המשך סאגת נני והסילביה החלודה
- hosq
-
- כתב קפה

- תגובות: 5016
סוף טוב הכל טוב
לא מצליח להבין את שיטת מצליח הישראלית - היו יכולים להגיע לאותה הנקודה מההתחלה אבל בחרו בדרך שתבזבז הרבה יותר ותפגע בהם הרבה יותר. אבל בשביל הסיכוי שיצליחו לחסוך כמה גרושים...חבל, פשוט חבל. רק נקוה שגם מי שלא כותב בפורומים כאלה ואחרים מקבל טיפול הולם.
לא מצליח להבין את שיטת מצליח הישראלית - היו יכולים להגיע לאותה הנקודה מההתחלה אבל בחרו בדרך שתבזבז הרבה יותר ותפגע בהם הרבה יותר. אבל בשביל הסיכוי שיצליחו לחסוך כמה גרושים...חבל, פשוט חבל. רק נקוה שגם מי שלא כותב בפורומים כאלה ואחרים מקבל טיפול הולם.
what's next?
- shraga007
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6362
התוצאה הסופית באמת משמחת.
אבל הדרך לצערי מותירה את הרושם הכי חזק בכל הסיפור הזה.
אבל הדרך לצערי מותירה את הרושם הכי חזק בכל הסיפור הזה.
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם
- shlomyga
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1403
ראיתי שהחלטת למכור את המכונה.
זה בגלל השרות של נני או שהחלטת להשתדרג?
זה בגלל השרות של נני או שהחלטת להשתדרג?
- shraga007
-
- חבר מכור קשה

בטח מפחד שהוא יצטרך שוב פעם להזדקק לשירות של נני.shlomyga כתב:ראיתי שהחלטת למכור את המכונה.
זה בגלל השרות של נני או שהחלטת להשתדרג?...
הערה קטנה, המחיר ממש לא ריאלי.
- eliel1010
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1559
אני לא מצליח להבין למה היבואן המדובר ממשיך להתעסק עם השוק הפרטי אם הוא כל כך לא חושק בו
אני ממליץ במקרה דומה לעדכן את החברה מרנציליו על התנהלות היבואן ו״הפנים״ שלהם בארצנו, אולי מייל מהם יזיז משהו לטובה.
ואני מקווה שבאמת אחרי המקרה שלך החברה שם ילמדו משהו ויבינו ששירות ללקוח זה א,ב של יבואן טוב
אני ממליץ במקרה דומה לעדכן את החברה מרנציליו על התנהלות היבואן ו״הפנים״ שלהם בארצנו, אולי מייל מהם יזיז משהו לטובה.
ואני מקווה שבאמת אחרי המקרה שלך החברה שם ילמדו משהו ויבינו ששירות ללקוח זה א,ב של יבואן טוב
-
taoranga
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 126
החלטתי למכור - לאחר תקרית כזאת קשה להמשיך ולסמוך על השירות של היבואן. למרות שאני מאוד מרוצה מהמכונה החדשה.
מהו מחיר ריאלי לסילביה בת מספר ימים בניילונים ובאחריות?
חשבתי על אוסקר חדשה או על E61 יד שניה.
מהו מחיר ריאלי לסילביה בת מספר ימים בניילונים ובאחריות?
חשבתי על אוסקר חדשה או על E61 יד שניה.
- shraga007
-
- חבר מכור קשה

אם אתה מרוצה מהמכונה אז למה אתה מוכר?
אני מבין את ההרגשה שלך בגלל השירות אבל אתה צריך להבין שרוב הסיכויים שלא תקבל מחיר טוב.
1. המחיר שאתה דורש קרוב מאוד למחיר השוק.
2. המכונה אומנם בת שבוע, אבל ממה שקראתי אתה כן משתמש בה ולכן היא לא חדשה בניילונים.
