מה הפלאזמה המומלצת לצפיה בטלויזה כיום ?

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
נדב
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1020
נתן תודות: 46 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #21 

כל המכירות שנסגרות ב-10K או פחות הם מכירות שנסגרות ע"י החנות המוכרת או אולסייל עצמה (לא ע"י צרכנים רגילים).

הייתי בריאיון עבודה של חברה שאחראית על 3 או 4 אתרי מכירות באינטרנט בשמות שונים והעיקרון זהה - הלקוח זוכה במידה וההצעה שלו גבוהה יותר מההצעה שיש ב-ZAP או נמוכה יותר מההצעה שיש ב-ZAP בהפרש של עד כ-7-8 אחוז בדר"כ .

אני בעצמי ניסיתי להוציא את ה-37PW8 במכרזים ש"נסגרו" על 8000 ולפעמים 9000 בלבד (והמחיר בזמנו היה 11000-11500), מה שמעניין זה שמהרגע שהתחלתי להשתתף במכרזים פתאום מצאתי את עצמי ממשיך להעלות עד ל-10000 ועדיין אין זכייה... מעניין שבכל פעם שניסיתי להשיג מחיר טוב דרך המכרזים תמיד אבל תמיד "באותו רגע" יש מישהו שנלחם איתי במחיר...

שטויות הכל שטויות, בסוף קניתי במחיר פצצה מחנות !

כרמי
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1150
שם מלא: כרמי
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #22 

אז תתחדש
החיים זה מה שקורה לנו,
שאנחנו עסוקים בתכנון דברים אחרים.

נדב
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #23 

התחדשתי לפני 4 חודשים והמחיר שרכשתי בו הוא עדיין יותר זול ממה שיש היום :D .

shay
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 811

Re: תאמינו לי אולסייל זה סתם שטויות ! ...

שליחה #24 

Ncoder כתב:כל המכירות שנסגרות ב-10K או פחות הם מכירות שנסגרות ע"י החנות המוכרת או אולסייל עצמה (לא ע"י צרכנים רגילים).

הייתי בריאיון עבודה של חברה שאחראית על 3 או 4 אתרי מכירות באינטרנט בשמות שונים והעיקרון זהה - הלקוח זוכה במידה וההצעה שלו גבוהה יותר מההצעה שיש ב-ZAP או נמוכה יותר מההצעה שיש ב-ZAP בהפרש של עד כ-7-8 אחוז בדר"כ .

אני בעצמי ניסיתי להוציא את ה-37PW8 במכרזים ש"נסגרו" על 8000 ולפעמים 9000 בלבד (והמחיר בזמנו היה 11000-11500), מה שמעניין זה שמהרגע שהתחלתי להשתתף במכרזים פתאום מצאתי את עצמי ממשיך להעלות עד ל-10000 ועדיין אין זכייה... מעניין שבכל פעם שניסיתי להשיג מחיר טוב דרך המכרזים תמיד אבל תמיד "באותו רגע" יש מישהו שנלחם איתי במחיר...

