נשירת שיער גברים - מישהו התנסה במשהו ועזר לו?
- harari
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4030
אני כבר השלמתי עם העובדה, לפי היסטוריה משפחתית יהיה לי "בן גוריון" על הראש בגיל 30. לפחות בלי שיער לבן 
נערך לאחרונה על ידי harari ב 31/01/2012 1:23, נערך פעם 1 בסך הכל.
- Elad8
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6218
תעשה חיסכון והלוואה כמו ביבי.
אלעד
- Nissim
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2673
מדובר על כדור בשם פרופסיה שחברת התרופות מרק אינה מגלה את השיעור האמיתי ואת חומרת תופעות הלוואי שלה שכוללות נזק בלתי הפיך לפרוסטטה, פגיעה בלתי הפיכה בפוריות עד עקרות. (שלא נדע)vladimir71 כתב:השאלה , מה על הפרסום בטלויזיה " אל תהיה סקפטי" שרואים כל יומיים , מישהו ניסה את זה ?...
תוכלו לקרוא על כך בפורום http://www.propeciahelp.com (סיפורים קורעי לב)
רבים מרופאי העור ורופאים בכלל יסתירו את האמת מכם או שמתבססים על המחקרים המוטים של חברות התרופות שזוכרות להטיס אותם לכל מיני ״ימי עיון״ ברחבי הגלובוס על מנת שירשמו את התרופות לחולים שלהם.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
בקיצור, למתקרח "מתחיל", אני הייתי ממליץ על מינוקסי, שהוא חיצוני וללא תופעות לוואי (רק צריך להקפיד תמיד לשים אותו על שיער יבש ולא על שיער רטוב מהמקלחת, אחרת יהיו גירויים בעור הקרקפת).
הוא גם יחסית זול, כ-70 ש"ח לחודש.
הוא גם יחסית זול, כ-70 ש"ח לחודש.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- JogoBonito
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 141
מה זה השמפו קפאין הזה? נראה מעניין
- shtud
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1591
מישהו אמר לי שזה יכול לגרום לאימפוטנציה, רק לשמוע את המילה אימפוטנציה עושה צמרמורת, אני מבין שגבר שעיר ואימפוטנט זה לא מציאה גדולה היום.pixies כתב:בקיצור, למתקרח "מתחיל", אני הייתי ממליץ על מינוקסי, שהוא חיצוני וללא תופעות לוואי (רק צריך להקפיד תמיד לשים אותו על שיער יבש ולא על שיער רטוב מהמקלחת, אחרת יהיו גירויים בעור הקרקפת).
הוא גם יחסית זול, כ-70 ש"ח לחודש....
שתיית קפה מרובה עלולה לגרום ל......שתיית קפה נוספת....
http://www.secretocafe.co.il
http://www.secretocafe.co.il
- dgent
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2221
אחד המוצרים החזקים פה בגרמניה , יש הרבה חומר באנטרנט, והכי חושב (לא בדקתי עד כדי כך לעומק אני חייב להודות) אבל איזה תופעות לוואי כבר יכולות להיות לוJogoBonito כתב:מה זה השמפו קפאין הזה? נראה מעניין...
- moco
-
- גורו

- תגובות: 20597
אם חומר באמת עושה משהו, סימן שיש לו השפעה על משהו בגוף.dgent כתב:אחד המוצרים החזקים פה בגרמניה , יש הרבה חומר באנטרנט, והכי חושב (לא בדקתי עד כדי כך לעומק אני חייב להודות) אבל איזה תופעות לוואי כבר יכולות להיות לוJogoBonito כתב:מה זה השמפו קפאין הזה? נראה מעניין......
די סביר, וזה מה שקורה לרוב, שיש לו כמה השפעות חוץ מההשפעה שבגללה שמים אותו.
חוץ מזה, זה קפאין, שכבר ידוע על הרבה תופעות לוואי כאשר בולעים אותו, אז הוא בוודאי חשוד מראש.
משה
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35104
אשתי לא.kiko11 כתב:קרחת זה סקסי ..נשים מתות על זה תאמינו לי
...
מזל שאין לי בצורה רצינית את הבעיה הזו
- dgent
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2221
אתה די צודק , האמירה שלי לא הייתה הכי אנטלגנטית אני מודה , אבל עדיין , אם תבדוק כל דבר שקיים היום , שנוגע בעור שלנו , שאנחנו שותים, אוכלים אני מבטיח לך , לא תמצא שומדבר מושלם ....moco כתב:אם חומר באמת עושה משהו, סימן שיש לו השפעה על משהו בגוף.dgent כתב:אחד המוצרים החזקים פה בגרמניה , יש הרבה חומר באנטרנט, והכי חושב (לא בדקתי עד כדי כך לעומק אני חייב להודות) אבל איזה תופעות לוואי כבר יכולות להיות לוJogoBonito כתב:מה זה השמפו קפאין הזה? נראה מעניין......