3. התשלום - בעוד בחנות אפשר לקבל תשלומים שמקלים את הרכישה, אצלך צריך לתת הכל ובמזומן.
4. יש באנדלים לסילביה עם מטחנה שמהווים עיסקה הרבה יותר משתלמת מאחר רכישה של כל מרכיב בנפרד.
להצביע על מחיר קונקרטי לא אוכל, תצטרך להמתין ולקבל הצעות וככה תקבל מושג.
בהצלחה.
אני מבין את ההרגשה שלך בגלל השירות אבל אתה צריך להבין שרוב הסיכויים שלא תקבל מחיר טוב.
1. המחיר שאתה דורש קרוב מאוד למחיר השוק.
2. המכונה אומנם בת שבוע, אבל ממה שקראתי אתה כן משתמש בה ולכן היא לא חדשה בניילונים.
3. התשלום - בעוד בחנות אפשר לקבל תשלומים שמקלים את הרכישה, אצלך צריך לתת הכל ובמזומן.
4. יש באנדלים לסילביה עם מטחנה שמהווים עיסקה הרבה יותר משתלמת מאחר רכישה של כל מרכיב בנפרד.
להצביע על מחיר קונקרטי לא אוכל, תצטרך להמתין ולקבל הצעות וככה תקבל מושג.
בהצלחה.
- כפיר_ש
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4726
לדעתי דרוש 2200, חדשה עם אחריות לשנה אפשר להשיג ב 2600 ולרוב זה מה שאנשים יעדיפו.
לגבי השדרוג העתידי, ממליץ בחום לשקול מכונה חדשה על פני יד שניה אלא אם אתה באמת תמצא משהו שמור מאדם פרטי שאתה יכול לדעת מה עבר על המכונה וכיצד תוחזקה.
אגב במחיר דומה לאוסקר יש אקספובר בקפה רות, לא יצא לי לתפעל אותה עדיין אבל מחוות דעת של אנשים שקנו ומהמפרט שהיא מציעה נראה שהיא שיקול ראוי ברמת המחיר של 4500.
מכל דבר רע יוצא בסוף משהו טוב, ככה העולם מתאזן...
בהצלחה!
לגבי השדרוג העתידי, ממליץ בחום לשקול מכונה חדשה על פני יד שניה אלא אם אתה באמת תמצא משהו שמור מאדם פרטי שאתה יכול לדעת מה עבר על המכונה וכיצד תוחזקה.
אגב במחיר דומה לאוסקר יש אקספובר בקפה רות, לא יצא לי לתפעל אותה עדיין אבל מחוות דעת של אנשים שקנו ומהמפרט שהיא מציעה נראה שהיא שיקול ראוי ברמת המחיר של 4500.
מכל דבר רע יוצא בסוף משהו טוב, ככה העולם מתאזן...
- hosq
-
- כתב קפה

על הנייר האקספובר עדיפה על האוסקר
וגם על השיש
וגם על השיש
what's next?
- mr_dish
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 735
לאחר תקרית כזאת קשה להמשיך ולסמוך על השירות של היבואן...
זה נשגב מבינתי. לאחר ויכוח, משקיבלת את שביקשת, מה לא בסדר?
זו מנטליות של אלה שאינם מוכנים לעשות ביטוח חיים, כי המבטחים עושים בעיות בלשלם....
- Alexander
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 221
טאורנגה, אני לא מכיר אותך כלל ועיקר, אבל אני מכיר היטב את נני ואני מכיר את ישראל ישראלי מכרטיסי האשראי של כולנו, הדוגמא שלנו ללקוח הישראלי.
אני אשאל אותך שאלה, ברוב חוצפה - אם לאוטו שלך יש תקלה, חלודה (נאמר) ומביאים לך אוטו חליפי מהמוסך בזמן הטיפול, האם תצפה שכבר ישאירו לך את החליפי (גם אם הוא חדש יותר משלך)?
התשובה היא לא.
