נהייתי סבלני רק בתקופה האחרונה, בתקופות אחרות כנראה שהממירים כבר היו בפח והוט/צלחת פרטית כבר היו מותקנים בבית
טריוויה - זמן הגעת טכנאי של YES מרגע דיווח על תקלה (תשובה בפנים)
-
AviBiton
-
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
shraga007,
נהייתי סבלני רק בתקופה האחרונה, בתקופות אחרות כנראה שהממירים כבר היו בפח והוט/צלחת פרטית כבר היו מותקנים בבית
- uris
-
- מורעל האתר

- תגובות: 6784
- שם מלא: אורי שמאי
ואגב....
אני בבית ממתין ל2 מיטות לילדים שהזמנתי מ "זולה" , אמרו שיגיעו בין 11:00-13:00 (זאת לאחר שהיום הוא היום ה 34 לאחר ההזמנה , למרות שהבטיחו 30 יום).....השעה 14:00 לא הגיעו! , התקשרתי והבטיחו להגיע עד 15:00 (ללא שום התנצלות אפילו)
למה זה חייב להיות ככה ?
(אבי סליחה על ה"הידחפות" לשרשור ....פשוט מתבקש.)
אני בבית ממתין ל2 מיטות לילדים שהזמנתי מ "זולה" , אמרו שיגיעו בין 11:00-13:00 (זאת לאחר שהיום הוא היום ה 34 לאחר ההזמנה , למרות שהבטיחו 30 יום).....השעה 14:00 לא הגיעו! , התקשרתי והבטיחו להגיע עד 15:00 (ללא שום התנצלות אפילו)
למה זה חייב להיות ככה ?
(אבי סליחה על ה"הידחפות" לשרשור ....פשוט מתבקש.)
-
AviBiton
-
- גורו HTmobile

עדכון אחרון:
יגיעו מחר בבוקר לתקן או להחליף, אם יצליחו לתקן, התכנים יישארו, אם לא, הכל הלך קאפוט
חבל שאחרי כל הטרטור, בסוף קרה מה שרציתי שיקרה (אני רציתי היום, אבל לא נהיה קטנוניים עד כדי כך, מחר בבוקר זה בסדר).
uris,
חופשי, אין בעיה.
זה קורה כי אנחנו משלמים מראש ומאותו רגע, אנחנו שבויים שלהם.
אם לא היית משלם, או משלם רק חלק קטן מאד, בכרטיס אשראי (כדי שתוכל לבטל) זה לא היה קורה, ומקסימום אם היו מאחרים, היית אומר להם תודה, אבל כבר לא צריך ומבטל את התשלום (שייתקעו עם המלאי שלהם).
הכי יפה זה יהיה לתת להם להגיע בכמה ימי איחור ואז לומר להם: "תודה, כבר הזמנתי ממקום אחר...", אחחחח, כיף לפנטז.
יגיעו מחר בבוקר לתקן או להחליף, אם יצליחו לתקן, התכנים יישארו, אם לא, הכל הלך קאפוט
חבל שאחרי כל הטרטור, בסוף קרה מה שרציתי שיקרה (אני רציתי היום, אבל לא נהיה קטנוניים עד כדי כך, מחר בבוקר זה בסדר).
uris,
חופשי, אין בעיה.
זה קורה כי אנחנו משלמים מראש ומאותו רגע, אנחנו שבויים שלהם.
אם לא היית משלם, או משלם רק חלק קטן מאד, בכרטיס אשראי (כדי שתוכל לבטל) זה לא היה קורה, ומקסימום אם היו מאחרים, היית אומר להם תודה, אבל כבר לא צריך ומבטל את התשלום (שייתקעו עם המלאי שלהם).
הכי יפה זה יהיה לתת להם להגיע בכמה ימי איחור ואז לומר להם: "תודה, כבר הזמנתי ממקום אחר...", אחחחח, כיף לפנטז.
- uris
-
- מורעל האתר

