בנוגע לNGN בחיפה ולNGN בכללי, מידע קצת יותר מדויק

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
Eyalm321 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 13
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #21 

שלחו לי את מספרי הטלפון שלכם בפרטי , אני אבדוק עם יש לכם באיזור NGN(באיזור לא בהכרח בארון שאתם מחוברים אליו), עם יש זה בערך נותן צפי שבחודשיים הקרובים יהיה NGN, עם אין. אין ממש צפי לתת.
פניות אני לא יכול לפתוח כי כבר פתחתי אחת בעבר על המספר שלי בבית(לא רוצה להראות חשוד חח)
Adir88 כתב:בבזק יש תכנון להמרות חודש גג חודשיים קדימה ולא יותר.. לפחות לא ברמה של תאריכים מדוייקים.

ובלי שום קשר לזה שיש או אין צפי בבזק, רב הגדול של הנציגים שתבקשו מהם פניה לתכנון רב הסיכויים שלא יבינו מה אתם רוצים..
...
אתה כל כך צודק בקטע של רוב הנציגים, יש כלכך הרבה דברים שלא מלמדים בקורס שיש במערכות, אני למזלי היו לי חונכים ספצים אז למדתי מהטובים ביותר (;
כיום אני יודע 90% מהמערכות בעל פה.
חבל שאני לא יכול להגיד אותו דבר על מוקד תל אביב ובאר שבע(חיפה ספצים אחד אחד, אנחנו כבר 4 שנים מובילים מעל המדדים ב300% :P)
aboren כתב:והתגובה מבזק הייתה אין ולא ידוע מתי יהיה.
אז אני לא יודע מה זה מפת כיסוי. אבל בהסתכלות במפה ראיתי שיש במקומות יותר קטנים כבר NGN.
...
האמת שלפי מה שאני יודע מתבצעות שם המרות כל הזמן, יש שם כבר NGN

Adir88
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 344
נתן תודות: 13 פעמים
קיבל תודות: 27 פעמים

שליחה #22 

Eyal עם כל הכבוד לך ולמוקד חיפה.. נציג בטכני לא יכול לתת יותר מידי אינפורמציה לגבי המרות פרט למה שמופסם בטווח של השבועיים הקרובים.
כמו שאמרתי יש תכנון לחודש-חודשיים קדימה אבל הוא לא מפורסם וצריך לגשת לאנשים הנכונים בכדי לקבל אותו. (הפניות לתכנון לא תמיד יניבו תוצאות).
בכלל אני מציע שתוריד טיפה מכל הנושא כי שוב תשובה מדוייקת לא תוכל להביא לרב האנשים. חבל סתם להטעות.

ולסיום הבהרה קטנה.. בכל מוקד יש אנשים טובים יותר ופחות. תאמין לי אצלכם לא חסר כוכבים. שאנשים לא יחשבו פה שזה משנה על איזה מוקד הם נפלו.
(בלי לזלזל כמובן, אתה לא מכיר אפילו 30% מהמערכת)

fighter
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1144
נתן תודות: 2 פעמים

שליחה #23 

מכירים את המערכות או לא, בזק היא חברה מפגרת
אתם יודעים שהוט שעם כמה שאני שונא אותם, הגיעו לביניין שלי עם סיב? FTTB
ובזק? FTTC, והקו שלי יכול 73 מגה אבל מה המערכת ב199 מראה לנציג? שאי אפשר
CLASS889 כבר איזה שנה או אולי יותר אוכל *** מהתשתית שלו שאף אחד מההנדסה לא מצליח לסדר אותה
ואל תשכחו את זה שהיא מחזיקה את כל המדינה בביצים בקטע של האפלוד

Eyalm321 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #24 

Adir88 כתב:Eyal עם כל הכבוד לך ולמוקד חיפה.. נציג בטכני לא יכול לתת יותר מידי אינפורמציה לגבי המרות פרט למה שמופסם בטווח של השבועיים הקרובים.
כמו שאמרתי יש תכנון לחודש-חודשיים קדימה אבל הוא לא מפורסם וצריך לגשת לאנשים הנכונים בכדי לקבל אותו. (הפניות לתכנון לא תמיד יניבו תוצאות).
בכלל אני מציע שתוריד טיפה מכל הנושא כי שוב תשובה מדוייקת לא תוכל להביא לרב האנשים. חבל סתם להטעות.

