חוויית קניה מ- KSP מחשבים בצומת בילו

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
zovirax
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 15949
שם מלא: zovirax

שליחה

רונן כתב:
zovirax כתב:מ KSP עדיף לקנות חלקים בודדים, ולא מחשב שלם.

לרוב אני קונה מהם את כל החלקים ומרכיב בעצמי.
...
ואם אני יודע רק לפרק מחשב ( שלא יעבוד יותר ) ולא להרכיב מחשב ?

אתה ממליץ על מוצר מוכן של חברה גדולה ?
...

אני ממליץ על חנות אמינה שהמעבדה שלהם מקצועית והשירות שלהם מעל הכל.
לדוגמא : זיגזג
http://www.zigzag2000.co.il

הם לא יקרים בהרבה מ KSP

רונן
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5684

שליחה

צפיד כתב:עד לפני כמה זמן אם היית כותב KSP זה היה נמחק אוטומטית...
מעניין מה השתנה שעכשיו אפשר לכתוב עליהם.
...
אין לי מושג , העיקר שאני מרוצה וזה מה שחשוב .

Elad8
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6218

שליחה

mp3lll כתב:יש כאן לאחרונה מין קטע עצוב שנוצר באופן קבוע.
מישהו מקבל משהו לא תקין מחנות X וישר מכפיש את החנות מבלי לברר קודם איך הוא מקבל שירות.
מאוד יכול להיות שדיסק הקשיח הגיע תקול, זה לא נדיר.

מכאן ולהפוך את KSP לחברה גרועה.

(n) (n) (n)
...
(Y)
אלעד

doron_amedey
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3149

שליחה

בכל מה שקשור ל-KSP את דעתי רשמתי לפני שנים ואני לא רואה שום דבר שהשתנה, מי שאוהב מחשבים שלא ידרוך שם.
אני בהגדרה מוכן לשלם יותר ולא שם בשום מקרה.
אף פעם אל תחשוב שמשהו מצחיק, הוא עלול לקרות גם לך

9xcalibur9
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1639

שליחה

DaielR972 כתב:שלום לכולם,
רציתי לשתף אתכם בחוויה לא נעימה שקרתה לי ברשת KSP, סניף בילו, ברכישת מחשב נייח חדש השבוע.

ביצעתי הזמנה לחנות שבוע לפני, וביום חמישי האחרון הגעתי אחר הצהריים לקבל את המחשב. ביקשתי במעמד ההזמנה לקבל את כלל האריזות של הרכיבים כדי לוודא שהכל חדש, אבל קיבלתי בפועל רק מארזים של הלוח אם, כרטיס מסך וספק כוח. אציין שמדובר במחשב עם מפרט איכותי (Intel core I7 3.4 GHz, asus P67,asus Geforce GTX Ti 1GB, 1TB WD HDD,4GB RAM Kingston).

בערב חמישי כשהתפניתי להתקין מערכת הפעלה וכל התוכנות הדרושות, המחשב זחל בקצב של פנטיום 2.
לאחר מאמצים מרובים הצלחתי להתקין מערכת הפעלה, ומיד התקנתי תוכנה לבדיקת חומרה (passmark burnintest) שעלתה על התקלה שחשדתי שקיימת, כונן קשיח תקול (הודעה בניסוח של ,לא ניתן לקרוא מידע מהכונן), למחרת בצהרים המחשב היה חזרה בחנות, אקבל תשובה ביום ראשון לגבי מה נעשה.

אני מאוד מוטרד מכך שמחשב חדש עם מפרט איכותי חוזר על תקלת חומרה פחות מ-24 שעות מהקנייה לחנות. כתבתי לגבי האריזות של הרכיבים כי יש שמועות שרצות לגבי אייבורי על חלקים משומשים או סוג ב' (קרה לי אישית..), וזאת הסיבה העיקרית שבחרתי לקנות ב- KSP.

אשמח לתגובת, הצעות או הערות.
במיוחד אשמח לתגובה מטעת רשת KSP במידה ויש כאן האתר גולש מטעמם.
תודה למגיבים, דניאל
...
בגדול מאוד מאוד מ-א-ו-ד לא מומלץ להרכיב במקומות כאלה את המחשב שלך.
יש להם עשרות אם לא מאות הרכבות ביום ולך תדע איך הטכנאי התייחס למחשב.
עדיף רק לקנות את החלקים ולתת כבר לחבר להרכיב לך את המחשב.
ככה אתה גם חוסך 200 שקל הרכבה וגם יכול לוודא שהחלקים ארוזים ואטומים כמו שצריך.

ariel-ro
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3493

שליחה

אני אישית קונה בKSP חלקים, והרבה. מחשב עוד לא יצא לי לקנות שם.
אבל במקומות האחרים שקניתי מחשבים היו מתקינים WINDOWS עם תוכנות בדיקה ומריצים למשך כמה שעות כדי לבדוק שהכל עובד כמו שצריך, האם מישהו יודע האם כך הדבר בKSP?

