יואב,istarmini כתב:אז כלוםAlmogc כתב:אני ארשום בקצרה - אז?...![]()
השנאי זה תרוץ מבחינת אלו שחוששים לרכוש בחו"ל מסיבות כאלו ואחרות.
כמה חששות מכלוםהזוי
...
מה שכתבת חשבתי עם עצמי בשקט אבל אם כבר כתבת אז...

מישהו חייב לכתוב בסוף , לא?Almogc כתב:יואב,istarmini כתב:אז כלוםAlmogc כתב:אני ארשום בקצרה - אז?...![]()
כמה חששות מכלוםהזוי
...
מה שכתבת חשבתי עם עצמי בשקט אבל אם כבר כתבת אז......
לגבי נושא המתח, שקוף מבחינתי - מציע לך לערוך שיחה עם בן אדם שמתעסק באלקטרוניקה, תדאג שזה יהיה אחד ברמה גבוהה במיוחד ואני חושב שאתה תשנה את דעתך או לחילופין לא תיקח את זה כזה קשה....
istarmini כתב:מישהו חייב לכתוב בסוף , לא?Almogc כתב:יואב,istarmini כתב:אז כלוםAlmogc כתב:אני ארשום בקצרה - אז?...![]()
כמה חששות מכלוםהזוי
...
מה שכתבת חשבתי עם עצמי בשקט אבל אם כבר כתבת אז......![]()
לא משנה את הסאונד ולא נעלים.- גם על זה חשבת בשקט, נכון?
...

ידידי,sufgi כתב:אגב, ההבדלים במתחים בין רסיברים שעובדים על 110V לכאלה שעובדים על 220V , הם לא רק במתח אלא גם בתדר 60Hz ו 50Hz בהתאמה.
רב השנאים שמורידים מתח מ 220V ל 110V לא מטפלים בתחום התדר ומשאירים אותו כמו שהוא (השנאים שכן מטפלים בזה עולים הרבה מאוד).
צריך להתייחס גם לנקודה זו בקביעה אם יש הבדל בסאונד או לא.
עד כמה שידוע זה גורם להבדל אבל יתכן שאני טועה.
נחכה למומחים יותר שיכתבו את דעתם......

50$ מטפל גם בתדרsufgi כתב:אגב, ההבדלים במתחים בין רסיברים שעובדים על 110V לכאלה שעובדים על 220V , הם לא רק במתח אלא גם בתדר 60Hz ו 50Hz בהתאמה.
רב השנאים שמורידים מתח מ 220V ל 110V לא מטפלים בתחום התדר ומשאירים אותו כמו שהוא (השנאים שכן מטפלים בזה עולים הרבה מאוד).
סופגניה אתה לא מתייחס למה שרשמתי, אני אוציא לך את הריבה מהגוףAlmogc כתב:ורק אצטט שוב משהו מאחד הפוסטים הקודמים שלי:
לגבי נושא המתח, שקוף מבחינתי - מציע לך לערוך שיחה עם בן אדם שמתעסק באלקטרוניקה, תדאג שזה יהיה אחד ברמה גבוהה במיוחד ואני חושב שאתה תשנה את דעתך או לחילופין לא תיקח את זה כזה קשה.......

השנאי "תומך" בתדר, אבל לא כתוב שהוא משנה אותו בהתאם למתח היציאה.istarmini כתב:50$ מטפל גם בתדרsufgi כתב:אגב, ההבדלים במתחים בין רסיברים שעובדים על 110V לכאלה שעובדים על 220V , הם לא רק במתח אלא גם בתדר 60Hz ו 50Hz בהתאמה.
http://www.ebay.com/itm/1000-w-Watt-Vol ... 635wt_1135
גם השנאים שנמכרים בארץ ב AMPERAL בחולון רשום עליהם 50/60HZ...

אני דווקא התייחסתי, רק שאני מחכה שאותו אחד יכתוב בפורוםAlmogc כתב:סופגניה אתה לא מתייחס למה שרשמתי, אני אוציא לך את הריבה מהגוףAlmogc כתב:ורק אצטט שוב משהו מאחד הפוסטים הקודמים שלי:
לגבי נושא המתח, שקוף מבחינתי - מציע לך לערוך שיחה עם בן אדם שמתעסק באלקטרוניקה, תדאג שזה יהיה אחד ברמה גבוהה במיוחד ואני חושב שאתה תשנה את דעתך או לחילופין לא תיקח את זה כזה קשה..........
כפי שרשמתי, נושא התדר לא מהווה מכשול בנקודה הזאת.Almogc כתב:ידידי,sufgi כתב:אגב, ההבדלים במתחים בין רסיברים שעובדים על 110V לכאלה שעובדים על 220V , הם לא רק במתח אלא גם בתדר 60Hz ו 50Hz בהתאמה.
נכתב על נושא התדר המון.
ההבדל היחידי שהתדר מהווה עבורו מכשול זה עבור מוצרים ממונעים, לצורך העניין:
מכונת כביסה, פן לשיער, שעונים, בלנדר וכד'
התדר יגרום להפחתת סיבובי המנוע וע"י זה הביצועים יורדים מהמנועים.
לצורך העניין שעון שיחובר בצורה חשמלית יזייף, המנוע של הפן יעשה פחות RPM וכו.
למכשירים אלקטרונים נטו, ללא רכיב מנועי אין שום בעיה.
רק בשביל הסדר הטוב, שנאים שיש בארץ ובעולם (לא משנה איפה...) יש להם סטייה במס' אחוזים שהם מסוגלים לעבוד איתו.
אתה חושב שאם מוצר שרשום עליו 230v 60hz יקבל מחברת החשמל 220v / 57hz יהווה עבורו מכשול? ממש לא.
המתח\תדר שאנחנו מקבלים בארץ אינו יציב ואבוי לנו עם השנאים לא היו בעלי סטייה לכאן ולכאן....

יכול להיות שאתה צודק. בכל אופן כמו שאלמוג הסביר על רסיבר, בלי מנועsufgi כתב:השנאי "תומך" בתדר, אבל לא כתוב שהוא משנה אותו בהתאם למתח היציאה.istarmini כתב:50$ מטפל גם בתדרsufgi כתב:אגב, ההבדלים במתחים בין רסיברים שעובדים על 110V לכאלה שעובדים על 220V , הם לא רק במתח אלא גם בתדר 60Hz ו 50Hz בהתאמה.
http://www.ebay.com/itm/1000-w-Watt-Vol ... 635wt_1135
גם השנאים שנמכרים בארץ ב AMPERAL בחולון רשום עליהם 50/60HZ......