נכון הוא קצת מצחיק ...אבל שווה ! samsung note
- ice2k
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 960
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 86 פעמים
שכחת להראות מה הכי כייף לעשות איתו (שיחות גם אייפון 3 עושה):
-
- לגלוש באינטרנט...
-
- Crop: pentile after all but 1280X800 is always good for web pages
DENON AVC-X4700H| Audiovector S3 Signature| Audiovector SC Signature | Audiovector Ki1| SVS SB3000
-
uris
- מורעל האתר

- תגובות: 6784
- שם מלא: אורי שמאי
- נתן תודות: 78 פעמים
- קיבל תודות: 243 פעמים
1) נקנה בחנות פרטית בתל אביב
2) 2.3.5גרסת
סוללה בשימוש אינטנסבי (מאוד! כולל wifi פתוח כל הזמן ועובד עם תקשורת נתונים) מחזיקה בין 8-12 שעות ....הייתי רוצה מכשיר שטוענים פעם בשבוע, אבל זה עדיין אין...
מרוצה מהסלולרי הזה עד הגג ,
באמת שלא מצליח לחשוב על משהו שהייתי רוצה שיהיה אחרת או יתווסף ...
2) 2.3.5גרסת
סוללה בשימוש אינטנסבי (מאוד! כולל wifi פתוח כל הזמן ועובד עם תקשורת נתונים) מחזיקה בין 8-12 שעות ....הייתי רוצה מכשיר שטוענים פעם בשבוע, אבל זה עדיין אין...
מרוצה מהסלולרי הזה עד הגג ,
באמת שלא מצליח לחשוב על משהו שהייתי רוצה שיהיה אחרת או יתווסף ...
אורי מספר נקודות שאשמח לשמוע ממך
ראשית תתחדש ותהנה מהמכשיר.
3 בעיות שנתקליתי בהם בעניין המכשיר בפורומים שונים : האחד זמן סוללה , השני חוסר יכולת לנתק את wi fi
והשלישי זה שהמסך קצת פחות איכותי סגלקסי 2 וניתן להבחין בקווים כשהמסך בצבע לבן או שחור בקיצור לא חלק.
אשמח אם תתייחס לדברים בעיקר לעניין הסוללה.
אני מתלבט האם לרכוש אותו ושואל את עצמי את השאלה הבאה , כפי שהצגת פה גם במסך בגודל כזה עדיין הצפייה באתרים דורשת הרבה פעמים הזזת המסך ימינה ושמאלה ומשחק עם הזום , וברור שטלפון בגודל כזה הוא פחות פרקטי ממסך בגודל 3.5-4 אז האם לא עדיף לקנות טאבלט גדול או אפילו 7.7 , ולהישאר עם טלפון נוח יותר לשימוש הקלים יותר.
בכל מקרה אין ספק שזה מכשיר מדהים אני בהחלט שוקל לרכוש אותו ואז לוותר על טאבלט אבל אני מתלבט.
ואולי בתוך שנה שנתיים כולנו נסתובב עם מסך 5 אינץ אז אתה פורץ דרך.
3 בעיות שנתקליתי בהם בעניין המכשיר בפורומים שונים : האחד זמן סוללה , השני חוסר יכולת לנתק את wi fi
והשלישי זה שהמסך קצת פחות איכותי סגלקסי 2 וניתן להבחין בקווים כשהמסך בצבע לבן או שחור בקיצור לא חלק.
אשמח אם תתייחס לדברים בעיקר לעניין הסוללה.
אני מתלבט האם לרכוש אותו ושואל את עצמי את השאלה הבאה , כפי שהצגת פה גם במסך בגודל כזה עדיין הצפייה באתרים דורשת הרבה פעמים הזזת המסך ימינה ושמאלה ומשחק עם הזום , וברור שטלפון בגודל כזה הוא פחות פרקטי ממסך בגודל 3.5-4 אז האם לא עדיף לקנות טאבלט גדול או אפילו 7.7 , ולהישאר עם טלפון נוח יותר לשימוש הקלים יותר.
בכל מקרה אין ספק שזה מכשיר מדהים אני בהחלט שוקל לרכוש אותו ואז לוותר על טאבלט אבל אני מתלבט.
ואולי בתוך שנה שנתיים כולנו נסתובב עם מסך 5 אינץ אז אתה פורץ דרך.