תתחדש, אחלה דיל
מקווה שאתה משאיר את הצלחת

אם זה היה תלוי רק בי רק בי אתה צודק , ממש לא מעניין ועם הצלחת או ה DTT אני רואה את ערוץ 10 ו 22 באיכות טובה יותר ממה שמשודר ב HOT....ziv_r כתב:תתחדש ותהנה!arotman כתב:בשביל עוד 90 ש"ח היה כדאי....
בכוונה ציטטתי את המשפט הזה למעלה. עבורי ועבור הצרכים שלי, גם 1 ש"ח לחודש לשירות זה יותר מידי, במיוחד מכיוון שזה שירות שאין לי כלל צורך בו.
היה לי שנים HOT ו- yes ולא עשיתי בהם כלל שימוש, זה היה סתם הרגל מגונה שלקחתי איתי מהבית של ההורים....

תודה וכמובן וגם את ה DTT ..asaf23 כתב:arotman
תתחדש, אחלה דיל![]()
מקווה שאתה משאיר את הצלחת...

BitBiTe כתב:arotman כתב:כרגע 02:32 בבוקר אני מקבל 3.36 מגה בייט שנייה קבוע מהורדה של NEWSGROUPS, בינתיים העפתי את הרשת מבוססת HPNA שלי והעברתי בעזרתו האדיבה של חבר טוב כבלי רשת נורמליים מהמחשב לנתב ה HOTBOX ולמזרימדיה בסלון.Nissim כתב:artoman,
עם תשתית 100 מגהביטס אתה מקבל 2.6 מגה בייט לשנייה? אני מפנטז על קצת יותר מזה (תחת השם 100 מ"ב)...
ועוד שאלה, המהירות שציינת בטווח 20-68 מגהביטס, לאן היא יותר קרובה? ל-20 או ל-68?
אני ממתין לשבוע הבא, הבנתי שמבצעי הדאבל והסינגל צפויים לצאת בשבוע הבא....
הביצועים ברשת האינטרנט (HOT הוא ה ISP )לא אחידים ורוב הזמן אני מקבל מהירות קרובה יותר ל 20 עד 30 מגה ביט שנייה. מ 8.8.8.8 אני מקבל PING של 80MS......

אין הגבלה לשיחות לדבי נתונים אני אדווח אחרי החשבון הראשון ..sufgi כתב:לכמה זמן הם מתחייבים שהמחיר לא יעלה ?
השיחות ללא הגבלה לנייחים וניידים ? או שיש כמות דקות ?
מה לגבי הגבלת נפח ההורדת ל 50GB בחודש ?...

תודה עופר!oferlaor כתב:תתחדש, דווח לנו על ההתרשמות!...

ziv_r כתב:תתחדש ותהנה!arotman כתב:בשביל עוד 90 ש"ח היה כדאי....
בכוונה ציטטתי את המשפט הזה למעלה. עבורי ועבור הצרכים שלי, גם 1 ש"ח לחודש לשירות זה יותר מידי, במיוחד מכיוון שזה שירות שאין לי כלל צורך בו.
היה לי שנים HOT ו- yes ולא עשיתי בהם כלל שימוש, זה היה סתם הרגל מגונה שלקחתי איתי מהבית של ההורים....

שבוע טוב!Nissim כתב:arotman,
גם לי יש רשת HPNA שאשמח להפטר ממנה.
אולי תבואו לשדרג אותי או לפחות תתנו טיפים איך לעשות זאת
אני כרגע בודק מהירות בבזק בינלאומי והמהירות בערך 1.5מגה במקום 10...

הייתי חייב להשיג נתב סביר מהר , לא רציתי לקנות משהו זול מידי וה 1043N היה זמין לי, אני עדיין שוקל לרכוש את ה 655 אבל מכיוון שאין לי צורך בחייגן L2TP מהיר יותר כרגע או בביצועי רשת אלחוטית טובים יותר אני לא בטוח שאני צריך לרכוש את ה DLINK בשלב זה.ll206 כתב:שלום arotman,
אפשר לשאול מדוע החלטת לקנות את הראוטר TPLINK 1043N ?
פשוט אני גם קיבלתי המלצה לקנות אותו , אבל הבנתי שיש ראוטר יותר טוב - D-LINK dir-655 שגם אתה שקלת לקנות בטרד הנוכחי , אז השאלה למה החלטת ללכת על ה-TPLINK בסוף.(אני מבין שתחבר אותו לHOTBOX)
תודה ....