דעה אישית - פנייה לוותיקי האתר

הודעות מערכת, והודעות שאינן קשורות לאף פורום אחר.
yaacubo
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 131
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #21 

MartinHSabag כתב:והנה דוגמא קלאסית ב-LIVE !
ואם תסתכל על 80% מההודעות שלך, תראה שהן כולן אישיות נגד דמות ספציפית (בין אם צריך לטפל בה או שלא) ולזה בדיוק התכוון המשורר.

לא יודע בזכות מי יש לך פה, אבל פה, אין חופש ביטוי וכשזה אישית נגד מישהו, אתה תמצא את הפה שלך מביע דיעה במקום אחר.
כמו שאמרו כבר לפני. יש לך בעיה עם פוסט מסויים או מישהו מסויים, לחץ דווח ואל תלבה ותגיב.
אנחנו מסתדרים מצויין ולא צריכים עזרה. תודה.
...
אתה צודק במה שכתבת.אני בהחלט פיתחתי יחסי איבה כנגד אותו גורם,ולא היה חסר שיהיה 'מיפגש אישי טעון' ביננו באחד ממיפגשי האתר שהיו בעבר.
אני בהחלט חושב שאם אותו גורם היה נמנע מלכתחילה מלהצית את האש לא היה בכלל צורך בלדווח.

taoyossi
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5224
שם מלא: יוסי ביטון
נתן תודות: 184 פעמים
קיבל תודות: 93 פעמים

שליחה #22 

יישר כוח

AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile
תגובות: 17346
נתן תודות: 503 פעמים
קיבל תודות: 358 פעמים

שליחה #23 

חבל שכך הם פני הדברים.
אנשים חדשים שמגיעים לכאן נרתעים כשהם נתקלים בחלק מאותם שירשורים מתלהמים, שירשורים בהם מישהו ביקש עזרה או רצה לומר שהוא התחדש ובגלל כמה גורמים, השירשורים הללו הפכו לזירות התגוששות.
yaacubo,
אני מתקשה להבין איך כמעט והגעתם ל"מפגש אישי טעון" (כדבריך).

כשכותבים בפורום או בהודעות, יש את הפריבילגיה שאין כאשר מדברים פנים מול פנים ב-LIVE, יש את הפריבילגיה לחשוב טוב מאד לפני שמגיבים, לחשוב מה כן לומר כדי שיעזור ומה לא לומר כדי שלא להתסיס, יש את הפריבילגיה לנשום עמוק ולהירגע לפני שכותבים ולא חייב לשלוף תשובות מהמותן.

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #24 

yaacubo כתב:
MartinHSabag כתב:והנה דוגמא קלאסית ב-LIVE !
ואם תסתכל על 80% מההודעות שלך, תראה שהן כולן אישיות נגד דמות ספציפית (בין אם צריך לטפל בה או שלא) ולזה בדיוק התכוון המשורר.

לא יודע בזכות מי יש לך פה, אבל פה, אין חופש ביטוי וכשזה אישית נגד מישהו, אתה תמצא את הפה שלך מביע דיעה במקום אחר.
כמו שאמרו כבר לפני. יש לך בעיה עם פוסט מסויים או מישהו מסויים, לחץ דווח ואל תלבה ותגיב.
אנחנו מסתדרים מצויין ולא צריכים עזרה. תודה.
...
אתה צודק במה שכתבת.אני בהחלט פיתחתי יחסי איבה כנגד אותו גורם,ולא היה חסר שיהיה 'מיפגש אישי טעון' ביננו באחד ממיפגשי האתר שהיו בעבר.
אני בהחלט חושב שאם אותו גורם היה נמנע מלכתחילה מלהצית את האש לא היה בכלל צורך בלדווח.
...
אתה מסרב להבין. לא מתפקידך לחנך אף גורם ובטח לא אותנו או להחליף אותנו במידה ואתה לא חושב שאנחנו נוהגים לא נכון.
אתה יכול רק לדווח וזהו.
במידה ותמשיך בגישה הזו, ושוב, ללא קשר נגד מי אלא מספיק שזה אישית נגד מישהו, אנחנו ניאלץ להיפרד.
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

drpc
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 230
נתן תודות: 1 פעם

שליחה #25 

אין הרבה מה להוסיף

איתי יישר כוח (Y)

TANDBERG
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4591
קיבל תודות: 202 פעמים