Joss
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 152
שם מלא: יוסי

שליחה

אני קונה הרבה ב KSP רמת אביב שירות מצוין והכל מתקתק

יוסי
"a man without a god is a like a fish without a Bicycle"

DaielR972 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 10

שליחה

אריאל, כך הם טענו, אני לא בדיוק קונה את זה בהתחשב בתוצאה של כונן לא תקין...

ZUMARA
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 209

שליחה

אני רכשתי מKSP נתניה לפני כמה חודשים wd 2tb black הוא היה תקול החליפו לי אותו במקום.

Hertz33
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2910

שליחה

אני קונה מKSP שנים. ולא היית שום בעיה, קורה שהרכיב תקול.
מה גם שהם הרבה סניפים שמעסיקים הרבה עובדים ולא תמיד תקבל יחס דומה בכל סניף מן הסתם.
הבעיה הכי גדולה שלי איתם זה לאורך שנים השירות ה"לקוי" בחנות. כלומר יש נגיד שני סוכני מכירות ושניהם תפוסים ע"י אנשים שבאו לרכוש מחשב אז אני שבא לקנות DOK ב50 שקל מתייבש 40 דקות בחנות. אין בעיה שסוכני מכירות לוקחים את הזמן עם הלקוח שרוכש מוצר בסכום גבוהה אבל ראבבק תעשו דלפק לאנשים שרוצים חלקי חילוף או דברים קטנים.
"על החתום...."

abnatan
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 325

שליחה

אני קונה לא מעט חלקים בסניף ביל"ו.
בשבוע האחרון יצא לי פעם ראשונה לממש אחריות על DOK בן חודשיים שחדל לפעול.
הצגתי חשבונית קנייה ומסרתי אותו לבדיקה, לא לפני שהחתימו אותי על טופס סטנדרטי שמציין שאינם אחראיים למידע עליו.
מה שלא ברור לי זה מדוע לקחת אותו לבדיקה כשאפשר לחבר רגע למחשב לראות שלא מזוהה, ולהחליף באחר במקום.

Nunatak
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 3722
שם מלא: nunatak

שליחה

זה תלוי במדיניות של היבואן.

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32985

שליחה

אני התרשמתי לטובה מסניף קרית אונו החדש. מאוד נוח, חנייה חינמית בקניון, בד"כ אין שם תור, ובאופן מפתיע יש לסניף הקטן הזה מלאי די חזק.
סניף פתח תקווה, לעומת זאת, הוא אחד הגרועים שלהם מבחינת נוחות הקנייה והתורים הארוכים.
גם סניף ת"א לא מדהים מבחינת התורים שם.
אציין שטרם הזדקקתי להחלפה של רכיב תקול אצלם.
abnatan, גם אייבורי לא מחליפים במקום כוננים, אלא לוקחים לבדיקה ולאחר כמה שעות שולחים SMS שאפשר לבוא שוב, גם כשהיה מדובר בכונן מסדרה ידועה דפוקה של סיגייט. בהחלט לא נוח אם הסניף לא קרוב לבית.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

Hertz33
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2910

שליחה

pixies כתב:אני התרשמתי לטובה מסניף קרית אונו החדש. מאוד נוח, חנייה חינמית בקניון, בד"כ אין שם תור, ובאופן מפתיע יש לסניף הקטן הזה מלאי די חזק.
סניף פתח תקווה, לעומת זאת, הוא אחד הגרועים שלהם מבחינת נוחות הקנייה והתורים הארוכים.
גם סניף ת"א לא מדהים מבחינת התורים שם.
אציין שטרם הזדקקתי להחלפה של רכיב תקול אצלם.
abnatan, גם אייבורי לא מחליפים במקום כוננים, אלא לוקחים לבדיקה ולאחר כמה שעות שולחים SMS שאפשר לבוא שוב, גם כשהיה מדובר בכונן מסדרה ידועה דפוקה של סיגייט. בהחלט לא נוח אם הסניף לא קרוב לבית.
...
דווקא סניף ת"א הוא היחיד שבפעמיים שהייתי שם נכנסתי ויצאתי בפחות מעשר דקות.
מה שגם מקל על העיניין שיש להם חניה ללקוחות, ת"א בכל זאת.

