פרדיים, קליפש ו b&w
- Itay_Pollak
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
אולי תפתחו שרשור נפרד? מה הקשר בין שרשור התחדשתי לויכוחיי פאראדיים, קליפש, הורנים וכיוצא בזה
הHORN היחידי כאן זה הHORN שצמח לשרשור. חלאס...
הHORN היחידי כאן זה הHORN שצמח לשרשור. חלאס...
- danlior
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6462
חבל סתם. ההורן של הרמקולים האילו מבוסס בהחלט על אותה הטכנולוגיה המקורית שפותחה ע"י פול הורן. הרכיבים המטאל-קרמיים הם בדיוק מה שכתבתי, רמקולים בעלי רכיבם קרמיים נחשבים למעולים אבל בלתי אפשרי לפוצץ איתם, הרכיבים פשוט נישברים. לכן קליפש שילבה רכיבים קרמיים עם מטאלים.אין קשר ,חוץ מהשם, בין ההורן לבין הרמקולים המדוברים פה בתקופה האחרונה. כן קארמי לא קארמי קישקוש בלבוש. שורה תחתונה סאונד זוועה לאוזני....
ולגבי ותק ומוניטין......נראה לך שבאמת אפשר לעבוד על כל כך הרבה אנשים יותר משבעים שנה...........
ודרך אגב, גם אם אתה באמת מאמין בכך, אתה לא סבור שראוי היה למצוא מקום אחר לשבח את העליונות כביכול של פארדיים על קליפש מאשר בשירשור "התחדשתי" של מישהו שרכש עכשיו רמקולים של קליפש?
נערך לאחרונה על ידי danlior ב 16/11/2011 0:01, נערך פעם 1 בסך הכל.
"זו היא דעתי האישית והסובייקטיבית ואין לראות בדברי כאמת הבלעדית"
- istarmini
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17940
לא מענין אותי קארמי ,מטאלי וכו.. . מה שמענין אותי זה מה אני שומע מצידי שיהיו אלמנטים מנייר כסף.danlior כתב:בורות וחוסר ידע. ההורן של הרמקולים האילו מבוסס בהחלט על אותה הטכנולוגיה המקורית שפותחה ע"י פול הורן. הרכיבים המטאל-קרמיים הם בדיוק מה שכתבתי, רמקולים בעלי רכיבם קרמיים נחשבים למעולים אבל בלתי אפשרי לפוצץ איתם, הרכיבים פשוט נישברים. לכן קליפש שילבה רכיבים קרמיים עם מטאלים.אין קשר ,חוץ מהשם, בין ההורן לבין הרמקולים המדוברים פה בתקופה האחרונה. כן קארמי לא קארמי קישקוש בלבוש. שורה תחתונה סאונד זוועה לאוזני....
ולגבי ותק ומוניטין......נראה לך שבאמת אפשר לעבוד על כל כך הרבה אנשים יותר משבעים שנה..............
לא עובדים פה על אחד איך הגעת לזה?
הרמקול ידוע כקודח. יש שאוהבים ויש שלא . אני לא ( לאחר ששמעתי דגמים שלהם ,כן?) אתה כן ולכן יש לך רמקולים של b&w לא ?
- danlior
-
- חבר מכור קשה

אכן, יש לאהוב ויש לאהוב הכי.......istarmini כתב:לא מענין אותי קארמי ,מטאלי וכו.. . מה שמענין אותי זה מה אני שומע מצידי שיהיו אלמנטים מנייר כסף.danlior כתב:בורות וחוסר ידע. ההורן של הרמקולים האילו מבוסס בהחלט על אותה הטכנולוגיה המקורית שפותחה ע"י פול הורן. הרכיבים המטאל-קרמיים הם בדיוק מה שכתבתי, רמקולים בעלי רכיבם קרמיים נחשבים למעולים אבל בלתי אפשרי לפוצץ איתם, הרכיבים פשוט נישברים. לכן קליפש שילבה רכיבים קרמיים עם מטאלים.אין קשר ,חוץ מהשם, בין ההורן לבין הרמקולים המדוברים פה בתקופה האחרונה. כן קארמי לא קארמי קישקוש בלבוש. שורה תחתונה סאונד זוועה לאוזני....
ולגבי ותק ומוניטין......נראה לך שבאמת אפשר לעבוד על כל כך הרבה אנשים יותר משבעים שנה..............
הרמקול ידוע כקודח. יש שאוהבים ויש שלא . אני לא ( לאחר ששמעתי דגמים שלהם ,כן?) אתה כן ולכן יש לך רמקולים של b&w לא ?...
- Almogc
-
- מורעל האתר

