סטודנט\ית , בוגר\ת, עבדתם קשה על התואר הראשון נכון ? מממ.. לא כולם ..

נושאים שאינם קשורים בהכרח לתחום הקולנוע הביתי או האודיו אך עדיין עשויים לעניין את הקהל שלנו.

חשוב שלא לערב נושאים שנויים במחלוקת (פוליטיקה למשל).
moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 20597
נתן תודות: 199 פעמים
קיבל תודות: 351 פעמים

שליחה #21 

Lior_M כתב: אני לא חושב שהוא עשה דרך קיצור לפוליטיקה. ממש לא. הוא רק בתחילת הדרך הפוליטית שלו ..
לגבי העשיה, אני לא זה שהתבלבתי, כשאנשים אומרים שהוא עשה הרבה דברים בחייו אני מנסה להבין למה הם מתכוונים. כי כשמדובר בעשייה כפי שצייניתי צריך להיות לה הוכחות. בתחום החברתי יאיר לפיד לא עשה עדיין כלום. זה לא נאמר בגנותו, גם אני לא תרמתי כלום בתחום החברתי מעבר לחובותי הבסיסיות כאזרח. אני רק לא מבין מאיפה מגיעים משפטים כסגנון : "הוא עשה איזה דבר או שניים בחייו". יופי, אני בטוח שגם עליך אפשר להגיד את אותם הדברים ואולי אפילו יותר.
בתחום הספרותי-עיתונאי בהתיחס לתגובת המוסד האקדמי : "התקבל בזכות הישגיו הספרותיים והעיתונאיים" , הגיע הזמן פעם אחת ולתמיד להגיד את זה. זה שאתה כותב בעיתון לא הופך אותך לעיתונאי. יאיר לפיד הוא מגיש טלביזיה ופובליציסט מוצלח למדי. את זה אף אחד לא יקח ממנו. אבל הוא לא עונה על ההגדרה המילונית הקלאסית של "עיתונאי" ולכן לא יכולים להיות לו הישגים עיתונאיים.
למשל, על מיקי רוזנטל אפשר להגיד שיש לו הישגים עיתונאיים. על ענת פישביין אפשר להגיד שיש לה הישגים עיתונאיים.
...
הדברים שהוא עשה בחייו שרלוונטיים נאמרו ישירות: "התקבל בזכות הישגיו הספרותיים והעיתונאיים". אלה התחומים הרלוונטיים לקבלתו למסלול הלימודים. לא מצליח להבין מה לא ברור. כאמור, זה לא לביתו ולא למען הכלל וזה בכלל לא קשור למען מי זה. מדובר בהישגים אישיים.

זה שאתה כותב שהוא לא עיתונאי, זה פשוט טעות שלך בשימוש במילה "עיתונאי". "עיתונאי" זו מילה כללית למי שכותב בעיתון (או מדיה אחרת). פובליציסט הוא סוג של עיתונאי. כתב חוקר, כמו רוזנטל, זה סוג אחר של עתונאי.
Lior_M כתב: לגבי ספריו, ללא ספק הוכח שהם פופולריים וחלקם אף זכו לביקורות לא רעות. אבל גם הספרים של עמוס עוז הם פופולריים וגם אלו של אתגר קרת הצליחו והרשימה ארוכה למדי.
לכן תגובת האוניברסיטה היא בעיני ריקה מתוכן ולא רלוונטית. יש לנו במדינה כמה סופרים שהשגיהם מוכחים. הם זכו בפרסים בארץ ובחו"ל.
...
אני ממש לא מצליח להבין מה אתה טוען פה.
מישהו אמר שלפיד הוא האדם היחיד עם הישגים ספרותיים? זה מה שמשתמע מדבריך.
אני מניח שאם האחרים שציינת ועוד רבים אחרים, גם היו פונים ללימודים גבוהים ללא תואר ראשון על סמך הישגיהם הספרותיים. הם היו מתקבלים בדיוק כמו לפיד.
הרי בכתבה ב"הארץ" עצמה, מצויין שעוד שני סופרים עלומים התקבלו השנה.
משה

Lior_M פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8128
נתן תודות: 418 פעמים
קיבל תודות: 473 פעמים

