שרשור אינטגרייטד עם HT Bypass לרסיבר קולנוע ביתי, מס' שאלות
-
kipikipod
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1617
a_yaron ידידי,
משום מה לא נראה הגיוני, אז אם ככה אין שום טעם לרכוש מגבר היבריד כשיש רסיבר...?
משום מה לא נראה הגיוני, אז אם ככה אין שום טעם לרכוש מגבר היבריד כשיש רסיבר...?
Utopia
- opv
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4862
מה הקשר בין העובדה שהמגבר היברידי לסוגית הHTB?kipikipod כתב:a_yaron ידידי,
משום מה לא נראה הגיוני, אז אם ככה אין שום טעם לרכוש מגבר היבריד כשיש רסיבר...?...
-
kipikipod
-
- חבר ותיק

אם אני לא טועה, כל הקטע בזה שהוא היברידי כלומר משולב מנורות, או במקרה שלי משולב מנורה בפרה,opv כתב:מה הקשר בין העובדה שהמגבר היברידי לסוגית הHTB?kipikipod כתב:a_yaron ידידי,
משום מה לא נראה הגיוני, אז אם ככה אין שום טעם לרכוש מגבר היבריד כשיש רסיבר...?......
אז אם ביטלתי את הפרה, איפה המנורה?
Utopia
- a_yaron
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2045
הפטיפון והCDP מחוברים לפרה (או למשולב) ולא לרסיבר ואז הרסיבר יכול לנוח בצד ולא להפריע לדו ערוציkipikipod כתב:a_yaron ידידי,
משום מה לא נראה הגיוני, אז אם ככה אין שום טעם לרכוש מגבר היבריד כשיש רסיבר...?...
כשרוצים לראות סרט רב ערוצי מדליקים גם אם הרסיבר ואז בגלל שהרמקולים הקדמיים מחוברים לפרה יש צורך להפעיל גם אותו (פרה, מגבר, משולב...)
הפעלת המעגל הדו ערוצי כאשר רוצים רב ערוצי היא מעיין אילוץ (שבדרך כלל משפר) ולא המטרה בהוספת דו ערוצי
ירון
- opv
-
- חבר מביא חבר

לכל אינטגרייטד בכל טופולוגיה יש פרה ופאוור.
הדיון כאן לגבי HTB הוא האם במצב HTB הסיגנל מגיע ישירות לפאוור או שעובר דרך מעגל פרה נוסף.
אין שום קשר אם הפרה הוא מבוסס מנורות או לא.
הדיון כאן לגבי HTB הוא האם במצב HTB הסיגנל מגיע ישירות לפאוור או שעובר דרך מעגל פרה נוסף.
אין שום קשר אם הפרה הוא מבוסס מנורות או לא.
No place like home.......... Theater
- BreezeNET
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1757
- שם מלא: אבי כהן
אני חושב שקיפוד לא הבין דבר בסיסי אחד ואני יחזור על מה שאמר ירון במילים אחרות
רק כשאתה צופה בסרטים ומשתמש גם ברסיבר הפרה לא בא לידי ביטוי
בשימוש סטראו( דרך CDP , פטיפון, מחשב) המקור מחובר ישירות לעץ אפרסקים שלך והרסיבר לא נמצא בתמונה
בשימוש סטראו( דרך CDP , פטיפון, מחשב) המקור מחובר ישירות לעץ אפרסקים שלך והרסיבר לא נמצא בתמונה
- opv
-
- חבר מביא חבר

זה לא בדיוק מה שירון אמר.BreezeNET כתב:אני חושב שקיפוד לא הבין דבר בסיסי אחד ואני יחזור על מה שאמר ירון במילים אחרות
בשימוש סטראו( דרך CDP , פטיפון, מחשב) המקור מחובר ישירות לעץ אפרסקים שלך והרסיבר לא נמצא בתמונה...
ירון אמר שבצפיה בסרטים שני מעגלי הפרה עובדים: פרה פרוססור (רסיבר)--> פרה עם גיין קבוע (אפרסק)--> פאוור (אפרסק)
- BreezeNET
-
- חבר ותיק

אני התמקדתי בקטע שבשימוש במקור סטראו הרסיבר לא נכלל בתמונה
ואני לא חושב שזה משנה אם במצב HTB האות עוברת דרך הפרה של המגבר או לא , כולה רואים סרט
ואני לא חושב שזה משנה אם במצב HTB האות עוברת דרך הפרה של המגבר או לא , כולה רואים סרט
-
kipikipod
-
- חבר ותיק

