YardenBenlulu כתב:אולי המחיר של הוט זול מאוד אבל שוב ואני מציין אין מה להשוות בין תשתית של הוט לתשתית של בזק הבדל שמיים וארץ, איכות התשתית, קו נקי רק לאינטרנט לא משותף עם השכנים שייך אך ורק לך...
...
תשמע אני לא יכול להשוות ל 100 מגה כי כרגע אין לי,
אבל יש לי טריפל של הוט עם תשתית 12 מגה וספק בזק בינלאומי, וכל מה שכתבת זה סיפורי בדים ודמגוגיה שמספרים בעיקר נציגי בזק...
אני איתם כבר 22 חודשים ולא היו לי בעיות. עם התמיכה של הוט בכלל לא דיברתי.
לא בטלפון ולא בתשתית האינטרנט.
Hertz33
חבר ותיק
תגובות: 2910
שליחה
b2k כתב:
YardenBenlulu כתב:אולי המחיר של הוט זול מאוד אבל שוב ואני מציין אין מה להשוות בין תשתית של הוט לתשתית של בזק הבדל שמיים וארץ, איכות התשתית, קו נקי רק לאינטרנט לא משותף עם השכנים שייך אך ורק לך...
...
תשמע אני לא יכול להשוות ל 100 מגה כי כרגע אין לי,
אבל יש לי טריפל של הוט עם תשתית 12 מגה וספק בזק בינלאומי, וכל מה שכתבת זה סיפורי בדים ודמגוגיה שמספרים בעיקר נציגי בזק...
אני איתם כבר 22 חודשים ולא היו לי בעיות. עם התמיכה של הוט בכלל לא דיברתי.
לא בטלפון ולא בתשתית האינטרנט.
...
מחזק, גם אני עם הוט באינטרנט וטלפון כבר כמה שנים טובות. השיחות היחידות שעשיתי איתם היו קשורות בשידרוג תשתית.
Class889
חבר מביא חבר
תגובות: 4081
שליחה
הייתי כמה שנים בבזק ועד לא מזמן הייתי בהוט והתנתקתי ועכשיו שוב חזרתי.
היום התנתקתי מבזק באופן סופי אפילו שהם הורידו מחירים.
מבחינת השימושים שלי, הוט נותנת לי הרבה יותר מה שחשוב לי, שזה רוחב פס. אפילו שבבזק אני מקבל 85, אני מקבל אותו רק בבדיקות מהירות וזהו.
הוט מה שאני מקבל בארץ אני מקבל לחול.
אצלי זה נובע בגלל בעייה שיש בתשתית של בזק אצלי.
erezcap
חבר פעיל מאוד
תגובות: 395
שליחה
מה תגיד ירדן: 5 תגובות שונות וכולם שוללים אותך,כולם טוענים שהוט בסדר גמור !!!
,כנראה שאתה קל לשכנוע ושאתה בא להתנתק מבזק , אפשר לשכנע אותך בקלות להישאר ,
שיהיה לך לבריאות בבזק ,רק תדע שיש לא פחות טוב בהוט .
YardenBenlulu
חבר פעיל מאוד
תגובות: 332
שליחה
כמו שאמרתי אני מוכן לעמוד לבדיקות ולהוכיח לכם אגב שטויות במיץ אני כרגע מקבל מהירות 101.30 מגה הורדה בבזק אני לא יודע על מה אתם מדברים
בברכה,
ירדן בן לולו
YardenBenlulu
חבר פעיל מאוד
שליחה
אם היה לכם מושג איך עובדות התשתיות השונות כבלים לעומת NGN הייתם מבינים איזה שמיים וארץ בין איכות התשתיות מדובר באיכויות שונות למשתמש הרגיל זה לא יזיז אבל לאנשים שחשוב להם יציבות מקסימלית ולא בבוקר להוריד על 80 ובלילה על 20...