שליחה #22 

moco כתב:
אני ממש לא מצליח להבין מה אתה טוען פה.
מישהו אמר שלפיד הוא האדם היחיד עם הישגים ספרותיים? זה מה שמשתמע מדבריך.
אני מניח שאם האחרים שציינת ועוד רבים אחרים, גם היו פונים ללימודים גבוהים ללא תואר ראשון על סמך הישגיהם הספרותיים. הם היו מתקבלים בדיוק כמו לפיד.
הרי בכתבה ב"הארץ" עצמה, מצויין שעוד שני סופרים עלומים התקבלו השנה.
...
טוב אנחנו כנראה כבר לא נסכים פה אבל זה בסדר.
אסיים בזה,

אין לי ספק שמדובר באדם רחב אופקים שאין לו שום בעיה לעמוד בדרישות אקדמיות, רק חבל לי שמי שמתיימר להלחם בקומבינות, עושה לכאורה קומבינות בעצמו.
נכון, יש הרבה קיצורי דרך, הנחות לבעלי קשרים ומעמד וגם מקרים של קניית תארים לא עלינו. אבל זאת ממש לא סיבה למסיבה. להיפך. בלי קשר ליאיר לפיד, בעיני זוהי זילות של התואר "דוקטור".
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי

moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו

שליחה #23 

אנחנו לא מסכימים על ההנחה הבסיסית שלך, והיא שה"קיצור דרך" הזה הוא קומבינה. זה פשוט מסלול אחר, לא הרגיל.
אין כאן שום זילות. ההיפך, אם האוניברסיטאות היו נצמדות לכללי הקבלה הרגילה כתורה מהר סיני, היה בזה זילות מסוימת כי זה היה בעצם לטעון "רק אצלנו באוניברסיטאות ניתן לרכוש השכלה".
זה שהן פתוחות לקבלת אנשים שהתקדמו והשכילו באופן שונה ולא במסדרונותיהן, זה לזכותן.
משה

Lior_M פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #24 

moco כתב:אנחנו לא מסכימים על ההנחה הבסיסית שלך, והיא שה"קיצור דרך" הזה הוא קומבינה. זה פשוט מסלול אחר, לא הרגיל.
אין כאן שום זילות. ההיפך, אם האוניברסיטאות היו נצמדות לכללי הקבלה הרגילה כתורה מהר סיני, היה בזה זילות מסוימת כי זה היה בעצם לטעון "רק אצלנו באוניברסיטאות ניתן לרכוש השכלה".
זה שהן פתוחות לקבלת אנשים שהתקדמו והשכילו באופן שונה ולא במסדרונותיהן, זה לזכותן.
...
כתבת יפה,
היתי מאוד רוצה להאמין שהתיאוריה שלך עומדת במבחן בוזגלו.
איכשהו אני מתקשה להאמין בכך.

גילוי נאות,
בעולם האמיתי אני סקפטי לגבי הרבה דברים ואני גם קרח.
הקולנוע שלי

truejoker
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5738
נתן תודות: 72 פעמים
קיבל תודות: 52 פעמים

שליחה #25 

oferlaor כתב:זה מקובל בכל העולם. יש לא מעט אנשים, כולל בכירים שלנו, שהתקבלו ללימודים ולפעמים ישר את התואר כתואר כבוד.

לא רואה בזה בעיה לאנשים עם הרבה היסטוריה מאחוריהם.
...
היסטוריה של עשייה , לא היסטוריה של מגיש טליווזיוני , שמנסה בכול כוחו להיות טפלון , ואח"כ למנף את העיתונאות שלו להשגים פוליטיים . להיות ה"מאמי" הלאומי , לא הופך אותך ל"עושה" שניתן לוותר על תואר ראשון

truejoker
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #26 

moco כתב:אני כתבתי ""הוא לא סתם טמבל שלא עשה כלום בחייו" כדי לבטא שיש לו הישגים, ועל סמך הישגים אלה, החליטה האוניברסיטה לקבל אותו.
אתה הבחנת בין הישגים לביתו או למען החברה, ועל כך שאלתי "מה הקשר?", ועדיין אני ממתין לתשובה.
אגב, ההישגים הרלוונטיים הם לא לחברה אבל גם לא לביתו.

