דו"ח חניה - תוספת פיגורים
moco: גילי אמר שייתכן והיא זרקה.
זה לא אומר שהיא אכן זרקה את הקנס...
אני מעדיף שיטת חף מפשע עד שיוכח אחרת, בניגוד למגמה שננקטה במדינה של: זה פורסם בעיתונות - אז הוא אשם.
זה לא אומר שהיא אכן זרקה את הקנס...
אני מעדיף שיטת חף מפשע עד שיוכח אחרת, בניגוד למגמה שננקטה במדינה של: זה פורסם בעיתונות - אז הוא אשם.
עלינו לשמור על איכות הסביבה למען ילדינו. לפעמים פעולות קטנות כל יום עושות שינוי גדול.
The story of stuff
http://www.storyofstuff.com/
The story of stuff
http://www.storyofstuff.com/
אז תקרא שוב. הוא כתב שזה הגיוני שזה אכן מה שקרה. לכן הוא לא בא פה בידיים נקיות.
תראה, יכול להיות גם סיפור אחר. יכול להיות שהפקח נתן דו"ח למכונית שדווקא חנתה כחוק וגם טעה במספר הרכב וגם לא הצמיד עם המגב ביום עם רוחות עזות וגם העירייה שלחה רגיל ולא רשום וגם הדוור נשדד בדרך וכל המכתבים הלכו לאבדון.
אז אתה יודע מה עושים? הולכים לבית משפט. אבל זה כמובן סיפור בלתי סביר, והמנגנונים צריכים לספק את המקרים הסבירים ובית משפט קיים לצורך החריגים.
לא הבנתי מה עיניין זכאי עד שמוכח אחרת לסיפור של גילי. תמיד אפשר להגיע לבית משפט, גם עבור קנס חנייה. לא סביר לעשות כן אבל אפשר.
תראה, יכול להיות גם סיפור אחר. יכול להיות שהפקח נתן דו"ח למכונית שדווקא חנתה כחוק וגם טעה במספר הרכב וגם לא הצמיד עם המגב ביום עם רוחות עזות וגם העירייה שלחה רגיל ולא רשום וגם הדוור נשדד בדרך וכל המכתבים הלכו לאבדון.
אז אתה יודע מה עושים? הולכים לבית משפט. אבל זה כמובן סיפור בלתי סביר, והמנגנונים צריכים לספק את המקרים הסבירים ובית משפט קיים לצורך החריגים.
לא הבנתי מה עיניין זכאי עד שמוכח אחרת לסיפור של גילי. תמיד אפשר להגיע לבית משפט, גם עבור קנס חנייה. לא סביר לעשות כן אבל אפשר.
משה
אבי,
זה נכון, כי הפועל הרי תפסיד לחיפה במחזור הקרוב, אבל שבוע אחרי מצב הרוח שלו יחזור להיות שמח כי הבלאנקוס כמובן נותנת בראש בדרבי האמיתי של השנה (אגב, ברור לכולנו שגילי מוכן להפסיד 15:0 לבארסה על פני הפסד 1:0 לצהובים)
זה נכון, כי הפועל הרי תפסיד לחיפה במחזור הקרוב, אבל שבוע אחרי מצב הרוח שלו יחזור להיות שמח כי הבלאנקוס כמובן נותנת בראש בדרבי האמיתי של השנה (אגב, ברור לכולנו שגילי מוכן להפסיד 15:0 לבארסה על פני הפסד 1:0 לצהובים)
-
Gili_Regev
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5111
- שם מלא: גילי
- נתן תודות: 342 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
משה
מה נהיית לי מכביסט...?!
כל דו"ח שאנחנו מקבלים, אני קודם כל מתעלם ממנו עד שמגיע הביתה.
למה לרוץ לשלם? ואם הוא לא יגיע? ואם היתה טעות? ואם משהו בתהליך שלהם כשל?
קודם כל מתעלמים, וזה לגיטימי..
עכשיו,
לא היה עד היום דו"ח אחד שקבלתי הביתה, ולא שילמתי.
בדיוק אתמול שילמתי 250 ש"ח דו"ח חניה לעיריית חולון. אשתי העמידה את הרכב עם גלגל אחד על המדרכה, קבלה 250 ש"ח, התעלמנו, קיבלנו הביתה, שלחתי מכתב לעיריית חולון עם בקשה לביטול, אתמול בדיוק הגיע מכתב שהם לא מוצאים סיבה לבטל, ומייד התקשרתי לשלם עם כרטיס אשראי.
אני לא מצליח להבין איזה עוול אני עשיתי פה. זכותי להתעלם מהדו"ח על השמשה, כי ממילא אני לא אלך לשלם אותו גם אם יהיה תלוי לי על המקרר. העירייה מחוייבת לשלוח לי את הדו"ח המקורי בדואר, ובמדינה נומראלית, גם לוודא שקיבלתי אותו.
לא ביקשתי מצלמות ובלשים, אבל לא יכול להיות שאני אצטרך להוכיח שלא קיבלתי דואר.. הרי זה בלתי ניתן להוכחה, גם אם קוראים לך יוחנן פאולוס ה- 3..
זה שאתה קורא לדו"ח עם תוספת פיגורים של 150 ש"ח "מכתב דבילי", מוזר מאוד בעיני.
זה כנראה לא ישבור אותי, אבל יש כאלה שזה יבוא אצלם על חשבון דברים בסיסיים..
במקרה שלי אני נוטה להאמין שאכן קרה, אבל זה לא אומר שאם התעלמתי מדוח של שמשה, אז מגיע לי לשלם פיגורים כי לא קיבלתי את ההתראה בדואר..
מה נהיית לי מכביסט...?!
כל דו"ח שאנחנו מקבלים, אני קודם כל מתעלם ממנו עד שמגיע הביתה.
קודם כל מתעלמים, וזה לגיטימי..
עכשיו,
לא היה עד היום דו"ח אחד שקבלתי הביתה, ולא שילמתי.
בדיוק אתמול שילמתי 250 ש"ח דו"ח חניה לעיריית חולון. אשתי העמידה את הרכב עם גלגל אחד על המדרכה, קבלה 250 ש"ח, התעלמנו, קיבלנו הביתה, שלחתי מכתב לעיריית חולון עם בקשה לביטול, אתמול בדיוק הגיע מכתב שהם לא מוצאים סיבה לבטל, ומייד התקשרתי לשלם עם כרטיס אשראי.
אני לא מצליח להבין איזה עוול אני עשיתי פה. זכותי להתעלם מהדו"ח על השמשה, כי ממילא אני לא אלך לשלם אותו גם אם יהיה תלוי לי על המקרר. העירייה מחוייבת לשלוח לי את הדו"ח המקורי בדואר, ובמדינה נומראלית, גם לוודא שקיבלתי אותו.
לא ביקשתי מצלמות ובלשים, אבל לא יכול להיות שאני אצטרך להוכיח שלא קיבלתי דואר.. הרי זה בלתי ניתן להוכחה, גם אם קוראים לך יוחנן פאולוס ה- 3..
זה שאתה קורא לדו"ח עם תוספת פיגורים של 150 ש"ח "מכתב דבילי", מוזר מאוד בעיני.
זה כנראה לא ישבור אותי, אבל יש כאלה שזה יבוא אצלם על חשבון דברים בסיסיים..
במקרה שלי אני נוטה להאמין שאכן קרה, אבל זה לא אומר שאם התעלמתי מדוח של שמשה, אז מגיע לי לשלם פיגורים כי לא קיבלתי את ההתראה בדואר..
...
-
Gili_Regev
- חבר במועדון HT

