שוב: סרטי BD מלאים עם סאונד HD רצים עם תקיעות

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32977
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2315 פעמים

שליחה #21 

ניסית לאפשר את הפרמטרים של פענוח חומרה ב-XBMC. אם אני לא טועה, יש גם פרמטר של vertical משהו, לא זוכר בדיוק.
שווה לנסות גם את התוכנה Boxee.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

kipikipod פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1617
נתן תודות: 165 פעמים
קיבל תודות: 72 פעמים

שליחה #22 

pixies כתב:ניסית לאפשר את הפרמטרים של פענוח חומרה ב-XBMC. אם אני לא טועה, יש גם פרמטר של vertical משהו, לא זוכר בדיוק.
שווה לנסות גם את התוכנה Boxee.
...
בXBMC הכל עובד מצוין, הבעיה היא שXBMC לא תומכת בפורמטי HD, וגרסאת הPRE-EDEN עמוסה בבאגים... ממש לא מאפשרת שימוש יום-יומי, מה גם ששם התוכן BD מקרטע לגמריי ושולח אותות קטועים לרסיבר, כלומר אתה רואה שהנורות ברסיבר נדלקות ונכבות כל שניה... (לפחות ככה זה עם DTS MASTER HD, הבנתי שיש בעיה עם הפורמט הזה בPRE-EDEN).
Utopia

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC

שליחה #23 

תנסה את Boxee, זאת התוכנה שלפחות אצלי הייתה הכי יציבה בניגון קבצי M2TS וה-Trickplay אצלה הכי מהיר, וכמובן שכל זה כולל תמיכה מלאה ב-DTS-HD.

Sexter
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1197
נתן תודות: 31 פעמים
קיבל תודות: 90 פעמים

שליחה #24 

pixies כתב:קיפי, אני די בטוח שמשהו בהגדרות אצלך לא נכון. הרבה משתמשים כאן מנגנים קבצי 1080P וריפים מלאים של בלו ריי עם HD5450 בלי שום בעייה עם מעבדים הרבה יותר חלשים, כולל עבדך הנאמן (AMD 4200 מלפני 4 שנים...). אין טעם לדעתי לשדרג מעבד, שגם ככה חזק מאוד. זה מיותר.

Sexter, ספינת דגל או מטוס סילון, העובדה המצערת והמקוממת היא ש ב-GTX460/560 וה-GTX580/480 אין תמיכה ב-DTS-HD ו-Dolby TrueHD אלא רק ב-LPCM 7.1 (וכמובן הישנים יותר DD ו-DTS).
...
אתה אכן חצי צודק. דווקא לפי האתר הרשמי של NVIDIA לאחר עידכוני דריברים, ה 460 כן תומך אבל ה 560 לא תומך וכנראה לעולם לא יתמוך:

http://nvidia.custhelp.com/app/answers/ ... a3B1TGs%3D

זה ממש מקוממם כי אני בכלל לא גיימר ורכשתי את ה 560 רק כדי ללכת על בטוח מבחינת ביצועים גראפיים...

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC

שליחה #25 

שקול מכירה של הכרטיס בלוח המודעות של האתר ורכישת כרטיס מבוסס AMD במקום זה.

kipikipod פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #26 

pixies כתב:תנסה את Boxee, זאת התוכנה שלפחות אצלי הייתה הכי יציבה בניגון קבצי M2TS וה-Trickplay אצלה הכי מהיר, וכמובן שכל זה כולל תמיכה מלאה ב-DTS-HD.
...
תודה רבה, אכן ביטלתי את האצת החומרה (מאטה את העסק משום מה) וBOXEE היחידה שהצליחה לנגן את הBLU-RAY של שר הטבעות EE כולל התרגום שקיים בפנים בצורה חלקה, רק חבל שמשום מה התוכנה לא מצליחה לנגן כותר BLU-RAY אחר - הופעה חיה של David Gilmour בTRUE-HD - מנגן רק סאונד, וגם הוא מקרטע כל כמה שניות...

ניסיתי גם Power DVD Ultra 11 - אין על מה לדבר, כמעט ולא מצליחה לפתוח שום תיקייה של BD.. (n) .

יא אללה, ממש פרויקט למצוא תוכנה לניגון BLU-RAY, ממש עושה חשק לרכוש איזה OPPO + צורב BLU-RAY.
Utopia

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC

שליחה #27 

באיזה אחוז של תכנים מדובר, שאתה לא מצליח לנגן אותם? האם מדובר ממש בכל קבצי ה-M2TS שיש אצלך, או קבצים בודדים ספציפיים?
האם אתה מנגן את קובץ ה-M2TS הכי גדול שבתיקייה, או שאתה מנסה לנגן את הריפ המלא עצמו (קובץ ה-ISO)?
האם הקבצים מאוחסנים בכונן מקומי, או שהם במקום אחר ברשת? אולי יש אצלך בעיות רשת?

kipikipod פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #28 

pixies כתב:באיזה אחוז של תכנים מדובר, שאתה לא מצליח לנגן אותם? האם מדובר ממש בכל קבצי ה-M2TS שיש אצלך, או קבצים בודדים ספציפיים?
האם אתה מנגן את קובץ ה-M2TS הכי גדול שבתיקייה, או שאתה מנסה לנגן את הריפ המלא עצמו (קובץ ה-ISO)?
האם הקבצים מאוחסנים בכונן מקומי, או שהם במקום אחר ברשת? אולי יש אצלך בעיות רשת?
...
האמת היא שמדובר בקובץ שרץ (עם תמונה) בTMT חלק, רק כשמעבירים לTRUE-HD כפס קול ובוחרים במצב "מסך מלא" הסאונד מתחיל לקרטע, נגיד ואמזער את החלון, הסאונד ינוגן חלק.... בבוקסי הוא מנגן רק את הפס-קול ללא תמונה וגם בTRUE-HD הוא מקרטע למאית שניה כל כמה שניות...

