מנסיונכם - רסיברים מעולים בק"ב וטובים בסטריאו?
- men
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 866
קיקו מזה ה זבוב בתחילת השיר
איזה שיר זה והאם בגלל ששומעים זבוב זה מעיד על רסיבר טוב?
איזה שיר זה והאם בגלל ששומעים זבוב זה מעיד על רסיבר טוב?
- Sagims
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1386
השיר של הפינק פלויד מהאלבום המדהים the division bell השיר high hopesmen כתב:קיקו מזה ה זבוב בתחילת השיר
איזה שיר זה והאם בגלל ששומעים זבוב זה מעיד על רסיבר טוב?...
הזבוב בתחילת השיר ...לפותח השרשור זה היה חשוב לשמוע את הזבוב....
- sarbel
-
- חבר פעיל

- תגובות: 94
מה העניין לגבי הזבוב ?
אני שומע אותו בבירור עם רסיבר בסיסי למדי של ימהה (5830) וללא DAC
אני שומע אותו בבירור עם רסיבר בסיסי למדי של ימהה (5830) וללא DAC
- Sagims
-
- חבר ותיק

חחחח אין שום בעיה עם הזבוב ..פותח השרשור מחפש רסיבר כדי שיוכל לשמוע את הזבוב בתחילת השיר בצורה מפורטת מאוד ...sarbel כתב:מה העניין לגבי הזבוב ?
אני שומע אותו בבירור עם רסיבר בסיסי למדי של ימהה (5830) וללא DAC...
- sarbel
-
- חבר פעיל

- תגובות: 94
נו טוב... אם זבובים עושים לו את זה.
כל אחד והשטיקים שלו
כל אחד והשטיקים שלו
- טלHD
-
- גורו

- תגובות: 14365
יואב,istarmini כתב:כראה תמחור טוב/הוגן יותר של יבואן ימאהה.kipikipod כתב:אהבתי את החשיבה של ה-3008, נרשם. תודה רבהistarmini כתב:אונקיו 1009 או במידה ותשיג את ה 3008 במחיר טוב.ה 3008 כולל אודסי xt32 ומוכן לשימוש גם בערכת הפרו שלהם.
ה 1009 מתומחר בסביבות המחיר של המרנץ . ה 3008 מתומחר בכ 15k אבל בגלל שזה דגם יוצא אולי זו ההזדמנות לקבל דיל טוב....
משהו לא מסתדר לי, דגם הדגל של ימהה - 3010 עולה 10,500 ברוטו, 5009 של אונקיו 19,900 ברוטו? פי 2... מה אני מפספס ?......
צודק.
אני לא חושב שיש רסיבר אחד בארץ שיותר טוב ו/או באותה רמה של ה 3010 ב10K.
פשוט אין.
- amira
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 680
- שם מלא: אמיר
סתם שאלה...למה לא לעשות ייבוא אישי???
אני קניתי את ה- 5008 ב- 10K כולל הכל (לפני 9 חודשים - כשהיה ספינת הדגל של אונקיו), כולל הכל!!! (אפילו ממיר מתח).
כרגע (תסתכל באמזון) יש את ה- 1009 Onkyo, ב- 1240$. תוסיף משלוח ומיסים ותסיים בפחות מ- 8K.
אגב, עבור הפרש של עד כאלפיים ש"ח, לא הייתי טורח לבצע ייבוא אישי, בשל היעדר האחריות. כך, שאם אתה מעדיף את הימאהה הייתי רוכש אותו בארץ.
בכל מקרה,
בהצלחה.
אני קניתי את ה- 5008 ב- 10K כולל הכל (לפני 9 חודשים - כשהיה ספינת הדגל של אונקיו), כולל הכל!!! (אפילו ממיר מתח).
כרגע (תסתכל באמזון) יש את ה- 1009 Onkyo, ב- 1240$. תוסיף משלוח ומיסים ותסיים בפחות מ- 8K.
אגב, עבור הפרש של עד כאלפיים ש"ח, לא הייתי טורח לבצע ייבוא אישי, בשל היעדר האחריות. כך, שאם אתה מעדיף את הימאהה הייתי רוכש אותו בארץ.
בכל מקרה,
בהצלחה.
- yarino
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3439
קיקו, עוד לא הוצאת את הזבוב מהביתkiko11 כתב:אני עם אונקיו 3008 ואני שומע את הזבוב בתחילת השיר מעולה ....![]()
שווה בדיקה
...
....
- עופרפולק
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7416
מישהו קצת משוגע עשה בדיקה למרנץ 7005 והתוצאות היו טובות מאוד גם למוסיקה .אם הוא אומר שהמרנץ הזה נחשב למגבר על כמו פיוניר 85 ימהה11 מי אני שיתווכח איתו . המרנץ עולה בסביבות ה9800 ל10500
-
kipikipod
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1617
ה-7005 הוא כרגע הפייבוריט, לא מצאתי קטילה אחת בחו"ל לרסיבר הזה, נראה כמו שדרוג ראוי, מה גם שהוא הרסיבר היפה ביותר שראיתי... אז גם אמא תהיה בעד.עופרפולק כתב:מישהו קצת משוגע עשה בדיקה למרנץ 7005 והתוצאות היו טובות מאוד גם למוסיקה .אם הוא אומר שהמרנץ הזה נחשב למגבר על כמו פיוניר 85 ימהה11 מי אני שיתווכח איתו . המרנץ עולה בסביבות ה9800 ל10500...
למי שרוצה לדעת - עניין הזבוב משקף את הפרדת הצלילים, יש גם את הזבוב, גם את הפעמונים וגם המנגינה ברקע, עובדה שגם שכשהייתי אצל חבר עם אינטגרייטד+ברווז עדיין הזבוב לא היה חד כמו בLX70, לכן זו האינדיקציה שלי, ואני מעריך שכשהזבוב יזמזם כמו שצריך (
Utopia
- istarmini
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17940
קיפיkipikipod כתב:ה-7005 הוא כרגע הפייבוריט, לא מצאתי קטילה אחת בחו"ל לרסיבר הזה, נראה כמו שדרוג ראוי, מה גם שהוא הרסיבר היפה ביותר שראיתי... אז גם אמא תהיה בעד.עופרפולק כתב:מישהו קצת משוגע עשה בדיקה למרנץ 7005 והתוצאות היו טובות מאוד גם למוסיקה .אם הוא אומר שהמרנץ הזה נחשב למגבר על כמו פיוניר 85 ימהה11 מי אני שיתווכח איתו . המרנץ עולה בסביבות ה9800 ל10500...
למי שרוצה לדעת - עניין הזבוב משקף את הפרדת הצלילים, יש גם את הזבוב, גם את הפעמונים וגם המנגינה ברקע, עובדה שגם שכשהייתי אצל חבר עם אינטגרייטד+ברווז עדיין הזבוב לא היה חד כמו בLX70, לכן זו האינדיקציה שלי, ואני מעריך שכשהזבוב יזמזם כמו שצריך () אז כל השאר ישמע הרבה יותר טוב.
...
מבחינת לוק אני מסכים שהמרנץ יפה.
מבחינת נתונים ללא ספק האונקיו 3008 או החדש 3009 טוב יותר. הם כוללים אודסי xt32 ,שתומך גם בפרו ( בדגמים האירופאים) ונדמה לי שגם מבחינת מספר מעבדי ה dsp ומספר ה dac הם טובים יותר.
( יש מיידע ברשת לגבי מספר מעבדי ה dsp של המרנץ? מספר וסוג. ה dac שלו? )
עכשיו, במחיר של המרנץ בארץ ,אתה מביא מחו״ל את ה 3009 בקלילות ואת ה 3008 בקלילות יתרה.
במידה והלוק זה דיל ברייקר מבחינתך אז קטונתי, במידה ולא, בשביל הכסף שלך אתה תקבל יותר בדגמי האונקיו.
בנוסף יש האומרים שמרנץ זה למעשה דנון.( ולא שזה רע) האם זה נכון? קטונתי.
בהצלחה
-
kipikipod
-
- חבר ותיק

השאלה היא כמה אקבל על ה3900 ביד שניה, כיוון שאוכל להוסיף גג 3,000-3,500 ש"ח, וזה גם במידה והרסיבר יהיה טוב משמעותית מהימהה (לא יודע עד כמה זה אפשרי בק"ב, אבל בסטריאו זה בהחלט אפשרי).istarmini כתב:קיפיkipikipod כתב:ה-7005 הוא כרגע הפייבוריט, לא מצאתי קטילה אחת בחו"ל לרסיבר הזה, נראה כמו שדרוג ראוי, מה גם שהוא הרסיבר היפה ביותר שראיתי... אז גם אמא תהיה בעד.עופרפולק כתב:מישהו קצת משוגע עשה בדיקה למרנץ 7005 והתוצאות היו טובות מאוד גם למוסיקה .אם הוא אומר שהמרנץ הזה נחשב למגבר על כמו פיוניר 85 ימהה11 מי אני שיתווכח איתו . המרנץ עולה בסביבות ה9800 ל10500...