אתה מתעלם מכך שקבלתו של לפיד אינה כל כך חריגה. זו לא הדרך הרגילה, אבל היא ממש לא ייחודית.
לכן, אינך יכול להסיק אוטומטית שאצלו זה נובע דווקא מאיזה סוג של שחיתות ומניעים נסתרים.
אגב, גם בכלל לא ברור למה שוחרי טובתו (שרוצים להיות מתוגמלים על ידיו בעתיד) ישקיעו את כספם בדרך העקיפה דווקא כדי לעזור לו להתקבל ללימודים אקדמיים. זו חשיבה אבסורדית. הרי הם יוכלים לעזור לו באופנים הרבה יותר ישירים מהדרך הזו.
...
איזה השגים יש לו לדעתך שמאפשרים לו את זה ? זה שהוא עיתונאי ? או מגיש טלוויזיה?

truejoker
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #27 

oferlaor כתב:מה שמצחיק אותי זה כל אלה שאומרים שלא הגיוני שמישהו מבחוץ ישר יהיה מועמד לראשות ממשלה.

ככה זה ברוב המדינות. רק אצלנו מישהו חייב לעבור דרך המטחנה של הכנסת שנים על שנים וכשהוא מגיע ליעדו הוא כבר מחוייב למיליון אנשים ושחוק לחלוטין... לכן מרבית ראשי הממשלה שהיו לנו בעיקר מנסים לעשות כמה שפחות ולהחזיק מעמד כמה שיותר מבלי לזכור למה בכלל הם שם...
...
למה אתה חושב שצריך כן ? מעניין מה עושה עיתונאי למוכן לנהל מדינה שלימה ? האם זה בגלל שהוא מזכיר את האבא שלו ? או בגלל דיעות לא ידועות שלו ? או בגלל שנמאס מאלו שקיימים?

truejoker
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #28 

moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו

שליחה #29 

Lior_M כתב: גילוי נאות,
בעולם האמיתי אני סקפטי לגבי הרבה דברים ואני גם קרח.
...
אני גם אדם סקפטי, אבל העמדות שהצגת פה לא מתאימות לסקפטיות.
להיות סקפטי משמעותו לא לקבל מה שנאמר (או נכתב) כנכון מעצם זה שנאמר, אלא להשאר עם ספק, שגודלו יכול וצריך להשתנות בהתאם לדברים נוספים שאתה למד.

בהקשר של הסיפור הזה, להיות סקפטי פירושו להיות מודע שיכול להיות שאומנם לפיד התקבל למסלול בדרך לא הכי ראוייה, למשל שוועדת הקבלה הסתנוורה מאבק הכוכבים . אני יודע שיש אפשרות גם כזו.
מה שאתה כתבת זו לא סקפטיות, אלא אפילו ממש ההיפך מסקפטיות. אתה כבר מנחש שהקבלה לא הייתה ראוייה, ואף מקצין לנחש שזה לא סתם הנחה לידוען, אלא מדובר פה בשחיתות ממש עם כסף. איפה הספק שלך לגבי התאורייה הזו עצמה?

במילים אחרות, אתה אומנם מטיל ספק בסיפור הפשוט, אבל אתה בכלל לא עוצר שם, אלא בונה סיפור הפוך לגמרי ובלי שום בסיס עובדתי. (לסיפור הפשוט דווקא יש בסיס עובדתי והוא מה שאמר דובר האוניברסיטה).
זו לא סקפטיות, זה כבר בכיוון של חובב תאוריות קונספירציה.
משה

moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו

שליחה #30 

truejoker כתב: איזה השגים יש לו לדעתך שמאפשרים לו את זה ? זה שהוא עיתונאי ? או מגיש טלוויזיה?
...
אני לא קראתי את רוב כתביו של לפיד כך שאני לא בא לשפוט את הישגיו בעצמי, אך אני לא יכול לפסול את דעתה של וועדת הקבלה שכן בחנה את הנושא.
מה שאני כן יודע זה שהוא אכן כתב ספרים ומאמרים ויש מה לבחון. זו הכוונה שהוא עשה דברים.
מעניין מה עושה עיתונאי למוכן לנהל מדינה שלימה ? האם זה בגלל שהוא מזכיר את האבא שלו ? או בגלל דיעות לא ידועות שלו ? או בגלל שנמאס מאלו שקיימים?
...
שום דבר לא עושה עיתונאי מוכן לנהל מדינה, אבל אותו דבר אתה יכול להגיד על כל מקצוע.
הבט בדוגמא הפוכה: אם יש כבר משהו שכביכול כן מכין אותך לנהל מדינה, זה מן הסתם, ניסיון בניהול גוף ענק אחר, למשל ניהול הצבא. אז יש לנו שר בטחון עם עבר כזה והוא גם היה ראש ממשלה. מה אפשר להסיק מכך?:roll:

