PARLIAMENT My Love
הפשעים של חברות הטבק ידועים.
יחד עם זאת, אל תזלזל בנושא של אחריות אישית. פרסומות וסביבה חברתית כמובן משפיעים, אבל בסופו של דבר, ההחלטה האישית של כל אחד זה מה שקובע. המעשנים של הדורות הנוכחיים גם היו מודעים היטב לסכנות מראש.
חוץ מזה, אף אחד לא מציע להעניש מעשנים. הם הענישו את עצמם כבר מספיק.
יחד עם זאת, אל תזלזל בנושא של אחריות אישית. פרסומות וסביבה חברתית כמובן משפיעים, אבל בסופו של דבר, ההחלטה האישית של כל אחד זה מה שקובע. המעשנים של הדורות הנוכחיים גם היו מודעים היטב לסכנות מראש.
חוץ מזה, אף אחד לא מציע להעניש מעשנים. הם הענישו את עצמם כבר מספיק.
משה
בתקנון האתר רשום משהו מאוד מבלבל:uriler כתב:חברים,
שימו לב שאתם לא באתר הנכון לדיונים פוליטיים ודומיהם.
תשמרו על השרשור נקי מתוכן בעייתי בבקשה....
האם אתם טוענים שהמדינה אוסרת על עיסוק בתכנים בעלי אופי פוליטי?האתר שומר על חוקי ישראל, ובהתאם לכך, האתר אינו מתיר מלפרסם תכנים מסוגים הבאים:
תכנים בעל אופי פוליטי או מסית בכל דרך שהיא....
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
C0rnFlex,
שים לב שיש עוד סעיפים שאינם "חוקים" מפורשים ועדיין אינם מקובלים באתר. לדיונים פוליטיים יש נטייה להתלהט ולהפוך לויכוחים, והם לרוב מידרדרים לעלבונות ופגיעה אישית.
על כן ומכיוון שאנו רוצים לשמור על רוח האתר והקהילה - אנחנו פשוט לא מוכנים שזה יתחיל.
שים לב שיש עוד סעיפים שאינם "חוקים" מפורשים ועדיין אינם מקובלים באתר. לדיונים פוליטיים יש נטייה להתלהט ולהפוך לויכוחים, והם לרוב מידרדרים לעלבונות ופגיעה אישית.
על כן ומכיוון שאנו רוצים לשמור על רוח האתר והקהילה - אנחנו פשוט לא מוכנים שזה יתחיל.
- dudib
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5144
- שם מלא: דודי
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 38 פעמים
יורםילדיעפים כתב:אני חושב שכל מי שעישן וניסה להפסיק ולא הצליח יעלה השמימה וישב עם הצדיקים ושם ימות משעמום...
טיעון קצת מוזר ממישהו שגר בעיר שבה צדיקים משועממים מעשנים כל מיני חומרים שגורמים להם לחשוב שהם כבר בשמיים .
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
אני הייתי מעשן די כבד (כ-2 חפיסות ליום, בהתחלה מרלבורו אדום ואח"כ ווינסטון).
התחלתי לעשן כשחפיסת מרלבורו עלתה כ-4.5 ש"ח, ונובלס עלה פחות משקל.
העלאת מחירים לא תגרום לאף אחד להפסיק, מקסימום היא תגרום להחלפת סוג הסיגריות, לא סתם עברתי ממרלבורו לווינסטון, אמרתי שברגע שהמחיר יעבור את ה-10 ש"ח, אני מפסיק לעשן, אז המחיר עבר ומצאתי סיגריות זולות יותר (פעם היה הבדל במחיר בין מרלבורו לווינסטון).
קשה להבין את זה אולי, אבל זו התמכרות כמו כל התמכרות אחרת, גם סמים ואלכוהול לא עושים טוב לאנשים ובכל זאת, מיליוני אנשים מכורים להם.
לגבי הילינג וכל המכונים, אישית, אני חושב שהם מנצלים את ההתמכרות של אנשים בשביל רווחים.
אבל מצד שני, אם מישהו שילם עבור טיפול והפסיק לעשן (גם אם זה במכון או אצל הילר), אז כנראה שזה היה שווה לו.
בכל מקרה, שום טיפול שבעולם (אלא אם כן מחליפים התמכרות בהתמכרות אחרת) לא יעזור לאיש, אלא אם כן הוא מחליט שהוא באמת רוצה להפסיק, ואם זה יבוא ממנו ולא בגלל שאמא/אישה/חבר/ילד ביקשו ממנו.
אני הפסקתי לבד, במכה אחת, לתקופה קצרה מאד השתמשתי במשאף ניקורט, אבל גם אותו זנחתי מהר מאד.