-
AviBiton
-
- גורו HTmobile

- jade4u
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 397
כנראה שבאמת יש איזה לחץ לא נורמאלי של הטכנאים,
גם אני נתקלתי בשבועות האחרונים בבעיות שכאלה,
אמנם לא בשל תקלה אך בכל זאת.
הזמנתי את הממיר HD החדש ביום ההשקה,
ונאמר לי שיש לחץ עבודה אצל הטכנאים ולכן רק ביום ראשון ה 11 לחודש יגיע אלי טכנאי,
כעבור שלושה ימים יצרו איתי קשר ומסרו שלא יוכל להגיע אלי טכנאי כי יש לחץ ודחו את הטכנאי ליום ראשון אחרי,
ה 18 לחודש,
אני חייב לציין שבשל הדחייה הזו הציעו לי הטבה של ערוץ פרימיום בחצי מחיר לחודש שלם,
הצעה שדחיתי כמובן.
היום הגיע, לקחתי כמה שעות חופש מהעבודה,
הטכנאי היה אמור להגיע בין 8 ל 10 אך בשעה 9 התקשרו להגיד לי שיש לחץ ולא יוכלו להגיע עד 10,
ושאלו אם יהיה מישהו לקבל אותם ביום 10:00 ל 14:00,
כמובן שלא יכולתי לקחת עוד חופש מהעבודה (בכל זאת אני עובד לפי שעות)
אז תיאמו איתי ל 2 לינואר.
כלומר כמעט חודש מיום ההזמנה שלי.
כל ההתנהלות הזו דיי הוציאה לי את החשק.
אז טילפנתי לבקש לבטל את ההזמנה של הממיר החדש,
חשבתי שאשאל אולי למה אני מבטל או משהו,
אבל כלום,
פשוט אמרו לי אין בעיה, בוטל.
התנהלות מוזרה.
אני מחזיק לך אצבעות בנוגע להקלטות שלך.
אצלי כשעברתי דירה, משום מה הגדירו אותי כלקוח חדש, (גם כן סיפור משעשע)
אז כל מה שהיה מוקלט על הממיר הלך לעולמו.
גם אני נתקלתי בשבועות האחרונים בבעיות שכאלה,
אמנם לא בשל תקלה אך בכל זאת.
הזמנתי את הממיר HD החדש ביום ההשקה,
ונאמר לי שיש לחץ עבודה אצל הטכנאים ולכן רק ביום ראשון ה 11 לחודש יגיע אלי טכנאי,
כעבור שלושה ימים יצרו איתי קשר ומסרו שלא יוכל להגיע אלי טכנאי כי יש לחץ ודחו את הטכנאי ליום ראשון אחרי,
ה 18 לחודש,
אני חייב לציין שבשל הדחייה הזו הציעו לי הטבה של ערוץ פרימיום בחצי מחיר לחודש שלם,
הצעה שדחיתי כמובן.
היום הגיע, לקחתי כמה שעות חופש מהעבודה,
הטכנאי היה אמור להגיע בין 8 ל 10 אך בשעה 9 התקשרו להגיד לי שיש לחץ ולא יוכלו להגיע עד 10,
ושאלו אם יהיה מישהו לקבל אותם ביום 10:00 ל 14:00,
כמובן שלא יכולתי לקחת עוד חופש מהעבודה (בכל זאת אני עובד לפי שעות)
אז תיאמו איתי ל 2 לינואר.
כלומר כמעט חודש מיום ההזמנה שלי.
כל ההתנהלות הזו דיי הוציאה לי את החשק.
אז טילפנתי לבקש לבטל את ההזמנה של הממיר החדש,
חשבתי שאשאל אולי למה אני מבטל או משהו,
אבל כלום,
פשוט אמרו לי אין בעיה, בוטל.
התנהלות מוזרה.
אני מחזיק לך אצבעות בנוגע להקלטות שלך.
אצלי כשעברתי דירה, משום מה הגדירו אותי כלקוח חדש, (גם כן סיפור משעשע)
אז כל מה שהיה מוקלט על הממיר הלך לעולמו.
- TANDBERG
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
AviBiton, סלח לי על הישראליות - יגיע לך פיצוי בסופו של יום ? על הזמן תגובה, לא על התקלה.
אם זו הייתה אישתי - כבר היה ניתוק או נציג אצלנו. אתה אדם סבלני מאוד, כל הכבוד לך, רק אני מקבל תחושה שמנצלים את זה, עובדה שכששלפת את כרטיס ה"מתנתק" באו לקראתך (כביכול).
נשמח לראות עדכון וחדשות טובות על ההקלטות !
אם זו הייתה אישתי - כבר היה ניתוק או נציג אצלנו. אתה אדם סבלני מאוד, כל הכבוד לך, רק אני מקבל תחושה שמנצלים את זה, עובדה שכששלפת את כרטיס ה"מתנתק" באו לקראתך (כביכול).
נשמח לראות עדכון וחדשות טובות על ההקלטות !
Vocare Ad Regnum
- Elad8
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6218
אני בכלל לא מופתע מהסיפורים האלה. כאשר התקנת ממיר חדש עורכת 40 דקות במקום 10 דקות (בנדיבות), אין סיכוי שטכנאים יגיעו במועד שנקבע.
אלעד
-
AviBiton
-
- גורו HTmobile