שטויות הכל שטויות, בסוף קניתי במחיר פצצה מחנות !
...
אולסייל הם לא סתם שטויות,אתה טועה ובגדול. יש אתרים שהם ממש סתם אבל אולסייל, ו-וואלה שופס הם אתרים הוגנים ואמיתיים לחלוטין.
אין שום בעייה אם אולסייל רכשו מיורוקום מס' מסכים והם מוכרים אותם בפומביות. אתה יכול להתקשר ליורוקום ולבדוק, הכל תקין וכשר.
אישית הייתי עד לחמש-שש סגירות בפחות מ10000 ש"ח.
אישית קניתי (זכיתי במכרז) ישירות מאול סייל שני מכשירי DVD 383 ב450 ש"ח עם אחריות מלאה של ט.ר לאחר שהתקשרתי ליבואן ווידאתי שמדובר במוצר שלו. בזמנו המחיר עמד על 650-700.
עוד זכיתי במדיח כלים AEG עם אחריות של היבואן הרשמי במחיר שמהווה 70% מהנמוך ביותר בזאפ.
עוד מוצר- סאב של וורפידל SW10 מחירון-1299, הכי זול בזמנו היה אפשר למצוא אותו ב950-1000, זכיתי ב401 ש"ח!!! אחריות מקורית של SG.
כנ"ל לגבי וואלה שופס, שם זכיתי ברסיבר של ימהה, אחריות מלאה של SG במחיר המהווה 75% מהנמוך ביותר בזאפ, ובמוצרים נוספים.
הרשימה של מוצרים שזכיתי בהם אני ואחרים ושנמוכים בעשרות אחוזים מזאפ ומהחנויות עוד ארוכה. כל המוצרים חדשים , בעלי אחריות מלאה ושל היבואן הרשמי.
פשוט צריך להיות סבלני ולתפוס "יום שקט" שבו אין הרבה קופצים על המוצר.
יש אתרים שמשתפים אנשים מבפנים, אבל לא כולם...

shay
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

המחשה

שליחה #25 

המחשה מלפני כמה דקות:

ההורים שלי נדלקו על המוצר שבקישור- 399+79 משלוח:

http://zap.co.il/models.asp?sog=H-Chair ... 7%95%D7%A7

הם ראו אותו מוצר באחת מרשתות מוצרים לבית במחיר כמעט זהה וחשבו לקנות (40 ש"ח פחות וכמובן ללא צורך במחיר משלוח).

ישבתי כמה ימים על המכרז של אותו מוצר לחלוטין באול סייל, ובדיוק היום ב 21:40 זכיתי במכרז במחיר של... 21 ש"ח + 79 ש"ח משלוח!!!!!!!
מבטיח להראות קבלה ותמונה ביום המשלוח למי שלא מאמין במכרזים...
(וחלילה אל תחשבו שאני קשור לאחד האתרים האלו, אני סתם סטודנט פליט מהצפון :D )

נדב
חבר ותיק
חבר ותיק

לצערי הדוגמה שנתת לא טובה כי ...

שליחה #26 

אם תבדוק הייטב תגלה ששני האתרים האלה (נענע שופס וגט איט) הם מהאתרים הכי הכי יקרים באינטרנט.

תבדוק למשל מסך מחשב LCD של סמסונג בדגם 960BF (קניתי הבוקר מחנות רגילה) ותראה למי יש את המחיר הכי נמוך ולמי יש את ההכי גבוה :wink: .

לגבי שאר הזכיות שלך גם לי היו מקרים כאלה אבל בסופו של דבר יש דבר אחד בסיסי והוא:
אף אחד לא ימכור לך מוצר במחיר הפסד!

כבר הבאתי לך אותה בהפוכה, הצלחתי לרכוש פלזמה של פנסוניק בטלפון (מחנות רגילה) במחיר יותר נמוך ממה שהוא נסגר אפילו במכרזים ובכל מקרה איך תסביר את זה שניסיתי 3 פעמים לזכות במסך באולסייל ולא הצלחתי להגיע למחירים ה"נמוכים" שנסגרו?

דווקא יורוקום בעיקר לא ימכרו שום מוצר במחיר נמוך מידי, אתה יכול להשתתף במכרז (זה לא כמו רק לצפות באחרים מציעים מחיר) ואני משוכנע שאם תזכה אז זה יהיה בסביבות ה-7%-10% פחות ממה שיש ב-ZAP.

shay
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #27 

לא דיברתי על נענע שופס וGET IT, אלא על וואלה שופס ואול סייל.
אישית אני מכיר אחד שזכה ב 42PW8 " באול סייל ב10200, כולל מתקן תלייה. הוא הוסיף עוד 150 להובלה.
תהיה בטוח שישנם כאלו שזכו במחיר של 9600-9800. אין פה שום בלוף.
ותאמין לי שגם אם ימכרו ב9000, הם עדיין לא יפסידו.
"חוני חוני (עם שורוק) פם פם פם"

dimt
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 55
נתן תודות: 1 פעם

שליחה #28 

לפני חודש החלטתי לרכוש מסך של PANASONIC בדקתי באולסייל לתדהמתי באותו יום משהו לקח אותו ב 8700!!!!!!!! רק צפיתי במכרז

