מלחמת כנופיות סליחה ......מלחמת המתרגמים

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
dby פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 373

שליחה

Hertz33 כתב:חבל, אבל הדיון נפתח והנושא נטחן. כל פעם מאוכזב קבוצה כזאת או אחרת פותח דיון כזה ואז זועק שהוא לא צריך אותם. אם אתם לא צריכים אותם למה לפתוח דיונים כאלה? ולמה להאשים את טורק תמיד? אין שום ביסוס להאשמות חוץ מהטחות של צוות Q. מבחינתי גם יכול להיות שצוות Q מנסה למגר את כל המתחרים שלהם ולהשליט מונופול על כל הסצנה הזאת(לא ברור למה).
...
העובדה שהיה שקט תעשייתי ופתאום ללא אזהרה לקבל .....
מה הם מדמיינים :?
ואם כן כנראה המנהיג שלהם משהוא הסתובב אצלו

psibeast
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 1952

שליחה

Hertz33 כתב:חבל, אבל הדיון נפתח והנושא נטחן. כל פעם מאוכזב קבוצה כזאת או אחרת פותח דיון כזה ואז זועק שהוא לא צריך אותם. אם אתם לא צריכים אותם למה לפתוח דיונים כאלה? ולמה להאשים את טורק תמיד? אין שום ביסוס להאשמות חוץ מהטחות של צוות Q. מבחינתי גם יכול להיות שצוות Q מנסה למגר את כל המתחרים שלהם ולהשליט מונופול על כל הסצנה הזאת(לא ברור למה).
...
מה זאת אומרת אין ביסוס להאשמות?
ההאשמות הן לא על איזה משהו נסתר שנעשה מאחורי הקלעים. כל אחד יכול ללכת לאתר של טורק ולהסתכל בעצמו ולראות שהקרדיטים הוסרו. לא צריך פה להאמין לאף אחד.

Hertz33
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2910

שליחה

איך בידיוק אפשר לראות משהו שהוסר? האם הקרדיטים משאירים חתימה דיגיטלית? מה שהוסר אם הוסר, לא משאיר סימן. הרי גם את השורות שבהן היו כתובים הקרדיטים אפשר למחוק.
"על החתום...."

eyal8a
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 484
שם מלא: אייל

שליחה

לצערי גם אני סובל מהמלחמה שבין המחנאות הללו, אך לשמחתי אין לי בעיה לראות גם בלי תרגום או עם תרגום באנגלית(אבל שיש תרגום בעברית זה תמיד יותר נחמד).

אני לא מבין פשוט כיצד ניתן לבוא למישהו בטענות כאשר הוא עושה את התרגום בחינם,בזמנו החופשי על חשבון הזמן שלו.
הם לא חייבים לנו כלום ושום דבר,כאשר יוצא תרגום אני צריכים להגיד תודה רבה.
במידה ושירות התרגומים היה בעלות כספית אז היינו יכולים לבוא בתלונות ,כרגע לא כך המצב.

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 35104

שליחה

eyal8a,
שמעת פעם את הביטוי "שירות דב"...?

psibeast
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה

Hertz33 כתב:איך בידיוק אפשר לראות משהו שהוסר? האם הקרדיטים משאירים חתימה דיגיטלית? מה שהוסר אם הוסר, לא משאיר סימן. הרי גם את השורות שבהן היו כתובים הקרדיטים אפשר למחוק.
...
אני אקצר כי הסיפור הזה סופר כבר פעמים אין ספור.
היה תרגום לסרט "הפלישה למערב". עבדו עליו ב QSubs שני גורמים. בחור שבנה את השלד מאפס, ומתרגם.
בא בחור בשם יוני, עשה התאמה קטנה של הכתוביות לגרסא אחרת (הזזה גורפת של כל השורות, פעולה טריוויאלית למדי ב Subtitle Workshop) והעלה לטורק כאשר הוא החליף את הקרדיט של הבחור שבנה את השלד בקרדיט שלו. הקרדיט למתרגם נשאר במקומו, כך שאפשר לדעת שזאת הכתובית המקורית. כמו כן, אפשר לראות שהתזמונים של הכתובית הם הזזה קטנה של הכתובית המקורית. מעבר לכך, אותו יוני לא מכחיש שזה מה שהוא עשה. פשוט הקרדיט לבונה השלד היה גם כן תחת המונח "סנכרון" ולכן הוא לא ידע שאותו בחור בנה את השלד מאפס.
העניין הוא שטורק מסרב לתקן את הקרדיט. אפילו אותו בחור, יוני, אמר לי בשיחה פרטית שהוא ביקש מבעל האתר לסדר את הקרדיט, אבל הבעלים של טורק מתעקש מסיבה שאינה ידועה לי. ניסיתי לשאול בתגובה להודעה של טורק בצורה מנומסת למה הוא לא מתקן את הקרדיטים בכתובית הזאת, והוא פשוט מחק לי את התגובה.
הסיבה ש-Q התפוצצו על העניין היא שזאת הפרה בוטה של הסכם שהיה בינם לבין טורק לאחר סכסוך ארוך, כלומר זה לא איזה מקרה שעומד בפני עצמו.
אבל העובדות של העניין קלות מאוד לבירור וכל אחד יכול לראות זאת. אין פה מלחמת גרסאות של מילה כנגד מילה.

