ככל הידוע לי EMS זה מותג מקומי (ישראלי). בגרמניה השילוח הבינלאומי הבסיסי נקרא DHL, לא? (אבל זה לא דרך חברת DHL בארץ, פשוט זה כנראה איזשהו הסכם של הדואר שלהם).tomyeshuah כתב:אכן כן. דואר אוויר (Air-Mail ולא EMS)arieza כתב:לא הבנתי, האם משלוח בדואר אוויר מאיבי גרמניה חוסך את המיסוי?
אריה......
סיפור מעניין (למי שיש סבלנות לקרוא פוסט ארוך באנגלית) מאודיוקארמה
- dragon
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 158
- ילדיעפים
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9318
נולדתי עם המחלה,סיפרתי פעם ,אך למי לא קרא אספר-הגיעה לבלוק שלנו משפחה נאורה עם בנות אדומות,
לגדולה היה חזה ענק,בגיל 11-12 לערך,פריצת דרך ממש,,כמה זכרים ואני מאסף התרשמנו מאד,עד היום כואב לי הגרון.
התחברנו מאד לשדיה המובחרים,כמעט לא זוכר את פניה,רק את החזה,לא יכולנו לנתק ממנו את העיניים,אפילו בנוכחות הוריה
לחלקנו לחץ דם גבוה מגיל 14 וסחרחורת ורעידות ועוד תופעות,,,,,,,,קשות וכו.אךךךך בפעם הראשונה שהוזמנו לביתה אני רואה את אביה
המלומד ישוב בכורסא מעיין בעיתון הארץ בגודל יריעה וברגע שסגר אותו כדי לעבור לעמוד הבא אני קולט שם,,מגבר ענקי עם כיתוב עליו
-maranz!באופן לא צפוי בכלל בהתייחס לחזה שנצב מולי,ניתקתי את מבטי החמדן והסוטה לעבר המגבר וכאילו ראיתי את פלא העולם
ההיא קלטה לתדהמתה ואכזבתה וטראומטה את הענין וכל הזמן מגניבה לי פתקים כתובים אמרות של ילדה בת 12 ואני ממשיך
במרנץ
לימים אחכ כשעליתי אליה לבדי,חשב אביה וחשבה אימה שבאת לבקש את חברותה ואני ביקשתי את המגבר 
לגדולה היה חזה ענק,בגיל 11-12 לערך,פריצת דרך ממש,,כמה זכרים ואני מאסף התרשמנו מאד,עד היום כואב לי הגרון.
התחברנו מאד לשדיה המובחרים,כמעט לא זוכר את פניה,רק את החזה,לא יכולנו לנתק ממנו את העיניים,אפילו בנוכחות הוריה
לחלקנו לחץ דם גבוה מגיל 14 וסחרחורת ורעידות ועוד תופעות,,,,,,,,קשות וכו.אךךךך בפעם הראשונה שהוזמנו לביתה אני רואה את אביה
המלומד ישוב בכורסא מעיין בעיתון הארץ בגודל יריעה וברגע שסגר אותו כדי לעבור לעמוד הבא אני קולט שם,,מגבר ענקי עם כיתוב עליו
-maranz!באופן לא צפוי בכלל בהתייחס לחזה שנצב מולי,ניתקתי את מבטי החמדן והסוטה לעבר המגבר וכאילו ראיתי את פלא העולם
ההיא קלטה לתדהמתה ואכזבתה וטראומטה את הענין וכל הזמן מגניבה לי פתקים כתובים אמרות של ילדה בת 12 ואני ממשיך
במרנץ
אמן מייסר
- doctor123
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 170
מפגש כזה של חברי הפורום יכול להיות מאוד מענייןילדיעפים כתב:מה, מתוכנן מפגש ווינטאז'???...
- ילדיעפים
-
- חבר שלא מהעולם הזה