לאחר שהתילתי להשתתף המחיר לא ירד מ11K

אם אתם רוצים לראות מחיר אמיתי תנסו להשתתף במכרז (קיימת אפשרות ביטול לפני הזמנה סופית)

shimon23
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 60

שליחה #29 

כל המכירות שנסגרות ב-10K או פחות הם מכירות שנסגרות ע"י החנות המוכרת או אולסייל עצמה (לא ע"י צרכנים רגילים)..
...
אל תציין עובדות לא נכונות, שאין להם ביסוס במציאות. אני קניתי ב-Olsale את Lg px4 ב-8500, וחבר שלי קנה ב-Lastprice את הפנסוניק ב-9,100(בלי רמקולים).
ד"א אני בעיקר משתמש במסך לצפיה בטלוויזיה, ואני ממש מרוצה מהאיכות. במיוחד בהשווה מול מסכי LCD של חברים.
נערך לאחרונה על ידי shimon23 ב 27/07/2006 13:55, נערך 2 פעמים בסך הכל.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78932
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 792 פעמים
קיבל תודות: 5400 פעמים

שליחה #30 

shimon23,
אל תדבר שטויות אם אתה לא יודע על מה אתה מדבר
...
אנחנו בד"כ נוהגים להשתמש בשפה יותר "רגועה". חשוב לנו מאוד להקפיד כאן על שפה ראויה.

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #31 

ו-ofelaor היה עדין איתך בניסוח..... :twisted:
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

נדב
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #32 

shimon23, על מה אתה מדבר ועל מה אני מדבר?

לא יודע מה כתבת בדיוק בהודעה הקודמת שלך ומה ערכת ומה מחקו אבל אני רואה צורך להסביר לך משהו בסיסי:
אתה מדבר על משהו שהוא לא מציאותי בכלל, אף אחד לא ימכור לך מוצר במחיר הפסד אלא אם כן הוא הולך לפשוט רגל.

אולסייל מתווכת בין החנויות לצרכנים והיא משמשת זירת מכירות, כל הקטע של המכרזים זה לתת ללקוח תקווה שהוא יכול להוציא את הפנסוניק באיזה מחיר שהוא רוצה (מתחיל מ-שקל 1).

המכרזים הם אוטומטיים, יש מחיר מינימום שנקבע מראש וכל מי שמציע מתחת למחיר הזה אוטומטית המחשב מקפיץ את המחיר, אם אף אחד לא מציע את ההצעה שנקבעה מראש אז המחשב "זוכה" ולמחשב יש כל מיני שמות כמו "שלומי מכרמיאל" או "שמעון מכפר סבא"..
אם אתה חושב שיש סיכוי לזכות במסך ב-10 שקלים אז אולסייל מילאה את תפקידה בהצלחה .
(ואגב היו מקרים מתוקשרים של אנשים שהצליחו לזכות במוצרים במחירים ממש ממש נמוכים והחברה ביטלה את הזכיות בטענה שהייתה תקלה במערכת, מעניין איזו תקלה).

יופי זכית ב-LG ב-8500, נו אז מה? אני "זכיתי" בפנסוניק 37PW8 ב-9500 כשהוא נסגר במכרזים ב-10500-10000.
חבר שלך זכה בפנסוניק 42PWD8 ב-9100?

