DTS-HD עבד מהקופסא. אבל עבד רע. לפחות ממה שאני ניסיתי.pixies כתב:אחד היתרונות הגדולים שלה היה שהיא איפשרה ניגון קל מאוד של תכנים עם פסקול DTS-HD "מהקופסא", ועם Trickplay מצויין ומהיר בקבצי M2TS....
עדיין לדעתי, לא אבדה גדולה לעולם ה- HTPC.

DTS-HD עבד מהקופסא. אבל עבד רע. לפחות ממה שאני ניסיתי.pixies כתב:אחד היתרונות הגדולים שלה היה שהיא איפשרה ניגון קל מאוד של תכנים עם פסקול DTS-HD "מהקופסא", ועם Trickplay מצויין ומהיר בקבצי M2TS....

לפני מספר חודשים חיפשתי ומצאתי קובץ ISO של LIVE CD של לינוקס עם בוקסי.denis29 כתב:סוף סוף, אני עד שהגעתי לBOXEE, ניסיתי XMBC, לא נוח, מסורבל ושום סקין לא ממש פתר את הבעיה,
שהתקנתי BOXEE וראיתי איך הוא מריץ לי MKV ללא שום קודקים, לגבי DX, לא כזאת בעיה להתקין אותו,
מה שכן בחלק מהתוכן שלי, בהרצה על העצת חומרה על מעבד I3 מדור ראשון, קורס לי הדרייבר שלו ויש מסך כחול,
מקווה שבגרסה הזאת תקנו את הבאג הזה, בכל מקרה התאהבתי ב BOXEE, פשוט ונוח יותר מכל התוכנות האחרות ל HTPC.
עגב הרי BOXEE BOX והגרסה שרצה בו מבוסס לינוקס, אני די בטוח שניתן לעשות פורט או LIVE CD שירוץ על מעבד X86....

לי זה גם קרה.denis29 כתב:ניסיתי בעבודה, אממ WTF? אין לי טקטס בבוקסי, והעכבר לא עובד![]()
אני על XP SP3 32bit, מישהוא נתקל ?...

ומבחינתי זה דווקא עבד בסהכ יפה מאד :denis29 כתב:מצטער על הגהה הגרוע שלי, אבל אני ממש זועם ומעוצבן, כי כל הזמן הזה שהמתנתי, וזה מה שקיבלנו?
אם גם חושבים שהם יסדרו את שלל הבאגים שיש פה?...