בברכה,
ירדן בן לולו
erezcap
חבר פעיל מאוד
שליחה
YardenBenlulu כתב:אם היה לכם מושג איך עובדות התשתיות השונות כבלים לעומת NGN הייתם מבינים איזה שמיים וארץ בין איכות התשתיות מדובר באיכויות שונות למשתמש הרגיל זה לא יזיז אבל לאנשים שחשוב להם יציבות מקסימלית ולא בבוקר להוריד על 80 ובלילה על 20...
...
,יש פה באתר אנשים לא פחות מלומדים ממך ,נסה ללמוד מהם
לאן נושבת הרוח ואם אני לא טועה אתה עוד ילד שלא עבר את גיל 20.. .
נערך לאחרונה על ידי erezcap ב 19/02/2012 17:05, נערך פעם 1 בסך הכל.
Hertz33
חבר ותיק
תגובות: 2910
שליחה
חברה בואו נשמןר פה על רמת דיון ולא נרד לפסים האישיים. נסכם שאנחנו אנשים בוגרים וכל אחד יעשה את ההחלטות שלו לגבי חיבור האינטרנט שלו.
"על החתום...."
IamEzio
גורו מחשוב/לינוקס
תגובות: 6835
שליחה
YardenBenlulu כתב:אם היה לכם מושג איך עובדות התשתיות השונות כבלים לעומת NGN הייתם מבינים איזה שמיים וארץ בין איכות התשתיות מדובר באיכויות שונות למשתמש הרגיל זה לא יזיז אבל לאנשים שחשוב להם יציבות מקסימלית ולא בבוקר להוריד על 80 ובלילה על 20...
...
אם כבר אז הפוך ..בשעות העומס מקבלים 50 , בלילה 100 ... ועדיין אני אישית כרגע בדקתי וקיבלתי 95Mbps הורדה ו2 בהעלאה .
fighter
חבר ותיק
תגובות: 1144
שליחה
אני ב50 מגה בבזק כי אין לי ברירה, אני לא מוכן לפינג הגבוה והג'יטר שיש בתשתית הכבלים
אתם חושבים שאני יכול לקבל את המחיר של הלקוחות חדשים? זה זול משמעותית
Shayosef
חבר מכור קשה
תגובות: 5891
שליחה
fighter כתב:אני ב50 מגה בבזק כי אין לי ברירה, אני לא מוכן לפינג הגבוה והג'יטר שיש בתשתית הכבלים
...
באותה סירה בידיוק.
דרך אגב עדכן אותנו במידה ואתה מצליח לקבל מחיר תשתית חדש מבזק.
היום נשברתי אחרי המתנה של 15 דקות , לא זוכר ימים של לחץ כזה על הקווים שלהם.
נערך לאחרונה על ידי Shayosef ב 19/02/2012 18:58, נערך פעם 1 בסך הכל.
שי
adirbooking
חבר ותיק
תגובות: 2206
שליחה
fighter כתב:אני ב50 מגה בבזק כי אין לי ברירה, אני לא מוכן לפינג הגבוה והג'יטר שיש בתשתית הכבלים
...
בספק או בתשתית ?
erezcap
חבר פעיל מאוד
שליחה
אני מקבל בהוט PING 10MS בארץ .
fighter
חבר ותיק
תגובות: 1144
שליחה
adirbooking כתב:
...
בספק או בתשתית ?
...
אני מדבר על התשתית
אני מקבל 6MS בארץ בלי ג'יטר
adirbooking
חבר ותיק
תגובות: 2206
שליחה
אני הצלחתי להוציא תשתית ל-30 ב-79.90 ש"ח... אחרי הרבה כאב ראש..
ספק הצלחתי להוריד את נזק בינלאומי ל-29.90 ש"ח לאחר ניתוק [הם פשוט חזרו אליי שעה אחרי השיחת טלפון שאמרתי להם טוב תנתקו..]
YardenBenlulu
חבר פעיל מאוד
שליחה
erezcap כתב:
...
,יש פה באתר אנשים לא פחות מלומדים ממך ,נסה ללמוד מהם
לאן נושבת הרוח ואם אני לא טועה אתה עוד ילד שלא עבר את גיל 20.. .
