ביקור והתרשמות אצל חיים (f)
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17935
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
sam22 כתב:אם חיים עושה את זה אני מחליף למערכת מיני של סניו...
- חיים
- חבר במועדון HT

- תגובות: 4883
- שם מלא: חיים לגו
- נתן תודות: 1233 פעמים
- קיבל תודות: 298 פעמים
תסתלבטו חופשי......
אבל שמוליק צודק.
אבל אם בבהירות עסקינן לא שמעתי שהמערכת שלי יותר בהירה משל איתי
אבל שמוליק צודק.
אבל אם בבהירות עסקינן לא שמעתי שהמערכת שלי יותר בהירה משל איתי
נפט וסולר לחימום ביתי,ולתעשיה.
חיים-0532253784
חיים-0532253784
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
אני בהחלט מסכים עם ההנחה שלך לעניין הסנטרyarino כתב:בהחלט,ללא הסנטר זה נשמע נפלא ולא קופסתי, התחושה היא שהדיבור מגיע מתוך המסך ולא מהצדדים.
הבעיה היא שגם סנטרים של אותה סדרת הרמקולים אינם בעלי אותו גוון ונשמעים אחרת, זה רק מוכיח שהטענה שצריך לקנות סנטר מאותה סדרה הוא לא נכון....
סנטר צריך להיות ווקלי לאוזן ולהישמע טוב במונולוגים, אני למשל שהשמיעה שלי קצת דפוקה אני צריך סנטר מאוד ווקאלי אבל לא צעקני וצורם
לדעתי כל עניין הסנטר התואם היה נכון בתקופת הפרולוג'יק ופריחתו המוקדמת של הדולבי דיגיטאל
מאז השתנו הרבה דברים גם בקידוד הסאונד בסרטים כגון Dolby Digital Plus,Dolby Digital TrueHD
,DTS-HD Master Audio וכו', וגם הרסיברים שנותנים אפשרות כיוון כמעט לכל אוקטבה בגוון בצליל ויודעים לכייל יפה את האקוסטיקה בחלל החדר
כשאתה מת אתה לא יודע שאתה מת ,רק לאחרים זה קשה.
אותו דבר כשאתה טיפש.
אותו דבר כשאתה טיפש.
קראתי את השרשור של רן שמשום מה פספסתי בזמנו, כמו שאמרתי גם אצלי אני מרגיש שהסנטר מיותר.sam22 כתב:ענין הסנטר נדון כבר רבות בנוגע לסט אפ של רן מויאל.
שילוב של מרחק גדול ומסך ענק שכל סנטר נתן שם תחושה קופסתית.
שווה לקורא על מנת להבין שלפעמים לא חייבים למלא את החלל....
כנראה שבחללים גדולים רמקול סנטר אינו יכול להשתלב למרות שגם בחללים קטנים ראיתי שאפשר בקלות לוותר עליו מהסיבה שהוא מוציא סאונד חנוק וקופסתי.
....
- חיים
- חבר במועדון HT

sam22 כתב:![]()
מבחן בהירות עיוור דחוף....
שמוליק ממש לא
הסיבה פשוטה
כל אחד והעדפות שלו
אני בכוונה מכוון את המערכת שתנגן כך.
אני בקלות יכול "לסרס" אותה.
חיים-0532253784
חיים-0532253784
- sam22
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
- נתן תודות: 938 פעמים
- קיבל תודות: 819 פעמים
כמו שאמרתי בזמנו לרן.yarino כתב:קראתי את השרשור של רן שמשום מה פספסתי בזמנו, כמו שאמרתי גם אצלי אני מרגיש שהסנטר מיותר.sam22 כתב:ענין הסנטר נדון כבר רבות בנוגע לסט אפ של רן מויאל.
כנראה שבחללים גדולים רמקול סנטר אינו יכול להשתלב למרות שגם בחללים קטנים ראיתי שאפשר בקלות לוותר עליו מהסיבה שהוא מוציא סאונד חנוק וקופסתי....
שתי מפלצות כמו של חיים מתחת למסך ואתה מסודר
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17935
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
אני לא בטוח שהסנטר אצלו מיותר וגם הוא לא בטוח והסיבה היא שהוא לא בדק סנטר של ווילסון אצלו ,בגלל העלות המטורפת שלו.yarino כתב:קראתי את השרשור של רן שמשום מה פספסתי בזמנו, כמו שאמרתי גם אצלי אני מרגיש שהסנטר מיותר.sam22 כתב:ענין הסנטר נדון כבר רבות בנוגע לסט אפ של רן מויאל.
כנראה שבחללים גדולים רמקול סנטר אינו יכול להשתלב למרות שגם בחללים קטנים ראיתי שאפשר בקלות לוותר עליו מהסיבה שהוא מוציא סאונד חנוק וקופסתי....
אז נכון ,ששומעים אצלו במה קידמית חבל״ז ,אבל מאוד יכול להיות שבמידה ויוסיף סנטר של ווילסון ישמעו טוב יותר.
זה גם מאוד תלוי ברמקולים הקידמיים ובמקום הישיבה שלך , שלא נדבר על מקום הישיבה של בן/בת הזוג או החברים.
- חיים
- חבר במועדון HT