אני מנגן בבוקסי דרך הFILE BROWSER... קבצי M2TS - כמובן את הקובץ הגדול ביותר, הסרטים שאני מוריד מגיעים כתיקיות ולא כקובץ ISO מכווץ, האם הBOXEE יודע להתמודד עם קובץ ISO? אם יש צורך אכווץ לISO את התיקיות...

הקבצים מאוכסנים על כונן מקומי, SAMSUNG F4 2TB שמחובר בSATA.
Utopia

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC

שליחה #29 

נראה שאתה עושה הכל באופן תקין - אכן עדיף לנגן את קבצי ה-M2TS ולא את ה-ISO.
ייתכן ש-Boxee לא תומך ב-Dolby TrueHD.
אני מבין שאת כל קבצי ה-M2TS שיש בהם פסקול DTS-HD ה-Boxee מנגן בלי בעייה, נכון? כלומר, הבעייה היא רק עם קבצי M2TS עם פסקול Dolby TrueHD דוגמת ההופעה של דייויד גילמור, נכון? איך הקובץ הזה מתנגן ב-MPC HC?
ומה לגבי הסרט כוכב הקופים עם פס הקול מסוג DTS-HD שעשה לך בעיות בתחילת השרשור? האם הוא מתנגן כהלכה ב-Boxee?

Eli_Semory
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 221
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 14 פעמים

שליחה #30 

התקיעה שאתה רואה כל כמה עשרות שניות (לדעתי כל 40 שניות), נובעת מהעובדה שתוכן של 23.976 מנוגן על מסך של 24.00 (או להפך). צריך לוודא שגם הנגן וגם המסך עובדים באותו קצב ריענון. שום כרטיס מסך חזק יותר או מעבד לא יעזרו.
מפתח בבוקסי

lasik
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2797
נתן תודות: 17 פעמים
קיבל תודות: 310 פעמים

שליחה #31 

אין לך מה לשדרג את המחשב. כפי שיעצו לך, גם לי יש מחשב דומה לשלך
E7400
4gb
5450
הבעיה בדרייברים.

ספר איזה tmt, איזה גירסא שלו? האם עידכנת התוכנה ?
אני גיליתי כי הגירסא של 5450 הטובה ביותר בשבילי היא 11.7. המעודכנות יותר יוצרות לי גליצים ב tmt3.
אגב, אני רואה חלק את כל הפורמטים החדשים דרך מדיה פורטל וגם דרך tmt.
אצלי מותקן רק saf 5 ותו לא.

לשיקולך.
מוצרים חדשים בהזדמנות!
https://cutt.ly/xl459TY

kipikipod פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #32 

pixies כתב:נראה שאתה עושה הכל באופן תקין - אכן עדיף לנגן את קבצי ה-M2TS ולא את ה-ISO.
ייתכן ש-Boxee לא תומך ב-Dolby TrueHD.
אני מבין שאת כל קבצי ה-M2TS שיש בהם פסקול DTS-HD ה-Boxee מנגן בלי בעייה, נכון? כלומר, הבעייה היא רק עם קבצי M2TS עם פסקול Dolby TrueHD דוגמת ההופעה של דייויד גילמור, נכון? איך הקובץ הזה מתנגן ב-MPC HC?
ומה לגבי הסרט כוכב הקופים עם פס הקול מסוג DTS-HD שעשה לך בעיות בתחילת השרשור? האם הוא מתנגן כהלכה ב-Boxee?
...
כוכב הקופים עובד בבוקסי חלק לגמריי.
וכן, כרגע רק לדייויד גילמור יש פסקול TRUE HD מבין הסרטי BD שיש לי, ואיתו הבעיה בבוקסי.

lasik,

גרסאת ה TMT שלי היא 5.0.1.86.
גרסאת ה Catalyst (דרייבר כ. מסך) היא 11.11 המעודכנת, אני אנסה מחר לשנמך ל11.7 ואדווח, תודה רבה.
Utopia

lasik
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2797
נתן תודות: 17 פעמים
קיבל תודות: 310 פעמים

שליחה #33 

נסה להחליף לגרסת tmt3.5
בצע כל העידכונים של התוכנה.
התקנת האלי? אם כן- תסיר אותו, כיוון שלא תומך בפורמטים החדשים.
התקן דרייבר כ המסך 11.7 ועדכן מה המצב

בהצלחה
מוצרים חדשים בהזדמנות!
https://cutt.ly/xl459TY

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC

שליחה #34 

עדכון:
הורדתי היום את הריפ המלא של דייוויד גילמור, ואכן, Boxee לא מנגן אותו טוב. לאחר בחירת פס הקול של 5.1 (הוא משום מה בוחר ב-PCM סטריאו כברירת מחדל) מופיע על הרסיבר Dolby TrueHD, אולם יש קיטוע מעצבן כל כמה שניות.

MPC HC, לעומת זאת, ניגן אותו חלק וללא הפרעות. מקודד הוידאו הפעיל היה המקודד הפנימי של MPC HC, ומקודד האודיו הפעיל היה FFDShow Audio.
ב-Shark007 המותקן אצלי, בלשונית MPG~MP4, מסומנים Use Gabest Bluray splitter ו-Disable Haali, אם כי לדעתי זה לא אמור להשפיע כי עד כמה שאני זוכר ל-MPC HC יש מפצל מדיה פנימי משלו התומך בפורמטים המתקדמים.

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”