רמקול מיוחד .
הצליל שלו איכותי ובמה גדולה הוא מאוד מפורט וללא כל ספק אחד הסטאפים המוצלחים שהיו בתערוכה .
בכלל זה רמקול מאוד מוסיקלי וכפי שאימתר אמר על טעם וריח אין מה להתווכח .
לרמקול הזה יש בעיה אחת בלבד לטעמי ..... הגודל הפיזי שלו .
אים אין בעיה מבחינת הגודל הפיזי שלו אין ספק שהוא קנדידט לכל דבר וענין ואפילו קנדידט מוצלח.
איתמר
מאוד מעניין אותי למה אתה לא בוחן את Venus הוא גם קנדידט מוצלח (ואולי הקרוב ביותר ל HORN ) ?
הצליל שלו איכותי ובמה גדולה הוא מאוד מפורט וללא כל ספק אחד הסטאפים המוצלחים שהיו בתערוכה .
בכלל זה רמקול מאוד מוסיקלי וכפי שאימתר אמר על טעם וריח אין מה להתווכח .
לרמקול הזה יש בעיה אחת בלבד לטעמי ..... הגודל הפיזי שלו .
אים אין בעיה מבחינת הגודל הפיזי שלו אין ספק שהוא קנדידט לכל דבר וענין ואפילו קנדידט מוצלח.
איתמר
מאוד מעניין אותי למה אתה לא בוחן את Venus הוא גם קנדידט מוצלח (ואולי הקרוב ביותר ל HORN ) ?
המטרה הינה להנות ממוסיקה המערכת הינה רק האמצעי.
: Amarra Dealer
http://www.sonicstudio.com/amarra
פרטים
: Amarra Dealer
http://www.sonicstudio.com/amarra
פרטים
- boazj
- חבר ותיק

- תגובות: 2374
- נתן תודות: 155 פעמים
- קיבל תודות: 90 פעמים
איתמר שמע את הדובל והחליט שהם לא בשבילו.
מהשמעה אצל עופר אני הייתי מעדיף אותם על 4JR ללא היסוס.
מהשמעה אצל עופר אני הייתי מעדיף אותם על 4JR ללא היסוס.
אימון אישי/קואצינג, טיפול, הנחיית קבוצות וסדנאות.
פריצות דרך בתחום האישי והכלכלי,חיבור ליעוד.
וגם מוזיקה, אופני הרים, קפה, מערכות סטראו, יוגה, ריצה ועוד כאן: https://asimonim.ravpage.co.il/BOAZJ
פריצות דרך בתחום האישי והכלכלי,חיבור ליעוד.
וגם מוזיקה, אופני הרים, קפה, מערכות סטראו, יוגה, ריצה ועוד כאן: https://asimonim.ravpage.co.il/BOAZJ
מההכירות שלי עם שלושת הרמקולים...
נראה לי שלהגברה היתה השפעה מכרעת. כשאני שמעתי אותם, גם הפרואק וגם הדיוור לא נשמעו בכלל כמו שתיאר איתמר. הרמקולים האלה חושפניים מאוד, לדעתי יותר מדי עבור המגבר, וזו התוצאה.
הוון שווייקרט הוא עם מיד הרבה פחות טוב וכפי שכבר נאמר כאן, גם עם קצת קולורציה. לכן הוא גם חשף פחות בעיות. הייתרון שלו הוא בבאס שגם יורד נמוך וגם דינמי ועם מגבר שהצליל שלו עגול ולא במיחוד דינמי, זה משלים אותו ויכול להיות שילוב טוב.
לאיתמר הייתי ממליץ את הפוקל, שהוא רמקול פתוח אבל לא שקוף מדי, ועם הרבה באס, מה שיכול להסתדר לו טוב. עוד אפשרות הוא THIEL. המרטין לוגן לדעתי לא יעבוד בכלל עם המגבר - אבל מכיון שהוא כל כך אהב אותו שווה לנסות בכל זאת.
הוון שווייקרט הוא עם מיד הרבה פחות טוב וכפי שכבר נאמר כאן, גם עם קצת קולורציה. לכן הוא גם חשף פחות בעיות. הייתרון שלו הוא בבאס שגם יורד נמוך וגם דינמי ועם מגבר שהצליל שלו עגול ולא במיחוד דינמי, זה משלים אותו ויכול להיות שילוב טוב.
לאיתמר הייתי ממליץ את הפוקל, שהוא רמקול פתוח אבל לא שקוף מדי, ועם הרבה באס, מה שיכול להסתדר לו טוב. עוד אפשרות הוא THIEL. המרטין לוגן לדעתי לא יעבוד בכלל עם המגבר - אבל מכיון שהוא כל כך אהב אותו שווה לנסות בכל זאת.
