ניפוץ מיתוסים: השוואה בין חברות הכבלים בעולם לבין חברת הכבלים שלנו

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
nadavgr
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 193

שליחה

איזה מדינה מתקדמת, ישראל זאת מדינת עולם 2.5, הגיע הזמן שיכירו בזה :)

dima_vy
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5921

שליחה

nadavgr כתב:איזה מדינה מתקדמת, ישראל זאת מדינת עולם 2.5, הגיע הזמן שיכירו בזה :)
...

2.5 - נראה לי נסחפת, גם לדור 2 אנחנו לא בכל דבר מגיעים :( ואני אומר את זה לצערי הרב...

פשוט יש הרבה דברים באצלינו יקרים ללא שום סיבה ובסיס הגיוני. היה כאן דיון פעם, מישהו רצה לקנות מפצל רשת, חתיכת פלסטיק, והוא מצא את זה ברשת חנויות בארץ ב-45 ש"ח, עם משלוח חינם. אותה חתיכת פלסטיק ב-dealextreame עולה 4.79 ש"ח כולל משלוח. וכאן נשאלת השאלה למה??? איך הם הגיעו למחיר של 45 ש"ח???

מישהו כנראה הבריז מהקורס בתורת המחירים...

אולי קצת סטיתי מהנושא, אבל פשוט זה מתבקש לאור הדיון הזה... כשמשווים מחירים עם חו"ל לא הכל ניתן להשוות

loko11
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 478

שליחה

Batnun

אתה כ"כ צודק הבחור הזה עושה כאן יד לוחצת יד חופשי. לא צריכים נציגי מכירות בפורומים... הם רק משבשים לנו את הערכת האיכות

אני זוכר שהוא המליץ על ה HOTBOX והילל את המכשיר... אם הוא לא עובד של HOT, כנראה שיש לו יחסים עם מכשירי תקשורת חשמליים

nerya40 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1221

שליחה

loko11 כתב:Batnun

אתה כ"כ צודק הבחור הזה עושה כאן יד לוחצת יד חופשי. לא צריכים נציגי מכירות בפורומים... הם רק משבשים לנו את הערכת האיכות

אני זוכר שהוא המליץ על ה HOTBOX והילל את המכשיר... אם הוא לא עובד של HOT, כנראה שיש לו יחסים עם מכשירי תקשורת חשמליים
...
אני לא נציג מכירות ואני לא בא לשכנע אף אחד.
אין שום דבר רע בלהמליץ על ה- HOTBOX אבל להלל את המכשיר ? היכן אתה רואה "שהיללתי" את המכשיר ?
במקום לפנות אלי בפרטי ולשאול את דעתי, אתה מוציא עלי דיבה ולועג לי - רואים שאתה ילד קטן.

ולגבי Batnun, פורום "לווין, כבלים,DTT, עידן+" נועד בעיקר למי שיש הוט, יס או עידן+.
לי יש הוט בבית אז על מה אתה רוצה שאני אדבר בפורום הזה ? על כמה שטוב לי ביס ? על מה בדיוק אני אדבר אם אין לי YES ? אני יכול להמליץ על הממירים של YES מבלי שיהיה לי אותם ?
אותו דבר בפורום "אינטרנט", יש שתי חברות תשתית HOT ובזק, לי יש הוט בבית. אז על מה אתה רוצה שאני אמליץ ? על הנתב של בזק שאין לי ? על האינטרנט של בזק שאין לי ?
אם אני מרוצה בהוט, אני אמליץ עליהם ואם אני לא יהיה מרוצה מהם אני לא אמליץ עליהם.

ובכללי לשניכם: במקום לכתוב על משהו שקשור לנושא, אתם מתמקדים בטפל ולא בעיקר, וחבל שכך.
דרך אגב, אם כבר מדברים על "מעקב" על ההודעות, אם תראו את שלכם תראו דבר יותר חמור, אתם לא רק שמהללים את בזק, אתם גם משמיצים את הוט. אם אני כבר "מהלל" את הוט אני לפחות לא משמיץ את בזק. והתנהגות כמו שלכם מאפיינת יותר נציגי מכירות...

eitan-z
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 668

שליחה

נראה לי שזה באופנה לקטר...

לישראלים יש אקסיומה : "הדשא של השכן ירוק יותר".

מה לעשות שזה נכון רק בחלק מהמקרים ולא תמיד :wink:

מודה - יש מקרים שזה מרתיח :@

איתן.

Batnun
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3631

שליחה

nerya40 כתב:

...
אין שום דבר רע בלהמליץ על ה- HOTBOX אבל להלל את המכשיר ? היכן אתה רואה "שהיללתי" את המכשיר ?
במקום לפנות אלי בפרטי ולשאול את דעתי, אתה מוציא עלי דיבה ולועג לי - רואים שאתה ילד קטן.

ולגבי Batnun, פורום "לווין, כבלים,DTT, עידן+" נועד בעיקר למי שיש הוט, יס או עידן+.
לי יש הוט בבית אז על מה אתה רוצה שאני אדבר בפורום הזה ? על כמה שטוב לי ביס ? על מה בדיוק אני אדבר אם אין לי YES ? אני יכול להמליץ על הממירים של YES מבלי שיהיה לי אותם ?
אותו דבר בפורום "אינטרנט", יש שתי חברות תשתית HOT ובזק, לי יש הוט בבית. אז על מה אתה רוצה שאני אמליץ ? על הנתב של בזק שאין לי ? על האינטרנט של בזק שאין לי ?
אם אני מרוצה בהוט, אני אמליץ עליהם ואם אני לא יהיה מרוצה מהם אני לא אמליץ עליהם.

ובכללי לשניכם: במקום לכתוב על משהו שקשור לנושא, אתם מתמקדים בטפל ולא בעיקר, וחבל שכך.
דרך אגב, אם כבר מדברים על "מעקב" על ההודעות, אם תראו את שלכם תראו דבר יותר חמור, אתם לא רק שמהללים את בזק, אתם גם משמיצים את הוט. אם אני כבר "מהלל" את הוט אני לפחות לא משמיץ את בזק. והתנהגות כמו שלכם מאפיינת יותר נציגי מכירות...
...
nerya40,

אין לי בעיה שאתה, בתור עובד של הוט, מהלל את החברה שלך, פשוט אני לא חושב שאתה צריך להסתיר את העובדה שיש לך קשר אליהם. לזה בדיוק נועד הסימון "עוסק בתחום".

כמו שציינתי, כל מי שיבדוק את היסטוריית ההודעות שלך, יגיע לאותה מסקנה כמוני - שאתה עובד של הוט, או מייצג אותם בצורה כלשהי.

אודה לך אם תאיר את עיני ותציין איך הגעת למסקנה שאני "מהלל את בזק", או "משמיץ את הוט"? אני גר בחו"ל כבר שנים, ואני יכול להבטיח לך שאין לי שום קשר עם בזק, ומעולם לא השמצתי את הוט. כל מה שעשיתי זה לציין מה מקבלים באנגליה בחיבור כבלים.

מאוד מעניין אותי איך הגעת לתובנות האלו, במיוחד שטענת שהגעת למסקנות האלו מעיון בהסטוריית ההודעות שלי...
אשמח אם תציין הודעה ספציפית שלי (או הודעות) שלטענתך מצביעה על כך.

Batnun

.

nerya40 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1221

שליחה

Batnun כתב:
nerya40 כתב:

...

...
nerya40,

אין לי בעיה שאתה, בתור עובד של הוט, מהלל את החברה שלך, פשוט אני לא חושב שאתה צריך להסתיר את העובדה שיש לך קשר אליהם. לזה בדיוק נועד הסימון "עוסק בתחום".

כמו שציינתי, כל מי שיבדוק את היסטוריית ההודעות שלך, יגיע לאותה מסקנה כמוני - שאתה עובד של הוט, או מייצג אותם בצורה כלשהי.

אודה לך אם תאיר את עיני ותציין איך הגעת למסקנה שאני "מהלל את בזק", או "משמיץ את הוט"? אני גר בחו"ל כבר שנים, ואני יכול להבטיח לך שאין לי שום קשר עם בזק, ומעולם לא השמצתי את הוט. כל מה שעשיתי זה לציין מה מקבלים באנגליה בחיבור כבלים.

מאוד מעניין אותי איך הגעת לתובנות האלו, במיוחד שטענת שהגעת למסקנות האלו מעיון בהסטוריית ההודעות שלי...
אשמח אם תציין הודעה ספציפית שלי (או הודעות) שלטענתך מצביעה על כך.

Batnun

.
...
אני אגיד לך את האמת, אין לי כוח להתווכח עכשיו. תחשוב מה שאתה רוצה...

dgent
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2221

שליחה

באמת לא מבין את ההשוואות האלה , יש כל כך הרבה נתונים שעובדים מסביב שברוב המקרים בארץ זה ייצא לך יקר יותר , דוגמא מקומית ,
חבילת טריפל עולה לי פה 25 יורו , 32Mbit הורדה , העלאה 1Mb, טלפון חינם לכל! הנייחים במדינה ( לא רק למי שמאותה הרשת) ,וחבילת ערוצים בסיסית (70+ערוצים).... מה כן , שירות הלקוחות (הבעייתי\יקר )זה משהו שאפשר כן להתחרות עליו .....
מצד שלישי , עזוב אותך אנטרנט , תראה כמה עולה פה בסופר אבוקדו מישראל:)
תמונה

ImageShack.us

dima_vy
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5921

שליחה

dgent כתב:באמת לא מבין את ההשוואות האלה , יש כל כך הרבה נתונים שעובדים מסביב שברוב המקרים בארץ זה ייצא לך יקר יותר , דוגמא מקומית ,
חבילת טריפל עולה לי פה 25 יורו , 32Mbit הורדה , העלאה 1Mb, טלפון חינם לכל! הנייחים במדינה ( לא רק למי שמאותה הרשת) ,וחבילת ערוצים בסיסית (70+ערוצים).... מה כן , שירות הלקוחות (הבעייתי\יקר )זה משהו שאפשר כן להתחרות עליו .....
מצד שלישי , עזוב אותך אנטרנט , תראה כמה עולה פה בסופר אבוקדו מישראל:)
תמונה

ImageShack.us
...
תשמע, אם זה מחיר לקילו אז זה מציאה!!!
הנה המחיר בארץ (נלקח מהאתר של שופרסל ישיר):
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור

Class889
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4081

שליחה

חחחחחחחחח
איך אלי לוזון שר? איזה מדינה.... איזה מדינה.... "מיוחדת" במינה....
מסכים איתו

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”