הדבר שכן תצפה, זה להביא את האוטו למוסך ולקחת אותו ואז שוב להביא ולקחת (או כמו בהילוך שישי לשלם פי 3-4 ממוסך אחר ולקבל את האוטו עד הבית).
ברצינות, מספיק עם הקנטרנות - כולנו שבעים ממקרים בהם לא באמת נעשה נזק ללקוח ומדובר בהזנחה מתוך ציפייה שאפשר לעשות פיל מזבוב.
האנשים שמתקנים לך את המכונה לא עושים overhaul, הם מתקנים את מה שצריך ותו לא וגם זה לרוב נעשה במחירי הפסד. אם אתה מצפה לקבל מכונה במצב חדש אחרי טיפול, אז נכונה לך אכזבה כל פעם.
[behave] נערך על ידי דבוטאנט : תגובה לא הולמת.[/behave]
אני אשאל אותך שאלה, ברוב חוצפה - אם לאוטו שלך יש תקלה, חלודה (נאמר) ומביאים לך אוטו חליפי מהמוסך בזמן הטיפול, האם תצפה שכבר ישאירו לך את החליפי (גם אם הוא חדש יותר משלך)?
התשובה היא לא.
הדבר שכן תצפה, זה להביא את האוטו למוסך ולקחת אותו ואז שוב להביא ולקחת (או כמו בהילוך שישי לשלם פי 3-4 ממוסך אחר ולקבל את האוטו עד הבית).
ברצינות, מספיק עם הקנטרנות - כולנו שבעים ממקרים בהם לא באמת נעשה נזק ללקוח ומדובר בהזנחה מתוך ציפייה שאפשר לעשות פיל מזבוב.
האנשים שמתקנים לך את המכונה לא עושים overhaul, הם מתקנים את מה שצריך ותו לא וגם זה לרוב נעשה במחירי הפסד. אם אתה מצפה לקבל מכונה במצב חדש אחרי טיפול, אז נכונה לך אכזבה כל פעם.
[behave] נערך על ידי דבוטאנט : תגובה לא הולמת.[/behave]
- hosq
-
- כתב קפה

אם רכב חדש מתמלא בחלודה, או יהיה בו פגם ממשי אחר, הוא יוחלף. אפילו בארץ. זו לא הגזמה לצפות שמוצר פגום שנקנה במיטב כספו של לקוח יוחלף. אלא אם לדעתך כמובן פירוק כל המכלולים, החלפת השלדה והחזרת המוצר עם נזקים נוספים היא סבירה למוצר באחריות ( "שירות היבואן כאן הוא מטורף"...) היבואן בזבז יותר משאבים על טרטור ונסיונות תיקון מיותרים מאשר עלות ההחלפה, ופגע בשמו שלא לצורך. ממש התעלות של ציפיות.Alexander כתב:טאורנגה, אני לא מכיר אותך כלל ועיקר, אבל אני מכיר היטב את נני ואני מכיר את ישראל ישראלי מכרטיסי האשראי של כולנו, הדוגמא שלנו ללקוח הישראלי.
התשובה היא לא.
ולסיום אסכים עם מר. דיש. סחטת את החברה בפוסטים אין-סופיים ובסוף קיבלת את כל מבוקשך - לדעתי שירות היבואן כאן הוא מטורף ורק הציפיות שלנו מצליחות להתעלות כל פעם מחדש על המציאות.
תתרכז בדברים אחרים ותכין קפה בהנאה מלאה....
- hosq
-
- כתב קפה

אגב, ישראל ישראלי הוא לא האויב שלך, הוא מי שמפרנס את נני ושילם את משכורתך. ראוי שתתיחס אליו בהתאם.
what's next?
- moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

- תגובות: 9712
אלכס, אני מבקש שגם בכובע של משתמש רגיל ולא עוסק בתחום - תשמור על תרבות דיון ושפה.Alexander כתב:טאורנגה, אני לא מכיר אותך כלל ועיקר, אבל אני מכיר היטב את נני ואני מכיר את ישראל ישראלי מכרטיסי האשראי של כולנו, הדוגמא שלנו ללקוח הישראלי....
ההודעה שלך אישית ופוגענית ויש דרך יותר יפה לכתוב את אשר כתבת. הטקסט כולו גבולי, אין לי משפט אחד ספציפי שאני יכול לערוך החוצה, אבל באופן כללי - זו הודעה אלימה ולא נעימה.
בפעם הבאה אמחק את כולה.
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -
- Alexander
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 221
hosq, מוטי, תקראו שוב את שלושת עמודי המלל כאן ותבין שאתם יוצרים אווירה משתלחת ופטרונית כלפי העוסקים בארץ, התבטאויות המביעות זלזול, ציניות וציפיות שבינן לבין המציאות אין קשר. גם התבטאויות אישיות שלכם מבעירות את הדיון ומביאות אותו לדיון שאינו ענייני ואין שומרות על תרבות הדיון והשפה.
"בארה"ב" או "באירופה" נוצר כאשר הלקוח הוא אמריקאי או אירופאי ובאופן התנהגותו והתבטאויותיו מצדיק זאת. כאשר מסגרת ברזל שלה היצרן נותן אחריות מחלידה אז היבואן בארץ מחליף את המסגרת באחריות.
אם פירוק מכונת אספרסו היה עילה להחלפתה, הרי שהיו מחליפים בחדשה כל מכונה שנכנסת למעבדה כי אי-אפשר לתקן בלי לפתוח וזו ציפייה שנוצרת כאן בפורום. "נזקים אחרים" שהם קוסמטיים בלבד, שוב, לא מהווים עילה להחלפת מכונה, גם אם אני הייתי רוצה להאמין בכך. במקרה בו מכסה המנוע שלך נשרט בזמן הטיפול במוסך, הרכב לא יוחלף, hosq ואתה יודע את זה היטב.
לא רק שזה לא מבסס את אמינות היבואן/יצרן, זה מדרדר את אמינות המוצר, אשר ניתן להחליף כל חלק וחלק בו במשך השנים ללא שום בעיה, במקרה תקלה.
אין רק לקוח, יש גם צד שני במשוואה. עד שלא נבין זאת, נמשיך לתהות מדוע חברות בארץ מציבות תנאים "דרקוניים" לקבלת זיכוי על חשבונית הנייד ומדוע המחוקק צריך להתערב כדי לכפות על חברה ניתוק זיקה במקום שהחברה תרצה לעשות זאת בעצמה. גם אם תתייחס בפוסט שלי רק לדברים שנוח לך, לא תוכל להתעלם מהעובדה שאם זה היה קורה במקצוע בו אתה עוסק וההוצאות הן לא "כמה מאות שקלים נוספים" שנזרק כאן בזלזול, תרצה להיטיב את מערך השירות, לא את מערך ההתנצלות וקניית הלקוח.
הלקוח הישראלי (אל תתבלבל בשם שלי, hosq, אני ישראלי למקרה שתהית) דורש באופן רציף את מירב ההנחות במקום עבודתו של אחר, ומירב המשכורת והתנאים במקום עבודתו שלו ולא מצליח לרגע אחד לעמוד על העובדה שמדובר במעגל אכזרי, סליחה על התרגום העילג.
"בארה"ב" או "באירופה" נוצר כאשר הלקוח הוא אמריקאי או אירופאי ובאופן התנהגותו והתבטאויותיו מצדיק זאת. כאשר מסגרת ברזל שלה היצרן נותן אחריות מחלידה אז היבואן בארץ מחליף את המסגרת באחריות.