ולסיום הבהרה קטנה.. בכל מוקד יש אנשים טובים יותר ופחות. תאמין לי אצלכם לא חסר כוכבים. שאנשים לא יחשבו פה שזה משנה על איזה מוקד הם נפלו.
(בלי לזלזל כמובן, אתה לא מכיר אפילו 30% מהמערכת)
...
אני יודע 90% ממה שיש לי גישה אליו ואני מנסה לעזור פה !
אני בעצמי התקשרתי לברר בנוגע לפניה שפתחתי והנציג לא ידע בכלל מזה פניה..
בנוגע לפניות לתכנון אני יכול לומר בודאות שאם יש צפי הם יאמרו אותו !
בכלל אני פתחתי את האשכול הזה כי לפניו אני חיפשתי בגוגל NGN בחיפה או NGN ומה שמצאתי זה רק השארות ותלונות על בזק, זה אולי לא מידע הכי מדויק אבל אתה לא יכול להאשים אותי שניסיתי !
ואני מצטער לומר לך אבל שליש מהנציגים שאני מעביר אליהם שיחות לא במוקד חיפה אין להם מושג מה אני רוצה מהם.

flsh
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1149
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 20 פעמים

שליחה #25 

fighter,
איך אתה יודע שחוברת בFTTB? אתה יכול אולי לצלם את הקופסה ולהעלות לפה? שאחרים גם יוכלו לזהות. אם הוט כבר בהתחילו באמת בFTTB - כל הכבוד להם ואני מוריד את הכובע. אני בשמחה אעבור להוט בשניה שיציאו לי FTTB.

fighter
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #26 

אני לא יודע איך נראית הקופסה שלהם ולא התחברתי אליהם אבל הטכנאי שהיה פה בכלל בשביל הממיר של ההורים שלי הוא כריש, דיברתי איתו והוא יודע על מה הוא מדבר ואני יודע שהם באמת עושים עבודות בראשון לציון רק שאיפה שאני גר כל העבודות הן מתחת לאדמה אז לא יודעים בכלל שעושים עבודות
אבל class889 למשל ראה שהם עושים את העבודות ליד הבית שלו

תנסה בהזמדנות לתפוס טכנאי של הוט לשיחה ותשאל אותו בטח הוא ידע אם שידרגו אצלך כבר
אני לא יכול לעבור אליהם כי אין להם 50 מגה וה100 מגה יקר מדי

Class889
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4081
נתן תודות: 77 פעמים
קיבל תודות: 283 פעמים

שליחה #27 

אני הלכתי הכנתי להם קפה ושאלתי אותם כל מה שעלה בראשי ומה שהם ידעו הם אמרו לי.
בשכונה שלי הם כבר פרסו סיבים אופטים. כרגע זה רק FTTB.

fighter
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #28 

הטכנאי של הוט אמר לי שאין לי מה לפחד לחזור לתשתית של הוט עכשיו שזה FTTB ושהיא מאוד יציבה כי בגלל שהם הביאו את הסיב לביניין, הם הוציאו את כל המגברים ובגלל זה התשתית אמורה להיות יציבה

Eyalm321 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #29 

מוזר שהם בFTTB, זה לא הגיוני מה שאתם אומרים כי הוט לפחות 5 שנים אחורה מבזק בטכנולוגיה ותאמינו לי ביררתי, לפי מה שאני יודע בתשתית הPSTN של הוט הם עדיין מתבססים על החוטים של בזק
אולי זה רק באיזורים מסויימים ? יכול להיות ?

NEW_WAVE
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2166
נתן תודות: 19 פעמים
קיבל תודות: 18 פעמים

שליחה #30 

Eyalm321 כתב:מוזר שהם בFTTB, זה לא הגיוני מה שאתם אומרים כי הוט לפחות 5 שנים אחורה מבזק בטכנולוגיה ותאמינו לי ביררתי, לפי מה שאני יודע בתשתית הPSTN של הוט הם עדיין מתבססים על החוטים של בזק
אולי זה רק באיזורים מסויימים ? יכול להיות ?
...
היהירות שלך בקשר להוט,5 שנים אחורה ,איפה ביררת ???בטח בבזק והשחצנות שלך כלפי מרכז שירות בזק ב"ש ,

