על השרת המדובר תמצא :
1. הופעות
2. סרטים בהתאם לתרגומים שיוצאים בטורק
3. PS3
4. PSP
אחרי חודש אתה תמיד יכל להתנתק כך שהנזק אפסי.
...
שמתי לב שלא הזכרת תוכנית טלוויזיה , האם זה בגלל שאין שם ? או בגלל שזה ישן או משהו ? מי שרוצה לראות תוכניות בדגש על WEB-DL ימצא שם את מבוקשו במהירות ובעדכניות או לא ?
Grey's Anatomy
Hawaii.Five-0.2010
HOUSE
justified
leverege
White Collar
Unforgettable
Person of Interest
A Gifted Man
The Mentalist
Once Upon A Time
State of Play
luck
The Finder
Spartacus Vengeance
boss
אבל חוץ מזה שלוקח זמן ללמוד את זה (למרות שברגע שלומדים זה כבר פשוט) , זה עולה כסף
למה לשלם על משהו שאפשר לקבל בחינם בטורנטים? נכון זה קצת יותר לאט, אבל אנחנו לא סוחבים את זה על הגב שלנו ובמילא אין לנו מקום בדיסק ולוקח יותר זמן לראות מאשר להוריד
אבל חוץ מזה שלוקח זמן ללמוד את זה (למרות שברגע שלומדים זה כבר פשוט) , זה עולה כסף
למה לשלם על משהו שאפשר לקבל בחינם בטורנטים? נכון זה קצת יותר לאט, אבל אנחנו לא סוחבים את זה על הגב שלנו ובמילא אין לנו מקום בדיסק ולוקח יותר זמן לראות מאשר להוריד
אין סיבה לשלם, פשוט להוריד מטורנטים וזהו
...
זמן . יש הרבה אנשים שהזמן שה -30 שקל האלו חוסכים שווה הרבה יותר מה-30 שקל.
חוץמזה, במקרה שלי , בניגוד לישראל, יש מקומות שיש אכיפה של החוק (זוג חברים נאלץ לשלם 1500יורו עקב שימוש (בעיקר העלאה) בטורנטים....)
עד שהתחברתי לשרתי ניוז גם אני היתי מרוצה מביטרונט אבל פעם אחת שתוריד סרט ותוך שעה וחצי הוא אצלך לא תוכל עוד לחזור לביטרונט.
הפסקתי להשאיר את המחשב דולק כל הזמן אין כבר צורך והפער בחשמל מעריך כ 200 ש"ח בחודש גבוה מעלות התשלום לניוז.
חוץ מזה לך תוריד הופעה של אדל 26 גיגה בביטרונט. חודש.
קובי רק תנסח את עצמך נכון כדי לא להטעות אחרים...תגיד שעד היום לך אישית לא היתה גישה לטראקרים פרטיים בביטורנט ולא היה לך את הזמן,הקשרים והכח להתעסק עם השכרת שרת סידבוקס - כדי לעשות ראשיו לעשר שנים קדימה בעלות של 200 שח בחודשיים.
לי כן היה,ואני לא משאיר את המחשב דולק,ואני כן מוריד על רווחב פס מלא ללא הגבלת נפח(ראשיו ופריליץ' עם מספר אתרים פרטיים)24/7 ולא משלם על זה שקל וגם לא אשלם בעתיד כי את ההשקעה הראשונית עשיתי מזמן.
אני חלילה לא חולק עלייך או על הניוז שזה פתרון מצויין ושווה את ההשקעה הכספית
פשוט שאתה מדבר על ביטורנט אל תעשה הכללה על פרמטרים שאתה לא מכיר עד תום
נערך לאחרונה על ידי sheva23 ב 09/02/2012 23:12, נערך פעם 1 בסך הכל.
הגיע הזמן שיהיה מודל של הורדת מוזיקה וסרטים בעלויות של סנטים בודדים וללא התחשבנות מסובכת.
שנים אני מחכה ליצירת MIICRO PAYMENTS
רוצה לשלם עבור מוזיקה וסרטים ולא להרוס את התעשייה.
הבעייה העיקרית שיש זמינות כל-כך גדולה של חומר, ואת רוב הדברים אני בד"כ מוריד בשביל לראות מה זה, ורק מעט באמת משאיר ושומע או צופה, דולר לשיר לא מתאים לי.
אבל בתשלום של סנטים, או תשלום רק על מה שאני שומע או צופה בו באופן מלא, הייתי שמח לשלם.
תזכרו שבסוף, אם לא נבוא במודל מתאים לתעשיית המוזיקה והסרטים, ההיצע והאיכות תיפגע.
כבר כיום קשה להיות מוזיקאי, והכנסות מדיסקים זה משהו שנעלם.
אימון אישי/קואצינג, טיפול, הנחיית קבוצות וסדנאות.
פריצות דרך בתחום האישי והכלכלי,חיבור ליעוד.