כרמי
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1150
שם מלא: כרמי

שליחה #33 

אני כעת לא מבין מה קשורים כל התשובות האחרונות לנושא המקורי.
מה כולם מסכימים על הפלזמה המומלצת - לא יכול להיות :D :D :D
החיים זה מה שקורה לנו,
שאנחנו עסוקים בתכנון דברים אחרים.

nirgen
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1662

שליחה #34 

חבר'ה cool down
(f)
Ncoder איני חושב שאתה צודק בקביעה זו עבור כל אתרי המכירות באינטרנט
אני פעם רכשתי בעלות של שקל טייפ מנהלים אולימפוס שהיה שווה הרבה יותר , או מקרר שהיה זול ב 40% מהזול
ביותר שמצאתי בחנות ולאחר מו"מ מיקוח אם תרצה יש לי עוד כמה וכמה דוגמאות
זה עניין של מזל והמון סבלנות (לא תמיד זה אפשרי )

אני מסכים שלא תרכוש מסך ב 10 ש"ח מפני שכיום האינטרנט כ"כ נפוץ שקשה לי להאמין שיש מכירות בהן אתה "לבד "
ההשכלה מטשטשת את הבערות אך אינה מעלימה את הטפשות

avioren
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2556
נתן תודות: 62 פעמים
קיבל תודות: 127 פעמים

שליחה #35 

חבר'ה מה יש לכם נגד מכירות פומביות ?

אם אנשים רכשו מתחת למחיר הנמוך ביותר ברשת זה עדין לא אומר שהייבואן מפסיד.

רק לשם ההמחשה , את אותו מוצר הנמכר בחנות ב x כסף רוכש בעל החנות ב x-y
ולייבואן עוד זה עולה פחות, מכאן שאין לייבואן בעיה למכור את המוצר דרך פומביות במחיר דומה למחיר אותו מכר לחנות ועדין להרוויח.

מסיבה זאת תאמינו אם מספרים לכם כפי שאני מספר שחבר שלי לעבודה רכש את הפלאזמה המדוברת ב 9,400 ש"ח לפני שבועיים , ובתוספת מתקן והובלה מסתכם ב 10,000 ש"ח.

אני אישית במקרה של מוצר כמו פלאזמה מעדיף את החנות גם אם אני משלם קצת יותר ,ולו בגלל ההתקנה החיבורים האופטימליים והשירות הנילווה.

* את רב המוצרים החשמליים שברשותי רכשתי בפומביות בקרוב ל 30 אחוז מתחת לzap

OferL
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3906
נתן תודות: 323 פעמים
קיבל תודות: 118 פעמים

שליחה #36 

בגילגול קודם שלי הייתי במקצוע שבו עבדתי עם הרבה עסקים שונים. הנורמה במרבית המוצרים לבית היתה של הכפלת המחיר בכל שלב משלבי השיווק עד ההגעה לצרכן. כלומר היבואן מוכר בכפול ממה שקנה למפיץ וזה מכפיל כשמוכר לחנות וזו מכפילה את המחיר לצרכן. זה לא נובע מתאוות בצע אלא מהוצאות הולכות וגדלות בכל שלב. אולי היום המצב שונה והמרווחים ירדו בגלל תחרות או "המיתון"... אבל בהחלט יתכן מצב שבו מישהו בשרשרת מוכר לצרכן במחיר שנראה בלתי סביר ביחס לשוק. גם אני קניתי בפומביות ישירות מהיבואן במחיר שהיה 50% מהמחיר בחנויות ובזאפ. זה לא מוזר וזה לא מפתיע. יש גם מצבים שיבואן נתקע עם מלאי ומוכן למכור במחיר נמוך מהעלות כדי לחסוך בהוצאות איחסון ולהציל משהו מהמחיר ששילם על הקניה. זה יכול לקרות בגלל התיישנות מהירה של המוצר, בגלל כישלון שיווקי, בגלל מוצר מתחרה שהוריד מחיר או אלף סיבות אחרות. השורה התחתונה היא שאנחנו כצרכנים מתוחכמים יותר מרוויחים מכך. אז מה רע בזה? על מה כל המהומה בשרשור הזה?
אם נראה למישהו שהמחיר במכרז מסויים מוקפץ כלפי מעלה... אז אל תקנה. זה עד כדי כך פשוט!
Enjoy the Silence

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”