לא ביקשתי, זה גם לא ממש מעניין אותי, מה כבר אני אקבל, סרט ב-VOD?TANDBERG כתב:AviBiton, סלח לי על הישראליות - יגיע לך פיצוי בסופו של יום ? על הזמן תגובה, לא על התקלה.
נשמח לראות עדכון וחדשות טובות על ההקלטות !...
לא תודה.
רק שייתנו לי את מה שאני משלם עבורו, לא פחות ולא יותר.
הייתה הצעה של הנציגה - זיכוי על הימים שבהם הייתי בלי הממיר, זה יוצא (אם הם באמת יבואו מחר) 3 ימים, כך שגם זה יהיה זיכוי על 25 ש"ח בערך, לא מה שאני באמת מחפש.
הקטע הכי מציק זה ההקלטות, זה מה שהכי מבאס אותי.
- uris
-
- מורעל האתר

אם כבר נדחפתי....אז עדכון לגבי המיטות ....שכחו להביא מגירה .... יביאו מחר.... 
-
AviBiton
-
- גורו HTmobile

מחר - מחר?uris כתב:אם כבר נדחפתי....אז עדכון לגבי המיטות ....שכחו להביא מגירה .... יביאו מחר.......
או מחר - עוד שבועיים?
סתם...
מקווה שייגמר מהר.
- asaf23
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7942
תמיד מומלץ לגבות את התכנים המוקלטים החשובים.
- 2130TOMER
-
- חבר פעיל

- תגובות: 86
איך אתה מגבה את התכנים מבלי לפרק את הממיר ?asaf23 כתב:תמיד מומלץ לגבות את התכנים המוקלטים החשובים....
- זורו44
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5453
סתם בכיינות.לשרוף תזמן בשיחות סרק למטרה זניחה.
מה עשו פעם כשהיה רק ערוץ 1,וביום שישי בפריים טיים דחפו קונצרט.
uris
המיטות בסדר עדיפות עליון,טלוויזיה פחות.בכל בית יש כזו כמות של איפונים ,נייחים ולפטופים וזה לא סוף העולם אם ממיר אחד לא מתפקד
מה עשו פעם כשהיה רק ערוץ 1,וביום שישי בפריים טיים דחפו קונצרט.
uris
המיטות בסדר עדיפות עליון,טלוויזיה פחות.בכל בית יש כזו כמות של איפונים ,נייחים ולפטופים וזה לא סוף העולם אם ממיר אחד לא מתפקד
האמת מנצחת בסופו של דבר תמיד
- blueye
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 130
חברה באמת אל תיכעסו שאין שרות יעיל במדינה אני אישית חושב ש הוט יותר מהירים מyes בגלל ריבוי תקלות בהוט יש יותר טכנאים זמינים בyes יש פחות בעיות אז לפעמים שבועים עד שמגיעים אני אישית יסלח לי אלוהים לא סובל את yes מהשירות הגרוע
- shraga007
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6362
לפעמים נראה שכן וחם מתחרות בניהם מי יותר גרועה.
זו לפחות מה שהן נותנות להרבה מאוד אנשים להרגיש.
אני גם התלוננתי ובכיתי הרבה על המחירים,הספורט שזולג ועל כל ה"שידורגים" למינהם שעולים הרבה כסף.
בראייה לאחור, רק אני הייתי אשם.
במקום לבכות ולהתאוננן צריך לעשות מעשה.
והנה אני חודש לאחר המעשה והיום אני מאושר, באמת!
לדעתי ב"כן" וב"חם" יודעים שאין מליון אלטרנטיבות ועל התלות של הרבה צרכנים בתרגום העברי ובספורט המקומי ולכן הם מרשים לעצמם להפגיז מחירים ויודעים שהם משחקים פינג פונג עם הלקוחות.
לקוח עצבני על אחת, עובר לשניה, מתרגז עליה וחוזר חלילה.
אני אומר, אם אתה לא מרוצה וחושב שאתה לא מקבל תמורה ראויה על מה שאתה משלם ו\או המחיר לתמורה הוא גבוה מידי אז פשוט תתנתק.
יהיה קשה יתכן, אבל לפעמים מגלים עולמות חדשים ואני לא מדבר רק על צלחת לווין.
יש כאלה שמתנתקים, ואת הספורט שלהם צורכים במסעדות ופאבים עם חברים(תתפלאו כמה זה כיף).
יש כאלה שעוזבים את הכורסאות ועושים דברים אחרים.
בקיצור, הכוח ביד שלכם ואסור לשכוח את זה.
זו לפחות מה שהן נותנות להרבה מאוד אנשים להרגיש.
אני גם התלוננתי ובכיתי הרבה על המחירים,הספורט שזולג ועל כל ה"שידורגים" למינהם שעולים הרבה כסף.
בראייה לאחור, רק אני הייתי אשם.
במקום לבכות ולהתאוננן צריך לעשות מעשה.
והנה אני חודש לאחר המעשה והיום אני מאושר, באמת!
לדעתי ב"כן" וב"חם" יודעים שאין מליון אלטרנטיבות ועל התלות של הרבה צרכנים בתרגום העברי ובספורט המקומי ולכן הם מרשים לעצמם להפגיז מחירים ויודעים שהם משחקים פינג פונג עם הלקוחות.
לקוח עצבני על אחת, עובר לשניה, מתרגז עליה וחוזר חלילה.
אני אומר, אם אתה לא מרוצה וחושב שאתה לא מקבל תמורה ראויה על מה שאתה משלם ו\או המחיר לתמורה הוא גבוה מידי אז פשוט תתנתק.
יהיה קשה יתכן, אבל לפעמים מגלים עולמות חדשים ואני לא מדבר רק על צלחת לווין.
יש כאלה שמתנתקים, ואת הספורט שלהם צורכים במסעדות ופאבים עם חברים(תתפלאו כמה זה כיף).
יש כאלה שעוזבים את הכורסאות ועושים דברים אחרים.
בקיצור, הכוח ביד שלכם ואסור לשכוח את זה.
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם
-
AviBiton
-
- גורו HTmobile

