הוט: עד סוף שנת 2014 תשתית אינטרנט FTTB בפריסה מלאה
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5921
מצויין, שימשיכו כך, העיקר שיגיעו למצב שהשירות יעבוד יציב, כי רק לפני יומיים זוג חברים שלי אמר שהם מוכנים כבר לעבור לבזק ולשלם את ה-25 ש"ח עבור הקו, רק שהאינטרנט יעבוד יציב (וזה אנשים שיש להם אינטרנט של 2.5 מס"ש). כל עוד אני שומע תגובות כאלה, זה אומר שיש בעיה באיכות השירותים המסופקים... אני מקווה מאוד שעוד איזה שנתיים באמת הכל יעבוד על סיבים, ויהיה יותר טוב, אבל עד אז...
-
nerya40
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1221
תראה זה שאתה שומע אנשים עם תקלות זה לא אומר כלום. אני יכול להראות לך עוד הרבה הודעות על שירות לקוי אצל בזק.dima_vy כתב:מצויין, שימשיכו כך, העיקר שיגיעו למצב שהשירות יעבוד יציב, כי רק לפני יומיים זוג חברים שלי אמר שהם מוכנים כבר לעבור לבזק ולשלם את ה-25 ש"ח עבור הקו, רק שהאינטרנט יעבוד יציב (וזה אנשים שיש להם אינטרנט של 2.5 מס"ש). כל עוד אני שומע תגובות כאלה, זה אומר שיש בעיה באיכות השירותים המסופקים... אני מקווה מאוד שעוד איזה שנתיים באמת הכל יעבוד על סיבים, ויהיה יותר טוב, אבל עד אז......
יש עוד הרבה אנשים שנמצאים בהוט וטוב להם, תשמע 41% (שהם מהווים כ- 764 אלף לקוחות) זה לא מעט ואם הם נשארו זה אומר שטוב להם שם.
חוץ מזה מזה משנה באיזה חברה נמצא כל אחד, העיקר זה לחזק את התחרות ולגרום לחברות לשרת אותנו כי בסך הכל הם פה בשביל לספק לנו שירות.
ונכון לעכשיו הוט היא החברה היחידה שיכולה להתחרות בבזק כנגד כל השירותים שלה.
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

כן, לצערי הרב אתה צודק במשפט האחרון שלך, וזה גם לא מספיק בכדי לגרום לירידת מחירים בשוק התשתיות... אפילו חברות סלולר, שמספקות חיבור לאינטרנט (באמצעות מודמים סלולריים) מתמחרות אותו יחסית יקר, כך שלבזק וגם להוט אין שום סיבה להוריד מחיר עבור התשתיות
-
nerya40
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1221
בגלל זה משרד התקשורת מקדם את מיזם חברת החשמל שתציע גם כן תשתית תקשורת מתקדמת לכלל החברות.dima_vy כתב:כן, לצערי הרב אתה צודק במשפט האחרון שלך, וזה גם לא מספיק בכדי לגרום לירידת מחירים בשוק התשתיות... אפילו חברות סלולר, שמספקות חיבור לאינטרנט (באמצעות מודמים סלולריים) מתמחרות אותו יחסית יקר, כך שלבזק וגם להוט אין שום סיבה להוריד מחיר עבור התשתיות...
ודווקא לאחרונה הוט הצליחה להעיר את שוק התשתיות. היא הציעה 100 מגה במחיר מאוד נמוך, היא הכניסה 30 מגה כסטנדרט ומהירות של 12 מגה לחבילות הזולות.
וחברות הסלולר לא יכולות להציע תשתית אינטרנט יציב, התשתית הסלולרית שלהם מאוד רגישה לעומסים. המהירות שמתקבלת בסופו של דבר היא נמוכה, והפינגים שם גרועים. אי אפשר להישען על תשתית סלולר בשימוש אינטרנט רגיל.