Neter
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 376
שם מלא: neter

שנים אני איתם - אין שום בעיה

שליחה

אני מכיר את המוניטין הלא כ"כ מחמיא שיש לKSP, אבל מאז שהתחלתי לעבוד איתם לא היתה לי שום בעיה, ואני מדבר על שנים של קניית חלקים וחלפים. קורה שמשהו דפוק, אז הם החליפו ללא בעיה, גם יצא לי להתייעץ טכנית עם הטכנאי שלהם פעם או פעמיים, והוא הסביר לי דברים בכיף. נכון, ההמתנה שם יכולה להיות מאוד ארוכה, ולי אין שום פריבילגיות. אנשי המכירות סה"כ אדיבים ומקצועיים שעושים מלאכתם נאמנה.
KSP סה"כ חנות גדולה עם מלאי גדול מאוד וזמין, אתר מכוער להפליא - אבל יעיל להפליא :D , תנועת אנשים ערה מאוד, ותכלס - המחירים הטובים ביותר בשוק (אולי אייבורי מתקרבים, אבל לא יותר מזה).
(b)

DaielR972 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה

קבלו עידכון, אחרי שהמחשב התייבש אצלם עד כמעט השעה 19:00, הודיעו לי שהם קיבלו הוראה "מלמעלה" להחליף לי את הכונן קשיח,
למרות שלטענתם לא איתרו תקלה, וראו זה פלא, המחשב טס כמו שצריך...

אציין שהעלתי פוסט בפייסבוק שלהם, שבתגובה כתבו לי שהם חצרו קשר עם הסניף כדי לתת לי עדיפות ראשונה במעבדה, לא מסתדר לי עם ההמתנה עד כמעט הסגירה, אבל כנראה שזו הסיבה שהחליפו את הכונן בלי וויכוחים.

תודה לכל המגיבים, אני בטוח שרשת KSP הבינה שלא משתלם להיכנס לקטנות כשהתקלה ברורה...

אם כי עדיין, אני חושב שהיה מקום לפיצוי...(לא היה לי חשק להתווכח, רק לקבל את המחשב וללכת..)

OhadG
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1201

שליחה

יופי של עדכון.
משמח לראות שניתן לקבל שירות מ-KSP כמו שצריך.

הדבר היחיד שלא ברור לי הוא למה אתה חושב שיש מקום לפיצוי? (לא שאני טוען שאין, רק מעניינת אותי הסיבה ל"למה כן").
למיטב הבנתי, תקלות בחומרה הן דבר שקורה, על אחת כמה וכמה כשמדובר על מוצר מכני (כמו דיסק קשיח). למיטב נסיוני עם מחשבים (כשאני מתייחס פה לדסקטופים), עיקר תקלות החומרה בהן מתגלים ב-72 השעות הראשונות, ולכן ייתכן שתקלות כאלו יקרו, ובדיוק בגלל זה יש אחריות יצרן לחלקים.

סוף טוב הכל טוב.
איזי טורס - EZ Tours - וילות ומלונות בוטיק באירופה
http://www.eztours.co.il

Ohad

DaielR972 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה

נכון, אבל אני רואה בזה מחווה של רצון טוב, שיש מקום לתת עליו דגש.
עצם זה שקיבלתי מוצר פגום, פוגע בחווית השרות, ואם אין רצון הרשת לתת על זה את הדעת, כנראה שהם פספסו פרק חשוב בשיווק...
בארה"ב, כשקרתה תקלה כזו בחנות שמוכרת פלאפונים הם נתנו לי בחינם נרתיק לפלאפון.
יש בזה אפקט שיווקי בעיקר, ובנוסף עידוד קנייה מהם בעתיד, משהו שכרגע אני לא מתכנן עליו במיוחד...
פחות מעניין אותי גובה הפיצוי, יותר מעניין אותי עצם הפיצוי, שכן זה נראה אכפתיות והשתתפות בחוויה הלא נעימה...

Nunatak
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 3722
שם מלא: nunatak

שליחה

שטויות. למה הם צריכים לפצות אותך על רכיב לא תקין? למה זאת אשמתם? ונניח שתקבל מהם איזה פיצוי בדמות פד לעכבר שעולה 9 ש"ח, מה זה יתן לך?

knazi
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3293

שליחה

nunatak אני אתחיל מזה שאני מסכים איתך שזה לא אשמת החנות שהמוצר היה פגום

ואני אוסיף שזה יפה שהם לא התנערו והחליפו את הפריט.

אבל כמו שלא היית מצפה לקנות מכונית מהניילונים ולראות שאי אפשר לסובב את ההגה אחריי יום של נסיעה (ברור שזאת הקצנה) היית מצפה לקבל פיצוי.

אז פה הפיצוי באמת צריך להיות קטן פשוט על כך שהיה צריך להתעסק עם החלפת המוצר ו"עוגמת הנפש" מקבלת מוצר תקול. וכן, כל פיצוי יכל להמתיק את התחושה.

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”