yossi126 כתב:אז אתה מצדיק קייסים ב1000$ דולר ששוויים כשווי החלקים אם לא יותר?
מארז מחשב זה משהו אחר, סירקולציה טובה והרכבה נוחה זה חשוב, עד שזה מגיע למארז סטייל עונדה סיוויק מהיר ועצבני.
...
יוסי ! למה לספור כסף של מישהו אחר ומה ההבדל בין מארז מפואר למגבר, ללקיחת מעצב שהסלון ייראה יפה ?
ואני כבר לא מדבר על ההבדל בין רכיבים שונים (שנאים, קבלים וכו'). אם אתה אוהב פלסטיק ב - 60$ זה לא נותן לגיטימיות לשאלה שלך אם מישהו מצדיק (או לא מצדיק) קייסים ב - 1000$ !!! אם ינג היה יכול לבנות בטא (באותה איכות שלו) ב - 1000$ הוא לא היה מוכר את זה ב- 3000$. וגם בסכום הגבוה הזה הוא מציע הרבה פשרות והמשמעותית בשבילי הייתה המארז.
...
מה שהוא אמר.
המחיר לא אמור לשקף רק איכות סאונד, גם איכות הרכבה והמראה הכללי של המגבר עושים את שלהם על איך תהיה מרוצה בסופו של דבר מהמגבר. ויש גם את העניין הפסכילוגי בתת-מודע לגבי רושם ראשוני שמשחק פה תפקיד, אנחנו שומעים קודם עם העיניים, בין אם אתה מודה בזה ובין אם לא.
טוב, נראה לי שהצלחנו להבריח את פותח השירשור עם כל הקשקושים האלה על בטא22, העיקר שנהיננו.
טוב אחרי הדיבורים פה על בטא22 ב3000 דולר ואף אפילו בשלב מסויים קפצו פה ל4000 דולר,
אני לא יופתע אם בקרוב בלוחות יפורסמו HD800 למכירה.
ועכשו ברצינות בתקציב של 3000 שקל, אני אישית הייתי מבזבז את רובו על DAC טוב אם אתה משתמש במחשב.
לא חסר מוצרים בשוק אפילו כאלו שמיובאים לארץ כמו הגל 2, V-DAC ושאר הירקות.
אם יש אפשרות קונה מגבר DIY כמו M^3, ואז בעתיד משדרג לאחד המגברים היותר רציניים.
אם אתה לא רואה את עצמך משקיע יותר כסף בעתיד, הייתי הולך על מגבר משולב עם DAC.
yossi126 כתב:אז אתה מצדיק קייסים ב1000$ דולר ששוויים כשווי החלקים אם לא יותר?
מארז מחשב זה משהו אחר, סירקולציה טובה והרכבה נוחה זה חשוב, עד שזה מגיע למארז סטייל עונדה סיוויק מהיר ועצבני.
...
יוסי ! למה לספור כסף של מישהו אחר ומה ההבדל בין מארז מפואר למגבר, ללקיחת מעצב שהסלון ייראה יפה ?
ואני כבר לא מדבר על ההבדל בין רכיבים שונים (שנאים, קבלים וכו'). אם אתה אוהב פלסטיק ב - 60$ זה לא נותן לגיטימיות לשאלה שלך אם מישהו מצדיק (או לא מצדיק) קייסים ב - 1000$ !!! אם ינג היה יכול לבנות בטא (באותה איכות שלו) ב - 1000$ הוא לא היה מוכר את זה ב- 3000$. וגם בסכום הגבוה הזה הוא מציע הרבה פשרות והמשמעותית בשבילי הייתה המארז.
...
מה שהוא אמר.
המחיר לא אמור לשקף רק איכות סאונד, גם איכות הרכבה והמראה הכללי של המגבר עושים את שלהם על איך תהיה מרוצה בסופו של דבר מהמגבר. ויש גם את העניין הפסכילוגי בתת-מודע לגבי רושם ראשוני שמשחק פה תפקיד, אנחנו שומעים קודם עם העיניים, בין אם אתה מודה בזה ובין אם לא.
טוב, נראה לי שהצלחנו להבריח את פותח השירשור עם כל הקשקושים האלה על בטא22, העיקר שנהיננו.
...
פותח השרשור שיחסוך ל - WA22, אחרים רק מרגיעים את האנליטיות של HD800 בצורה כזו או אחרת
יוסי, אני מכיר את הבחור שמוכר את הבטא22, אחלה איש!
מוזר לי שככה הוא מוכר כ"כ מהר אותו אחריי שחיכה לו זמן מה... לו היה לי סכום מצלצלים שכזה אני בספק אם הייתי מהסס לרכוש.
**נהרסו לכם האוזניות או ציוד אלקטרוני אחר שאתם עתידים לזרוק לפח? צרו קשר בפרטי ואשמח לקבל את תרומתכם ולנסות להחיות אותה לפני שנהפכת לזבל! תודה! **