Hisense 46T39X3D במבצע, מה דעתכם?
יש לי הייסנס
אולי לא הכי איכותית אבל עובדת כבר חמש אולי שש שנים מהמבצע שלך YES והיא אחלה מכל בחינה
יש לי בבית גם טלוזיות של סמסונג ואין כזה הבדל
אני חושב שאין מה לפחד לקנות אם זה התקציב
גם אני מעדיף מותג אבל אני יכול להגיד בפה שלם שפעם האחרונה לא עשיתי טעות
ואני מתפתה לקנות שוב:)
יש לי בבית גם טלוזיות של סמסונג ואין כזה הבדל
אני חושב שאין מה לפחד לקנות אם זה התקציב
גם אני מעדיף מותג אבל אני יכול להגיד בפה שלם שפעם האחרונה לא עשיתי טעות
ואני מתפתה לקנות שוב:)
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20188
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2611 פעמים
- יצירת קשר:
אני שמח שיש לך הייסנס, אבל למה להקפיץ נושא בן יותר מ-4 שנים?
לגבי הדגם הזה אני לא מכיר כניראה מדובר בדגם ישן שלהם ,תנסה לבדוק את הדגמים של 2016 הם ממש מוצלחים.
לגבי חברת היסנס ממלעיץ לך לא לשמוע מהאנשים פה שתמיד יגידו שהיסנים גרועים,היום כבר ממש אף אחד לא מזלזל בהם ,יש מסכים סינים מעולים כמו TCL ועוד.. שלא נופלים מהגדולים והידועים הרי בכל מקרה גם הגדולים מיוצרים בסין או מדינות זולות
תיראה את המהפכה שהסינים עשו בשוק הסלולר כמו המכשירים של מיזו והONE PLUS 2.
במקרה היום היתי בהיסנס וראיתי מסכים מהסדרה האחרונה והתרשמתי לטובה ,אני גם היתי אנטי עד לפני שנה בכל מוצר סיני אבל היום בתור אחד שרוכש המון מסין אני מוכרח להודות שהם ממש טובים ברוב המוצרים במיוחד החברות הידועות.
לא סתם היסנס ו TCL מככבות בתערוכת CES בוגאס ואפילו TCL הופיע בתערכות האודיו בארץ והשאירה לא מאט אנשים פהורי פה מהאיכות הגבוהה
לגבי חברת היסנס ממלעיץ לך לא לשמוע מהאנשים פה שתמיד יגידו שהיסנים גרועים,היום כבר ממש אף אחד לא מזלזל בהם ,יש מסכים סינים מעולים כמו TCL ועוד.. שלא נופלים מהגדולים והידועים הרי בכל מקרה גם הגדולים מיוצרים בסין או מדינות זולות
תיראה את המהפכה שהסינים עשו בשוק הסלולר כמו המכשירים של מיזו והONE PLUS 2.
במקרה היום היתי בהיסנס וראיתי מסכים מהסדרה האחרונה והתרשמתי לטובה ,אני גם היתי אנטי עד לפני שנה בכל מוצר סיני אבל היום בתור אחד שרוכש המון מסין אני מוכרח להודות שהם ממש טובים ברוב המוצרים במיוחד החברות הידועות.
לא סתם היסנס ו TCL מככבות בתערוכת CES בוגאס ואפילו TCL הופיע בתערכות האודיו בארץ והשאירה לא מאט אנשים פהורי פה מהאיכות הגבוהה