Re: מההכירות שלי עם שלושת הרמקולים...
אחלה monikeraaa כתב:המרטין לוגן לדעתי לא יעבוד בכלל עם המגבר - אבל מכיון שהוא כל כך אהב אותו שווה לנסות בכל זאת....
הדגמים החדשים של ML, במיוחד ה-Vantage קלים בהרבה לדחיפה מאשר אבותיהם הקדומים. את ה-Vantage ממליצים לשמוע עם הגברה שפופרתית.
נחייה ונראה...
איתמר.
- עופר_צפריר
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4880
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
איתמר,דבר חשוב שאני חייב לציין,אני לא מוציא מכלל אפשרות שההגברה שבא שמעתי את
ה VR4 אינה מתאימה לרמקול.{אם אני לא טועה זה היה Conrad Johnson MV50 }
אבל זאת רק אפשרות... {בתערוכה הוא נישמע אחרת}
כדרך אגב, שמעתי היום אצל רומן את הפוקל{חיבר אותם בתור קדמיים} ובנוסף את המונטנות המרשימות.
כאן גם המקום להודות לרומן על הזמן והאירוח.
ה VR4 אינה מתאימה לרמקול.{אם אני לא טועה זה היה Conrad Johnson MV50 }
אבל זאת רק אפשרות... {בתערוכה הוא נישמע אחרת}
כדרך אגב, שמעתי היום אצל רומן את הפוקל{חיבר אותם בתור קדמיים} ובנוסף את המונטנות המרשימות.
כאן גם המקום להודות לרומן על הזמן והאירוח.
נו... אז איך התרשמת מהפוקל ?עופר_צפריר כתב:כדרך אגב, שמעתי היום אצל רומן את הפוקל{חיבר אותם בתור קדמיים} ובנוסף את המונטנות המרשימות....
המונטנות קצת הרבה מעבר לתקציב שלי - אז עדיף שלא תספר לי איך הן
נ.ב.
אני ממליץ לך לקפוץ לעופר פעם נוספת ולשמוע את ה-VR4-jr מחוברים להגברה של VAC שיש לו בתצוגה.
איתמר.
boazj כתב:איתמר שמע את הדובל והחליט שהם לא בשבילו.
מהשמעה אצל עופר אני הייתי מעדיף אותם על 4JR ללא היסוס....
בועז ואייל,Metheny כתב:איתמר
מאוד מעניין אותי למה אתה לא בוחן את Venus הוא גם קנדידט מוצלח (ואולי הקרוב ביותר ל HORN ) ?...
ה-Venus רמקול מאוד מיוחד, והוא אלוף בשחזור מוסיקה קלאסית. מה שבעיקר הפריעה לי הוא החוסר בדינמיות ובבס. ייתכן מאוד והדגם מעל ה-Venus, ה-Bella Luna, מפצה על כך, אבל:
1) לעופר אין אותו בתצוגה.
2) הוא מתומחר טיפה מעל ל-30K ש"ח, שזה מעל לתקציב שלי.
איתמר.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
מרטין נשבע אמונים לקארמה שלו
הוא לא יחליף אותם לעולם
ואם זה יקרה(אבל זה לא...)
אז איך קוראים לו ...זה עם החנות היחידה באירלנד?קלוני....חותך ורידים וזה עולה לכותרות בעיתוני אירלנד ואני לא מדבר כלל על משבר דיפלומטי....שאוליי יפרוץ בין המדינות
בדיוק כמו שלי אין התלבטויות ואין בעיה בנושא בחירת רמקולים
הוא לא יחליף אותם לעולם
ואם זה יקרה(אבל זה לא...)
אז איך קוראים לו ...זה עם החנות היחידה באירלנד?קלוני....חותך ורידים וזה עולה לכותרות בעיתוני אירלנד ואני לא מדבר כלל על משבר דיפלומטי....שאוליי יפרוץ בין המדינות
בדיוק כמו שלי אין התלבטויות ואין בעיה בנושא בחירת רמקולים
052-4200610
- דוחף_לויתן
- עוסק בתחום

- תגובות: 900
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
א-ט:
איתמר, בדקתי אצלי את הדיסק בבית - הקטע ששמענו אכן מספר 6 כפי שזכרתי.
><>
איתמר, בדקתי אצלי את הדיסק בבית - הקטע ששמענו אכן מספר 6 כפי שזכרתי.
><>
נציג AQUA-AUDIO
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר: