שאפו לערן היקר, איש מקצועי "אמיתי" ואמיתי כאדם ורק אחרי כמקצוע...
אני מכיר אותו לא מעט שנים, ותמיד עם אותו שירות אדיב, חברי וייחודי...

איזה כיףitay123 כתב: אני מוצא עצמי יותר ויותר נהנה בווליומים "רגועים" הרבה יותר, (אני עכשיו גם מבין אותך ידידי היקר)
פשוט מניח את רגליי על ההדום, מושיב את גבי באתנחתה בספה עם כוס קפה/תה ופשוט מאזין.
...

איתי תודה על המילים החמות והברכותitay123 כתב:ניר חבר יקרni-ro כתב:צודק. אני רכשתי את ה- LV IBX R2ronensud כתב:אין על הבריטים, ליבינג וויס מדהימים.
לא הבנתי מה קנית, r2 הוא דגם מעל האווטר.
לי היה r2.
ת.ת.ת...
אותו דגם יש רק דגם אחד מעליו ה- RW
ועוד 2 מתחתיו אודיטוריום ואווטאר.
אבל אכן כן. רמקול לא גדול אולם עם במה ענקית!!! המלצת יצרן וכך גם נשמע הכי טוב אצלי רוחב בין הרמקולים של 2.8 מ' לפחות...
עזוב אותך סכמות, וסטטיסטיקות
אם זה נשמע טוב אצלך ולאוזן שלך, אז זהו![]()
לפעמים החלל, מיצוב הרמקולים וקרבתם לאוזן מגדירים לנו את ה-MATCHING.
לא פעם ולא פעמיים הלכתי ע"פ "הסכמות וע"פ מוסכמות וע"פ סטטיסטיקות, ע"פ דעות אחרים" ונפלתי...![]()
מאז ומתמיד אני נותן לאוזן שלי להחליט, תאמין לי שהיא יודעת הכי טוב...![]()
ועדיין היא לא אכזבה אותי טפו טפו טפו...![]()
גם אני שואל את עצמי אך 70 וואט קלאס A מזיז אצלי טוב יותר "חיות" לא נצילות (ו-"דורשות" לפי הביקורות וניסיונם של אחרים תחנות כוח) ממגברים עתירי זרם וכוח...![]()
![]()
הכל בולשיט-הכל נמדד ביחס למרחק הפיזי שלך מהרמקולים וגודל החלל כך גודל הספקטרום שנשמע, הצבתם ביחס לקירות הסובבים וכו'...
תאמין אך ורק לאוזנך ותקשיב טוב לחלל שאצלך, מה הוא זקוק...
ועל כן תבנה לך מערכת, ובנית לך מערכת מצויינת![]()
תהנה ותבלה איתם...
...

הי רונן.ronensud כתב:נירו כפי שכתבתי, אני מכיר היטב את 3 הדגמים הראשונים של החברה.
את הדגם הרביעי לא שמעתי מעולם.
מה שמעניין זה שעל אף שכולם נראים זהים, הם נשמעים מאוד שונה אחד מהשני.
היום אני עם פרואק. כנראה שיש משהו בטופולוגיית המבנה הזו שעושה לי טוב באוזניים.
איזו מוסיקה אתה שומע בעיקר?
השילוב עם המגבר שלך מעניין מאוד.
לגבי המרחק בין הרמקולים, הם אכן מייצרים אימג' מדהים כולל סנטר אימג' גם כאשר המרחק ביניהם גדול. מדהים.
ממליץ לך לתת לערן למקם אותם, יש לו המון ניסיון ומומחיות לא קטנה עם הרמקולים האלו.
העם מבקש תמונות!...

אצלי בוס הרמקול בא אחרינהint של pass. ידעתי שאותו אני רוצה ובניתי את הסטראו סביבו.bossgt6 כתב:תתחדש ותהנה
אחלה רמקול שבעולם .
האם חשבת לנסות הגברת מנורות ?
אני בדיוק עברתי סרט דומה לשלך ,ה ibx r2 הזינגאלי אוטו , וה wlm la scala , הגיעו לסוף המירוץ , שלושתם נצילים ועם נתונים די דומים , וגם לי נאמר שעדיף לי קלאס A שלושים וואט מאשר מגבר רב עוצמה , כאשר עם מנורות הרמקול נשמע במיטבו , האמת שעם מנורות ה wlm קרנו, ולפי מה שהבנתי גם עם הליבינג וויס המקרה דומה
תתחדש...

