חבר'ה המלחמות של קבוצות התרגום לא צריכות לבוא על חשבון הגולשים - נקודה.
הם נלחמים ביניהם ומחזיקים בנו כשבויים? אנחנו באמת כל כך תלויים בהם?! התרגלנו לתרגום "המושקע" של Q בעבור הסדרות, התרגלנו ונהנינו והם לוקחים לנו את אותם ההרגלים בהינף יד - דיקטטורה לא בבית ספרנו.
מה שאני מציע הינו דבר הגיוני, והוא הקמת קבוצות תרגום נוספות או דחיפת מתרגמים פרטיים ששמים קצוץ על ההפצות של קבוצות אחרות לטובת כל המשתמשים בכל המישורים גם לסרטים וגם לסדרות ללא IDX נטו SRT.
הרי מי מחליט מהו תרגום איכותי בסופו של יום? צוות Q המהולל?? או הצופה שנהנה מהסרט והצליח להבין אותו ולהנות ממנו? צריך לזכור שאנו רואים סידרה בת חצי שעה ולא בוחנים את המתרגם ברמה של 5 יחידות, אז באמת האיכות כל כך שווה את ההמתנה? העצבים? הפורומים וקריאת הלוגים של "החפירות" בין הקבוצות בסצנה?! את זה מי זה מעניין? לא אותי... יש תרגומים באנגלית למדתי לחיות ולהנות מהם, יש גם XBMC שמריץ את הפורמט הארור הזה IDX ויש גם חוסר אכפתיות לילדים ולמבוגרים שרבים בינם לבין עצמם בסגנון למי יש יותר גדול ומי אכל מצלחת שלי.
בחו"ל זה לא קורה, בחו"ל זה לא אכפת, אז הילדים לוקחים את השלדי תרגום באנגלית ומתרגמים לעברית ואחרי זה דוחפים לכם אותו ל-IDX ומוציאים תנשמה לבעלי הסטרימרים ובעלי הדיוידי וכל זה בשביל מה? שעה וחצי סרט/שעה של סדרה? שווה?
יותר מכך אם כבר הגדלתם ותרמתם כסף, לכו שלמו למתרגם פרטי ותהנו מתוכן בלעדי גם זה אפשרי מצחיק כמה שישמע יש אנשים שעושים זאת לטובת כסף ולא סכומי עתק זה כולה תרגום שלד.. לא תרגום משמיעה.
אני אומר שהגיע הזמן להוציא את האוויר מהקבוצות תרגום הללו שעושות עלינו שרירים, אני אומר שהגיע הזמן לעשות מעשה שישנה את מצב הסצנה ולא יגרום לכל מי שבעל דיוידי/סטרימר להצטער על הרכישה ולרדת רמה רק כי איזה ילד מחוצ'קן בן 16 הכתיב לו... חבר'ה אנחנו פה מסוגלים ליותר וזהו לא הפורום היחיד בו דנים בעניין, כן אנחנו מנפחים להם תאגו וכן זה כיף להם לשבת ולצחוק עלינו בפורום שלהם ובחדרי חדרים במירק שלהם אבל.. ויש אבל... מתי שאנחנו נסתדר בלעדיהם הם עוד ירדפו אחרינו בבקשה שנוריד תתרגומים שלהם ואילו רק בכדי להנות מהקלקה נוספת ומילת תודה כי בסוף בסוף היום כל מה שנשאר להם זה המילת תודה של "נחליאלי" או "דוחיפת" בכדי לטפח תאגו שלהם שם מאחורי המחשב.
ומי שחושב שאני לא מוקיר תודה אני מוקיר אבל נחנקתי כבר מהסרחון שיוצא מכל המלחמות שלהם ואין שום סיבה שהגולשים ימשיכו לשלם עבור ניפוח האגו שלהם - היו תקופות יותר טובות של הסצנה היו ואינם עוד, כל מה שנשאר זה Q וטורק... המלחמה מול איראן יותר חשובה לי ולכם?