תאמין או לא, אבל זה עובד..moco כתב:ראיתי עכשיו 3:1 . כבוד.AviBiton כתב:כן, שבוע הבא זה כבר יתהפךosherov כתב:משה, יש לך מזל שתפסת את גילי בשבוע הטוב ביותר שלו השנה......
אני בטוח שהשמחה לאיד תשכיח מגילי את בעיות החנייה שלו......
ניצחון בדרבי שווה כל שקל, קמים למחרת בבוקר ולובשים חג, פתאום העבודה נהיית בילוי, והחיים יפים...
...
-
Gili_Regev
- חבר במועדון HT

אריהosherov כתב:אבי,
זה נכון, כי הפועל הרי תפסיד לחיפה במחזור הקרוב, אבל שבוע אחרי מצב הרוח שלו יחזור להיות שמח כי הבלאנקוס כמובן נותנת בראש בדרבי האמיתי של השנה (אגב, ברור לכולנו שגילי מוכן להפסיד 15:0 לבארסה על פני הפסד 1:0 לצהובים)...
אני לא נכנס לשרשור ספורט בשביל שלא תנחסו,
ואתה דוחף את הפועל לשרשור של חניה..
יאללה, אני באמת במצב רוח שיא של דרבי, מחר על הבוקר משלם 392 ש"ח, ושיחנקו כל הצהובים.
יאללה הפועל!!!
...
לכלכת ...Giliboy כתב:משה
מה נהיית לי מכביסט...?!
...
זה לגיטימי, אבל אתה לוקח סיכון שבדיוק נפלת בו.Giliboy כתב: כל דו"ח שאנחנו מקבלים, אני קודם כל מתעלם ממנו עד שמגיע הביתה.
קודם כל מתעלמים, וזה לגיטימי.....
אתה הופך את היוצרות כשאתה יושב בבית מחכה למכתב (ומקווה שלא יגיע) ואז מתרעם שאומרים ששלחו אך הוא לא הגיע.
אתה אומנם לא יכול להוכיח שלא קיבלת, אבל אני מקווה שברור לך שאתה פותח פה פתח לכל מי שרוצה להתחמק. כל מה שהוא צריך להגיד זה "לא קיבלתי".
כמו שעניתי בתגובה הראשונה, זה הכל עיניין של מה שסביר. הדרישה לשליחת דואר רשום היא דרישה סבירה ומספקת.
אני עדיין לא מבין מה אתה כן מצפה שיעשו. התהליך מספיק ארוך גם ככה.
משה
-
Gili_Regev
- חבר במועדון HT