די סביר, וזה מה שקורה לרוב, שיש לו כמה השפעות חוץ מההשפעה שבגללה שמים אותו.
חוץ מזה, זה קפאין, שכבר ידוע על הרבה תופעות לוואי כאשר בולעים אותו, אז הוא בוודאי חשוד מראש....
ביחס לאופציות הקיימות היום לשמירה על השיער \מניעת התקרחות.
מה שרשמת די ברור לכולנו , אבל בהשוואה לתופעות הלווי הידועות של המוצרים האחרים אני די בטוח שזה הרע במיעוטו.
אגב, כאדם הפעיל בפורום HTCAFE הקפאין מהשמפו זה לא מה שישפיע עליי
- איתיפרנקו
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 17
אח שלי סובל מנשירת שיער כבר איזה שנה (הוא רק בן 35) ולפני חצי שנה התחיל לחפוף בשמפו אלפסין שאחרי 3 חודשים ממש עצר לו את הנשירה
העניין הוא שאין את האלפסין בחנויות ואפשר לקנות אותו רק דרך הפייסבוק שלהם (חפש בפייסבוק Alpecin אלפסין)
העניין הוא שאין את האלפסין בחנויות ואפשר לקנות אותו רק דרך הפייסבוק שלהם (חפש בפייסבוק Alpecin אלפסין)
- JogoBonito
-
- חבר פעיל מאוד

אגב, יש המלצה לשמפו שפשוט בריא לשיער יותר מהשמפואים הרגילים? לא כמונע התקרחות..אלא פשוט בריא יותר
- קרמריקה
-
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 4098
נראה לי שהכי בריא פשוט לא לחפוף.
פשוט לא זכור לי שראיתי הומלס קירח..
פשוט לא זכור לי שראיתי הומלס קירח..
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
אתה מתבלבל עם פרופסיה. מינוקסי הוא תרסיס חיצוני ואין לו שום השפעה על אימפוטנציה.shtud כתב:מישהו אמר לי שזה יכול לגרום לאימפוטנציה, רק לשמוע את המילה אימפוטנציה עושה צמרמורת, אני מבין שגבר שעיר ואימפוטנט זה לא מציאה גדולה היום.pixies כתב:בקיצור, למתקרח "מתחיל", אני הייתי ממליץ על מינוקסי, שהוא חיצוני וללא תופעות לוואי (רק צריך להקפיד תמיד לשים אותו על שיער יבש ולא על שיער רטוב מהמקלחת, אחרת יהיו גירויים בעור הקרקפת).
הוא גם יחסית זול, כ-70 ש"ח לחודש.......
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- AviBiton
-
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
תלוי איפה אתה מורח אותוpixies כתב:אתה מתבלבל עם פרופסיה. מינוקסי הוא תרסיס חיצוני ואין לו שום השפעה על אימפוטנציה....
- ילדיעפים
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9318
אני מכיר מישהו שניבט אלי מן המראה שבכלל לא מתקלח-לא בריא,במקום זאת שם חומרי חיטוי
אמן מייסר
- ילדיעפים
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9318
אצלה,AviBiton כתב:תלוי איפה אתה מורח אותוpixies כתב:אתה מתבלבל עם פרופסיה. מינוקסי הוא תרסיס חיצוני ואין לו שום השפעה על אימפוטנציה.......
אמן מייסר
- JogoBonito
-
- חבר פעיל מאוד

נתקלתי בשמפו של חברת Billy Jealousy אמור להיות מצויין וגם המחיר בהתאם (ברכישה מאיביי לארץ , בקבוק קילו שמפו עולה 88 דולר בערך כולל משלוח)
http://www.amazon.com/Billy-Jealousy-St ... 20-5512105
Product Features
Active ingredients help block the formation of DHT on your hair producing cells, promoting strong, healthy hair
Cleans away dirt, oil and styling product residue, stimulates circulation
Contains Panthenol: Provitamin conditioner
Peppermint Oil and Menthyl Lactate help block DHT production
Winner, Best Shampoo - Instinct, 2006 Grooming Awards
מישהו שמע/ניסה/מכיר? מחיר גבוה מאוד..גם בארה"ב.
http://www.amazon.com/Billy-Jealousy-St ... 20-5512105
Product Features
Active ingredients help block the formation of DHT on your hair producing cells, promoting strong, healthy hair
Cleans away dirt, oil and styling product residue, stimulates circulation
Contains Panthenol: Provitamin conditioner
Peppermint Oil and Menthyl Lactate help block DHT production
Winner, Best Shampoo - Instinct, 2006 Grooming Awards
מישהו שמע/ניסה/מכיר? מחיר גבוה מאוד..גם בארה"ב.
