זה ריטואל קבוע ?גלית_yes כתב:היי inonr, מה שלומך?
אני רוצה לבדוק את כל המקרה שתארת ולחסוך לך את כל הפניה לשירות לקוחות וכו'
אשמח אם תפנה אלי למייל [email protected] עם פרטי בעל המנוי.
המשך יום נעים לכולם!...
איחור של טכנאי YES
- dudib
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5144
- שם מלא: דודי
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 38 פעמים
-
inonr
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 661
- שם מלא: inonr
- נתן תודות: 15 פעמים
- קיבל תודות: 21 פעמים
היי חברים אני רוצה לעדכן אותכם בכמה דברים שקרו ב 48 שעות האחרונות.
אתמול צלצלה אלי מיכל משירות הלקוחות של YES ברשתות החברתיות ועדכנה אותי שאכן מגיע לי זיכוי של 600 שקל על האיחור וכאן זה המקום להודות לה על השירות היעיל והמהיר.
דבר שני, היה אצלי טכנאי ביום שני בערב שהחליף את הממיר ואכן לכמה שעות האיטיות הנוראית עד מחרידה שהיתה לי ב VOD ובסטרימר נעלמה כלא היתה, הבעיה היא שאתמול בבוקר שוב התחלתי להרגיש אטיות מוזרה בסטרימר וה VOD התחיל לצעוק על בעיות תקשורת לאינטרנט.
בבדיקת מהירות בערוץ 888 התוצאה הראתה ששוב יש אטיות, אומנם יש לי חבילה של 2.5 (ואני גם מוריד ב 2.5 משאר המחשבים ברשת) אבל אין סיבה שבבדיקה שם אני אקבל תוצאות נמוכות בהרבה או שלפעמיים בכלל הודעות על שהתקשורת נכשלה. בכל מקרה לאחר שמיכל מהשירות של YES דאגה לתומך שיצלצל אלי עשינו שוב את הבדיקות, בדקנו חיבורים ובסופו של דבר ישלחו אלי טכנאי בשישי הקרוב ב 10-12
. הימור שלי וזה גם מה שאמרתי לטכנאי הראשון, משהו בתשתית של YES או במתאמים נדפק.
עדכונים בהמשך
אתמול צלצלה אלי מיכל משירות הלקוחות של YES ברשתות החברתיות ועדכנה אותי שאכן מגיע לי זיכוי של 600 שקל על האיחור וכאן זה המקום להודות לה על השירות היעיל והמהיר.
דבר שני, היה אצלי טכנאי ביום שני בערב שהחליף את הממיר ואכן לכמה שעות האיטיות הנוראית עד מחרידה שהיתה לי ב VOD ובסטרימר נעלמה כלא היתה, הבעיה היא שאתמול בבוקר שוב התחלתי להרגיש אטיות מוזרה בסטרימר וה VOD התחיל לצעוק על בעיות תקשורת לאינטרנט.
בבדיקת מהירות בערוץ 888 התוצאה הראתה ששוב יש אטיות, אומנם יש לי חבילה של 2.5 (ואני גם מוריד ב 2.5 משאר המחשבים ברשת) אבל אין סיבה שבבדיקה שם אני אקבל תוצאות נמוכות בהרבה או שלפעמיים בכלל הודעות על שהתקשורת נכשלה. בכל מקרה לאחר שמיכל מהשירות של YES דאגה לתומך שיצלצל אלי עשינו שוב את הבדיקות, בדקנו חיבורים ובסופו של דבר ישלחו אלי טכנאי בשישי הקרוב ב 10-12
עדכונים בהמשך
- uh99
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3783
- נתן תודות: 1143 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
תודה על פנייתך ל- yes.
אבקש לעדכנך כי חוק הגנת הצרכן, תשמ"א – 1981 מתייחס למתן שרות טכני וטיפול בתקלות בלבד.
במקרים אחרים נציגנו נוהגים לזכות את הלקוח בסך 129 ₪ על פי החלטת החברה בהתאם להסכם ההתקשרות של החברה עם לקוחותיה.
אשמח לעמוד לרשותך בכל עת.
בברכה,
מיכל
רשתות חברתיות
yes
http://www.moital.gov.il/NR/exeres/CCFF ... F4E72D.htm
אבקש לעדכנך כי חוק הגנת הצרכן, תשמ"א – 1981 מתייחס למתן שרות טכני וטיפול בתקלות בלבד.
במקרים אחרים נציגנו נוהגים לזכות את הלקוח בסך 129 ₪ על פי החלטת החברה בהתאם להסכם ההתקשרות של החברה עם לקוחותיה.
בברכה,
מיכל
רשתות חברתיות
yes
http://www.moital.gov.il/NR/exeres/CCFF ... F4E72D.htm
-
inonr
-
- חבר פעיל במיוחד

נשמח אם תפרט קצת יותר לגבי מה עומד מאחורי התשובה הזאת.uh99 כתב:תודה על פנייתך ל- yes.
בברכה,
מיכל
רשתות חברתיות
yes
http://www.moital.gov.il/NR/exeres/CCFF ... F4E72D.htm...
- uh99
- חבר מביא חבר

מה שעומד מאחורי התשובה הזאת ,לשאלה שנשלחה למייל של יס :"אייך יס קובעת תשלום של 129 על איחור טכנאי"
- uh99
- חבר מביא חבר

כל קבוצת בזק מדרדרת בשירות ואמינות
-
inonr
-
- חבר פעיל במיוחד

עדכון
אז ככה חברים
ביום שישי האחרון אכן הגיע אלי טכנאי שהחליף בערך כל דבר שקשור ל YES. בהתחלה הוא טען שהבעיה והאיטיות בגלל הראוטר וספק האינטרנט, בשביל זה הכנתי כבר רשת ארוך במיוחד (25 מטר) שחיברתי ישירות מהממיר לראוטר.
אז לא היתה בעיית איטיות וכל הבדיקות בערוץ 888 היו תקינות.
בסופו של דבר התקלה כי השקע של YES בחדר שינה גורם לבעיה למרות שהצפיה שם תקינה לחלוטין. בכל מקרה השקע הזה הוחלף וכרגע בינתיים הכל תקין.
שבוע טוב
ביום שישי האחרון אכן הגיע אלי טכנאי שהחליף בערך כל דבר שקשור ל YES. בהתחלה הוא טען שהבעיה והאיטיות בגלל הראוטר וספק האינטרנט, בשביל זה הכנתי כבר רשת ארוך במיוחד (25 מטר) שחיברתי ישירות מהממיר לראוטר.
אז לא היתה בעיית איטיות וכל הבדיקות בערוץ 888 היו תקינות.
בסופו של דבר התקלה כי השקע של YES בחדר שינה גורם לבעיה למרות שהצפיה שם תקינה לחלוטין. בכל מקרה השקע הזה הוחלף וכרגע בינתיים הכל תקין.
שבוע טוב
-
inonr
-
- חבר פעיל במיוחד

לא פתרתי להם את הבעיה כי הכבל הונח שם סתם בצורה זמנית בשביל להראות שהבעיה לא בצד שלי או של האינטרנט שלי.מושההשפיץ כתב:גם פתרת להם את הבעיה מראש בעזרת הכבל רשת,וגם פיצו אותך על המתנת סרק.
איך החיים היו מיקודם בלי הויאודי של יס...