אני בקטע הזה דפוק בראש
מערכת ללא סנטר לא מערכת
אם הבמאי החליט שהוא רוצה שתשמע ב-5.1
אז ככה זה צריך להיות.נקודה!!!
מערכת ללא סנטר לא מערכת
אז ככה זה צריך להיות.נקודה!!!
חיים-0532253784
חיים-0532253784
חיים,חיים כתב:אני בקטע הזה דפוק בראש
מערכת ללא סנטר לא מערכת
אז ככה זה צריך להיות.נקודה!!!...
ואם היית מקבל במה קדמית מושלמת עם תחושה שיש לך 3 רמקולים קדמיים זהים וכל זה ללא הסנטר?
....
- חיים
- חבר במועדון HT

yarino כתב:חיים,חיים כתב:אני בקטע הזה דפוק בראש
מערכת ללא סנטר לא מערכת
אז ככה זה צריך להיות.נקודה!!!...
ואם היית מקבל במה קדמית מושלמת עם תחושה שיש לך 3 רמקולים קדמיים זהים וכל זה ללא הסנטר?...
סורי
ראה שני הודאות למעלה
חיים-0532253784
חיים-0532253784
שלומי אך שכחתי אותך..ADICT כתב:תמיד כיף לשמוע רשמים ומפגשים מהסוג השלישי כאלו![]()
![]()
![]()
![]()
איתי לא הבנתי מה זה "נסבל"מבחינתך מההגברה החדשה של פיוניר
עד כדי כך סבלת?...
"נסבל"..יכול להתפרש בהרבה דרכים ופרשנויות...מהניסיון שהיה לי עם הגברת ה-ICE בעוצמות גבוהות, הסאונד הפך לצומרני משהו, ולקול רזה וצווחני...לפחות לאוזניי
עם ה--85, גם ב-levelים גבוהים כפי ששמענו אצל חיים, הסאונד בהחלט "התעדן", הקול הצווחני של ה-ICE בעבר קיבל תפנית ברורה לאוזן, והסאונד הפך לטולרנטי יותר ופחות צעקני באוזן,
נכון לטעמי פיוניר היו ותמיד יהיו בעל גוון אגרסי ואגרסיבי, השאלה עד כמה פיוניר אפשרו למתוך את החבל, וב-85 ניראה שהם התמתנו יותר וחזרו להזכיר את הסאונד הניטרלי יותר שהיה יחסית ב-LX70...
אני קורא ל-85
LX70 מעודכן
לגבי צעקני משהו וצווחני חשבת שזה יכול להיות דווקא בגלל הרמקולים של חיים שהם קליפשitay123 כתב:שלומי אך שכחתי אותך..ADICT כתב:תמיד כיף לשמוע רשמים ומפגשים מהסוג השלישי כאלו![]()
![]()
![]()
![]()
איתי לא הבנתי מה זה "נסבל"מבחינתך מההגברה החדשה של פיוניר
עד כדי כך סבלת?...![]()
"נסבל"..יכול להתפרש בהרבה דרכים ופרשנויות...מהניסיון שהיה לי עם הגברת ה-ICE בעוצמות גבוהות, הסאונד הפך לצומרני משהו, ולקול רזה וצווחני...לפחות לאוזניי...
עם ה--85, גם ב-levelים גבוהים כפי ששמענו אצל חיים, הסאונד בהחלט "התעדן", הקול הצווחני של ה-ICE בעבר קיבל תפנית ברורה לאוזן, והסאונד הפך לטולרנטי יותר ופחות צעקני באוזן,
נכון לטעמי פיוניר היו ותמיד יהיו בעל גוון אגרסי ואגרסיבי, השאלה עד כמה פיוניר אפשרו למתוך את החבל, וב-85 ניראה שהם התמתנו יותר וחזרו להזכיר את הסאונד הניטרלי יותר שהיה יחסית ב-LX70...![]()
![]()
אני קורא ל-85
LX70 מעודכן
...
שכמו סרווין ווגה והרבה רמקולים אמריקאים דומים
הסאונד שלהם רחוק מלהיות נייטראלי ולתת לרסיוור להתבטאת
אלא הם צובעים את הסאונד והצליל שלהם באמת נוטה לחדות קיצונית משהו ויכולה בהחלט להיות צורמנית במידה מסויימת בעוצמות גבוהות
אלא אם כן מצריך מונו בלוקים או שמוה לרסן את הצליל והטוויטר הדומיננטי משהו שלהם ...
אל תשכח שהרסיוור הינו עדיין חדש לחלוטין ללא כיול מדוייק לרמקולים הנל
למעט כיול אקוסטי של מקרופון ראשוני ולא התעמקות של כמה ימים (ואף שבועות של ניסוי וטעייה)
עד שמגיעים לאיזון המדוייק והנכון לרמקולים הללו....
לא הכל אשם ICE ופיוניר .....
יכול להיות שברמקולים נייטראלים יותר התוצאה תהא נעימה בשרנית ויותר מאוזנת
בשיעור ניכר מהאזנה ראשונית בסטאפ יחסית חדש
שנית אל תשכח שאתה מגיע מעולם הפאוורים ומנובלוקים
לא פלא שכל רסיוור ישמע לך צומרני בעוצמות גבוהות(יחסי..)
לגבי סטריאו לא הבנתי עדיין מה התרשמת מהרסיוור בזמן הקצר שעמד לרשותכם..
זה בדיוק מה שאמרתי לאיתי כשירדנו במעלית, הסאונד של פיוניר מתאים פחות לרמקולים אמריקאיים.
במקרה של חיים, חיים אוהב את גוון הסאונד הזה וזה אחלה.
בסטריאו אין מה לצפות יותר מידי, הרסיבר נשמע כמו (LX70) רסיבר ולא כמו מגבר יעודי, במילים אחרות מגבר יעודי פשוט ישמע טוב יותר.
במקרה של חיים, חיים אוהב את גוון הסאונד הזה וזה אחלה.
בסטריאו אין מה לצפות יותר מידי, הרסיבר נשמע כמו (LX70) רסיבר ולא כמו מגבר יעודי, במילים אחרות מגבר יעודי פשוט ישמע טוב יותר.
....