bossgt6bossgt6 כתב:את זה לא אמרתי ,יכול להיות שהמעבדים של הארמן קרדון הכי טובים בשוק...
של איזה דגם ?

אבל בוס בתכלס מדובר על אותו מכשיר כי יש לו אותם מעבדי DSP ולכן אותו פרוססינג.bossgt6 כתב:איציק באמת יכול להיות שהאינטגרה מכשיר מצויין אני לא פוסל זאת כלל וכלל , אבל כבר דובר עשרות פעמים שלא ניתן להשוות בין המערכות בחדרים שונים ולכל מערכת יתרונות אחרים
מה גם שלכמה אנשים יש אינטגרה בישראל ? מה קורה עם שוק יד שניה במידה ואתה רוצה למכור ,? מה קורה עם אחריות למכשיר משומש כזה שהגיע מחו''ל איזו מעבדה מטפלת בארץ ? לא יודע לפחות אם רכשת ימהה או פיוניר אין לך בעיה בנושא...

tomerz כתב:גם אני עמוק בבוץ רסיוור עם סאונד מדהים והנדסת אנוש ששואפת ל-0 הסתבכתי עם כל האפשרויות שלו![]()
אבל אני לא מצטער נעבור את זה
הוא נקנה אצל יגאל מסטריאוסקופ שרות מדהים ובן אדם מהשורה הראשונה תודה לך על השרות...

אז רגע לא הבנתי מה אתה אומר , בפעם הבאה לקחת אונקיו ?istarmini כתב:אבל בוס בתכלס מדובר על אותו מכשיר כי יש לו אותם מעבדי DSP ולכן אותו פרוססינג.bossgt6 כתב:איציק באמת יכול להיות שהאינטגרה מכשיר מצויין אני לא פוסל זאת כלל וכלל , אבל כבר דובר עשרות פעמים שלא ניתן להשוות בין המערכות בחדרים שונים ולכל מערכת יתרונות אחרים
מה גם שלכמה אנשים יש אינטגרה בישראל ? מה קורה עם שוק יד שניה במידה ואתה רוצה למכור ,? מה קורה עם אחריות למכשיר משומש כזה שהגיע מחו''ל איזו מעבדה מטפלת בארץ ? לא יודע לפחות אם רכשת ימהה או פיוניר אין לך בעיה בנושא...
תוסיף RC טוב יותר באינטגרה תוסיף OSD טוב יותר והתשובה ברורה
אינטגרה/אונקיו קנית לא טעית....

"יש לו אותם מעבדי DSP ולכן אותו הפרוססינג" ? ? ?istarmini כתב:אבל בוס בתכלס מדובר על אותו מכשיר כי יש לו אותם מעבדי DSP ולכן אותו פרוססינג.bossgt6 כתב:איציק באמת יכול להיות שהאינטגרה מכשיר מצויין אני לא פוסל זאת כלל וכלל , אבל כבר דובר עשרות פעמים שלא ניתן להשוות בין המערכות בחדרים שונים ולכל מערכת יתרונות אחרים

[behave]קנטרני ומיותר - מרטין [/behave]danlior כתב:"יש לו אותם מעבדי DSP ולכן אותו הפרוססינג" ? ? ?istarmini כתב:אבל בוס בתכלס מדובר על אותו מכשיר כי יש לו אותם מעבדי DSP ולכן אותו פרוססינג.bossgt6 כתב:איציק באמת יכול להיות שהאינטגרה מכשיר מצויין אני לא פוסל זאת כלל וכלל , אבל כבר דובר עשרות פעמים שלא ניתן להשוות בין המערכות בחדרים שונים ולכל מערכת יתרונות אחרים
אלוהים אדירים, על ההבדל בין חומרה לתוכנה שמעת?
יש לי ולחבר שלי את אותו המחשב עם אותו מעבד של אינטל, אני מריץ וינדוס 95 והוא מריץ וינדוס 7 האם הביצועים יהיו שווים? דומים? קרובים?
בוא ואתן לך דוגמה יותר טובה וקרובה, לשני החברים יש את אותו המחשב עם אותה החומרה ואותה מערכת ההפעלה, אחד משתמש בניגון קבצי אודיו אודיופילים במדיה פלייר של וינדוס והשני משתמש באחת מתוכנות הרפרנס. האם שניהם ינגנו באותה איכות הקול?
במקרה שלפנינו, גם אם לאונקיו יש חומרה ברמה גבוהה הזהה לזו של פיוניר (ואני בספק), עדיין הם משתמשים בקוד סגור וסטנדרטי מכל יצרן פורמאט (DTS DD.......) וזהו! אצל פיוניר הפיענוח של אותו קובץ עם אותו קוד סטנדרטי זו רק ההתחלה כל הפיתוח שלהם הוא סביב לקחת את אותו הבסיס ולהוסיף לו עיבודי אודיו נוספים. גם ימאהה עושים זאת אך עם הצלחה פחותה מזו של פיוניר ....

מן הסתם מרטין אולי עם מישהו אחר היה יוצא לי תשובה בעלת נוסח אחר אבל שמעתי וקיבלתי.MartinHSabag כתב:danlior
תעשה תרגיל בבקשה.
קרא את ההודעה שלך ל-istarmini ותגיד לי אם אתה חושב שאפשר היה להעביר את אותה הטענה (בבסיסה שגם חומרות זהות יכולות לתת ביצועים שונים בגלל תוכנה או אלגוריתם שונה) בצורה שהיא יותר נעימה לקריאה, פחות קנטרנית, פחות מעוררת את הצד השני להראות למי יש יותר גדול, פחות מזלזלת באינטליגנציה ובאופן כזה שזה לא יגרור למלחמות אישיות....