המהפכה האמיתית תהיה כאשר חברת החשמל תיכנס ותפרוס סיבים אופטיים עד בית הלקוח. משמע לתוך הבית שלך יכנס סיב אופטי. ותיאורטית תוכל להציע מהירויות שגבוהות מ- 1Gb וכמובן גם מהירויות סימטריות.
- CUPRA_FR
-
- חבר פעיל

- תגובות: 71
nerya40,רציתי להגיד שמאוד נהניתי לקרוא על שדרוג נושא התשתיות בקרב הוט,על הכבל האופטי אכן שמעתי לא מזמן אך לא ידעתי לוחות זמנים וכו',כך שתודה.
בנוסף,כפי שמשתמע מדבריי אני אכן לקוח הוט שמחובר לטריפל אצלם,ומראש אציין שאין לי אינטרס לא לבזק ולא להוט ובטח לא לחברת חשמל למרות שגם אני מחכה בקוצר רוח לאינטרנט הסימטרי שלהם,כפי שמובטח(מקווה שלא יסתבר בסוף שדיבורים כמו חול...) אך בכל זאת,אני נוטה להסכים עם nerya40 כי הבזק עדיין בסוג של הגדרת מונופל,בעיקרון לפי חוקי התאגידים במדינתנו חברה אשר מחזיקה בבעלות של מעל 51 אחוז במוצר/שירות מסוים וכו' יכולה להיות "מוכרת" כסוג של מונופול על ידי השר הממונה על ההגבלים.
אז נכון,מונופל מלא הם כבר לא,אך עדיין חרף המצב העגום באגף התשתיות(ובדברים רבים אחרים) נכון לרגע זה במדינתנו,חשוב לעודד עוד ועוד תחרות.
בקיצור,מחזק כל מה שנאמר פה על ידכם חברים יקרים
בנוסף,כפי שמשתמע מדבריי אני אכן לקוח הוט שמחובר לטריפל אצלם,ומראש אציין שאין לי אינטרס לא לבזק ולא להוט ובטח לא לחברת חשמל למרות שגם אני מחכה בקוצר רוח לאינטרנט הסימטרי שלהם,כפי שמובטח(מקווה שלא יסתבר בסוף שדיבורים כמו חול...) אך בכל זאת,אני נוטה להסכים עם nerya40 כי הבזק עדיין בסוג של הגדרת מונופל,בעיקרון לפי חוקי התאגידים במדינתנו חברה אשר מחזיקה בבעלות של מעל 51 אחוז במוצר/שירות מסוים וכו' יכולה להיות "מוכרת" כסוג של מונופול על ידי השר הממונה על ההגבלים.
אז נכון,מונופל מלא הם כבר לא,אך עדיין חרף המצב העגום באגף התשתיות(ובדברים רבים אחרים) נכון לרגע זה במדינתנו,חשוב לעודד עוד ועוד תחרות.
בקיצור,מחזק כל מה שנאמר פה על ידכם חברים יקרים
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

חבר'ה, זה נקרא דואפול, כאשר השוק מתחלק בין שתי חברות. ועד ועכשיו אני לא מבין, למה חברות סלולר לא משתתפות בעוגה הזאת כמו שהן באמת יכולות...
- CUPRA_FR
-
- חבר פעיל

- תגובות: 71
dima_vy ידידיי,תאכלס זה לא מונופול אתה צודק, אך גם לא דואפול אלא אוליגפול(לצערי)-שמתאפשר כאשר ישנו מספר קטן של מוכרים בשוק ,בעצם ישנו מספר מצומצם של בין 2-3 חברות (במקרה שלנו כרגע 2 שהם יותר אחד וחצי לכתיבת שורות אלו) שמוכרות מוצר מסוים וזה שונה ממונופול,המוצר הזה לא יותר מידי נפוץ בשוק,אז להגיד שהאינטרנט לא יותר מידי נפוץ , לא ניתן לומר אבל כל מה שקשור באלמנטים שהוא מושתת עליהם,כגון: תשתיות,תשתיות ותשתיות חחח הם עדיין בגדר פליאה אצלנו,לא סתם יש התלהבות נמרצת בקרבנו על חברת חשמל ועל המעבר לסיבים אופטים מצד הוט.