- תגובות: 2444
אפשר להפסיק עם הבילבולי ביצים האלה? בקצב הזה אנשים לא יפתחו שרשורים של "התחדשתי" - טוב זה לא עושה.
איציק קנה רמקולים, משתף אותנו, מביע את דעתו - שיהיה לו 1000 פעם לבריאות והנאה - מי שרוצה להשתתף בשמחתו שירשום "תתחדש ותהנה" מי שלא אז לא, ולמי שמדגדג לעשות רעש שיעשה מקלחת קרה
איציק קנה רמקולים, משתף אותנו, מביע את דעתו - שיהיה לו 1000 פעם לבריאות והנאה - מי שרוצה להשתתף בשמחתו שירשום "תתחדש ותהנה" מי שלא אז לא, ולמי שמדגדג לעשות רעש שיעשה מקלחת קרה
- istarmini
-
- חבר במועדון ה-15K

יש לך מזל שההכי אלו ה b&w .danlior כתב:istarmini כתב:לא מענין אותי קארמי ,מטאלי וכו.. . מה שמענין אותי זה מה אני שומע מצידי שיהיו אלמנטים מנייר כסף.danlior כתב:בורות וחוסר ידע. ההורן של הרמקולים האילו מבוסס בהחלט על אותה הטכנולוגיה המקורית שפותחה ע"י פול הורן. הרכיבים המטאל-קרמיים הם בדיוק מה שכתבתי, רמקולים בעלי רכיבם קרמיים נחשבים למעולים אבל בלתי אפשרי לפוצץ איתם, הרכיבים פשוט נישברים. לכן קליפש שילבה רכיבים קרמיים עם מטאלים.אין קשר ,חוץ מהשם, בין ההורן לבין הרמקולים המדוברים פה בתקופה האחרונה. כן קארמי לא קארמי קישקוש בלבוש. שורה תחתונה סאונד זוועה לאוזני....
הרמקול ידוע כקודח. יש שאוהבים ויש שלא . אני לא ( לאחר ששמעתי דגמים שלהם ,כן?) אתה כן ולכן יש לך רמקולים של b&w לא ?...
אכן, יש לאהוב ויש לאהוב הכי..........
שתי החברות הללו נמצאות משני צידי המתרס ,מבחינת גוון הסאונד ,לא מבין איך אתה אוהב את הקליפש ,כל עוד אתה אוהב הכי את ה b& w ?
אני שואל ברצינות ללא שמץ של ציניות איך זה מסתדר אצלך באוזן?
- ronensud
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 634
דן ליאור.
הקליפש הורן הוא רמקול אגדי. יצא לי לשמוע אותו אצל חבר עם מונובלוקים שפופרתיים של מרנץ- פשוט חלום.
אין קשר בינם לבין הסדרות קולנוע המחרידות האלו שהורגות את האוזניים.
ולגבי איזה סנטר יותר טוב מבין הקליפש והפרדיים אני אחסוך לכם את הדילמה. שלי יותר טוב משניהם
http://www.proac-loudspeakers.com/cc2.php
הקליפש הורן הוא רמקול אגדי. יצא לי לשמוע אותו אצל חבר עם מונובלוקים שפופרתיים של מרנץ- פשוט חלום.
ולגבי איזה סנטר יותר טוב מבין הקליפש והפרדיים אני אחסוך לכם את הדילמה. שלי יותר טוב משניהם
http://www.proac-loudspeakers.com/cc2.php
- 9000es
-
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
Almogc כתב:אפשר להפסיק עם הבילבולי ביצים האלה? בקצב הזה אנשים לא יפתחו שרשורים של "התחדשתי" - טוב זה לא עושה.
...
Almogc
אולי זו מטרתם .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
- istarmini
-
- חבר במועדון ה-15K

ronensud כתב:דן ליאור.
ולגבי איזה סנטר יותר טוב מבין הקליפש והפרדיים אני אחסוך לכם את הדילמה. שלי יותר טוב משניהם![]()
http://www.proac-loudspeakers.com/cc2.php...
אבל פרואק קונה את הטויטרים מסקאן ספיק לא?
- ronensud
-
- חבר פעיל במיוחד

istarmini כתב:ronensud כתב:דן ליאור.
ולגבי איזה סנטר יותר טוב מבין הקליפש והפרדיים אני אחסוך לכם את הדילמה. שלי יותר טוב משניהם![]()
http://www.proac-loudspeakers.com/cc2.php...![]()
אבל פרואק קונה את הטויטרים מסקאן ספיק לא?...
- yarino
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3439
danlior
את היסטוריה של פרדיים וקליפש אני מכיר היטב, לא יודע מהיכן שלפת את צביעת האלמנטים אך זה לא חשוב כרגע.
היכן ראית חוסר פירגון? הוספתי הודעה: תתחדש ותהנה, זה בשבילך חוסר פירגון?
לענייננו, זה שחברת קליפש הוקמה הרבה שנים לפני פרדיים אינה עושה אותה לטובה יותר, גם הMusical Fidelityהוקמה בשנות השמונים אז המגברים שלה נחותים מחברות ותיקות יותר?
הרמקולים של פרדיים נחשבים לרמקולים מפורטים ואיכותיים בהרבה מהקליפש ואת זה אתה גם יכול לקרוא בהרבה אתרים ברשת.
גם אני חייתי את רוב שנות השמונים בארה"ב ואפילו היתה לי את הזכות לעבוד חצי שנה בחנות אודיו בסן פרנסיסקו.
בהזדמנות זו אני מברך אותך על חזרתך, אך אני רק רוצה להעיר שאפשר לכתוב גם בצורה שאינה פוגעת.
את היסטוריה של פרדיים וקליפש אני מכיר היטב, לא יודע מהיכן שלפת את צביעת האלמנטים אך זה לא חשוב כרגע.
לענייננו, זה שחברת קליפש הוקמה הרבה שנים לפני פרדיים אינה עושה אותה לטובה יותר, גם הMusical Fidelityהוקמה בשנות השמונים אז המגברים שלה נחותים מחברות ותיקות יותר?
הרמקולים של פרדיים נחשבים לרמקולים מפורטים ואיכותיים בהרבה מהקליפש ואת זה אתה גם יכול לקרוא בהרבה אתרים ברשת.
גם אני חייתי את רוב שנות השמונים בארה"ב ואפילו היתה לי את הזכות לעבוד חצי שנה בחנות אודיו בסן פרנסיסקו.
בהזדמנות זו אני מברך אותך על חזרתך, אך אני רק רוצה להעיר שאפשר לכתוב גם בצורה שאינה פוגעת.
....
- danlior
-
- חבר מכור קשה

לא יודע מה שמעת אבל גם לפארדיים יש ליין המיועד לק"ב.ronensud כתב:דן ליאור.
ואכן אין מה להשוות לרמקולים שנועדו יותר למוסיקה המחוברים להגברה שפורפרתית איכותית לביון רמקולים שיועדו לפוצץ בסרטים שנשמעים דרך רסיבר ק"ב.
על אותו המישקל הייתי יכול לומר לך שבסרטים המערכת של החבר שלך היתה נישמעת חלשה ואנמית מול הקליפש.
הכל עניין של יעוד של רכיב. גם לקליפש יש רמקולים המיועדים למוסיקה. שמע את אילו ביחד עם המגבר של החבר שלך ונראה אותך אז מדבר
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
- ronensud
-
- חבר פעיל במיוחד