לא מבין במילואים..AviBiton כתב:גילי, לא יודע אם אתה יודע, אבל גם בצו מילואים זה ככה.
מספיק ששלחו לך מכתב רשום, מבחינתם פה זה נגמר.
אני לא יודע אם דו"ח שולחים במכתב רשום או לא....
אצלנו בקריה זה עובד אחרת.
אתה מתקשר למשרד מילואים פעם בכמה זמן, ואומר להם מתי בא לך להעביר איזה יומיים בעזריאלי..
נערך לאחרונה על ידי Gili_Regev ב 30/11/2011 22:18, נערך 2 פעמים בסך הכל.
...
-
Gili_Regev
- חבר במועדון HT

אני מצפה לדואר שיגיע עד הבית, ושאצטרך לחתום עליו. אז אולי חלק (קטן מאוד) לא יסכימו לחתום, אבל אז גם יש תיעוד של השליח/דוור שמישהו היה בבית וסירב לחתום. צריך להבין שהרשויות גובות עשרות ומאות מליונים של קנסות חניה. מן הראוי שהמחוקק היה מחייב אותם מעבר לדואר רשום, שלאזרח אין שום יכולת להתגונן ולהוכיח אחרת לגביו.moco כתב:לכלכת ...Giliboy כתב:משה
מה נהיית לי מכביסט...?!
...
זה לגיטימי, אבל אתה לוקח סיכון שבדיוק נפלת בו.Giliboy כתב: כל דו"ח שאנחנו מקבלים, אני קודם כל מתעלם ממנו עד שמגיע הביתה.
קודם כל מתעלמים, וזה לגיטימי.....
אתה הופך את היוצרות כשאתה יושב בבית מחכה למכתב (ומקווה שלא יגיע) ואז מתרעם שאומרים ששלחו אך הוא לא הגיע.
אתה אומנם לא יכול להוכיח שלא קיבלת, אבל אני מקווה שברור לך שאתה פותח פה פתח לכל מי שרוצה להתחמק. כל מה שהוא צריך להגיד זה "לא קיבלתי".
כמו שעניתי בתגובה הראשונה, זה הכל עיניין של מה שסביר. הדרישה לשליחת דואר רשום היא דרישה סבירה ומספקת.
אני עדיין לא מבין מה אתה כן מצפה שיעשו. התהליך מספיק ארוך גם ככה....
דואר רשום מחייב הודעה חוזרת, לידיעתי. גם עבור הדו"ח הית אמורה להגיע הודעה שניה.
ממש לא סביר שפספתי 2 הודעות. אני יכול להסיק כאן בוודאות שזה לא נשלח אליי.
...
גילי,
זה פשוט מאוד.
הם טענו ששלחו, אתה טוען שלא. בשביל זה יש בית משפט.
זה כמובן לא סביר ללכת לבית משפט על שטות כזו, אבל אין ברירה. זה הגוף היחידי שיכול להכריע.
במקרה שלך אני כמובן מאמין לך, אבל תסתכל מהצד: איך אפשר לדעת שאתה לא משקר? הרי יש למי שקיבל דו"ח יש אינטרס ברור לשקר ואני מבטיח לך שיש המון שמשקרים בעיניינים כאלה.
תציע שיטה אחרת.
זה פשוט מאוד.
זה כמובן לא סביר ללכת לבית משפט על שטות כזו, אבל אין ברירה. זה הגוף היחידי שיכול להכריע.
במקרה שלך אני כמובן מאמין לך, אבל תסתכל מהצד: איך אפשר לדעת שאתה לא משקר? הרי יש למי שקיבל דו"ח יש אינטרס ברור לשקר ואני מבטיח לך שיש המון שמשקרים בעיניינים כאלה.
תציע שיטה אחרת.
משה
-
Gili_Regev
- חבר במועדון HT

משה,moco כתב:גילי,
זה פשוט מאוד.
תציע שיטה אחרת....
הצעתי..
שליח שיביא לי מכתב התראה עד דלת ביתי. לא פתחתי/סירבתי לחתום- שיציין את זה.
...
שעשעת אותי ....Giliboy כתב:משה,moco כתב:גילי,
זה פשוט מאוד.
תציע שיטה אחרת....
הצעתי..
שליח שיביא לי מכתב התראה עד דלת ביתי. לא פתחתי/סירבתי לחתום- שיציין את זה....
יש שירות כזה. קוראים לו "דואר רשום" . (לשליח קוראים דוור).
הם טוענים שהשתמשו בשירות. אתה טוען שלא. חזרנו לאותו מקום.
משה
-
Gili_Regev
- חבר במועדון HT

הצעתם פה לבקש אישור מסירה..
קבלתי את מספר המשלוח מהעירייה.
זה מבחינתכם אישור ששלחו/מסרו לי?
איפה הכתובת, איפה פרטים שלי..?