- matanhh
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 154
מקווה שיהיה סיב אופטי באמת עוד שנתיים.נמא להעלות קבצים בחצי שעה במקום דקה 2 שאמור לקחת אם היה סימטרי ההורדה והעלאה.הוט ב ufi וhotbox מצויינת!
- TheTurtle
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 408
אני יספר לכם סוד מעניין.
אצלנו בעיר כבר כמעט הכל FTTB עד סוף החודש יסיימו הכל.
8 ערוצים פועלים ופתוחים בהוט בוקס כבר שבועיים, ומאז גם הספיד טסט התייצב על 100 ו 2 וגם ההורדות נמצאות כל היום על המקס דרך תוכנות האצה.
תיאורטית ניתן להגיע למקס של דוקסיס 3. הם רק מחכים שבזק יעלו את המהירות שלהם....
GPON

אצלנו בעיר כבר כמעט הכל FTTB עד סוף החודש יסיימו הכל.
8 ערוצים פועלים ופתוחים בהוט בוקס כבר שבועיים, ומאז גם הספיד טסט התייצב על 100 ו 2 וגם ההורדות נמצאות כל היום על המקס דרך תוכנות האצה.
תיאורטית ניתן להגיע למקס של דוקסיס 3. הם רק מחכים שבזק יעלו את המהירות שלהם....
GPON
- idanmo
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 24
אני יכול לאשר שהמידע על חברת חשמל הוא בדיוק כמו שידוע לי על ידי עובדי חברת חשמל עצמם.nerya40 כתב:כל מה שאתה אומר כרגע, באמת קורה.lior19 כתב:הלוואי. בוא נראה מי יקדים למי - חברת החשמל או הוט. גם חברת החשמל אוטוטו מתחילה בפריסת סיבים אופטיים, אבל בחברת החשמל זה נראה לי יקח יותר זמן.
אני מחכה כבר שיהיה אינטרנט על סיבים אופטיים במהירות העלאה גבוהה מאוד. אם הוט יעשו את זה, תאמינו לי שלבזק לא תהיה כל ברירה אלא גם לעשות את זה, כי אחרת לקוחות יתחילו לעזוב את בזק, ובזק יעשו הכל כדי להתחרות בהוט....
חברת החשמל תגיע לכדי 60% מהפריסה רק בשנת 2017.
בזק כבר כעת עורכת פיילוט בפתח תקווה ע"י שימוש בסיבים אופטיים.
מהירות ההעלאה תישאר נמוכה יחסית עד שחברת החשמל תיכנס, כי כרגע אין שום אינטרס לחברות התשתית "לוותר" על התשלום הגבוה שהלקוחות העסקיים משלמים....
אגב, לפני כחודשיים הוט ביצעו אצלנו בבניין עבודות תשתית והחליפו את התשתית לסיבים אופטיים.
- Chip
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 151
יעזור אם תציינו גם את העיר שבה אתם גרים.
תודה!
תודה!
- TheTurtle
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 408
אני מרעננה אצלנו הכל כמעט אופטי (כל יום בחודש האחרון יש פה עבודות של הוט. גלגלת ענקית של כבל כתום אופטי
, גם בהרצליה כבר פורסים וגם להם יש 8 ערוצים פעילים. לחברים ברעננה הקו התייצב, הרצליה עדיין לא. יש שם קצת בעיות עם האפלוד. זה עדיין אומר שלא כל הערוצים פתוחים כמו שצריך. שבוע שבועיים יעבוד....