למי שרוצה לדעת - עניין הזבוב משקף את הפרדת הצלילים, יש גם את הזבוב, גם את הפעמונים וגם המנגינה ברקע, עובדה שגם שכשהייתי אצל חבר עם אינטגרייטד+ברווז עדיין הזבוב לא היה חד כמו בLX70, לכן זו האינדיקציה שלי, ואני מעריך שכשהזבוב יזמזם כמו שצריך () אז כל השאר ישמע הרבה יותר טוב.
...
מבחינת לוק אני מסכים שהמרנץ יפה.
מבחינת נתונים ללא ספק האונקיו 3008 או החדש 3009 טוב יותר. הם כוללים אודסי xt32 ,שתומך גם בפרו ( בדגמים האירופאים) ונדמה לי שגם מבחינת מספר מעבדי ה dsp ומספר ה dac הם טובים יותר.
( יש מיידע ברשת לגבי מספר מעבדי ה dsp של המרנץ? מספר וסוג. ה dac שלו? )
עכשיו, במחיר של המרנץ בארץ ,אתה מביא מחו״ל את ה 3009 בקלילות ואת ה 3008 בקלילות יתרה.
במידה והלוק זה דיל ברייקר מבחינתך אז קטונתי, במידה ולא, בשביל הכסף שלך אתה תקבל יותר בדגמי האונקיו.
בנוסף יש האומרים שמרנץ זה למעשה דנון.( ולא שזה רע) האם זה נכון? קטונתי.
בהצלחה...
כי התכנון נכון לעכשיו היה לעשות טרייד-אין דרך "פיוז", אומנם אין לי בכלל בעיה להזמין מחו"ל, אך עדיין... לפעמים שירות שווה הרבה יותר, ואני לא יודע עד כמה בא לי להמר בייבוא אישי, למרות שמדובר במוצר עמיד יחסית...
האמת? כשהיה אצלי ה808 בהחלט יכולתי לחיות איתו, אומנם הוא בכלל לא מפורט וחד, אבל לאחר הLX70 הוא בהחלט היה נעים... אני מניח שה3008\3009 משלימים את כל מה שחסר והופך להיות כאן מוצר מעולה...
אבל המרנץ קרץ לי מההתחלה, בגלל העיצוב, הייחודיות ועצם העובדה שלא מצאתי קטילה אחת שלו ברשת, ולא מצאתי ביקורת אחת שיורדת מ4 וחצי כוכבים... אבל זה תלוי אם אוכל לקבל אותו להאזנה מפיוז...
מה-LX85 ירדתי כיוון שככל הנראה יש לו חתימת צליל זהה לLX70, וזה ממש לא הולך ביחד עם פוקאל... אולי בקולנוע ביתי, בטח לא בסטריאו.. לפחות לטעמי
בקיצור, ה7005, ה3009\3008 וה3010 בטופ... אם למישהו יש דיעה שיכולה לכוון אשמח לשמוע
Utopia
- reg11
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 263
לדעתי אולי ללכת לכיוון אחר. אם מה שמפריע לך זה מוזיקה ב 2 ערוצים למה לא לקנות מגבר אינטיגרייטד יד 2. אני יכול להגיד מנסיון גם אצלי וגם אצל חבר שהאינטיגרייטד שיפר את הסאונד במיוחד בדו ערוצי אבל גם ברב ערוצי. לא חסרים מגברים ביד שניה שייתנו תמורה מאוד טובה לכסף. כל זה בהנחה שמביצועי הסרטים של הימהה אתה מרוצה.