אני עם WLM זמני , אולי קבוע הם בנסיון אצליepony כתב:אז מה נסגר בוס - יצאה החלטה לגבי הרמקולים ו/או ההגברה?...

לי יצא לשמוע את ה WLM ואת האוואטר אודיטוריום + ה IBX R2ni-ro כתב:אצלי בוס הרמקול בא אחרינהint של pass. ידעתי שאותו אני רוצה ובניתי את הסטראו סביבו.bossgt6 כתב:תתחדש ותהנה
אחלה רמקול שבעולם .
האם חשבת לנסות הגברת מנורות ?
אני בדיוק עברתי סרט דומה לשלך ,ה ibx r2 הזינגאלי אוטו , וה wlm la scala , הגיעו לסוף המירוץ , שלושתם נצילים ועם נתונים די דומים , וגם לי נאמר שעדיף לי קלאס A שלושים וואט מאשר מגבר רב עוצמה , כאשר עם מנורות הרמקול נשמע במיטבו , האמת שעם מנורות ה wlm קרנו, ולפי מה שהבנתי גם עם הליבינג וויס המקרה דומה
תתחדש...
אצלמערן הוא משמיע עםממנורות 30- 50 w וזה נשמע מדהים. הpass מאוד עדין ולא אגרסיבי.
כך שלטעמי השילוב מושלם.
לגבי מנורות, לצערי ירדתי מזה כי לכלנמקום שהלכתי לשמוע פתחו בהתנצלויות דוג׳: המנורותמחדשות צריכות הרצה, או מנורה אחתמעושה לי בעיות/ שרופה. או צריך לפתוח חלון כינהמגבר מתחמם.
יש המון פלוסים למנורות הסאונד האנלוגי, האפשרות לשחק עםמהסאונד לפי סוג המנורה. אני, לעצמי , בחרתי חיים פשוטים עם מגבר טרנזיסטורים.
בכל מקרה מוזמן אלי אתה להתרשם מהשילוב. אין ספק ש 3 הרמקולים שהצגת אכן מדהימים.
ואם יש לך אפשרות לשמוע אותם. מעולה!!!...
אולי בע''ה אני אנחת אצלך -בכל מקרה מוזמן אלי אתה להתרשם מהשילוב. אין ספק ש 3 הרמקולים שהצגת אכן מדהימים.
ואם יש לך אפשרות לשמוע אותם. מעולה!!!...

אתה מנגן WLM עם רסיבר?bossgt6 כתב:מה זה מתלבט - נסדק לי כל הקורטקס ממחשבות , בנתיים ה WLM אצלי וזה לא מתקרב למה ששמעתי בחנויות ובתצוגות , אני צריך עוד להריץ אותו , אבל אני מאוכזב מהתוצאה כנראה זה בגלל הרסיבר , עד שאני לא אביא הגברות סטראופוניות לבדיקה אסור לי לפסול או לקחת החלטה...

ארז_וחני כתב:חברים,
השילוב של הרמקולים LV עם ההגברה של פאס מאוד מוצלח לטעמי.
למען האמת, לאחר שחזרנו הבייתה, שמתי במערכת את אחד השירים שהתנגנו אצל ניר ו...התבאסתי.
היה חסר לי את הפרוט הנפלא שנשמע אצל ניר (ואני מודע שזכרון שמיעתי זה דבר מתעתע ובכל זאת) באופן הנכון כל כך - לא מוגזם, לא מנופח. נכון שמדובר בהתרשמות סוביקטיבית אבל בתחום הזה יש הרבה סוביקטיביות וטעם אישי.
ניר - אחלה סטאפ![]()
. חבל שאצלי זה לא אפשרי...
תודה על הארוח ועל החוויה.
ארז...