בקיצור המרכז יהיה פרוס כבר עד סוף השנה. אתם שוכחים שלהוט מלכתחילה היה את המונפול על התשתיות של המדינה עם התחלתה של הוט ורק בשנתיים האחרונות בזק התחילו להעביר כבלים על אותם תשתיות. הוט כבר הכל פרוש.
בסך הכל להחליף כמה כבלים למרכזיות. והדור הבא FTTH זה בכלל שטויות זה בסך הכל לחבר אותי לבוקס שמגיע אליו כבל אופטי שנמצא 10 מטר מהבית שלי ואז יש עד 10GB.
טפו טפו עד שנת 2014 יהיה לנו FTTH והעיקר אפלוד של יותר מ 20 מגה
זה ה: BIG FAIL בישראל
240 קילו בייט לחו"ל
בקיצור המרכז יהיה פרוס כבר עד סוף השנה. אתם שוכחים שלהוט מלכתחילה היה את המונפול על התשתיות של המדינה עם התחלתה של הוט ורק בשנתיים האחרונות בזק התחילו להעביר כבלים על אותם תשתיות. הוט כבר הכל פרוש.
בסך הכל להחליף כמה כבלים למרכזיות. והדור הבא FTTH זה בכלל שטויות זה בסך הכל לחבר אותי לבוקס שמגיע אליו כבל אופטי שנמצא 10 מטר מהבית שלי ואז יש עד 10GB.
טפו טפו עד שנת 2014 יהיה לנו FTTH והעיקר אפלוד של יותר מ 20 מגה
240 קילו בייט לחו"ל
- IamEzio
-
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
גם בבאר שבע אצלינו בביניין כבר פרסו את הסיבים האופטיים .
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
- stompy
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1416
הבנתי שהוד השרון העיר הראשונה שרושתה בסיבים לגמריי לפי מה שהבנתי.
אני מרעננה גם אצלי כבר שדרגו לא מזמן.
http://www.speedtest.net/result/1823920125.png בדיקה עדכנית
אני מרעננה גם אצלי כבר שדרגו לא מזמן.
http://www.speedtest.net/result/1823920125.png בדיקה עדכנית
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
- liranmishani
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 653
גם אני מרעננה. לא ראיתי שום דבר שהוט עושים פה...
מאיזה אזורים אתם?
מאיזה אזורים אתם?
לירן
- stompy
-
- חבר ותיק

אני מאזור מטרו
- liranmishani
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 653
מה?! גם אני!stompy כתב:אני מאזור מטרו...
אני לא רואה פה שום סיבים... לפחות לא אופטיים...
לירן
- stompy
-
- חבר ותיק

היו פה שלטים בחוץ של עבודה בתשתית לשדרוג לסיבים אופטיים וצויין מהראשונים בארץ.
מוזר יכול להיות בקרוב יגיעו אליך אתה יכול לראות תתוצאות מבחינת תדרים בראוטר . ששדרגו
תשים לב גם באחוזה שחופרים את כל האי תנועה ומעבירים קבלים(סיבים אופטים) חברות פרטיות - לא תראה עובדים של הוט עושים את זה.
מוזר יכול להיות בקרוב יגיעו אליך אתה יכול לראות תתוצאות מבחינת תדרים בראוטר . ששדרגו
תשים לב גם באחוזה שחופרים את כל האי תנועה ומעבירים קבלים(סיבים אופטים) חברות פרטיות - לא תראה עובדים של הוט עושים את זה.
נערך לאחרונה על ידי stompy ב 09/03/2012 22:34, נערך פעם 1 בסך הכל.
- lior19
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 243
FTTH זה יותר טוב כי הסיבים האופטיים מגיעים ממש עד הבית (זה מה שחברת החשמל רוצים לעשות) FTTB פחות טוב.