וגם מוזיקה, אופני הרים, קפה, מערכות סטראו, יוגה, ריצה ועוד כאן: https://asimonim.ravpage.co.il/BOAZJ
sheva23 כתב:קובי רק תנסח את עצמך נכון כדי לא להטעות אחרים...תגיד שעד היום לך אישית לא היתה גישה לטראקרים פרטיים בביטורנט ולא היה לך את הזמן,הקשרים והכח להתעסק עם השכרת שרת סידבוקס - כדי לעשות ראשיו לעשר שנים קדימה בעלות של 200 שח בחודשיים.
לי כן היה,ואני לא משאיר את המחשב דולק,ואני כן מוריד על רווחב פס מלא ללא הגבלת נפח(ראשיו ופריליץ' עם מספר אתרים פרטיים)24/7 ולא משלם על זה שקל וגם לא אשלם בעתיד כי את ההשקעה הראשונית עשיתי מזמן.
אני חלילה לא חולק עלייך או על הניוז שזה פתרון מצויין ושווה את ההשקעה הכספית
פשוט שאתה מדבר על ביטורנט אל תעשה הכללה על פרמטרים שאתה לא מכיר עד תום
...
איך אתה מקבל ניקוד גבוה עם קצב העלאה הנוראי שיש בארץ ??
אני משתמש בטורנטים רואה יחסית ומוריד לא מעט תכנים ועדיין המחשב שלי על הורדה אולי 10 אחוז מהזמן, וגם זה בספק
ויש לי יותר תכנים מאשר אני יכול לאכול...
כמעט תמיד שרות בתשלום יהיה טוב יותר, אבל השאלה אם המציאות שלכם עם המהירות של היום באמת צריך את זה?
אני לדוגמה מנוי ב expert exchange, כמובן שאני יכול לעשות גוגל וחפש פתרונות בחינם אבל המנוי הזה הוכיח את עצמו אפקטיבי ומצדיק את העלות כי זה לא רק עניין של זמן ולחץ בעבודה למצוא פתרונות, אלה מדובר גם באיכות הפתרונות
מנגד, המחשב שלי במלא פתוח כול היום ואני צרכן לא קטן של תוכן ומבחן המציאות מראה שרוב הזמן אני פשוט לא מוריד, ההיצע גדול מהדרישה זה הכול.
ואגב, יש תוכנות שמזייפות רטיאו בחינם , אני לא משתמש בהם, שוב- כי אני לא צריך
קובי הסברתי את זה בשרשור בפורום האינטרנט
אתה "שוכר" שרת מחול. משלם בין 10-20 אירו בחודש.
השרת (מחשב כמו שיש לך בבית למי שמתקשה להבין מה זה) בחול יש לו רוחב פס סימטרי של 100 מגה, משמע אתה בשניה אחת מעלה 12 מגה!! תעשה את החישוב לבד כמה טרות אפשר לעלות בחודש.
זה נקרא SEEDBOX או DEDICATED SERVER יש עשרות אתרים חוקיים שמציעים שירות כזה
אתה מוריד UTORRENT על השרת וקדימה לדרך.
לא צריך להיות האקר סעודי ב2 שקל בשביל זה
sheva23 כתב:קובי הסברתי את זה בשרשור בפורום האינטרנט
אתה "שוכר" שרת מחול. משלם בין 10-20 אירו בחודש.
השרת (מחשב כמו שיש לך בבית למי שמתקשה להבין מה זה) בחול יש לו רוחב פס סימטרי של 100 מגה, משמע אתה בשניה אחת מעלה 12 מגה!! תעשה את החישוב לבד כמה טרות אפשר לעלות בחודש.
זה נקרא SEEDBOX או DEDICATED SERVER יש עשרות אתרים חוקיים שמציעים שירות כזה
אתה מוריד UTORRENT על השרת וקדימה לדרך.
לא צריך להיות האקר סעודי ב2 שקל בשביל זה
כן אבל כאן באופציה הזו אתה נדרש להעלות אחד מהשניים :
1. תכנים לא חוקיים ואם אני מבין זאת בעיה כי דווקא עם כאלה שמעלים הרשויות מתעסקות
2. להעלות תכנים שלך ? כמו מה ?
בניוז אני משלם 37 ש"ח בחודש ורק מוריד מה שאני רוצה. לא חייב לאף אחד דין וחשבון.
א. אף אחד לא עניינו מה אתה עושה עם השרת, מה גם שזה בחול. ואתה לא מעלה אלא מוריד מאחרים ומשתף.
ב. מי אמר שזה צריך להיות תכנים שלך, יוצא מחר פרק של האוס, תוריד אותו וזה נכנס אוטומטית לשיתוף בUTORRENT
על אותו משקל שאתה מוריד בניוז מה שאתה רוצה, תוריד גם בשרת מה שאתה רוצה...לא מבין מה ההבדל.
מי שרוצה להתחכם ואם לדעתך מישהו יחפש אותך, אז הוא ימצא אותך גם דרך ספקית האינטרנט שלך וגם דרך ספקים הניוז תהיה בטוח בזה.
גם לניוז אתה משלם מכרטיס האשראי ששייך לקובי, לא למישהו אחר כדי להסתיר עקבות.