אבל דן אתה מאבד ריכוז.danlior כתב:לא יודע מה שמעת אבל גם לפארדיים יש ליין המיועד לק"ב.ronensud כתב:דן ליאור.
ואכן אין מה להשוות לרמקולים שנועדו יותר למוסיקה המחוברים להגברה שפורפרתית איכותית לביון רמקולים שיועדו לפוצץ בסרטים שנשמעים דרך רסיבר ק"ב.
על אותו המישקל הייתי יכול לומר לך שבסרטים המערכת של החבר שלך היתה נישמעת חלשה ואנמית מול הקליפש.
הכל עניין של יעוד של רכיב. גם לקליפש יש רמקולים המיועדים למוסיקה. שמע את אילו ביחד עם המגבר של החבר שלך ונראה אותך אז מדבר...
אף אחד לא אמר שאין לקליפש רמקולים טובים.
דיברנו ספציפית על הסדרה שקנה הבחור.
זה כמו שתגיד לי שפוקאל קורוס זה רמקול טוב כי החברה עושה גם אוטופיה.
יש חברות שכל הדגמים שלהם איכותיים לא רק ספינות הדגל וזו החכמה הגדולה.
למשל תקשיב לטאנוי שעולים 3-4 אלף ש"ח ותשמע רמקול מוסיקלי ומאוזן.
- danlior
-
- חבר מכור קשה

yarino כתב:danlior
בהזדמנות זו אני מברך אותך על חזרתך, אך אני רק רוצה להעיר שאפשר לכתוב גם בצורה שאינה פוגעת....
טעות חמורה!הרמקולים של פרדיים נחשבים לרמקולים מפורטים ואיכותיים בהרבה מהקליפש...
אנא הבא סימוכין לקביעתך.
- Itay_Pollak
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
אני לא יודע איך אפשר להתייחס למה שאתם כותבים בכלל. זה דיי ברור שיש לכם בעיית שמיעה (טוב נו קריאה). שרשור התחדשתי. לא שרשור חפרתי, השוואתי, HORN, אמריקאי מול קנדי, סיני מול יפני, ירוק מול צהוב. שרשור התחדשתי...
מרוב ציטוטים, וויכוחים, לא רואים את התוכן של השרשור.
מרוב ציטוטים, וויכוחים, לא רואים את התוכן של השרשור.
- danlior
-
- חבר מכור קשה

נכון, הוא קנה רמקולים המיועדים לק"ב על מנת לשמוע לרוב סרטים. ואתה ניכנסת וקבעת שהפראדיים ששמעת אצל החבר שלך עם ההגברה האיכותית נישמעו מעולה. הרי לא התכוונת שהם נישמעו מעולה בסרטים, נכון?ronensud כתב:אבל דן אתה מאבד ריכוז.danlior כתב:לא יודע מה שמעת אבל גם לפארדיים יש ליין המיועד לק"ב.ronensud כתב:דן ליאור.
הכל עניין של יעוד של רכיב. גם לקליפש יש רמקולים המיועדים למוסיקה. שמע את אילו ביחד עם המגבר של החבר שלך ונראה אותך אז מדבר...
למשל תקשיב לטאנוי שעולים 3-4 אלף ש"ח ותשמע רמקול מוסיקלי ומאוזן....
לכם ההערה שלך לא הייתה לעניין.
ולבי טאנוי - אתה צודק. לו מישהו היה מחפש רמקול עדין ומוסיקאלי בתקציב יחסית צנוע, לא הייתי מציע לו ללכת על קליפש אלא יותר לכיוון של טאנוי.
נערך לאחרונה על ידי danlior ב 16/11/2011 0:25, נערך פעם 1 בסך הכל.
- ronensud
-
- חבר פעיל במיוחד