היום אני כבר 9 שנים ללא עישון.
מדי פעם אני חוטא בעישון נרגילה, על המרפסת עם כוס משקה, אבל לא ברמה של התמכרות.
התחלתי לעשן כשחפיסת מרלבורו עלתה כ-4.5 ש"ח, ונובלס עלה פחות משקל.
העלאת מחירים לא תגרום לאף אחד להפסיק, מקסימום היא תגרום להחלפת סוג הסיגריות, לא סתם עברתי ממרלבורו לווינסטון, אמרתי שברגע שהמחיר יעבור את ה-10 ש"ח, אני מפסיק לעשן, אז המחיר עבר ומצאתי סיגריות זולות יותר (פעם היה הבדל במחיר בין מרלבורו לווינסטון).
קשה להבין את זה אולי, אבל זו התמכרות כמו כל התמכרות אחרת, גם סמים ואלכוהול לא עושים טוב לאנשים ובכל זאת, מיליוני אנשים מכורים להם.
לגבי הילינג וכל המכונים, אישית, אני חושב שהם מנצלים את ההתמכרות של אנשים בשביל רווחים.
אבל מצד שני, אם מישהו שילם עבור טיפול והפסיק לעשן (גם אם זה במכון או אצל הילר), אז כנראה שזה היה שווה לו.
בכל מקרה, שום טיפול שבעולם (אלא אם כן מחליפים התמכרות בהתמכרות אחרת) לא יעזור לאיש, אלא אם כן הוא מחליט שהוא באמת רוצה להפסיק, ואם זה יבוא ממנו ולא בגלל שאמא/אישה/חבר/ילד ביקשו ממנו.
אני הפסקתי לבד, במכה אחת, לתקופה קצרה מאד השתמשתי במשאף ניקורט, אבל גם אותו זנחתי מהר מאד.
היום אני כבר 9 שנים ללא עישון.
מדי פעם אני חוטא בעישון נרגילה, על המרפסת עם כוס משקה, אבל לא ברמה של התמכרות.
- dudib
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5144
- שם מלא: דודי
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 38 פעמים
מה זה כל החשבונאות הזו , העשן מפריע לי לחישובagnostic כתב:ברגעים כאלה אני כ"כ שמח שהפסקתי לעשן בספטמבר 2008...
(כחפיסה ביום)
שנה 2008 2009 2010 2011
מחיר 15 16 18 19
כמות 90 360 360 360
סה"כ 1350 5760 6480 6840 20430...
האמת היא שזה חשבון חסר..
למעשה הייתי מוציא מזומן אך ורק למטרת סיגריות.
ברגע שיש מזומן בכיס.. הוא גם עושה את דרכו החוצה מאוד מהר. כלומר, החיסכון גדול עוד יותר. ( כל מעשן מכיר את זה)
גם אני חוטא פה ושם במילואים, אבל רק המחשבה והזיכרון של הטעם בבוקר לפני צחצוח השיניים...
למעשה הייתי מוציא מזומן אך ורק למטרת סיגריות.
ברגע שיש מזומן בכיס.. הוא גם עושה את דרכו החוצה מאוד מהר. כלומר, החיסכון גדול עוד יותר. ( כל מעשן מכיר את זה)
גם אני חוטא פה ושם במילואים, אבל רק המחשבה והזיכרון של הטעם בבוקר לפני צחצוח השיניים...
מכיוון שריאלית לא ניתן לחסל את ענף הסיגריות בישראל ולהוציא את המוצר מחוץ לחוק, לדעתי יש לתקוף את התופעה באופן שונה.
על משרד הבריאות לבדוק איזה סיגריות יוצרות הכי הרבה רעלנים בגוף האדם, ולהוציא אותם מחוץ לחוק, תוך דגש שזהו הרע במיעוטו.
כך יצומצם הנזק מהעישון.
כיום לדעתי לא קיים תקן ליצור סיגריות וכל חברה יוצרת מוצר שונה. יתכן מאד ששונה גם בתוצרי השאיפה שלו.
להבנתי, שיטת הסלאמי היא הדרך היחידה להתמודד עם הבעיה.
על משרד הבריאות לבדוק איזה סיגריות יוצרות הכי הרבה רעלנים בגוף האדם, ולהוציא אותם מחוץ לחוק, תוך דגש שזהו הרע במיעוטו.
כך יצומצם הנזק מהעישון.
כיום לדעתי לא קיים תקן ליצור סיגריות וכל חברה יוצרת מוצר שונה. יתכן מאד ששונה גם בתוצרי השאיפה שלו.