בכל מקרה, לדעתכם הוט הם אלו שיביאו את השינוי במהירות העלאה (Upload) בישראל? לדעתכם בזכות הפרוייקט הזה של הוט נזכה בקרוב לקבל מהירויות העלאה גבוהות יותר מ2 מגה? או שעד שחברת החשמל לא תיכנס לעסק אז לא ישתנה כלום? כי אני כבר רוצה לגלוש במהירות אינטרנט סימטרית (מהירות הורדה ששווה למהירות העלאה) נמאס לי כבר ממהירות העלאה הנמוכה בישראל. יש מלא קבצים שאני צריך להעלות לאינטרנט ולשלוח לאנשים, ואני לא יכול לשלוח כלום בגלל המהירות העלאה הנמוכה. לשלוח קובץ של 1GB לוקח לי באינטרנט של 10 מגה לפחות 3 שעות.
בכל מקרה, לדעתכם הוט הם אלו שיביאו את השינוי במהירות העלאה (Upload) בישראל? לדעתכם בזכות הפרוייקט הזה של הוט נזכה בקרוב לקבל מהירויות העלאה גבוהות יותר מ2 מגה? או שעד שחברת החשמל לא תיכנס לעסק אז לא ישתנה כלום? כי אני כבר רוצה לגלוש במהירות אינטרנט סימטרית (מהירות הורדה ששווה למהירות העלאה) נמאס לי כבר ממהירות העלאה הנמוכה בישראל. יש מלא קבצים שאני צריך להעלות לאינטרנט ולשלוח לאנשים, ואני לא יכול לשלוח כלום בגלל המהירות העלאה הנמוכה. לשלוח קובץ של 1GB לוקח לי באינטרנט של 10 מגה לפחות 3 שעות.
- stompy
-
- חבר ותיק

קודם כל איך אתה קובע שזה יותר טוב?
FTTH vs. FTTB
Fiber to the premises can be categorized according to where the optical fiber ends:
FTTH (fiber to the home) is a form of fiber optic communication delivery that reaches one living or working space. The fiber extends from the central office to the subscriber's living or working space.[2] Once at the subscriber's living or working space, the signal may be conveyed throughout the space using any means, including twisted pair, coaxial cable, wireless, power line communication, or optical fiber.
FTTB (fiber to the building, also called fiber to the basement) is a form of fiber optic communication delivery that necessarily applies only to those properties which contain multiple living or working spaces. The optical fiber terminates before actually reaching the subscribers living or working space itself, but does extend to the property containing that living or working space. The signal is conveyed the final distance using any non-optical means, including twisted pair, coaxial cable, wireless, or power line communication.[2]
An apartment building may provide an example of the distinction between FTTH and FTTB. If a fiber is run to a panel at each subscriber's apartment, this is FTTH. If instead the fiber goes only as far as the apartment building's shared electrical room, then this is FTTB.
דיי דומה.
FTTH vs. FTTB
Fiber to the premises can be categorized according to where the optical fiber ends:
FTTH (fiber to the home) is a form of fiber optic communication delivery that reaches one living or working space. The fiber extends from the central office to the subscriber's living or working space.[2] Once at the subscriber's living or working space, the signal may be conveyed throughout the space using any means, including twisted pair, coaxial cable, wireless, power line communication, or optical fiber.
FTTB (fiber to the building, also called fiber to the basement) is a form of fiber optic communication delivery that necessarily applies only to those properties which contain multiple living or working spaces. The optical fiber terminates before actually reaching the subscribers living or working space itself, but does extend to the property containing that living or working space. The signal is conveyed the final distance using any non-optical means, including twisted pair, coaxial cable, wireless, or power line communication.[2]
An apartment building may provide an example of the distinction between FTTH and FTTB. If a fiber is run to a panel at each subscriber's apartment, this is FTTH. If instead the fiber goes only as far as the apartment building's shared electrical room, then this is FTTB.
דיי דומה.
נערך לאחרונה על ידי stompy ב 09/03/2012 22:41, נערך פעם 1 בסך הכל.