mp3lll
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20680

שליחה

עוד דיון מיותר.......
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.

dby פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 373

שליחה

eyal8a כתב:הם לא חייבים לנו כלום ושום דבר,כאשר יוצא תרגום אני צריכים להגיד תודה רבה.
במידה ושירות התרגומים היה בעלות כספית אז היינו יכולים לבוא בתלונות ,כרגע לא כך המצב.
...
לא צודק
השירות שהחברה הנהדרים נותנים הוא לכלל האוכלסיה ותו לא
יש בעיה נקודתית שהם "מענישים" את בעלי הסטרימרים עקב נסיון לשמור על הקרדיטים שלהם
אני טוען שלדעתי אין בעיה עם הנסיון שלהם אלא מה ,
בפעם הקודמת אחרי כ 3 ימים שחררו את ה SRT
היום לא משחררים בכלל, ראה סדרה שנקראת "אלקטרז" כדוגמא ויש עוד דוגמאות כאלה.
לבוא להגיד שאין לנו סיבה לא להתלונן טעות!
ואוסיף ואומר כאחד שתרם מעט כסף לאתר לשם תחזוקתו שיש לי אינטרס שיהיה קיים
האתר לא יכול להרשות לעצמו למחוק תלונות של אנשים כמוני וראיתי הרבה כאלה

molvy
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 7048

שליחה

הפיתרון המיידי הוא HTPC. המרה קטנה והמחשב הביתי יכול לשרת אותך ולהציג את התרגומים בפורמט המטורף שרץ עכשיו.

אני לא רואה סדרות כך שאני לא ממש נתקל בתופעה של הפורמט הבעייתי אבל גם שיש לי אותו מידי פעם אני יכול לראות סרט עם הפורמט הזה דרך המחשב.

והסטרימרים נחים מעט עד יעבור זעם

kaplaey2
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2338

שליחה

dby

אל תדאג מצינזורים שלך כאלה או אחרים בפורומים שלהם, הם יושבים פה וקוראים את הפורום ואפילו לוקחים חלק פעיל
בדיונים על למה מה איך ומתי הם החליטו לצאת למלחמה\מריבה המדוברת.

אבל לדעתי התיסכולים שלך (ואני מבין אותך ב 100%) רק "מתדלקים" אותם
יותר ויותר, עם כל שירשור חדש שנפתח פה בנושא אני ואתה וכל המגיבים רק נותנים להם
עוד לגיטימציה להמשיך בדרך הנוכחית.

שום דבר טוב לא מחזיק לנצח, תהנה ממה שיש כל עוד יש.
עוד מעט אחרי שהחברים מזכויות היוצרים יסימו עם האתרים של ההורדות הישירות הם יגיעו גם אל החברה האלו.
ואז נראה מה יקרה כשה לא יהיו אתרי תרגום בכלל לא בפורמט SRT ולא בפורמט IDX

DorM
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4220

שליחה

molvy כתב:הפיתרון המיידי הוא HTPC. המרה קטנה והמחשב הביתי יכול לשרת אותך ולהציג את התרגומים בפורמט המטורף שרץ עכשיו.

אני לא רואה סדרות כך שאני לא ממש נתקל בתופעה של הפורמט הבעייתי אבל גם שיש לי אותו מידי פעם אני יכול לראות סרט עם הפורמט הזה דרך המחשב.