שליחה #26 

איתי, שמח שהעלית את הנושא. שמח שאיני קורא כל שרשור התחדשתי - התחלתי לקרוא את זה של איציק (ונראה לי שזה הצית אצלך את הצורך לכתוב את הפוסט הזה) והזדעזעתי. המרחק בין גנון למה שהלך שם הוא אפסי.
הניצול הזה של האנונימיות כדי לכסח חברים או לקדם אינטרסים בפורום הוא נוראי, אני יודע שמנהלי הפורום מנסים להימנע מנעילת שרשורים ומהרחקת חברים, אולי חבל שכך. אולי הפורום יצטמצם בכמות ניכרת, אבל לפחות הוא יישאר נקי.
אחד הדברים שהנהגתי לעצמי היה לכבד דיעות של אחרים, שונות ככל שיהיו משלי, עובדה - שיניתי את דיעותי בנוגע למספר דברים, למדתי דברים חדשים והסתכלתי בצורה שונה על דברים. יש שיקראו לזה לא מגובש, אני מעדיף לקרוא לזה ראש פתוח.
מאחורי פוסטים עומדים אנשים, אמנם המלים דוממות, אבל הקורא אותן עדיין אדם אמיתי, יש כאן חילופי מלים שקראתי שבטוחני שאם היו נפגשים הנפשות המעורבות זה עם זה - ספק רב אם היו מעיזים לומר את אותן מלים בפנים.
איתי - יישר כוח, לשאר החברים: שנזכה לראות את כולכם משתתפים, מעשירים ומועשרים, אבל הכי חשוב - כבדו זה את זה.
אנחנו שוכחים שהכח הכי גדול בפורום שאינו ניתן לנו בפנים אל הפנים הוא היכולת להתעלם מדברים הנכתבים שאינם מוצאים חן בעינינו.
סוף שבוע נפלא לכולם.
Vocare Ad Regnum

shlomiassaf
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1444
נתן תודות: 42 פעמים
קיבל תודות: 70 פעמים

שליחה #27 

מרטין, אני מכבד אתכם (מנהלי האתר) ומודה לכם על הקהילה שיצרתם.
אין ספק שהאתר חייב להיות מושתת על חוקים וקווים מנחים.

אבל לומר שאין חופש ביטוי זוהי טעות שתוביל לסוף האתר הזה.
בהחלט יש חופש ביטוי וחובה שהיה כזה (אנחנו לא באיראן) אבל הוא חייב להיות במסגרת מסויימת של כבוד הדדי ושמירה על תרבות דיון.
יש קווים מנחים אבל בינהם יש חופש ביטוי.
אני בטוח שלא התכוונת לזה אבל זה מה שהתפרש ממה שרשמת...
...
לגבי הדיון... אני רק יכול להגיד שבעבר הייתי נכנס קורא בפורומים ומקבל החלטות לגבי רכישת מוצר זה או אחר ולרוב הייתי פוגע בול!
היום אני מאוד סקפטי בגלל שאני יודע שיש אנשים מסויימים שתמיד יגנו על מוצר X ויש אותם אנשים שילחמו בהם
וזה חבל...

yaacubo
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 131
נתן תודות: 3 פעמים

שליחה #28 

shlomiassaf כתב:מרטין, אני מכבד אתכם (מנהלי האתר) ומודה לכם על הקהילה שיצרתם.
אין ספק שהאתר חייב להיות מושתת על חוקים וקווים מנחים.

בהחלט יש חופש ביטוי וחובה שהיה כזה (אנחנו לא באיראן) אבל הוא חייב להיות במסגרת מסויימת של כבוד הדדי ושמירה על תרבות דיון.
יש קווים מנחים אבל בינהם יש חופש ביטוי.
אני בטוח שלא התכוונת לזה אבל זה מה שהתפרש ממה שרשמת...
...
לגבי הדיון... אני רק יכול להגיד שבעבר הייתי נכנס קורא בפורומים ומקבל החלטות לגבי רכישת מוצר זה או אחר ולרוב הייתי פוגע בול!
היום אני מאוד סקפטי בגלל שאני יודע שיש אנשים מסויימים שתמיד יגנו על מוצר X ויש אותם אנשים שילחמו בהם
וזה חבל...
...
ראיתי את התגובה הזו והחלטתי לא להגיב..
בוא נראה אם וכאשר 'הוא' יצית שוב אש ויתבצע דיווח-נראה איך הוא יטופל.

