ערוץ לייב + hd - על מי אתם עובדים
- mayahaz1
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 318
בערוץ 1hd משדרים עכשיו את המשחק מכבי ת"א-הפועל חולון באיכות נהדרת
הייתי נורא רוצה לראות באיכות הזו משחקי nba
תקווה שכנראה תישאר בגדר חלום
הייתי נורא רוצה לראות באיכות הזו משחקי nba
תקווה שכנראה תישאר בגדר חלום
- asaf23
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7942
Bonanja כתב:אני פרשתי מחבילת הספורט של ערוץ 5, משלם רק לספורט 1 ו2 ששווים כל שקל, שני ערוצים שמשדרים בקצב של עשרה ערוצים מבית ספורט 5....
- HDF
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 189
מה שבאמת מרתיח פה זו הגישה המזלזלת,
" כן HD לא HD , מי ישים לב?" העיקר תשלמו.
" כן HD לא HD , מי ישים לב?" העיקר תשלמו.
- asaf23
-
- חבר שלא מהעולם הזה

מישהו קיבל תשובה מהמועצה?
- יותי_האידיוטי
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 7
מי שחולה NBA וחושב לקחת 5+ לייב בגלל שמדי פעם יש שם איזה שידור ברמה בינונית - הנה חומר למחשבה
באתר ה-NBA אפשר לעשות מנוי לכל המשחקים ב-835 שקל או מנוי לכל המשחקים של קבוצה אחת ב-645. האיכות מועברת בשידור HD מצוין וללא עיכובים. עשיתי את זה בשבועיים הראשונים כשזה היה חינם וזה עבד מעולה. גם אין פרסומות. הבעיה היא כמובן שזה יקר מאוד.
מצד שני, ערוץ 5+ לייב עולה 40 או 55 עם ערוץ גולד המיותר ככה שמבחינה שנתית הוא שווה 480 או 660.
רוב מי שאני מכיר יגיד שזה יקר מדי לטעמו ואני מסכים לגמרי (אנשי ה-NBA המושחתים בעצמם העלו את המחירים לעונה הזאת בגלל השביתה) אבל עבור מי שאוהב NBA (בעיקר קבוצה ספציפית) - זה יכול להיות עדיף. ואם רק מישהו אחד יקרא את זה וינתק את עצמו מ5+ לייב - אז אני את שלי עשיתי
באתר ה-NBA אפשר לעשות מנוי לכל המשחקים ב-835 שקל או מנוי לכל המשחקים של קבוצה אחת ב-645. האיכות מועברת בשידור HD מצוין וללא עיכובים. עשיתי את זה בשבועיים הראשונים כשזה היה חינם וזה עבד מעולה. גם אין פרסומות. הבעיה היא כמובן שזה יקר מאוד.
מצד שני, ערוץ 5+ לייב עולה 40 או 55 עם ערוץ גולד המיותר ככה שמבחינה שנתית הוא שווה 480 או 660.
רוב מי שאני מכיר יגיד שזה יקר מדי לטעמו ואני מסכים לגמרי (אנשי ה-NBA המושחתים בעצמם העלו את המחירים לעונה הזאת בגלל השביתה) אבל עבור מי שאוהב NBA (בעיקר קבוצה ספציפית) - זה יכול להיות עדיף. ואם רק מישהו אחד יקרא את זה וינתק את עצמו מ5+ לייב - אז אני את שלי עשיתי
- oris74
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9465
- שם מלא: אורי
האמת שערוץ גולד נחמד רק בשביל לראות את הקלאסיקות של ה NBA אבל אני מסכים שבאופן כללי - לחובבי NBA אין טעם לשלם לאף ערוץ ספורט.
בשנה שעברה התחברתי לחבילת ה HD רק בתקופת הפליאוף שזה הסתנכרן טוב גם עם שלבי הסיום של ליגת האלופות
בשנה שעברה התחברתי לחבילת ה HD רק בתקופת הפליאוף שזה הסתנכרן טוב גם עם שלבי הסיום של ליגת האלופות
- pop_87
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 424
שוב משחק NBA משודר כרגע ב-5+ לייב HD, ושוב לא מדובר ב-HD כלל. יש לציין שכל שאר ענפי הספורט אכן משודרים ב-HD, אבל מה שהם עושים עם משחקי ה-NBA זו ממש רמאות
- mayahaz1
-
- חבר פעיל מאוד

הקדמת אותיpop_87 כתב:שוב משחק NBA משודר כרגע ב-5+ לייב HD, ושוב לא מדובר ב-HD כלל. יש לציין שכל שאר ענפי הספורט אכן משודרים ב-HD, אבל מה שהם עושים עם משחקי ה-NBA זו ממש רמאות...
בדיוק באתי לרשום שה"חגיגה" של שידורי הnba ב-hd נמשכת
- pop_87
-
- חבר פעיל מאוד