...
תן לי טיפ טיפה לתקן אותך :)
בHTPC לא צריך להמיר את הפורמט כתוביות הדפוק הזה.
פשוט משתמשים בXBMC והכתוביות מוצגות ללא בעיה.

eyal8a
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 484
שם מלא: אייל

שליחה

חבר'ה אני לא בא להצדיק או לגונן על מישהו מהצדדים !!
פשוט מאד, שיש תרגום לסדרות וסרטים אני אומר תודה רבה, אם הם התחילו לריב שוב וכרגע אין תרגומים,אז אני רואה ללא תרגום ,או עם תרגום באנגלית,אבל אני לא בא בטענות למשהו שמלכתחילה קיבלתי בחינם ובמתנה.
גם אני חיכיתי לתרגומים של אלקטרז,פרינג' המתים המהלכים וכו', לא יצא שיחרור התחלתי לראות ללא תרגום.
DB במקרה שלך עקב תרומתך הכספית לתיחזוק האתר אני מבין יותר את תיסכולך ומבין את תלונותיך

הלוואי שזה כבר יסתיים ושישוחררו תרגומים באופן שוטף.

ra
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2437

שליחה

לגבי כמות ההורדות -אני לא חושב כך אבל ציינתי גם את העובדה שמתרגמים משתלטים על סידרה
ולמרות שאיש אינו יכול או רוצה לראות את התרגום בפורמט שלהם
הם אוסרים על מתרגמים אחרים לגעת בסידרה וכך מפקיעים את זכותנו לבחור
בעסק האפור הזה היה רצוי לשמור ככל האפשר על המטרה של המתרגמים
לפי הצהרת רובם - שירות לקהילה וכאן יש תהליך שמזכיר לי בניית ועד עובדים
לטובת החלשים שהופך לקליקה מכוערת אפילו נגד רצון חבריו
ולא השוויתי לרכבת....
shlomiassaf כתב:
ra כתב:אפשר לראות שתרגומים שלא ב-srt כמות ההורדות שלהם שואפת לאפס
חבל שלא מופיע בדף הראשון איזה פורמט זה ואז היתה נחסכת הקלקה מיותרת
אם מתרגם רואה אפס הורדות וחי עם זה בשלום
הוא מפסיד את זכותו ל"בעלות" על סדרה או סרט
אני מקווה שלא יתחילו לזייף גם את הנתונים האלה
...
זה לא מדוייק.
לא ניתן למדוד את זה...

האתרים שקיים בהם תרגום IDX לא מחזיקים את התרגום באתר, העלות יקרה (זה קובץ גדול פי כמה מ-SRT מכיוון שהוא מבוסס תמונה ולא טקסט)

לכן אין להם לחץ "הורד" אלא לינק שמפנה לאתר שיתוף שמחזיק את הקובץ...

אין בפועל ספירת הורדות.
...

molvy
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 7048

שליחה

DorM כתב:
molvy כתב:הפיתרון המיידי הוא HTPC. המרה קטנה והמחשב הביתי יכול לשרת אותך ולהציג את התרגומים בפורמט המטורף שרץ עכשיו.

...
תן לי טיפ טיפה לתקן אותך :)
בHTPC לא צריך להמיר את הפורמט כתוביות הדפוק הזה.
פשוט משתמשים בXBMC והכתוביות מוצגות ללא בעיה.
...
כנראה לא הסברתי את עצמי כמו שצריך.

כשכתבתי "המרה קטנה" התכוונתי להמרה של המחשב שיוכל להתחבר לטלוויזיה ולהתקנת תכנה להצגת סרטים ולקינפוג כרטיס הקול להוצאת 5.1

ברור שאת התרגום המחשב יודע להציג ללא בעייה

ronen61
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4655

שליחה

רק אני שמתי לב לזה?

אבל כשבוע אין תרגומים חדשים בטורק

Hertz33
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2910

שליחה

יש תרגומים חדשים בטורק. גם לי יש את הבעיה הזאת לפעמים. צריך למחוק את הקוקיס או אם אתה רשום באתר להתנתק ולהתחבר שוב.
"על החתום...."

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 35104

שליחה

גם לי זה קרה...