להבנתי, שיטת הסלאמי היא הדרך היחידה להתמודד עם הבעיה.
מוצרים חדשים בהזדמנות!
https://cutt.ly/xl459TY
https://cutt.ly/xl459TY
אני נמצא כרגע בתהליך גמילה מעישון. אינני מעשן כבר חודש ונעזר בכדורי צ'מפיקס.
פעם בשבוע אני הולך למפגש של קופת החולים (חובה כדי לקבל את הכדורים).
אמנם הזמן שאינני מעשן לא מהווה אמת מידה לכלום, אבל אני יותר שמח, מרגיש יותר טוב ונחמד יותר להיות עם אנשים.
אני מאחל לכל מי שמעשן, שיפסיק לעשן במהרה.
עוד משהו,
שמתי לב שכבר חודש, כמעט ולא משכתי כסף מהכספומט. עד אז הייתי מושך כסף כדי לרכוש סיגריות בקיוסק הקבוע ליד העבודה.
פעם בשבוע אני הולך למפגש של קופת החולים (חובה כדי לקבל את הכדורים).
אמנם הזמן שאינני מעשן לא מהווה אמת מידה לכלום, אבל אני יותר שמח, מרגיש יותר טוב ונחמד יותר להיות עם אנשים.
אני מאחל לכל מי שמעשן, שיפסיק לעשן במהרה.
עוד משהו,
שמתי לב שכבר חודש, כמעט ולא משכתי כסף מהכספומט. עד אז הייתי מושך כסף כדי לרכוש סיגריות בקיוסק הקבוע ליד העבודה.
idabari
לתשומת ליבך, נמצא לאחרונה כי התרופה CHAMPIX עשויה ליצור הפרעות פסיכוטיות קשות, וכי יש לנטר התנהגויות המטופלים באופן צמוד.
התופעות נצפו ללא קשר לעבר הפסיכולוגי של המטופל.
אני מקווה כי הרופא המטפל שלך הסב את תשומת ליבך לניטור השינוי בהתנהגות העשוי להיות צפוי.
רצ"ב לינק להודעת פייזר בנושא, כפי שאושר על ידי משרד הבריאות בישראל:
http://www.pharmaline.co.il/images/news ... mpixdr.pdf
בהצלחה בטיפול!
לתשומת ליבך, נמצא לאחרונה כי התרופה CHAMPIX עשויה ליצור הפרעות פסיכוטיות קשות, וכי יש לנטר התנהגויות המטופלים באופן צמוד.
התופעות נצפו ללא קשר לעבר הפסיכולוגי של המטופל.
אני מקווה כי הרופא המטפל שלך הסב את תשומת ליבך לניטור השינוי בהתנהגות העשוי להיות צפוי.
רצ"ב לינק להודעת פייזר בנושא, כפי שאושר על ידי משרד הבריאות בישראל:
http://www.pharmaline.co.il/images/news ... mpixdr.pdf
בהצלחה בטיפול!
- Neter
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 376
- שם מלא: neter
- נתן תודות: 60 פעמים
- קיבל תודות: 24 פעמים
I haven't smoked for 3 months, 1 day and 5 hours, saving 1,864.92 cigarettes and 2,051.42 nis.
זה הטקסט של צנצנת הכסף הווירטואלית שלי (לפי השיטה להפסקת עישון שאומרת לשים את הכסף של הסיגריות בצנצנת מהרגע שהפסקת לעשן).
הפסקתי לעשן לפני 3 חודשים ובכסף שחסכתי קניתי טאבלט (Asus Prime) וטלויזיה.
אשרי המפסיקים ומטומטמים המעשנים (כמעשן לשעבר, הם יודעים על מה אני מדבר. אין מעשן שלא חושב שזה הרגל מטומטם!).
זה הטקסט של צנצנת הכסף הווירטואלית שלי (לפי השיטה להפסקת עישון שאומרת לשים את הכסף של הסיגריות בצנצנת מהרגע שהפסקת לעשן).
הפסקתי לעשן לפני 3 חודשים ובכסף שחסכתי קניתי טאבלט (Asus Prime) וטלויזיה.
אשרי המפסיקים ומטומטמים המעשנים (כמעשן לשעבר, הם יודעים על מה אני מדבר. אין מעשן שלא חושב שזה הרגל מטומטם!).
dudib
אתה מוזמן לקרוא.
