האם במאמר עצמו לא מדובר על שיתוף?oferlaor כתב:אבקש רק להמנע מדיונים על שיתוף, יש אתרים יעודיים לזה....
לא קיבלתי תשובה לשאלה שלי, אז אשאל שוב.
האם הכרטיס ב-500 ש"ח עבור צפייה באל ג'זירה ספורט הוא משהו חוקי?

האם במאמר עצמו לא מדובר על שיתוף?oferlaor כתב:אבקש רק להמנע מדיונים על שיתוף, יש אתרים יעודיים לזה....

לא נוכל לפרסם על גבי האתר, הייתי ממליץ לפתוח דפי זהב ולהשוות מחירים, לשאול שאלות ולהעזר בפורומים השונים ברשת על מנת ללמוד את הבסיס ולדעת פחות או יותר מה לבקש מהמתקין. אחרי מספר שיחות כבר תבין מי אמין ומי מנסה לעשות עליך קופה.yonifra כתב:יש אפשרות לקבל מידע על מתקיני צלחות כאלה? מישהו מכיר אחד טוב שנותן מחירים הוגנים?...

הכרטיס חוקי , משווק ע"י אל-ג'זירה באזורנו, בצפון אפריקה ואף באירופה (החבילה משודרת בשלושה לווינים- ניילסאט, באדר והוטבירד המיועד לאירופה). בעבר ניסתה צ'רלטון למנוע את מכירת הכרטיסים, כאשר שידרה את המונדיאל בתשלום, בטענה שהיא בעלת הזכויות הבלעדית. אך אלו שידורים בלווין המיועד לאזור המזרח התיכון, בו אנו נמצאים ואל ג'זירה לא משדרת בעברית, כך שאני לא רואה פה בעיה.Mistoffelees כתב:מה החוקיות של הכרטיסים שאתה מזכיר לגבי אל ג'זירה ספורט?
האם בעלי הזכויות מקבלים תשלום?...

לא נתקלתי בערוץ המשדר כתוביות באנגלית. אבל אם כבר הזכרת, ערוץ הצרפתי TV5 בהוטבירד התחיל לשדר כתוביות באנגלית בחלק מהתכניות.udif כתב:האם בערוצים באנגלית משודרות גם כתוביות באנגלית בנוסף לערבית (זה כמובן תלוי ערוץ)?
לפעמים קשה לי לעקוב אחרי האנגלית משמיעה בלבד, וכתוביות עוזרות במקרים בהם לא ברור ב- 100% מה נאמר....

אם רוכשים אותו ממשווק מורשה אז חוקי, השאלה אם זה מעניין אותך בכלל.האם הכרטיס ב-500 ש"ח עבור צפייה באל ג'זירה ספורט הוא משהו חוקי?...

נכוןasaf23 כתב:ניתן לרכוש גם צלחת ממונעת המכסה את כל קשת הלווינים. צלחות כאלו הופכות פופולריות לאחרונה.
חיסרון- במידה ובחדר א' רוצים לצפות בלווין הוטבירד ובחדר ב' בערוץ 2, הדבר לא אפשרי....