זורו44,
מה לעשות? קצת התקדמנו מימי הערוץ היחיד, היום אנחנו משלמים ורוצים תמורה (ואני לא מדבר על האגרה...).
עדכון אחרון:
הטכנאי הגיע, הממיר הוחלף לממיר חדש מהניילון, עם HDD בגודל טרה.
ההקלטות שלי ינוחו על משכבם בשלום במעבדות YES.
ניסיתי לשכנע את הטכנאי שינסה איכשהו להעביר את ההקלטות, ההסבר שקיבלתי הוא שהבעיה אינה טכנית, כי אם חוקית, זכויות יוצרים וכו'... ולכן, זה לא שהוא לא יכול, אלא אסור לו לעשות את זה.
לא לחצתי יותר.
על הדרך הוחלף גם השלט (כפתור ה-TV היה עושה לי קצת בעיות).
סה"כ, מבחינת הטכנאי, אחלה טיפול, אין לי טענות אליו.
עכשיו אחרי שאיבדתי את כל ההקלטות החוקיות שלי, אולי צריך לשנות את שם השירשור ל"איך YES דחפה אותי להוריד תכנים בפיראטיות"
יאללה, סה"כ טלויזיה, יש דברים הרבה יותר גרועים בחיים.
מה לעשות? קצת התקדמנו מימי הערוץ היחיד, היום אנחנו משלמים ורוצים תמורה (ואני לא מדבר על האגרה...).
עדכון אחרון:
ניסיתי לשכנע את הטכנאי שינסה איכשהו להעביר את ההקלטות, ההסבר שקיבלתי הוא שהבעיה אינה טכנית, כי אם חוקית, זכויות יוצרים וכו'... ולכן, זה לא שהוא לא יכול, אלא אסור לו לעשות את זה.
לא לחצתי יותר.
עכשיו אחרי שאיבדתי את כל ההקלטות החוקיות שלי, אולי צריך לשנות את שם השירשור ל"איך YES דחפה אותי להוריד תכנים בפיראטיות"
יאללה, סה"כ טלויזיה, יש דברים הרבה יותר גרועים בחיים.
- איינשטיין
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
טוב שהסתדר, חבל שההקלטות הלכו...
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
- esloan
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2796
תתנחם בעובדה שהממיר החדש (עם המדבקה הכתומה) עובד הרבה יותר טוב, מגיב מהר יותר ובאופן כללי יותר חיוני מהדור הראשון של המקס טוטל.AviBiton כתב:זורו44,
עדכון אחרון:
לא לחצתי יותר.
עכשיו אחרי שאיבדתי את כל ההקלטות החוקיות שלי, אולי צריך לשנות את שם השירשור ל"איך YES דחפה אותי להוריד תכנים בפיראטיות"![]()
יאללה, סה"כ טלויזיה, יש דברים הרבה יותר גרועים בחיים....
חוצמזה, שאלה למשפטנים - אם לאבי ביטון היו על המקס הקלטות של אימפריית הטיילת, אשר קיבל מתוקף תשלום על הערוץ המשדר את הסדרה, האם הורדה של הפרקים הרלוונטיים מאתרי שיתוף אינטרנטיים (ולא לגיטימיים במהותם) היא חוקית?
- TANDBERG
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
erezsolan, לדעתי הבעלים של התוכן הוא נותן השירות. לא ייתכן שזה חוקי להוריד בלי תשלום ממקור אחר מאחר ומקור אחר אינו הבעלים של הזכויות. זו דעתי הלא משפטנית.
Vocare Ad Regnum