כל שהתכוונתי לומר הוא שאין קשר בין קליפש הורן המיתולוגי לסדרת הקולנוע.danlior כתב:נכון, הוא קנה רמקולים המיועדים לק"ב על מנת לשמוע לרוב סרטים. ואתה ניכנסת וקבעת שהפראדיים ששמעת אצל החבר שלך עם ההגברה האיכותית נישמעו מעולה. הרי לא התכוונת שהם נישמעו מעולה בסרטים, נכון?ronensud כתב:אבל דן אתה מאבד ריכוז.danlior כתב:לא יודע מה שמעת אבל גם לפארדיים יש ליין המיועד לק"ב.ronensud כתב:דן ליאור.
למשל תקשיב לטאנוי שעולים 3-4 אלף ש"ח ותשמע רמקול מוסיקלי ומאוזן....
לכם ההערה שלך לא הייתה לעניין....
ולדעתי רמקול שצורם במוסיקה יהיה צורם גם בקולנוע.
נערך לאחרונה על ידי ronensud ב 16/11/2011 0:30, נערך פעם 1 בסך הכל.
- danlior
-
- חבר מכור קשה

ronensud
טוויטר הורן ישמיע לך מה שאתה מכניס לו - לטוב ולרע
אז זהו, הקליפש לא צורמים - הם אובר מפורטים מה שגורם להם ליצרום עם הגברה לא נכונה וכשמכניסים אותם לחוסר איזון.ולדעתי רמקול שצורם במוסיקה יהיה צורם גם בקולנוע....
טוויטר הורן ישמיע לך מה שאתה מכניס לו - לטוב ולרע
נערך לאחרונה על ידי danlior ב 16/11/2011 0:45, נערך 2 פעמים בסך הכל.
- bossgt6
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4497
Itay_Pollak כתב:אני לא יודע איך אפשר להתייחס למה שאתם כותבים בכלל. זה דיי ברור שיש לכם בעיית שמיעה (טוב נו קריאה). שרשור התחדשתי. לא שרשור חפרתי, השוואתי, HORN, אמריקאי מול קנדי, סיני מול יפני, ירוק מול צהוב. שרשור התחדשתי...
מרוב ציטוטים, וויכוחים, לא רואים את התוכן של השרשור....
איך אמר עפר לאור
מה שיפה באודיו הוא שהלקוח תמיד צודק. . אין טעויות, יש העדפות. אין אקסיומות, יש דעות....
לא משנה מה יש לך בחיים אלא את מי יש לך בחיים .........
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away
- danlior
-
- חבר מכור קשה

סליחה, פיספסתי את השאלה שלך.istarmini כתב:יש לך מזל שההכי אלו ה b&w .danlior כתב:istarmini כתב:לא מענין אותי קארמי ,מטאלי וכו.. . מה שמענין אותי זה מה אני שומע מצידי שיהיו אלמנטים מנייר כסף.danlior כתב:בורות וחוסר ידע. ההורן של הרמקולים האילו מבוסס בהחלט על אותה הטכנולוגיה המקורית שפותחה ע"י פול הורן. הרכיבים המטאל-קרמיים הם בדיוק מה שכתבתי, רמקולים בעלי רכיבם קרמיים נחשבים למעולים אבל בלתי אפשרי לפוצץ איתם, הרכיבים פשוט נישברים. לכן קליפש שילבה רכיבים קרמיים עם מטאלים.אין קשר ,חוץ מהשם, בין ההורן לבין הרמקולים המדוברים פה בתקופה האחרונה. כן קארמי לא קארמי קישקוש בלבוש. שורה תחתונה סאונד זוועה לאוזני....
אכן, יש לאהוב ויש לאהוב הכי..........
שתי החברות הללו נמצאות משני צידי המתרס ,מבחינת גוון הסאונד ,לא מבין איך אתה אוהב את הקליפש ,כל עוד אתה אוהב הכי את ה b& w ?
אני שואל ברצינות ללא שמץ של ציניות איך זה מסתדר אצלך באוזן?...
הקביעה שלך ששתי החברות נימצאות משני צידי המיתרס מוטעית. עובדה שגם איציק שקל לרכוש B&W ואהב מאוד את הסאונד שלהם.
הבחירה נפלה עקב היעוד של איציק לעומת היעוד שלי לרמקולים. לי חשוב קודם כל מוסיקה לאיציק קודם כל סרטים.