shlomiassaf
מצד אחד אתה אומר:
אבל לומר שאין חופש ביטוי זוהי טעות שתוביל לסוף האתר הזה.
בהחלט יש חופש ביטוי וחובה שהיה כזה (אנחנו לא באיראן) אבל הוא חייב להיות במסגרת מסויימת של כבוד הדדי ושמירה על תרבות דיון.
...
ומיד אח"כ:
היום אני מאוד סקפטי בגלל שאני יודע שיש אנשים מסויימים שתמיד יגנו על מוצר X ויש אותם אנשים שילחמו בהם
וזה חבל...
...
לצערי שתי העמדות הללו לא יכולות לעמוד בו זמנית. או שמונעים באופן פעיל מאנשים לדחוף אג'נדה בכח, למי שמעוניין בה וגם לכל האשר, או שלא. אי אפשר גם לתת לכולם להגיד מה שהם רוצים ומצד שני והתלונן שיש אנשים שבאו לקדם אג'נדה...
ברור שבעולם מושלם היינו קובעים חוקים וכולם היו עומדים בהם ובזה זה נגמר. אבל כשלא עומדים בחוקים אנחנו נאלצים לפעול באופן קיצוני בכדי לשמר את מה שנוצר כאן.
nir11,
אני חושב שנושאים כמו תמחור, שרות של יבואנים ויבוא כזה או אחר הם נושאים צרכניים ראשונים במעלה וחשובים מאוד (לדעתי) לאנים רבים שמגיעים לאתר, ולא נראה לי נכון לוותר עליהם. נראה לי מאוד בעייתי\ ביותר ממובן אחד.
אם האתר מאבד את הערך הצרכני שלו - אני חושב שהוא יעניין פחות אנשים. יתכן שהמנהלים בסדר עם זה.
...
תמיד הנושא הצרכני היה משני באתר הזה. כשהאתר הוקם כלל לא אישרנו כל דיון על מחירים, ולאחר מכן פתחנו צוהר לדיונים כאלה כל עוד הם נעשים בתרבותיות והגיון.
בין אם אתה מחליט על בסיס תגובות של הפורום או מאמרים, האתר ללא ספק משפיע על הרגלי צריכה. יתכן שאתה כבר לא זקוק להדרכה מכיוון שכבר ספגת את כל המידע שאתה זקוק לו ובזה זה נגמר.
אבל מעולם לא התמקדנו בנושאי המחיר. הנושא הזה מבחינתי הוא הרע במיעוטו וכך אנחנו מתייחסים אליו. את הצד המסחרי אתרים כמו זאפ וכמה ממלאים הרבה יותר טוב מאיתנו.
זה בסדר גמור שהדיון פחות נסוב על יבואן X מול יבואן Y, מדיניות תמחור וכו'. זה לא הסיבה שהקמנו את האתר ודיונים כאלה צריכים להמצא בשולי האתר ולא במרכזו. אתה לא חייב להסכים למה שכתבתי כאן, אבל זה מאז ומעולם היתה המדיניות של האתר מהיום הראשון שלו...