אם פירוק מכונת אספרסו היה עילה להחלפתה, הרי שהיו מחליפים בחדשה כל מכונה שנכנסת למעבדה כי אי-אפשר לתקן בלי לפתוח וזו ציפייה שנוצרת כאן בפורום. "נזקים אחרים" שהם קוסמטיים בלבד, שוב, לא מהווים עילה להחלפת מכונה, גם אם אני הייתי רוצה להאמין בכך. במקרה בו מכסה המנוע שלך נשרט בזמן הטיפול במוסך, הרכב לא יוחלף, hosq ואתה יודע את זה היטב.
לא רק שזה לא מבסס את אמינות היבואן/יצרן, זה מדרדר את אמינות המוצר, אשר ניתן להחליף כל חלק וחלק בו במשך השנים ללא שום בעיה, במקרה תקלה.
אין רק לקוח, יש גם צד שני במשוואה. עד שלא נבין זאת, נמשיך לתהות מדוע חברות בארץ מציבות תנאים "דרקוניים" לקבלת זיכוי על חשבונית הנייד ומדוע המחוקק צריך להתערב כדי לכפות על חברה ניתוק זיקה במקום שהחברה תרצה לעשות זאת בעצמה. גם אם תתייחס בפוסט שלי רק לדברים שנוח לך, לא תוכל להתעלם מהעובדה שאם זה היה קורה במקצוע בו אתה עוסק וההוצאות הן לא "כמה מאות שקלים נוספים" שנזרק כאן בזלזול, תרצה להיטיב את מערך השירות, לא את מערך ההתנצלות וקניית הלקוח.
הלקוח הישראלי (אל תתבלבל בשם שלי, hosq, אני ישראלי למקרה שתהית) דורש באופן רציף את מירב ההנחות במקום עבודתו של אחר, ומירב המשכורת והתנאים במקום עבודתו שלו ולא מצליח לרגע אחד לעמוד על העובדה שמדובר במעגל אכזרי, סליחה על התרגום העילג.
- moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

- תגובות: 9712
אלכס,
אין לי שום רצון להכנס איתך לוויכוחים חסרי התוכלת שמאפיינים את הדיונים בינינו.
אני רק אבהיר את המסר החד-משמעי שלי: אני לא מוכן שתכתוב הודעות עוקצניות ברמה אישית לגולשים באתר הזה. זה הכל.
לגבי הנושא עצמו: אם תקרא את השרשור שוב תראה שדעתי הברורה מאוד היא שאין כאן שום עילה להחלפת המכונה. כתבתי זאת לפני כן, ואני חוזר על כך עכשיו. המכונה טופלה, החלקים שהיו צריכים תיקון תוקנו וזה מה שצריך להיות. יחד עם זאת, אני חושב שההתנהלות של נני כאן היתה לא אחראית ולא חכמה, למרות שהם צודקים. משפטים כמו שהלקוח שמע - לא ראוי שישמעו, והטיפול שהוא קיבל (מכונה שחזרה פגומה והוחלפה שוב) - זה לא מקצועי, איך שלא תהפוך את הנושא.
אבל כאמור, ההתייחסות שלי לדברים שכתבת היא ממש לא לתוכן שלהם, אלא לסגנון.
אין לי שום רצון להכנס איתך לוויכוחים חסרי התוכלת שמאפיינים את הדיונים בינינו.
אני רק אבהיר את המסר החד-משמעי שלי: אני לא מוכן שתכתוב הודעות עוקצניות ברמה אישית לגולשים באתר הזה. זה הכל.
לגבי הנושא עצמו: אם תקרא את השרשור שוב תראה שדעתי הברורה מאוד היא שאין כאן שום עילה להחלפת המכונה. כתבתי זאת לפני כן, ואני חוזר על כך עכשיו. המכונה טופלה, החלקים שהיו צריכים תיקון תוקנו וזה מה שצריך להיות. יחד עם זאת, אני חושב שההתנהלות של נני כאן היתה לא אחראית ולא חכמה, למרות שהם צודקים. משפטים כמו שהלקוח שמע - לא ראוי שישמעו, והטיפול שהוא קיבל (מכונה שחזרה פגומה והוחלפה שוב) - זה לא מקצועי, איך שלא תהפוך את הנושא.