אגב, ההרבס שלי גם ווינטאז למרות שנבנו בעשור האחרון-אבל לפי מפרט של הביביסי משנות ה60
אמן מייסר
- sagipel
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 204
א - ברכות לבחור בר המזל שהתחדש ב 9090DB חדש.
ב - מי שקרא במלואם את השירשורים הנ"ל ב AK קיבל תזכורת שאסור לחבר מכשיר
שלא ראה אור יום שנים רבות ( לא חובר לחשמל זמן רב ) ישר למתח הרשת, אלא יש לחברו
למתח העולה בהדרגה עד למתח הרשת הסופי.
לפעמים עדיפה אמת שחורה על פני שקר לבן.
- buga
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 235
א - ברכות לבחור בר המזל שהתחדש ב 9090DB חדש.
[/quote]
[/quote]
באמת תהיתי על זה. תוכל בבקשה להסביר למה?...
- sagipel
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 204
ככל שאני זוכר - כדי למנוע נזק לקבלים האלקטרוליטים ( שלא יטענו מהר מדי ).
אולי חבר הפורום יאיר.פ יהיה מוכן להרחיב בנושא,
בברכה.
אולי חבר הפורום יאיר.פ יהיה מוכן להרחיב בנושא,
בברכה.
לפעמים עדיפה אמת שחורה על פני שקר לבן.
- yehudaa
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4150
סיפור באמת נדיר , אבל נראה שהוא שילם עליו ביוקר .
העיקר שהוא נהנה מזה .
העיקר שהוא נהנה מזה .
- CRAZYDIAMOND
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1634
אני קראתי פעם איזה בלוג על של מישהו בארה"ב שמצא!!! בפח הזבל פיוניר SX1980 לא פחות, במצב חדש, יושב בקופסא המקורית שלו. 
-
Kosh
-
- גורו וינטאג'

- תגובות: 4069
הרבה פעמים כשאני קורא את אודיו קארמה אני נדהם מכמות המקרים שבהם האמריקאים מצאו זרוקים ברחוב/בפח הזבל/בבית של חוואי זקן שלא נגע במגבר שלושים שנה/ או קנו בזיל הזול מפלצות וינטאג' (שהבעלים המקורי לא יודע מה
יש לו ביד) או קנו בסכומים מגוחכים של דולרים ספורים..קראתי שם סיפורים כאלה על קנווד KA-9100,סאנסויים ומרנצים
גדולים ועוד ועוד..זה היתרון שחיים בארץ גדולה כל כך.
יש לו ביד) או קנו בסכומים מגוחכים של דולרים ספורים..קראתי שם סיפורים כאלה על קנווד KA-9100,סאנסויים ומרנצים
גדולים ועוד ועוד..זה היתרון שחיים בארץ גדולה כל כך.
Vintage audio is a way of life
Retro audio is good for you
ערוץ הסטריאו וינטאג' שלי:
http://www.youtube.com/user/Kosh31100
Retro audio is good for you
ערוץ הסטריאו וינטאג' שלי:
http://www.youtube.com/user/Kosh31100
- buga
-
- חבר פעיל מאוד

בחמש שנות מגורי בהולנד, מכשירי סטריאו ישן ברחוב היה דבר שבשגרה, בין המציאות המעניינות היו רמקולים מדפיים b&w (לא זוכר דגם) מגבר פיוניר קטן(כנראה sa500a), טלויזיה b&o יפהפיה וכבדה מאד, פאוור של phase linear400 שחזר איתי לארץ וגם מגבר panasonic su3400 גם הוא היום בביתי.
את הphase linear, חברה של bob carver בשנות ה70, מצאתי בתוך מכולה מלאה ציוד הגברה משנות ה70 שנזרק מפירוק בית קולנוע.. אם רק היו לי עוד ידיים.....
http://www.phaselinearhistory.stereoman ... iesamp.htm
http://www.vintage-audio.com.ua/en/cat/351/1698.html
את הphase linear, חברה של bob carver בשנות ה70, מצאתי בתוך מכולה מלאה ציוד הגברה משנות ה70 שנזרק מפירוק בית קולנוע.. אם רק היו לי עוד ידיים.....
http://www.phaselinearhistory.stereoman ... iesamp.htm
http://www.vintage-audio.com.ua/en/cat/351/1698.html
- קאליפסו
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 283
- ילדיעפים
-
- חבר שלא מהעולם הזה

אם היית עכביש
אמן מייסר
- buga
-
- חבר פעיל מאוד

אם הייתי עכביש הייתי הופך את רשת הקורים לממברנה של רמקול, הרבה פחות ענייני אקוסטיקה