-
kipikipod
-
- חבר ותיק

תודה רבה, אך אני מעדיף לנסות רסיברי-על לפני שאני מתחיל עם אינגרייטדים, הסלון גם ככה עמוס ורוב האינטגרייטדים גדולים יחסית... והקטנים דוגמת בל קנטו יקרים...reg11 כתב:לדעתי אולי ללכת לכיוון אחר. אם מה שמפריע לך זה מוזיקה ב 2 ערוצים למה לא לקנות מגבר אינטיגרייטד יד 2. אני יכול להגיד מנסיון גם אצלי וגם אצל חבר שהאינטיגרייטד שיפר את הסאונד במיוחד בדו ערוצי אבל גם ברב ערוצי. לא חסרים מגברים ביד שניה שייתנו תמורה מאוד טובה לכסף. כל זה בהנחה שמביצועי הסרטים של הימהה אתה מרוצה....
אני מעדיף לעת עתה לרכוש מוצר-על ואחר כך גם להתקדם לאיזה בל קנטו או אינטגרייטד כמו שצריך.
Utopia
- MarioMan
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3539
- שם מלא: יונתן פת-יה
אין לך מה לחפש ב-Z11 לדעתי. אומנם לא שמעתי את החיה הזו בחיי אבל
צריך לשים לב לכמה דברים:
1. המוצר הזה הוא Discontinued כלומר לא קיים יותר בייצור סדרתי.
2. בהמשך לסעיף קודם - השנה YAMAHA הוציאו את ה-RX-A3010 והוא למעשה רסיבר הדגל העדכני שלהם.
3. את כל הפיצ'רים המיוחדים שהציג ה-Z11 בזמנו תוכל למצוא ב-A3010 למעט 11 ערוצי הגברה פעילים.
4. ב-RX-A3010 יש למשל 2 יציאות HDMI פעילות בו זמנית ועד כמה שאני זוכר ב-Z11 רק יציאה אחת פועלת בזמן נתון.
5. והכי חשוב לטעמי, גם בביקורת שנעשתה באתר ל-Z11 נמצא כי הוספת DAC חיצוני תרמה משמעותית וכי המוצר לא הצליח להתחרות כראוי (לפי דעתו של הסוקר) בהגברת סטריאו יעודית. לא מפתיע לטעמי כי זה אינו תפקידו של המוצר והוא לא התיימר לכך אף פעם.
הכיוון צריך להיות הגברת סטריאו יעודית - תבדוק Audiolab 8000S (ה-8200 זה הדגם העדכני, אז 8000S לא אמורה להיות הוצאה משמעותית) יחד עם איזה ברווז נחמד. היה לי את ה-8000S עם הרמקולים שיש לך וכמו שרשמתי לך בשרשור אחר, נהנתי מאוד מהשילוב.
1. המוצר הזה הוא Discontinued כלומר לא קיים יותר בייצור סדרתי.
2. בהמשך לסעיף קודם - השנה YAMAHA הוציאו את ה-RX-A3010 והוא למעשה רסיבר הדגל העדכני שלהם.
3. את כל הפיצ'רים המיוחדים שהציג ה-Z11 בזמנו תוכל למצוא ב-A3010 למעט 11 ערוצי הגברה פעילים.
4. ב-RX-A3010 יש למשל 2 יציאות HDMI פעילות בו זמנית ועד כמה שאני זוכר ב-Z11 רק יציאה אחת פועלת בזמן נתון.
5. והכי חשוב לטעמי, גם בביקורת שנעשתה באתר ל-Z11 נמצא כי הוספת DAC חיצוני תרמה משמעותית וכי המוצר לא הצליח להתחרות כראוי (לפי דעתו של הסוקר) בהגברת סטריאו יעודית. לא מפתיע לטעמי כי זה אינו תפקידו של המוצר והוא לא התיימר לכך אף פעם.
הכיוון צריך להיות הגברת סטריאו יעודית - תבדוק Audiolab 8000S (ה-8200 זה הדגם העדכני, אז 8000S לא אמורה להיות הוצאה משמעותית) יחד עם איזה ברווז נחמד. היה לי את ה-8000S עם הרמקולים שיש לך וכמו שרשמתי לך בשרשור אחר, נהנתי מאוד מהשילוב.
Vermoze - Innovative Technology Solutions Ltd.
- Sagims
-
- חבר ותיק

זה לא זבוב זה יתוש ..yarino כתב:קיקו, עוד לא הוצאת את הזבוב מהביתkiko11 כתב:אני עם אונקיו 3008 ואני שומע את הזבוב בתחילת השיר מעולה ....![]()
שווה בדיקה
......