קיימת התיחסות גם למי שלא הפסיק לעשן ונטל הכדור:
Depression, rarely including suicidal ideation, has been reported in
smokers undergoing a smoking cessation attempt without medication. However, some of these symptoms have
occurred in patients taking CHAMPIX who continued to smoke
רשויות הבריאות רואות בחומרה רבה את הצורך להפסיק לעשן, ולכן מוכנות להמשיך ולאשר שיווקן של תרופות אשר הוכח כי עשויות ליצור תופעות פסיכוטיות בבני אדם, ולו רק שיפסיקו לעשן.
אתה מוזמן לקרוא.
קיימת התיחסות גם למי שלא הפסיק לעשן ונטל הכדור:
Depression, rarely including suicidal ideation, has been reported in
smokers undergoing a smoking cessation attempt without medication. However, some of these symptoms have
occurred in patients taking CHAMPIX who continued to smoke
רשויות הבריאות רואות בחומרה רבה את הצורך להפסיק לעשן, ולכן מוכנות להמשיך ולאשר שיווקן של תרופות אשר הוכח כי עשויות ליצור תופעות פסיכוטיות בבני אדם, ולו רק שיפסיקו לעשן.
-
Eff
- חבר ותיק

- תגובות: 1246
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 26 פעמים
מה זה כל הרחמים והירידות שאתם שופכים פה על המעשנים ?
זה דווקא מאוד כייף לי לעשן
זה נחמד לצאת להפסקות סיגריה בעבודה ולהיות מעורה בכל הריכולים
זה נחמד להדליק אחת אחרי
אחרי כל מיני דברים
זה כייף להעיף עשן על חברה מעצבנת
זה יותר טוב מלאכול ולהשמין
זה כייף לעשן ביחד
זה גם כייף לעשן לבד
מכל הבא ליד.
זה נחמד להדליק אחת אחרי
אחרי כל מיני דברים
זה כייף לעשן ביחד
זה גם כייף לעשן לבד
מכל הבא ליד.
GO VEGAN
- Neter
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 376
- שם מלא: neter
- נתן תודות: 60 פעמים
- קיבל תודות: 24 פעמים
תשמע, עם כל ה"כיף" הזה, אתה יודע שאתה הורג את עצמך לאט לאט. אתה מכור קשה - אתה מבזבז זמן על סיגריות במקום על דברים חשובים כמו שהייה בבית עם הילדים, רצף בעבודה/לימודים וכד'. אתה בזבזן. אם אתה מעשן קופסה ליום אתה מוציא כ600 ש"ח בחודש על סיגריות (או יותר, תלוי מה אתה מעשן) ואם אתה בעל משפחה יוצא שאתה ממש לא מתחשב בילדיך. בכסף הזה אפשר לממן עוד שני חוגים לילדים. אתה פוגע בריאותית בילדיך גם אם אתה "לא מעשן בבית". הרעלנים נדבקים לך לבגדים ואתה גורם לכל אדם תמים להיות מעשן פסיבי. אתה מעשן כמו כלב נטוש בגשם, בחוץ, מתחת לאיזה פינה נסתרת כמו נרקומן, מוצץ עוד שכטה ורץ חזרה פנימה כשאצבעותיך מסריחות מניקוטין. אתה חושב על הסיגריה גם אם עישנת אחת לפני 15 או 30 או 60 דקות. היא מפריעה לך להתרכז וכל מה שאתה רוצה זה לפנות זמן לעוד סיגריה אחת. אם "התמזל מזלך" ואתה עובד בחוץ אז אתה מעשן חופשי ויכול להגיע ל2 חפיסות ביום, איזה "אושר". או שלא.Eff כתב:מה זה כל הרחמים והירידות שאתם שופכים פה על המעשנים ?
זה נחמד להדליק אחת אחרי
אחרי כל מיני דברים
זה כייף לעשן ביחד
זה גם כייף לעשן לבד
מכל הבא ליד....
אני הייתי שם, ויצאתי מזה. הפסקתי להיות עבד של הסיגריה. יש לי יותר זמן לבלות בHT ויותר כסף לקנות ולשדרג את האלקטרוניקה בבית.
הוא צודק.
זה אפילו די "סקסי" לעשן עד גיל מסוים.
הבעיה מתחילה בגיל מאוחר יותר, כשאתה צריך לצאת לסיגריה עם תינוק צורח בבית במקרה הטוב.
במקרה הרע - הורים שנותנים יד לילד קטן ברחוב וביד השניה מחזיקים סיגריה.
זה אפילו די "סקסי" לעשן עד גיל מסוים.
הבעיה מתחילה בגיל מאוחר יותר, כשאתה צריך לצאת לסיגריה עם תינוק צורח בבית במקרה הטוב.
במקרה הרע - הורים שנותנים יד לילד קטן ברחוב וביד השניה מחזיקים סיגריה.