אני לא חסיד של לפיד ולא ממש מכיר אותו ואת דיעותיו (כנראה שעוד אף אחד לא מכיר את דעותיו :-) ), אבל אני כן רואה כדבר חיובי את זה שאנשים נכנסים לפוליטיקה מבחוץ. הרי את אלה שגדלו מבפנים או שצנחו מהצבא אנו כבר מכירים ולא לטובה.

ואגב, לא שמתי לב שלפיד מתיימר להנהיג מדינה. הוא לא מצפה להיות ראש ממשלה בקדנציה הבאה.
משה

oris74
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 9455
שם מלא: אורי
נתן תודות: 1140 פעמים
קיבל תודות: 962 פעמים

שליחה #31 

moco

אני מתמוגג מהניסוחים שלך - כל הכבוד! (כמובן שהעובדה שאני מסכים עם דעותיך בנושא הנידון תורמות להנאה אבל בלי שום קשר אני ממש נהנה לקרוא את תגובותיך)

truejoker
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #32 

moco כתב:
truejoker כתב: איזה השגים יש לו לדעתך שמאפשרים לו את זה ? זה שהוא עיתונאי ? או מגיש טלוויזיה?
...
אני לא קראתי את רוב כתביו של לפיד כך שאני לא בא לשפוט את הישגיו בעצמי, אך אני לא יכול לפסול את דעתה של וועדת הקבלה שכן בחנה את הנושא.
מה שאני כן יודע זה שהוא אכן כתב ספרים ומאמרים ויש מה לבחון. זו הכוונה שהוא עשה דברים.
...
אם הוא לא היה לפיד , והוא היה אדם אחר שלא קראת את כתביו , היית חושב שמשהו מסריח , או ששמא גם אז זה היה בסדר ? בא נעמיד לדוגמה איש ימין מוכר כמו נועם פדרמן

moco כתב:

מעניין מה עושה עיתונאי למוכן לנהל מדינה שלימה ? האם זה בגלל שהוא מזכיר את האבא שלו ? או בגלל דיעות לא ידועות שלו ? או בגלל שנמאס מאלו שקיימים?
...
שום דבר לא עושה עיתונאי מוכן לנהל מדינה, אבל אותו דבר אתה יכול להגיד על כל מקצוע.
הבט בדוגמא הפוכה: אם יש כבר משהו שכביכול כן מכין אותך לנהל מדינה, זה מן הסתם, ניסיון בניהול גוף ענק אחר, למשל ניהול הצבא. אז יש לנו שר בטחון עם עבר כזה והוא גם היה ראש ממשלה. מה אפשר להסיק מכך?:roll:

אני לא חסיד של לפיד ולא ממש מכיר אותו ואת דיעותיו (כנראה שעוד אף אחד לא מכיר את דעותיו :-) ), אבל אני כן רואה כדבר חיובי את זה שאנשים נכנסים לפוליטיקה מבחוץ. הרי את אלה שגדלו מבפנים או שצנחו מהצבא אנו כבר מכירים ולא לטובה.

ואגב, לא שמתי לב שלפיד מתיימר להנהיג מדינה. הוא לא מצפה להיות ראש ממשלה בקדנציה הבאה.
...
מי שמנסה לנהל מפלגה אמור לדעת איך לנהל כי הוא יצטרך להחליט מי כן , אבל אומר זאת בצורה אחרת, אני לא יודע להתבטא ולנסח טוב את מה שאני רוצה , אבל הבאתי קישור לכתבה מדוע לא לפיד , אני כן חושב שאני מזדהה עם מה שכתוב שם , וזה גם עונה על נושא הגנרלים . אז לך תקרא את זה , ואז תגיד

moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו

שליחה #33 

truejoker כתב:
אם הוא לא היה לפיד , והוא היה אדם אחר שלא קראת את כתביו , היית חושב שמשהו מסריח , או ששמא גם אז זה היה בסדר ? בא נעמיד לדוגמה איש ימין מוכר כמו נועם פדרמן
...
לא, לא הייתי חושב שמשהו מסריח אם זה היה איש ימין, ולמרות שאני לא יודע, אני מוכן להמר שבין האנשים הרבים שהתקבלו ללימודים מתקדמים ללא תואר ראשון יש גם אנשי ימין.
אם זה היה נועם פדרמן עצמו אז וודאי שהייתי חושב שמשהו מאוד מוזר קרה, אבל זה בגלל שהאיש עצמו הוא אנטיתזה לאינטלקטואליות והשכלה.

מה שהכי מוזר בשאלה שלך זה שהיא מציגה את יאיר לפיד כאיש שמאל.
נכון, אין לנו עדיין מושג רב על דעותיו של לפיד (וזו אכן בעייה לדעתי שבן אדם נכנס לפוליטיקה אך לא מכריז ממש על דעותיו), אבל הניחוש המושכל הוא שהן כנראה לא רחוקות מידי מדעותיו של אביו, שהיה איש ימין-מרכז.
משה

Lior_M פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #34 

התפתחות,
כנראה שהמועצה להשכלה גבוהה לא חושבת כמו כמה חברים פה,
דורשת הבהרות מבר-אילן.
http://www.haaretz.co.il/news/education/1.1623332
moco כתב:
נכון, אין לנו עדיין מושג רב על דעותיו של לפיד (וזו אכן בעייה לדעתי שבן אדם נכנס לפוליטיקה אך לא מכריז ממש על דעותיו), אבל הניחוש המושכל הוא שהן כנראה לא רחוקות מידי מדעותיו של אביו, שהיה איש ימין-מרכז.
...
תיקון,
אבא שלו לא היה ימין, לא מרכז ולא שמאל. אבא שלו היה פשיסט לפי כל הגדרה מילונית .
"פרטיקולריזם קיצוני של קבוצה אתנית".
התוקפנות שלו, הגזענות והשוביניזם, השנאה שלו לשונה ולאחר ( ואני לא מדבר רק על החרדים ) , יכולות לאתגר אפילו אחד שקוראים לו ליברמן.
הקולנוע שלי

adirbooking
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2206
נתן תודות: 102 פעמים
קיבל תודות: 105 פעמים

שליחה #35 

Lior_M

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4179207,00.html

נראה לי שמישהו במל"ג קרא את השרשור שלך :lol:

בכל אופן - זה אחד השרשורים היותר בוגרים ומעניינים לקריאה שנתקלתי בפורום - לא משנה מה דעתי בנושא ! כמו ש-Oris74 אמר...

truejoker
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #36 

moco כתב:
truejoker כתב:
...
לא, לא הייתי חושב שמשהו מסריח אם זה היה איש ימין, ולמרות שאני לא יודע, אני מוכן להמר שבין האנשים הרבים שהתקבלו ללימודים מתקדמים ללא תואר ראשון יש גם אנשי ימין.
אם זה היה נועם פדרמן עצמו אז וודאי שהייתי חושב שמשהו מאוד מוזר קרה, אבל זה בגלל שהאיש עצמו הוא אנטיתזה לאינטלקטואליות והשכלה.

מה שהכי מוזר בשאלה שלך זה שהיא מציגה את יאיר לפיד כאיש שמאל.
...
נו באמת ?! אתה באמת מאמין שכול מה שקרה במדינה בדיוק לפני שהוא "נאלץ" להודיע על מועמדותו , לא אומר מי בדיוק עומד מאחוריו , ולהיכן הוא שייך ?
ואבא שלו לא היה איש ימין מרכז , הוא היה הכול אבל לא ימין . רק שלאבא שלו לפחות הייתה יושרה לומר את דעתו גם כשהיא פגעה בו . הבן הוא יותר טפלון (אולי בגלל שהוא ראה מה קורה לאבא שלו ), אבל הוא מנסה ומצליח לא לומר שום דבר מחייב . וזה בתקשורת .
הבעיה עם זה , וכאן גם החולשה שלו , שכול יריביו יש להם אג'נדה מסויימת , לטוב ולרע . והם דאגו שהוא יאלץ להכנס למגרש מוקדם מספיק כדי שהוא יצטרך לומר את האג'נדה שלו . ואז נראה האם רק "חיבוק" התקשורת יצליח למנוע ממנו בושות , או שאולי יש לו משהו (מה שאני חושב שלא, כי אם אתה מתאמץ לא לריב , זה אומר שאין לך אומץ לשלם על האמונות שלך , ואז בקרב אמיתי לא יהיה לך אומץ להגן על כלום )

moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו

שליחה #37 

נראה לי שאצלך "שמאל" זו מילה אחרת לחילוני תל אביבי אשכנזי.
תומי לפיד החזיק בדעות מרכז-ימין גם בתחום המדיני וגם בתחום הכלכלי.

אני מסכים איתך (וזה לכשעצמו מעורר דאגה :wink: ) שיאיר לפיד ייאלץ להביע את עמדותיו. אם הוא ימשיך להיות פרווה, באיזה שהוא שלב זה יגמור לו את הקריירה. גם אם סתם הוא ימשוך הרבה זמן זה לא טוב לו. אם הוא היה מצטרף למפלגה קיימת (כמו יחימוביץ' בזמנה או נועם שליט עכשיו) זו הייתה הצהרת עמדות, אבל הוא לא עשה כן.
משה

truejoker
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #38 

moco כתב: נראה לי שאצלך "שמאל" זו מילה אחרת לחילוני תל אביבי אשכנזי.
תומי לפיד החזיק בדעות מרכז-ימין גם בתחום המדיני וגם בתחום הכלכלי.
...
לא. אבל אני לא קורא להדרת מתנחלים וחרדים מרכז , ובוודאי לא ימין :lol:
וזה שמחזיקים בדעות מרכזיות בעניני כלכלה לא הופך אותך לימין מרכז, ולו גם בגלל העובדה המצערת שהנושא המדיני הוא הכי חשוב לקיומה של המדינה הזו
בנימת אגב, כשהקימו את המדינה אמרו שעצם היותה , ועצם העובדה שיהיה לנו צבא עצמאי , זה אומר שליהודים יהיה ביית בטוח . היום מתברר למפרע שעצם הקיום הפיסי שלנו כאן תלוי במדיניות נכונה . ד"א זו הסיבה מדוע כאן ההבדלים בין שמאל לימין יכולים ליצור אנטגוניזים כזה אדיר
moco כתב: "אני מסכים איתך (וזה לכשעצמו מעורר דאגה :wink: ) שיאיר לפיד ייאלץ להביע את עמדותיו. אם הוא ימשיך להיות פרווה, באיזה שהוא שלב זה יגמור לו את הקריירה. גם אם סתם הוא ימשוך הרבה זמן זה לא טוב לו. אם הוא היה מצטרף למפלגה קיימת (כמו יחימוביץ' בזמנה או נועם שליט עכשיו) זו הייתה הצהרת עמדות, אבל הוא לא עשה כן.
...
זה בדיוק הסיבה מדוע אנשים חושבים שהוא כן רוצה ישר מההתחלה או להיות ראש ממשלה , או להחליט מי יהיה דרך המו"מ . והוא לא בדיוק נראה מי שיכול

Lior_M פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #39 

עוד עידכון :
"תשובת המל"ג בעניין לפיד: לבר אילן לא היה אישור לקבלו "

http://www.haaretz.co.il/news/education/1.1624126
הקולנוע שלי

Gili_Regev
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 5111
שם מלא: גילי
נתן תודות: 342 פעמים
קיבל תודות: 134 פעמים

שליחה #40 

oris74 כתב:moco

אני מתמוגג מהניסוחים שלך - כל הכבוד! (כמובן שהעובדה שאני מסכים עם דעותיך בנושא הנידון תורמות להנאה אבל בלי שום קשר אני ממש נהנה לקרוא את תגובותיך)
...
1+
אין ספק שמשה אחד המשתתפים המהנים פה, תמיד מעניין וכיף לקרוא.
(Y)
...

שלח תגובה

חזור אל “ללא קשר”