כל הכבוד ל Tunein!
- boren
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3834
- שם מלא: אורן
- נתן תודות: 271 פעמים
- קיבל תודות: 496 פעמים
אני שיניתי את מההתחלה את ההגדרה Allow 3G streaming ל-Yes. מאוד לא מומלץ למי שלא משתמש בחבילה לא מוגבלת. אצלי צריכת הדאטה היא בקצב של מעל 10GB לחודש. אני לא רוצה מה צריך להיות התשלום על חריגה מחבילה רגילה לרמה כזו...
- danielk
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 572
- נתן תודות: 113 פעמים
- קיבל תודות: 35 פעמים
אחת האפליקציות שאני הכי משתמש בהם.
כמה תחנות שאני אוהב:
Beatles Radio, לחובבי הג'ז, אני ממליץ על כל מה שקשור לJazzRadio.com
Martini In The Morning(האהובה עליי ביותר), RadioIO 90s Rock.
אני מחובר דרך סלקום והאינטרנט שלהם הוא בסדר בגדול. יש שעות מסויימות שזה פשוט נתקע בלי הפסקה.
כמה תחנות שאני אוהב:
Beatles Radio, לחובבי הג'ז, אני ממליץ על כל מה שקשור לJazzRadio.com
Martini In The Morning(האהובה עליי ביותר), RadioIO 90s Rock.
אני מחובר דרך סלקום והאינטרנט שלהם הוא בסדר בגדול. יש שעות מסויימות שזה פשוט נתקע בלי הפסקה.
http://www.181.fm/playing.php?station=1 ... zz&embed=1
לחובבי רוק אלטרנטיבי מהניינטיז - פרל ג'ם, סמאשינק פאמפקינס, נירוואנה, גרין דיי, בוש, פו פייטרז ועוד רבים וטובים...
לחובבי רוק אלטרנטיבי מהניינטיז - פרל ג'ם, סמאשינק פאמפקינס, נירוואנה, גרין דיי, בוש, פו פייטרז ועוד רבים וטובים...
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
-
shish
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 273
- נתן תודות: 13 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
תשמע..אתה בן אדם רעshish כתב:כותב לי שצריך WIFI לטעון את התחנה. שיניתי בהגדרות ל 3G...לא מבין למה.boren כתב:אצלי We7 עובד מעולה על 3G של אורנג'.......
הכל כך מוכר ומצער שאין אפשרות להשתמש בשירות מהאיזור שלי...מישהו מכיר אלטרנטיבה טובה ל We7 שכן עובדת?
- erlich01
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 825
- נתן תודות: 43 פעמים
- קיבל תודות: 24 פעמים
בעבר עשיתי טעות וקניתי Nexus s 4G בטעות
הייתרון בטעות הזו שיש לי גישה לאפליקציות שמיועדות רק לשוק האמריקאי (למרות שאפשר ב market enabler לתקן גם את זה)
אבל לא בזה עסקינן - התקנתי אפליקצית Iheartradio שהיא מצויינת להשמעת מוזיקה ויש כמובן את jango המוכר והטוב
הייתרון בטעות הזו שיש לי גישה לאפליקציות שמיועדות רק לשוק האמריקאי (למרות שאפשר ב market enabler לתקן גם את זה)
אבל לא בזה עסקינן - התקנתי אפליקצית Iheartradio שהיא מצויינת להשמעת מוזיקה ויש כמובן את jango המוכר והטוב
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

יצאה גירסה חדשה ל-TuneIn Radio.
שני שיפורים משמעותיים למדי: האחד - האפשרות למנוע כיבוי ונעילת המסך. השני - אפשרות לניגון אוטומטי של התחנה האחרונה שהושמעה, חוסך הרבה לחיצות כפתור!
שני שיפורים משמעותיים למדי: האחד - האפשרות למנוע כיבוי ונעילת המסך. השני - אפשרות לניגון אוטומטי של התחנה האחרונה שהושמעה, חוסך הרבה לחיצות כפתור!
- boren
-
- חבר מביא חבר

בשביל מה אתה צריך לרכוש מנוי Premium? We7 עובד מצויין עם חשבון חינמי. המגבלה היחידה שמצאתי היא שלא ניתן לשמור יותר מ-10 תחנות, אבל זה זניח בעיני.shish כתב: תשמע..אתה בן אדם רעכל כך התלהבתי מ We7 שהחלטתי לרכוש מנוי Premium ולצערי מצאתי את הכתוב
הכל כך מוכר ומצער שאין אפשרות להשתמש בשירות מהאיזור שלי...מישהו מכיר אלטרנטיבה טובה ל We7 שכן עובדת?...
-
shish
- חבר פעיל מאוד

לדעתי כמות השירים שהוא מוריד לתחנה מוגבלת וחוזרת על עצמה בגירסה החינמית.boren כתב:בשביל מה אתה צריך לרכוש מנוי Premium? We7 עובד מצויין עם חשבון חינמי. המגבלה היחידה שמצאתי היא שלא ניתן לשמור יותר מ-10 תחנות, אבל זה זניח בעיני.shish כתב: תשמע..אתה בן אדם רעכל כך התלהבתי מ We7 שהחלטתי לרכוש מנוי Premium ולצערי מצאתי את הכתוב
הכל כך מוכר ומצער שאין אפשרות להשתמש בשירות מהאיזור שלי...מישהו מכיר אלטרנטיבה טובה ל We7 שכן עובדת?......
וההבדלים:
http://subscription.we7.com/#/join/
- boren
-
- חבר מביא חבר

"Over 8 million songs available" מספיק לי. אין לי צורך ב-"Premium-only content", או מה שזה לא יהיה.
אגב, הפיצ'ר הכי חשוב בחשבונות בתשלום הוא "Ad-free listening", אבל משום מה אני מקבל אותו גם בחשבון החינמי. בינתיים לא נתקלתי אפילו בפרסומת אחת
אגב, הפיצ'ר הכי חשוב בחשבונות בתשלום הוא "Ad-free listening", אבל משום מה אני מקבל אותו גם בחשבון החינמי. בינתיים לא נתקלתי אפילו בפרסומת אחת
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

דווקא סלקום עכשיו בתהליך שדרוג הרשת שלהם (והם גם מנצלים את זה כדי להעלות מחירים...), ואני חייב לציין שלאחרונה כמעט ואין לי ניתוקים.
אל תקשיב לנציגים שמקשקשים, אין להם מושג.sky1sky10 כתב:מה מתקדם עם הפרוייקט הנסיוני 4G של אורנג'? אחד הנציגים טוען שעוד יעקפו את פלאפון..
השאלה מתי הפרוייקט יצא לפועל...
אין בכלל רשיונות LTE ועוד לא היה מכרז לתדרי LTE.
-
shish
- חבר פעיל מאוד

היום בבוקר עם אורנג' - חצי שעה של ניתוקים או חוסר יכול להתחבר ל 3G.
מעניין מה היה קורה עם היה מדובר בספק אינטרנט (012/בזק בינלאומי). העובדה שהם מפעיל סלולאר ולא ספק אינטרנט נותנת להם לגיטיצמיה לדעתי
לזלזל בכל מה שקשור לשירותי האינטרנט שהם מספקים.
מעניין מה היה קורה עם היה מדובר בספק אינטרנט (012/בזק בינלאומי). העובדה שהם מפעיל סלולאר ולא ספק אינטרנט נותנת להם לגיטיצמיה לדעתי
לזלזל בכל מה שקשור לשירותי האינטרנט שהם מספקים.