- danielpushkin
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 1
הייר סנטר! תיזהרו!
הבעיה של כל מי שסובל מנשירה והתקרחות היא שהוא מוכן לשלם כל סכום עבור שיער!
כשאתם מגיעים לפגישת ייעוץ בהייר סנטר יציעו לכם הנחה מטורפת ומחיר של כ 5 אלף שקלים על 15 טיפולים.
אז הייתי בפגישת ייעוץ ושילמתי מקדמה בסך 600 שקלים.
לפני שהגעתי לטיפול הראשון ביקשתי לשלם חצי מהסכום ואחרי זה עוד חצי (אחרי תוצאות הכי קטנות לפחות). על זה קיבלתי התחצפות וזלזול שבחיים לא פגשתי! מנהלת הסניף (ראשל"צ) לקחה אותי למשרד וקיבלתי עוד יותר זלזול ומשפטים כמו "זה אנחנו לא מעוניינים בלקוחות כמוך. יש לנו סטנדרטים". אחרי 40 דקות בערך שניסיתי להוציא ממנה איך אני מבטל את העסקה היא אמרה שאני צריך לשלם 5% מסכום הטיפול. על הדרך קיבלתי עוד הרבה עקיצות והתחצפויות לא נעימות בכלל.
חוץ מזה, בזמן השיחה שלנו התקשר אליה לקוח מנתניה וכעס על יחס מזלזל בסניף נתניה. בושה!
אז ככה. הייר סנטר בנוי על אנשים שמוכנים לשלם כסף על פארש עוד לפני שקיבלו תוצאות (ולא יקבלו גם)
הבחור שהיה אמור לעשות לי דיקור בראש עובד פה בסך הכל כמה חודשים ולא מוסמך לשום דבר שהוא עושה. איך שהוא טוען "לימדו אותו החבר'ה פה".
בקיצור, תשכחו מהמקום הזה. תבזבזו את הכסף על משהו יותר טוב. חבל לזרוק סכום כזה.
כשאתם מגיעים לפגישת ייעוץ בהייר סנטר יציעו לכם הנחה מטורפת ומחיר של כ 5 אלף שקלים על 15 טיפולים.
אז הייתי בפגישת ייעוץ ושילמתי מקדמה בסך 600 שקלים.
לפני שהגעתי לטיפול הראשון ביקשתי לשלם חצי מהסכום ואחרי זה עוד חצי (אחרי תוצאות הכי קטנות לפחות). על זה קיבלתי התחצפות וזלזול שבחיים לא פגשתי! מנהלת הסניף (ראשל"צ) לקחה אותי למשרד וקיבלתי עוד יותר זלזול ומשפטים כמו "זה אנחנו לא מעוניינים בלקוחות כמוך. יש לנו סטנדרטים". אחרי 40 דקות בערך שניסיתי להוציא ממנה איך אני מבטל את העסקה היא אמרה שאני צריך לשלם 5% מסכום הטיפול. על הדרך קיבלתי עוד הרבה עקיצות והתחצפויות לא נעימות בכלל.
חוץ מזה, בזמן השיחה שלנו התקשר אליה לקוח מנתניה וכעס על יחס מזלזל בסניף נתניה. בושה!
אז ככה. הייר סנטר בנוי על אנשים שמוכנים לשלם כסף על פארש עוד לפני שקיבלו תוצאות (ולא יקבלו גם)
הבחור שהיה אמור לעשות לי דיקור בראש עובד פה בסך הכל כמה חודשים ולא מוסמך לשום דבר שהוא עושה. איך שהוא טוען "לימדו אותו החבר'ה פה".
בקיצור, תשכחו מהמקום הזה. תבזבזו את הכסף על משהו יותר טוב. חבל לזרוק סכום כזה.
- Catskinner
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
לי הייתה בעיה חמורה של נשירה עד שהחלטתי לעשות מעשה אמיץ ולהחליף תחתונים. אוי....רגע...אתם מדברים על הראש???
אבוי, המבוכה...
אבוי, המבוכה...
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.