- LiorDrZ
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1777
kipikipod,
אין חיה כזו ואין רסיבר "על" שיתחרה בכבוד מול הגברה ייעודית. כל מה שאתה מתאר זה שיפור בדו ערוצי וכל מה שאתה מחפש עכשיו זה רסיברים של ק"ב "שאולי" יהיו טובים בדו ערוצי? יש כאן כשל לוגי...
המגבר שיש לך כרגע שקול להגברת סטריאו ייעודית ב 3-4K ולכן כל קניה של רסיבר אחר או קניה של הגברה בסכום הזה שקולה לדעתי לזריקת כסף. כתבתי לך את זה לפני שבועיים כאן וגם כאן . ידידי אני מבין את הרצון לשדרוג ואת הרצון לשיפור. אבל שידרוג חכם צריך להיות שדרוג לגובה ולא לרוחב. כל מה שתרכוש עכשיו יהיה More of the same רק עם תג יצרן אחר.
דבר שני לגבי הזבוב...
עם כל הכבוד לקטע הזה ויש לי המון כבוד אליו. לא הייתי מייחס אליו איזה קטע רפרנס שאיתו הייתי בוחן מערכת. דווקא באמצע השיר שיש את השילוב של כל כלי הנגינה, כל זמרות הרקע + הקול של גילמור והגיטרה שלו זה מבחינתי קטע לבדיקה... רק כך תוכל לשמוע את הפרדת הכלים, את הבאס, שחזור של קול נשי ועוד ועוד...
ליאור
אין חיה כזו ואין רסיבר "על" שיתחרה בכבוד מול הגברה ייעודית. כל מה שאתה מתאר זה שיפור בדו ערוצי וכל מה שאתה מחפש עכשיו זה רסיברים של ק"ב "שאולי" יהיו טובים בדו ערוצי? יש כאן כשל לוגי...
המגבר שיש לך כרגע שקול להגברת סטריאו ייעודית ב 3-4K ולכן כל קניה של רסיבר אחר או קניה של הגברה בסכום הזה שקולה לדעתי לזריקת כסף. כתבתי לך את זה לפני שבועיים כאן וגם כאן . ידידי אני מבין את הרצון לשדרוג ואת הרצון לשיפור. אבל שידרוג חכם צריך להיות שדרוג לגובה ולא לרוחב. כל מה שתרכוש עכשיו יהיה More of the same רק עם תג יצרן אחר.
דבר שני לגבי הזבוב...
עם כל הכבוד לקטע הזה ויש לי המון כבוד אליו. לא הייתי מייחס אליו איזה קטע רפרנס שאיתו הייתי בוחן מערכת. דווקא באמצע השיר שיש את השילוב של כל כלי הנגינה, כל זמרות הרקע + הקול של גילמור והגיטרה שלו זה מבחינתי קטע לבדיקה... רק כך תוכל לשמוע את הפרדת הכלים, את הבאס, שחזור של קול נשי ועוד ועוד...
ליאור
- gechts
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2509
- שם מלא: שלומי גכט
High Hopes היה גם שיר הבדיקה שלי..!
אצלי יש רוטל RSP 1570 - פרוססור, ופאוור (לקדמיים) של רוטל 1080,
וזה נשמע טוב לדעתי (אני אגב לקחתי כרפרנס את הקטע מעבר מהפסנתר בהתחלה לגיטרה והתחת השירה)
זה החלק שאני מרגיש אם הסאוונד הוא כמו שרציתי
אצלי יש רוטל RSP 1570 - פרוססור, ופאוור (לקדמיים) של רוטל 1080,
וזה נשמע טוב לדעתי (אני אגב לקחתי כרפרנס את הקטע מעבר מהפסנתר בהתחלה לגיטרה והתחת השירה)
זה החלק שאני מרגיש אם הסאוונד הוא כמו שרציתי
- epony
-
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
LiorDrZ כתב:kipikipod,
דבר שני לגבי הזבוב...
ליאור...
- ran_carney
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1919
ליאור, אני מאוד מסכים שצריך אינטגרייטד טוב כדי לקבל את השיפור האמיתי. מה שכן, לדעתי אינטגרייטד ב-3-4 אש"ח אמור להיות יותר טוב מההגברה של הימאהה (או של כל מגבר ספינת דגל לצורך העניין). נקודה נוספת היא שברכישה של אינטגרייטד של 3-4 אש"ח ביד שנייה, הוא כבר יגחך למראה ההגברה של הק"ב שמתייצבת מולו לקרב.