פתחו אצלי את כל שמונת ערוצי ה- Downstream בהוטבוקס, והתוצאה:
- fighter
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1144
על מה אתה תובע אותו בדיוק?
BARMAN צודק, זה 2 מגהביטים שזה בערך 250 קילובייט מהירות העלאה
BARMAN צודק, זה 2 מגהביטים שזה בערך 250 קילובייט מהירות העלאה
-
barman
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 621
תשמע, יש לך מזל שאני די משועשע מזה, ולמען האמת די מרחם עליך וקצת יותר מבוגר ממך, אז אני לוקח את זה בקלות. אני לא יודע מה שאתה מנסה להשיג מזה, אבל כל הודעה נוספת שלך גורמת לי לגחך. עצוב שאתה לא מסוגל ללמוד משהו בלי להפנים ולהרגע.lior19 כתב: אוקיי. אני מבין שאין סיכוי למשא ומתן. מחר בבוקר תסתכל בתיבת הדואר שלך, תחכה לך תביעה שמנה מטעם העו"ד ירון מזרחי.
כל טוב....
מה שרשמת על זה שעשיתי לכאורה פוטושופ, על אתר שהוא גלוי לכולם - זה נקרא הוצאת דיבה.
על השטויות שאתה רושם (בכוונה) אחרי שהסבירו לך מה ההבדל בין bit ל- byte - זה נקרא הטעיה.
תזהר לא לעבור את הגבול יותר מדי מתוך שעמום. את גיל 18 אתה עברת. תיקח אחריות על המקלדת שלך.
שלא יהיה לך צל של ספק - הוא יודע שאני צודק. הוא מתנהג ככה בכוונה.fighter כתב:על מה אתה תובע אותו בדיוק?
BARMAN צודק, זה 2 מגהביטים שזה בערך 250 קילובייט מהירות העלאה...
נערך לאחרונה על ידי barman ב 22/03/2012 2:03, נערך פעם 1 בסך הכל.
- Foxhole
-
- חבר פעיל

- תגובות: 75
barman, מאיפה אתה בארץ שעכשיו נפתחו לך כל הערוצים?
-
barman
-
- חבר פעיל במיוחד

חיפה.Foxhole כתב:barman, מאיפה אתה בארץ שעכשיו נפתחו לך כל הערוצים?...
- Foxhole
-
- חבר פעיל

הייתה לך פניה להוט או משהו כזה או שסתם ככה נפתח?
- lior19
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 243
barman כתב:תשמע, יש לך מזל שאני די משועשע מזה, ולמען האמת די מרחם עליך וקצת יותר מבוגר ממך, אז אני לוקח את זה בקלות. אני לא יודע מה שאתה מנסה להשיג מזה, אבל כל הודעה נוספת שלך גורמת לי לגחך. עצוב שאתה לא מסוגל ללמוד משהו בלי להפנים ולהרגע.lior19 כתב: אוקיי. אני מבין שאין סיכוי למשא ומתן. מחר בבוקר תסתכל בתיבת הדואר שלך, תחכה לך תביעה שמנה מטעם העו"ד ירון מזרחי.
כל טוב....
מה שרשמת על זה שעשיתי לכאורה פוטושופ, על אתר שהוא גלוי לכולם - זה נקרא הוצאת דיבה.
על השטויות שאתה רושם (בכוונה) אחרי שהסבירו לך מה ההבדל בין bit ל- byte - זה נקרא הטעיה.
תזהר לא לעבור את הגבול יותר מדי מתוך שעמום. את גיל 18 אתה עברת. תיקח אחריות על המקלדת שלך....
כל הודעה נוספת ממך, תגרור קנס כספי גבוה יותר על הוצאת דיבה עליי כמטעה. אני מציע לך להירגע ולא זה יגמר בצורה הרבה יותר גרועה. ואני אומר זאת לטובתך, אז כדאי שתפנים.
-
barman
-
- חבר פעיל במיוחד

אתה צריך להיות סופר-משועמם כדי לחפור לעצמך את הבור שאתה נכנס לתוכו. סוג של למינג.lior19 כתב: כל הודעה נוספת ממך, תגרור קנס כספי גבוה יותר על הוצאת דיבה עליי כמטעה. אני מציע לך להירגע ולא זה יגמר בצורה הרבה יותר גרועה. ואני אומר זאת לטובתך, אז כדאי שתפנים....
אני מניח שזה יפסק כשאני אעביר את כל השרשור הזה לפייסבוק של המשטרה. מה דעתך?
-
barman
-
- חבר פעיל במיוחד

נפתח סתם ככה... ראיתי את מהירות ההעלאה גבוהה יותר, אז בדקתי מה נשמע עם ההוטבוקס וזה מה שגיליתיFoxhole כתב:הייתה לך פניה להוט או משהו כזה או שסתם ככה נפתח?...
- fighter
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1144
חחח סוג של למינג!!!barman כתב:אתה צריך להיות סופר-משועמם כדי לחפור לעצמך את הבור שאתה נכנס לתוכו. סוג של למינג.lior19 כתב: כל הודעה נוספת ממך, תגרור קנס כספי גבוה יותר על הוצאת דיבה עליי כמטעה. אני מציע לך להירגע ולא זה יגמר בצורה הרבה יותר גרועה. ואני אומר זאת לטובתך, אז כדאי שתפנים....
אני מניח שזה יפסק כשאני אעביר את כל השרשור הזה לפייסבוק של המשטרה. מה דעתך?...