ועוד הפעם הם הודיעו פעמיים במהלך מהדורת חדשות הספורט שהמשחק ישודר גם ב-HDmayahaz1 כתב:הקדמת אותיpop_87 כתב:שוב משחק NBA משודר כרגע ב-5+ לייב HD, ושוב לא מדובר ב-HD כלל. יש לציין שכל שאר ענפי הספורט אכן משודרים ב-HD, אבל מה שהם עושים עם משחקי ה-NBA זו ממש רמאות...![]()
בדיוק באתי לרשום שה"חגיגה" של שידורי הnba ב-hd נמשכת...
- mayahaz1
-
- חבר פעיל מאוד

רק עכשיו נודע לי שבהצטרפות לחבילת הלייב והגולד אתה למעשה מתחייב לחודש (אם אתנתק לאחר שבוע, כפי שאני נמצא עכשיו, אשלם מחיר מלא)
אסיים את החודש ואנתק
העניין שמבחינתי חבילת הספורט של צ'רלטון אינה מספקת תכנים שאני אוהב , אבל למי שאוהב כדורגל אנגלי וישראלי, זו החבילה- האיכות ממש נהדרת
אגב, מישהו יכול לספק לינק איכותי ל-espn america hd ? (הלוואי ויום אחד הערוץ הזה יהיה חלק מחבילה)
אני חולה כדורסל (מנוי על league pass ) וכמות ואיכות שידורי ה- college hoops ב- espn לא ממש מספקת)
אשמח ללינק אפילו בפרטי
יום טוב
אסיים את החודש ואנתק
העניין שמבחינתי חבילת הספורט של צ'רלטון אינה מספקת תכנים שאני אוהב , אבל למי שאוהב כדורגל אנגלי וישראלי, זו החבילה- האיכות ממש נהדרת
אגב, מישהו יכול לספק לינק איכותי ל-espn america hd ? (הלוואי ויום אחד הערוץ הזה יהיה חלק מחבילה)
אני חולה כדורסל (מנוי על league pass ) וכמות ואיכות שידורי ה- college hoops ב- espn לא ממש מספקת)
אשמח ללינק אפילו בפרטי
יום טוב
- asaf23
-
- חבר שלא מהעולם הזה

espn america אתה יכול לקלוט בצלחת.
- mayahaz1
-
- חבר פעיל מאוד

גם השידור אמש של לייקרס -מיאמי לא היה איכותי בלשון המעטה.
על הבוקר ביטלתי את המנוי.
על הבוקר ביטלתי את המנוי.
- Elad8
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6218
משחקי ה-NBA זו פשוט עבודה בעיניים.
אלעד
- Elad8
-
- חבר מכור קשה

מצד שני, ליגת העל בכדורסל נראה מעולה.
אלעד
- pop_87
-
- חבר פעיל מאוד

הכל נראה מעולה חוץ ממשחקי ה-NBA
- dman23
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 553
מילא על תכנים מחו"ל שהם מקבלים/קונים אפשר להתווכח שככה קיבלו
אני מסתכל על שידור חוזר של הדרבי ב SPORT5HD
משחק שראיתי את איכות השידור שלו בערוץ 1
זה פשוט לא להאמין, הפער הוא פשוט מטורף.
הגוף הזה מזמן איבד את הבושה
אני מסתכל על שידור חוזר של הדרבי ב SPORT5HD
משחק שראיתי את איכות השידור שלו בערוץ 1
זה פשוט לא להאמין, הפער הוא פשוט מטורף.
הגוף הזה מזמן איבד את הבושה
- oris74
-
- חבר במועדון HT

לגבי NBA - אני מזמן התיאשתי מערוצי הספורט ועכשיו אני פשוט מוריד טורנטים באיכות HD (בלי פרסומות ובלי פסקי זמן - כדורסל נטו) - גם ככה אני לא קם לראות שידורים חיים...
אה, וזה גם בלי שימי ריגר וגיל ברק - עוד יתרון..
אה, וזה גם בלי שימי ריגר וגיל ברק - עוד יתרון..
- Playaz
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 543
גם בטורנטים לא הכל דבש.
משום מה מרבית המשחקים מועלים בהקלטה של 23 FPS, מה שגורם לתמונה לא חלקה באופן מורגש.
יצא לי לראות גם כמה שהגיעו עם 60FPS וזה כבר באמת תענוג.
נתלקת בתופעה הזאת או שזה רק אני?
משום מה מרבית המשחקים מועלים בהקלטה של 23 FPS, מה שגורם לתמונה לא חלקה באופן מורגש.
יצא לי לראות גם כמה שהגיעו עם 60FPS וזה כבר באמת תענוג.
נתלקת בתופעה הזאת או שזה רק אני?
- oris74
-
- חבר במועדון HT

אני מאד מרוצה מהאיכות... בטח בהשוואה ל "HD" של ספורט 5...
- Elad8
-
- חבר מכור קשה

למה למשל שלא ישדרו שני משחקי ליגת אלופות בשני ערוצי HD?
אלעד