benny123
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6115

שליחה

חבר'ה המלחמות של קבוצות התרגום לא צריכות לבוא על חשבון הגולשים - נקודה.
הם נלחמים ביניהם ומחזיקים בנו כשבויים? אנחנו באמת כל כך תלויים בהם?! התרגלנו לתרגום "המושקע" של Q בעבור הסדרות, התרגלנו ונהנינו והם לוקחים לנו את אותם ההרגלים בהינף יד - דיקטטורה לא בבית ספרנו.
מה שאני מציע הינו דבר הגיוני, והוא הקמת קבוצות תרגום נוספות או דחיפת מתרגמים פרטיים ששמים קצוץ על ההפצות של קבוצות אחרות לטובת כל המשתמשים בכל המישורים גם לסרטים וגם לסדרות ללא IDX נטו SRT.
הרי מי מחליט מהו תרגום איכותי בסופו של יום? צוות Q המהולל?? או הצופה שנהנה מהסרט והצליח להבין אותו ולהנות ממנו? צריך לזכור שאנו רואים סידרה בת חצי שעה ולא בוחנים את המתרגם ברמה של 5 יחידות, אז באמת האיכות כל כך שווה את ההמתנה? העצבים? הפורומים וקריאת הלוגים של "החפירות" בין הקבוצות בסצנה?! את זה מי זה מעניין? לא אותי... יש תרגומים באנגלית למדתי לחיות ולהנות מהם, יש גם XBMC שמריץ את הפורמט הארור הזה IDX ויש גם חוסר אכפתיות לילדים ולמבוגרים שרבים בינם לבין עצמם בסגנון למי יש יותר גדול ומי אכל מצלחת שלי.
בחו"ל זה לא קורה, בחו"ל זה לא אכפת, אז הילדים לוקחים את השלדי תרגום באנגלית ומתרגמים לעברית ואחרי זה דוחפים לכם אותו ל-IDX ומוציאים תנשמה לבעלי הסטרימרים ובעלי הדיוידי וכל זה בשביל מה? שעה וחצי סרט/שעה של סדרה? שווה?
יותר מכך אם כבר הגדלתם ותרמתם כסף, לכו שלמו למתרגם פרטי ותהנו מתוכן בלעדי גם זה אפשרי מצחיק כמה שישמע יש אנשים שעושים זאת לטובת כסף ולא סכומי עתק זה כולה תרגום שלד.. לא תרגום משמיעה.

אני אומר שהגיע הזמן להוציא את האוויר מהקבוצות תרגום הללו שעושות עלינו שרירים, אני אומר שהגיע הזמן לעשות מעשה שישנה את מצב הסצנה ולא יגרום לכל מי שבעל דיוידי/סטרימר להצטער על הרכישה ולרדת רמה רק כי איזה ילד מחוצ'קן בן 16 הכתיב לו... חבר'ה אנחנו פה מסוגלים ליותר וזהו לא הפורום היחיד בו דנים בעניין, כן אנחנו מנפחים להם תאגו וכן זה כיף להם לשבת ולצחוק עלינו בפורום שלהם ובחדרי חדרים במירק שלהם אבל.. ויש אבל... מתי שאנחנו נסתדר בלעדיהם הם עוד ירדפו אחרינו בבקשה שנוריד תתרגומים שלהם ואילו רק בכדי להנות מהקלקה נוספת ומילת תודה כי בסוף בסוף היום כל מה שנשאר להם זה המילת תודה של "נחליאלי" או "דוחיפת" בכדי לטפח תאגו שלהם שם מאחורי המחשב.

ומי שחושב שאני לא מוקיר תודה אני מוקיר אבל נחנקתי כבר מהסרחון שיוצא מכל המלחמות שלהם ואין שום סיבה שהגולשים ימשיכו לשלם עבור ניפוח האגו שלהם - היו תקופות יותר טובות של הסצנה היו ואינם עוד, כל מה שנשאר זה Q וטורק... המלחמה מול איראן יותר חשובה לי ולכם? (~)

psibeast
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה

לא להפריע להתלהמות שלך או משהו, אבל המתרגמים של Q הם ברובם הגדול אנשים מבוגרים, לא ילדים. היה פעם ראיון איתם בטלוויזיה.
בכל אופן, אם אתה שואל מדוע לא קמים מתרגמים אחרים מלבד Q שלא אכפת להם מהקרדיט, אז התשובה הברורה היא שללא קרדיט אין שום מוטיבציה לאנשים להשקיע מזמנם הפרטי כדי ליצור משהו לטובת הכלל. אנשים לא עושים דברים ללא סיבה. במקרה של התרגומים המוטיבציה שגורמת לאנשים להשקיע שעות על מנת ליצור תרגום היא הקרדיט. אם תיקח את זה, ובהינתן שאין תשלום על הדבר, מה נשאר? למה שהם יעשו משהו?

benny123
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6115

שליחה

מאותה הסיבה שיוזרים מעלים טורנטים לטראקרים ציבוריים, תכנים מועלים לרשת מדי יום, משחקים מועלים לאינסטלוס.. להמשיך?
יש אנשים שפשוט אוהבים לעשות טוב לזולת ולא את המוות ויש אנשים שמחפשים להיות משהו שהם לא במציאות...

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”