עשית לי את הלילה
- IamEzio
-
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
דבר אחד עוד לא הבנתי , הוספת שאר ערוצי ההורדה נעשת אחרי פריסה של הסיבים האופטיים או שהיא בכלל קשורה לכיבוי השידור האנלוגי שמפנה את אותם התדרים לטובת ערוצי הורדה נוספים ?
כי במקרה של הסיבים האופטיים , הוט כבר פרסה אוצם לפי מה שהבנתי אצלי בבניין וכל כמה שבועות נראה שהיא עובדת על איזור אחר בשכונה , למרות שאני לא בטוח שזה הם במאה אחוז , אבל הם פורסים את אותם הכבלים הכתומים וזה לא בזק כי אחרת היה את הלוגו של החברה על האוטו ..
כי במקרה של הסיבים האופטיים , הוט כבר פרסה אוצם לפי מה שהבנתי אצלי בבניין וכל כמה שבועות נראה שהיא עובדת על איזור אחר בשכונה , למרות שאני לא בטוח שזה הם במאה אחוז , אבל הם פורסים את אותם הכבלים הכתומים וזה לא בזק כי אחרת היה את הלוגו של החברה על האוטו ..
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
- Foxhole
-
- חבר פעיל

זה לא בזק כי בזק לא מוכנים להוציא אגורה במטרה לשפר את עצמם.IamEzio כתב: וזה לא בזק כי אחרת היה את הלוגו של החברה על האוטו .....
חח, אני סתם עצבני כי עכשיו נזכרתי שאני צריך לשלם להם 400 שקל על מודם משולב נתב שהולך להישאר בארון כנראה לכל הזמן.
נערך לאחרונה על ידי Foxhole ב 22/03/2012 2:17, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
barman
-
- חבר פעיל במיוחד

אין לי שמץ של מושג. אתה חושב שפרסו פה סיבים אופטיים? אני לא אתפלא אם עשו משהו כזה... חיפה היא איזור ניסויים נרחבIamEzio כתב:דבר אחד עוד לא הבנתי , הוספת שאר ערוצי ההורדה נעשת אחרי פריסה של הסיבים האופטיים או שהיא בכלל קשורה לכיבוי השידור האנלוגי שמפנה את אותם התדרים לטובת ערוצי הורדה נוספים ?
כי במקרה של הסיבים האופטיים , הוט כבר פרסה אוצם לפי מה שהבנתי אצלי בבניין וכל כמה שבועות נראה שהיא עובדת על איזור אחר בשכונה , למרות שאני לא בטוח שזה הם במאה אחוז , אבל הם פורסים את אותם הכבלים הכתומים וזה לא בזק כי אחרת היה את הלוגו של החברה על האוטו .....
- Foxhole
-
- חבר פעיל

אני מאמין שאם היו פורסים אצלך סיבים אופטיים מהירות ההורדה הייתה 100 מגה ולא 80 כמו שמראה התמונה, אלא אם כן יש סיבה אחרת לכך שקיבלת מהירות של 80.
נערך לאחרונה על ידי Foxhole ב 22/03/2012 2:20, נערך פעם 1 בסך הכל.
- lior19
-
- חבר פעיל מאוד

אני מניח כשהמשטרה תדע על ההוצאות דיבה שהוצאת עליי, יעצרו אותך במקום אותי. אתה מוזמן לנסותbarman כתב:אתה צריך להיות סופר-משועמם כדי לחפור לעצמך את הבור שאתה נכנס לתוכו. סוג של למינג.lior19 כתב: כל הודעה נוספת ממך, תגרור קנס כספי גבוה יותר על הוצאת דיבה עליי כמטעה. אני מציע לך להירגע ולא זה יגמר בצורה הרבה יותר גרועה. ואני אומר זאת לטובתך, אז כדאי שתפנים....
אני מניח שזה יפסק כשאני אעביר את כל השרשור הזה לפייסבוק של המשטרה. מה דעתך?...
- IamEzio
-
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
אני דיי בטוח שהוא פשוט מחובר אלחוטית ..
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
-
barman
-
- חבר פעיל במיוחד

לא, ה- 80Mbps זה בגלל החיבור האלחוטיFoxhole כתב:אני מאמין שאם היו פורסים אצלך סיבים אופטיים מהירות ההורדה הייתה 100 מגה ולא 80 כמו שמראה התמונה, אלא אם כן יש סיבה אחרת לכך שקיבלת מהירות של 80....
- Foxhole
-
- חבר פעיל

Nice, ואיך מבחינת יציבות? שגיאות של המודם? ניתוקים? יש הבדל?
- lior19
-
- חבר פעיל מאוד

I'm waiting..
-
barman
-
- חבר פעיל במיוחד

יש כמה Correctables, לא משהו רציני.Foxhole כתב:Nice, ואיך מבחינת יציבות? שגיאות של המודם? ניתוקים? יש הבדל?...
ניתוקים אני מעולם לא חוויתי, חוץ מהפעם הזו. השתנה לי ה- IP, ואני מניח שהמודם פשוט התאפס עם הערוצים החדשים.
- Foxhole
-
- חבר פעיל

אם ככה, יש ניתוק שכן שווה לחכות לו, חח.