DaielR972 כתב:שלום לכולם,
רציתי לשתף אתכם בחוויה לא נעימה שקרתה לי ברשת KSP, סניף בילו, ברכישת מחשב נייח חדש השבוע.
ביצעתי הזמנה לחנות שבוע לפני, וביום חמישי האחרון הגעתי אחר הצהריים לקבל את המחשב. ביקשתי במעמד ההזמנה לקבל את כלל האריזות של הרכיבים כדי לוודא שהכל חדש, אבל קיבלתי בפועל רק מארזים של הלוח אם, כרטיס מסך וספק כוח. אציין שמדובר במחשב עם מפרט איכותי (Intel core I7 3.4 GHz, asus P67,asus Geforce GTX Ti 1GB, 1TB WD HDD,4GB RAM Kingston).
בערב חמישי כשהתפניתי להתקין מערכת הפעלה וכל התוכנות הדרושות, המחשב זחל בקצב של פנטיום 2.
לאחר מאמצים מרובים הצלחתי להתקין מערכת הפעלה, ומיד התקנתי תוכנה לבדיקת חומרה (passmark burnintest) שעלתה על התקלה שחשדתי שקיימת, כונן קשיח תקול (הודעה בניסוח של ,לא ניתן לקרוא מידע מהכונן), למחרת בצהרים המחשב היה חזרה בחנות, אקבל תשובה ביום ראשון לגבי מה נעשה.
אני מאוד מוטרד מכך שמחשב חדש עם מפרט איכותי חוזר על תקלת חומרה פחות מ-24 שעות מהקנייה לחנות. כתבתי לגבי האריזות של הרכיבים כי יש שמועות שרצות לגבי אייבורי על חלקים משומשים או סוג ב' (קרה לי אישית..), וזאת הסיבה העיקרית שבחרתי לקנות ב- KSP.
אשמח לתגובת, הצעות או הערות.
במיוחד אשמח לתגובה מטעת רשת KSP במידה ויש כאן האתר גולש מטעמם.
תודה למגיבים, דניאל
...
בגדול מאוד מאוד מ-א-ו-ד לא מומלץ להרכיב במקומות כאלה את המחשב שלך.
יש להם עשרות אם לא מאות הרכבות ביום ולך תדע איך הטכנאי התייחס למחשב.
עדיף רק לקנות את החלקים ולתת כבר לחבר להרכיב לך את המחשב.
ככה אתה גם חוסך 200 שקל הרכבה וגם יכול לוודא שהחלקים ארוזים ואטומים כמו שצריך.