אבל כאמור, ההתייחסות שלי לדברים שכתבת היא ממש לא לתוכן שלהם, אלא לסגנון.
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -
- hosq
-
- כתב קפה

אלכס, לא תהיתי לרגע, אתה מייצג נאמנה את נותן השירות הישראלי...הלקוח הישראלי הוא פליט של שרות לקוחות שנובע מגישה כמו שלך. דעתי האישית היא שאין כאן מקרה של ביצה ותרנגולת, אם נותני השירות היו ישרים באופן קונסיסטנטי וכן, פה ושם סופגים את 5% הלקוחות הבעייתיים שתמיד יהיו בכל מדינה ותרבות, גם הלקוח הממוצע יתיישר עם זה. זה לא המצב. אתה לא יכול למכור למישהו מכונת אספרסו פשוטה ב 3000 שח, מחיר של שני תנורי בישול, מוצר פרימיום לכל דבר, ואחכ להתייחס אליו כאילו הוא מלצר באיזה מסעדה שאתה מספק לה ציוד תעשייתי. להאשים אותו בתקלה, להחליף לו 70 אחוז מהמכונה שבחיים לא תחזור להיות כפי שהיתה חדשה, ועם פוטנציאל לנזקים נוספים עתידיים. להחזיר אותה שרוטה ועל הדרך לציין ש"עשית טובה"...יש יותר "ישראלי" מזה? אם באמת תחפור את הפורום אתה תמצא אותנו מהללים שרות בינוני מינוס, רק מהשמחה שהוא בכלל ניתן! האם בעיניך זה מצב תקין?
בכל אופן אני חושב שיש כאן משהו מעבר, ההשוואה שלך בין מספר חלקים חלודים שמהווים את כל שלדת המכונה בנוסף לפגם נוסף שהחמיר את הנזקים גם במקומות שלא נראו בבדיקה ראשונית, לשריטה בפגוש, היא מגמתית. כל הפוסט שלך כל כך גבולי, שאני מבין מדוע מוטי שקל למחוק אותו. אבל אני שמח שהשאיר.
בכל אופן אני חושב שיש כאן משהו מעבר, ההשוואה שלך בין מספר חלקים חלודים שמהווים את כל שלדת המכונה בנוסף לפגם נוסף שהחמיר את הנזקים גם במקומות שלא נראו בבדיקה ראשונית, לשריטה בפגוש, היא מגמתית. כל הפוסט שלך כל כך גבולי, שאני מבין מדוע מוטי שקל למחוק אותו. אבל אני שמח שהשאיר.
what's next?
- דבוטאנט
-
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
בסופו של דבר הלקוח הזה טורטר ואם מלכתחילה הגיעה לו מכונה חדשה אז למה לשחק משחקים ולהאשים אותו בסחטנות וכל מני דברים מגעילים כאלה?
הוא התרכז במה שחשוב - במכונה ולא בדברים אחרים.
הוא התרכז במה שחשוב - במכונה ולא בדברים אחרים.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
- docfeelgood
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 660
(1) הבעות תודה: docfeelgood
רק למען הסרת ספק הבעת התודה ל Alexander היא בתעוט
ככה זה שגולשים בפורום באייפד
כל נגיעה בזמן גלילת הדף משפיעה
למנהלי האתר האם אני יכול לערוך זאת בעצמי??
רק למען הסרת ספק הבעת התודה ל Alexander היא בתעוט
ככה זה שגולשים בפורום באייפד
כל נגיעה בזמן גלילת הדף משפיעה
למנהלי האתר האם אני יכול לערוך זאת בעצמי??
- דבוטאנט
-
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
תביע עוד פעם תודה וזה יירד
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)