תקלה בהוטנט, מהירות תקינה לאחר שיחה עם נציגים.
-
Micro5
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 39
אחרי שיחת טלפון עם נציגים מהוט המהירות חזרה כרגע לתקינות. נקווה שכך היא גם תשאר.
- IamEzio
-
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
אז שנה את הכותרת ..שלא תטעה אנשים סתם.
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
- C0rnFlex
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1335
מה היתה הבעיה?
- vitra
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 9
גם לי זה קרה. מאתמול אני לא עובר את ה4 מביט לשניה. יש מצב הוט התחילו להגביל?
- LexRio
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 469
vitra כתב:גם לי זה קרה. מאתמול אני לא עובר את ה4 מביט לשניה. יש מצב הוט התחילו להגביל?...
לא נראה לי שקשה לקרוא
אף אחד לא מגביל שום דבראחרי שיחת טלפון עם נציגים מהוט המהירות חזרה...
- vitra
-
- חבר שרק התחיל

שמע, לא יודע.. זה לא הגיוני שפתאום ככה ברגע אחד נפלא המהירות צונחת לפחות מ4 מביט. ולכמה אנשים ביחד.
התקשרתי עכשיו לתמיכה, הנציג אחרי מספר בדיקות אמר שאני צריך להתקשר לתמיכה של הוטנט, ואז העביר אותי עליהם. אוקיי המתנתי על הקו, ענתה לי נציגה וטענה בגלל שאני מחובר לטריפל אז היא לא יכולה להביא לי שירות, אלה רק התמיכה טכנית של הוט עצמה, אוקי העבירה אותי להוט ופתאום עונה לי נציג תמיכה תכנית של טריפל עסקים. מה עסקים, אני לקוח פרטי !!! בקיצור ביקשתי שיעביר אותי בחזרה לתמיכה של הלקוחות הפרטיים. עכשיו אני בהמתנה על הקו.
שירות מהמדרגה הראשונה !
התקשרתי עכשיו לתמיכה, הנציג אחרי מספר בדיקות אמר שאני צריך להתקשר לתמיכה של הוטנט, ואז העביר אותי עליהם. אוקיי המתנתי על הקו, ענתה לי נציגה וטענה בגלל שאני מחובר לטריפל אז היא לא יכולה להביא לי שירות, אלה רק התמיכה טכנית של הוט עצמה, אוקי העבירה אותי להוט ופתאום עונה לי נציג תמיכה תכנית של טריפל עסקים. מה עסקים, אני לקוח פרטי !!! בקיצור ביקשתי שיעביר אותי בחזרה לתמיכה של הלקוחות הפרטיים. עכשיו אני בהמתנה על הקו.
שירות מהמדרגה הראשונה !
- LexRio
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 469
לחץ...אפשר להבין אותםvitra כתב:שמע, לא יודע.. זה לא הגיוני שפתאום ככה ברגע אחד נפלא המהירות צונחת לפחות מ4 מביט. ולכמה אנשים ביחד.
שירות מהמדרגה הראשונה !...
כולם מתקשרים להתחבר וגם אין להם מיליון נציגים
- vitra
-
- חבר שרק התחיל

טוב הנציג תמיכה לא מצליח להתגבר על הבעיה, מתאם לי טכנאי. השאילה מה באמת הוא יכול לעשות אם התשתית לפי טענתם תקינה ויציבה והנתונים בכל המקומות תקינים ולפני זה הכל טס. לא מריח לי טוב בכלל כל הסיפור הזה.
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
- nerya40
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1221
מעניין, זה קורה לכמה אנשים בו זמנית. יכול להיות אולי תקלה אזורית ? איפה כל אחד גר ?
גם אני עשיתי עכשיו בדיקה והכל כרגיל:
[img2=550x347]http://ufu.co.il/files/ez099229vtoujxfudcxr.png[/img2]
גם אני עשיתי עכשיו בדיקה והכל כרגיל:
[img2=550x347]http://ufu.co.il/files/ez099229vtoujxfudcxr.png[/img2]
- vitra
-
- חבר שרק התחיל

מנתניה.nerya40 כתב:מעניין, זה קורה לכמה אנשים בו זמנית. יכול להיות אולי תקלה אזורית ? איפה כל אחד גר ?
גם אני עשיתי עכשיו בדיקה והכל כרגיל:...
- adirbooking
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2206
vitra - נו מה הבעיה, אתה מקבל כמעט קו סימטרי
רק הבעיה שזה 2 מגה ולא 100

- Foxhole
-
- חבר פעיל

- תגובות: 75
חחח, אהבתי.adirbooking כתב:vitra - נו מה הבעיה, אתה מקבל כמעט קו סימטרי![]()
...
לגבי הבעיה, אם לומר את האמת, נשמע כמו מודם גוסס, קרה לי בעבר עם מודם של מוטורולה SB 5100
שפשוט גסס למוות אחרי שהשארתי את האינטרנט דלוק רצוף יומיים להוריד 750 ג'יגה של מידע (לא רלוונטי איזה)
ולאחר מכן המודם פשוט זחל בהכל, ואני מתכוון ממש זחל, באותה תקופה הייתה לי מהירות 12 מגה והצלחתי להוריד על 250 קילובייט לשנייה במקרה הכי טוב(לא כזה תענוג) וזה קרה לפני שהיה רשום בחוזים שלהם 50 ג'יגה הגבלה.
מה שאימת לי, למעשה, שלא הייתה הגבלת נפח אז, ובאמת חשבתי שהייתה באותה תקופה, זו העובדה שכאשר "שכפלתי" את כל הפרטים של המודם למודם השני שלי (Mac id, serial Number וכו') שהוא גם מוטורולה 5100 שלא נרכש מהוט, הכל עבד בסדר וקיבלתי מהירות מלאה.
היום אני עם ה-Crapbox של הוט במצב של מודם בלבד, בינתיים עובד בסדר עם ה-100 מגה.