...
אכן כן, ילד שלא עבר את גיל 20 אבל כבר מתפקד ביחידת המודיעין של צה"ל בסיווג תקשורתי שגם בזק והוט ביחד לא יגיעו לרמה הזו.. בבקשה תשמור על שיח מהנה ומשכיל ולא נרד לרמה הזו
ניסימיקו
חבר שרק התחיל
תגובות: 17
שליחה
3 עמודים ועדיין לא הדגמת את הביצועים..
תן כמה בדיקות של טורנטים, הורדות קבצים (מחול, ומאתרים שאין להם CACHING מקומי)
IamEzio
גורו מחשוב/לינוקס
תגובות: 6835
שליחה
גם אם אתה במקום שאתה אומר שאתה בו .. זה לא הופך אוטמטית את מה שהאחרים אומרים לשטויות ..ואני משער שבתחומים מסויימים יש אנשים שיודעים יותר טוב ממך באותו תחום ..וכנראה שהרבה יותר.
טורנט: מגיע למהירות של 12MB/S
הורדה ישירה מחול-HTTP מאירופה- מגיע לסביבות ה3-5MB\S תלוי מאיפה.
יוטיוב: אף פעם לא נתקע, סרטון של שעה ו20 דקות באיכות של 360 סיים לטעון תוך 50 שניות וזה הוריד מהשרתים של גוגל.
גלישה: דיי בסדר גמור.
טרייסים: מנותבים דרך מדנטאליוס, לרוב אירופה מגיע עם 70-80, רק מידי פעם יש ירידה לאיזור ה60MS ביציאה -פריז.
לגביי בזק, אתה מוזמן לבדוק , אני איתם סגרתי את הבסטה ממש לא מרוצה מהמוצר שלהם וזאת אפילו שיש לי קו שהמון היו חולמים עליו.
עדיין מבחינת רוחב פס הוט לוקחים בכיף את בזק.
הקו שלי יכול להסתנכרן על 112 מגה כמו שהראתי פה כמה תמונות בעבר אבל הם בוחרים לסנכרן אותי על 99.9 מקסימום מה שנותן בפועל מקסימום של 90 מגה (10% ירידה בגלל PTM), ולא רק שאני לא מקבל 90 אני מקבל רק 85-80. וזה רק באתרי בדיקות מהירות, כל השאר זוועה, לא משנה דרך איזה ספק.
YardenBenlulu
חבר פעיל מאוד
שליחה
Class889 כתב:טורנט: מגיע למהירות של 12MB/S
הורדה ישירה מחול-HTTP מאירופה- מגיע לסביבות ה3-5MB\S תלוי מאיפה.
יוטיוב: אף פעם לא נתקע, סרטון של שעה ו20 דקות באיכות של 360 סיים לטעון תוך 50 שניות וזה הוריד מהשרתים של גוגל.
גלישה: דיי בסדר גמור.
טרייסים: מנותבים דרך מדנטאליוס, לרוב אירופה מגיע עם 70-80, רק מידי פעם יש ירידה לאיזור ה60MS ביציאה -פריז.
לגביי בזק, אתה מוזמן לבדוק , אני איתם סגרתי את הבסטה ממש לא מרוצה מהמוצר שלהם וזאת אפילו שיש לי קו שהמון היו חולמים עליו.
עדיין מבחינת רוחב פס הוט לוקחים בכיף את בזק.
הקו שלי יכול להסתנכרן על 112 מגה כמו שהראתי פה כמה תמונות בעבר אבל הם בוחרים לסנכרן אותי על 99.9 מקסימום מה שנותן בפועל מקסימום של 90 מגה (10% ירידה בגלל PTM), ולא רק שאני לא מקבל 90 אני מקבל רק 85-80. וזה רק באתרי בדיקות מהירות, כל השאר זוועה, לא משנה דרך איזה ספק.
...
מוזר אני מגיע בבדיקה ל 101 מגה הורדה ו 1800 העלאה אף על פי שהם מצהירים רק על מגה העלאה אחד..