נו נכון, לזה התכוונתי, בסרט אני ממש לא צריך את הפרה של האפרסק.....BreezeNET כתב:אני התמקדתי בקטע שבשימוש במקור סטראו הרסיבר לא נכלל בתמונה
ואני לא חושב שזה משנה אם במצב HTB האות עוברת דרך הפרה של המגבר או לא , כולה רואים סרט...
ירון התכוון שהפרה של האפרסק מבוטל לגמריי, גם בסטריאו, לפי הבנתי.
Utopia
- opv
-
- חבר מביא חבר

BreezeNET כתב:אני התמקדתי בקטע שבשימוש במקור סטראו הרסיבר לא נכלל בתמונה
ואני לא חושב שזה משנה אם במצב HTB האות עוברת דרך הפרה של המגבר או לא , כולה רואים סרט...
- a_yaron
-
- חבר ותיק

אתה מדלג מנושא לנושא, תתמקד בשאלה.opv כתב:זה לא בדיוק מה שירון אמר.BreezeNET כתב:אני חושב שקיפוד לא הבין דבר בסיסי אחד ואני יחזור על מה שאמר ירון במילים אחרות
בשימוש סטראו( דרך CDP , פטיפון, מחשב) המקור מחובר ישירות לעץ אפרסקים שלך והרסיבר לא נמצא בתמונה...
ירון אמר שבצפיה בסרטים שני מעגלי הפרה עובדים: פרה פרוססור (רסיבר)--> פרה עם גיין קבוע (אפרסק)--> פאוור (אפרסק)...
ירון
- opv
-
- חבר מביא חבר

לא הבנתי. איזו שאלה?a_yaron כתב:אתה מדלג מנושא לנושא, תתמקד בשאלה.opv כתב:זה לא בדיוק מה שירון אמר.BreezeNET כתב:אני חושב שקיפוד לא הבין דבר בסיסי אחד ואני יחזור על מה שאמר ירון במילים אחרות
ירון אמר שבצפיה בסרטים שני מעגלי הפרה עובדים: פרה פרוססור (רסיבר)--> פרה עם גיין קבוע (אפרסק)--> פאוור (אפרסק)...
ירון...
- a_yaron
-
- חבר ותיק

opv
לא ראיתי למי רשמתי תגובה לכן לא היה ברור... (מנסה להגיב ולעבוד במקביל)
הדיון מדלג בין השאלות אם הפרה עובד או לא בByPass לבין למה צריך מגבר דו ערוצי כשיש רסיבר ולאן מחברים מה ....
ואז לא ברור מי עונה על מה ואז אני טועה בתגובה....
ירון
לא ראיתי למי רשמתי תגובה לכן לא היה ברור... (מנסה להגיב ולעבוד במקביל)
הדיון מדלג בין השאלות אם הפרה עובד או לא בByPass לבין למה צריך מגבר דו ערוצי כשיש רסיבר ולאן מחברים מה ....
ואז לא ברור מי עונה על מה ואז אני טועה בתגובה....
ירון
- BreezeNET
-
- חבר ותיק

אז לא הבנת נכון, בסטראו כשהמקור מחובר ישירות לעץ אפרסקים, אתה תהנה מהפירות שלו (כלומר מהפרהkipikipod כתב:נו נכון, לזה התכוונתי, בסרט אני ממש לא צריך את הפרה של האפרסק.....BreezeNET כתב:אני התמקדתי בקטע שבשימוש במקור סטראו הרסיבר לא נכלל בתמונה
ירון התכוון שהפרה של האפרסק מבוטל לגמריי, גם בסטריאו, לפי הבנתי....
-
kipikipod
-
- חבר ותיק

כן, עכשיו כששירשרתי זה אכן כך...BreezeNET כתב:אז לא הבנת נכון, בסטראו כשהמקור מחובר ישירות לעץ אפרסקים, אתה תהנה מהפירות שלו (כלומר מהפרהkipikipod כתב:נו נכון, לזה התכוונתי, בסרט אני ממש לא צריך את הפרה של האפרסק.....BreezeNET כתב:אני התמקדתי בקטע שבשימוש במקור סטראו הרסיבר לא נכלל בתמונה
ירון התכוון שהפרה של האפרסק מבוטל לגמריי, גם בסטריאו, לפי הבנתי....)
...
לצערי בינתיים אני עם אינטרקונקטים זולים... בקרוב אביא איזה VDH.
Utopia