כפי שאתה מכנה אותם ואני מצטט "טמבלים" , מתוך
יכול להיות שתתקלו בנציגים שלא מבינים מה אתם רוצים מהם(לרוב מוקד באר שבע, הם באמת טמבלים חחח)

לא מוספים לך הרבה ולבזק ,כי האבסורד שגם אצלי אין עדיין NGN ובהוט אפשר לגלוש עד 100M .

fighter
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #31 

כן תתפלא, הוט הוציאו כבלי נחושת ושמו סיבים עד לביניינים

Nazaret2005
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 51
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #32 

גם נצרת עילית יושבת ללא NGN , אחרי שנה שפירסמו את הכתבה - התחילו לעבוד עוד ב 11/11/2010
http://www.nazareth-illit.muni.il/Htmls ... 212_02.htm

שלחתי דואר לראש העיר, קיבלתי בתגובה
[img2=550x145]http://i054.radikal.ru/1111/c3/ba06571c8947.jpg[/img2]

וישר דיברתי עם בזק כדי לאמת את הפרטים, לצערי מבזק נימסר, שעדיין לא התחילו בשלב של בניית תשתית בעיר, וכרגיל "במידע ותהיה מעוניין שניצור איתך קשר אחרי שניפרוס את הרשת ...." , אמרתי לאותו נציג בכיר או מנהל , שאילו הייתה בודק, הייתה מבין, שאני מעוניין ביצירת קשר עוד משנת 2009 , אוכל הבטחות כל הזמן שניגמרת לי ההתחייבות וחוזר חזרה בתיקווה ותהיה תשתית, אבל כנראה שכבר בפברואר 2012 אני יעבור להוט, כי אין טעם להמשיך לשלם סכום 130 ש"ח על 5/500 , אני מעדיף לשלם ב 40-10 ש"ח יותר אבל לגלוש על 30/1.5 של הוט ...

marvje
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 298
נתן תודות: 12 פעמים

שליחה #33 

אתה יכול לעבור כבר היום, מקסימום תשלם קנס ממש קטן (8% מהתשלום החודשי כפול מספר החודשים שנותרו לסיום ההתחייבות).

Nazaret2005
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #34 

אני יודע, מחכה לארוחה חדשה מראש העיר שלי, במה בפעם הוא יאכיל אותי :lol: בטח יגיד לי ב 1/2/12 יהיה :)
תשתית בזק + ספק בזק בינלאומי = שילוב מנצח !!!

http://www.speedtest.net/result/1804428069.png

fighter
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #35 

ככה כותב ראש עיר מיילים?

Nazaret2005
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #36 

כן, זה ראש העיר של נצרת עילית... יש אליו כתבות (הרחקות,מעצרים ועוד ..) :lol:
תשתית בזק + ספק בזק בינלאומי = שילוב מנצח !!!

http://www.speedtest.net/result/1804428069.png

Class889
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4081
נתן תודות: 77 פעמים
קיבל תודות: 283 פעמים

שליחה #37 

חחחח איזה שוק

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73412
שם מלא: ערן
נתן תודות: 649 פעמים
קיבל תודות: 3170 פעמים

שליחה #38 

גם בעכו ברב העיר איו NGN, יותר מזה, באיזור שלי אפילו 5 מגה לא הצליחו לספק בלי תקלות חוזרות ונשנות. התנתקתי ועברתי להוט, בתחילה ל 12 מגה והיום ל 30 מגה. פשוט.

2130TOMER
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 86
נתן תודות: 14 פעמים
קיבל תודות: 15 פעמים

שליחה #39 

Eyalm321 מה קורה
יש לי שאלה בשבלך

אני גר בערד ויש לי NGN עוד מהשנים הראשונות , אני גולש על 15 מגה והכות טוב ויפה
אבל מה שמגביל אותי לשדרג את המהירות זו לא התשתית אלא הנתבים הנוראיים שבזק מספקת (D-link 6740U)
שלפי טענות ברשת כול הזמן מתנתקים וכו...
בפורום של דילינק שיחררו שלושה קושחות ביטא שלא כולכך פתרו את הבעיות .
בהתחלה בפורום הם טענו שבזק מפתחת קושחה חדשה שאמורה לפתור את כול הבעיות , עכשיו הם אומרים שהם קיבלו הוראות מבזק לא להפיץ יותר את קושחות הביטא ולהפנות את המשתמשים עם הבעיות למוקד של בזק , ששם אומרים להשאר בקושחה הישנה (40) כי היא הכי יציבה .
השאלה שלי האם בזק באמת מפתחת קושחה חדשה שתפתור את הבעיות ??
האם יש לבזק תוכניות עתידיות לגבי ראווטר חדש ?

תודה , תומר
:wink:

Eyalm321 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #40 

2130TOMER כתב:Eyalm321 מה קורה
יש לי שאלה בשבלך

אני גר בערד ויש לי NGN עוד מהשנים הראשונות , אני גולש על 15 מגה והכות טוב ויפה
אבל מה שמגביל אותי לשדרג את המהירות זו לא התשתית אלא הנתבים הנוראיים שבזק מספקת (D-link 6740U)
שלפי טענות ברשת כול הזמן מתנתקים וכו...
בפורום של דילינק שיחררו שלושה קושחות ביטא שלא כולכך פתרו את הבעיות .
בהתחלה בפורום הם טענו שבזק מפתחת קושחה חדשה שאמורה לפתור את כול הבעיות , עכשיו הם אומרים שהם קיבלו הוראות מבזק לא להפיץ יותר את קושחות הביטא ולהפנות את המשתמשים עם הבעיות למוקד של בזק , ששם אומרים להשאר בקושחה הישנה (40) כי היא הכי יציבה .
השאלה שלי האם בזק באמת מפתחת קושחה חדשה שתפתור את הבעיות ??
האם יש לבזק תוכניות עתידיות לגבי ראווטר חדש ?

תודה , תומר
...
היי תומר מה קורה ? :)
לגבי ראוטרים חדשים אני באמת מקווה שיביאו כמה , אנחנו סכ"ה עובדים לפי תסריטים ונהלים מקובלים (ללקוח יש בעיה מסויימת, מנסים לפתור אותה בטווח המוצרים של בזק)
לגבי הקושחה אני אברר לך את זה, אני לא מאמין שאני אקבל תשובה, החטיבות הטכנולוגיות של בזק עכשיו עסוקות לגמרי וכל כח האדם שם מופנה לתיקון באגים של תוכנה חדשה לזיהוי תקלות אצל לקוחות בבזק(האמת שאני מזה מתגעגע לישנה חח Smartest ארור ><)
אבל בכללי, ראוטרים לא אמורים להתנתק סתם ככה, בגלל זה הם בחנויות כדי לשמש ככלי עבודה!
ניסית להחליף ראוטר? בגלל שאתה מעל 5MB אתה יכול להחליף מוצרים של בזק כאוות נפשך

מקווה שזה עוזר, אייל
Nazaret2005 כתב:גם נצרת עילית יושבת ללא NGN , אחרי שנה שפירסמו את הכתבה - התחילו לעבוד עוד ב 11/11/2010
http://www.nazareth-illit.muni.il/Htmls ... 212_02.htm

שלחתי דואר לראש העיר, קיבלתי בתגובה
[img2=550x145]http://i054.radikal.ru/1111/c3/ba06571c8947.jpg[/img2]

וישר דיברתי עם בזק כדי לאמת את הפרטים, לצערי מבזק נימסר, שעדיין לא התחילו בשלב של בניית תשתית בעיר, וכרגיל "במידע ותהיה מעוניין שניצור איתך קשר אחרי שניפרוס את הרשת ...." , אמרתי לאותו נציג בכיר או מנהל , שאילו הייתה בודק, הייתה מבין, שאני מעוניין ביצירת קשר עוד משנת 2009 , אוכל הבטחות כל הזמן שניגמרת לי ההתחייבות וחוזר חזרה בתיקווה ותהיה תשתית, אבל כנראה שכבר בפברואר 2012 אני יעבור להוט, כי אין טעם להמשיך לשלם סכום 130 ש"ח על 5/500 , אני מעדיף לשלם ב 40-10 ש"ח יותר אבל לגלוש על 30/1.5 של הוט ...
...
אני יכול לומר בודאות שיש כבר MSAGים בנצרת/נצרת עילית ועובדים על זה. שוב, הצפי כרגע ל100% בכל הארץ הוא בסוף מאי 2012

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”