nir11
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3893
נתן תודות: 232 פעמים
קיבל תודות: 312 פעמים

שליחה #29 

אני אישית קורא כאן כבר מספר שנים, לא כותב הרבה. כשרכשתי מסך לפני 4 שנים זה היה כמעט בלעדית על סמך קריאה באתר, בפעם הבאה שאחליף מסך אני לא אוכל לעשות את זה. אני לא מסוגל לזקק את המידע מבין סבך האינטרסים שאני חושב שמסתובבים כאן. פחות או יותר כל העולם מאשים את שאר העולם בכך שהוא מוטה בגלל סיבה כזאת או אחרת, ואני לא בטוח שאני יודע לקבוע מה נכון ומה לא.
אני חושב שנושאים כמו תמחור, שרות של יבואנים ויבוא כזה או אחר הם נושאים צרכניים ראשונים במעלה וחשובים מאוד (לדעתי) לאנים רבים שמגיעים לאתר, ולא נראה לי נכון לוותר עליהם. נראה לי מאוד בעייתי\ ביותר ממובן אחד.
אם האתר מאבד את הערך הצרכני שלו - אני חושב שהוא יעניין פחות אנשים. יתכן שהמנהלים בסדר עם זה.

bilbog
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 524
נתן תודות: 71 פעמים
קיבל תודות: 78 פעמים

שליחה #30 

איתי,
מסכים עם כל מילה שרשמת. לא יכולתי לנסח זאת יותר טוב (Y) (Y)
אכן הגיעו מים עד נפש ולכן, לעניות דעתי, לא יחול פה שום שינוי אמיתי או אף תחילתו של תהליך כזה מבלי שיתחילו לעוף פה פטישים של 10 קילו ע''י המנהלים, בדמות הצעדים שהזכירו עופר ומרטין. יש פה ערב רב של אנשים שחלקם בעלי הבנה עמוקה ''בחומר'' אך מבחינה אישית הם ככה''נ חברים במשפחת פילוס המורחבת ולכן רק צעדי מניעה קשים ''למען יראו וייראו'' יצליחו אולי להחזיר עטרה ליושנה.
ימים ושרשורים יגידו ...
It is possible to commit no mistakes and still lose. That is not weakness. That is life
רשימת הציוד: B&W 603 S3/Anthem MRX 740/SVS Ultra Center/SVS PB-1000/SVS Ultra Bookshelf/LG OLED 65/Sony UBP-X700

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78934
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 792 פעמים
קיבל תודות: 5400 פעמים

שליחה #31 

shlomiassaf

מצד אחד אתה אומר:
...
ומיד אח"כ:
וזה חבל...
...
לצערי שתי העמדות הללו לא יכולות לעמוד בו זמנית. או שמונעים באופן פעיל מאנשים לדחוף אג'נדה בכח, למי שמעוניין בה וגם לכל האשר, או שלא. אי אפשר גם לתת לכולם להגיד מה שהם רוצים ומצד שני והתלונן שיש אנשים שבאו לקדם אג'נדה...

ברור שבעולם מושלם היינו קובעים חוקים וכולם היו עומדים בהם ובזה זה נגמר. אבל כשלא עומדים בחוקים אנחנו נאלצים לפעול באופן קיצוני בכדי לשמר את מה שנוצר כאן.

nir11,
אני חושב שנושאים כמו תמחור, שרות של יבואנים ויבוא כזה או אחר הם נושאים צרכניים ראשונים במעלה וחשובים מאוד (לדעתי) לאנים רבים שמגיעים לאתר, ולא נראה לי נכון לוותר עליהם. נראה לי מאוד בעייתי\ ביותר ממובן אחד.
אם האתר מאבד את הערך הצרכני שלו - אני חושב שהוא יעניין פחות אנשים. יתכן שהמנהלים בסדר עם זה.
...
תמיד הנושא הצרכני היה משני באתר הזה. כשהאתר הוקם כלל לא אישרנו כל דיון על מחירים, ולאחר מכן פתחנו צוהר לדיונים כאלה כל עוד הם נעשים בתרבותיות והגיון.

בין אם אתה מחליט על בסיס תגובות של הפורום או מאמרים, האתר ללא ספק משפיע על הרגלי צריכה. יתכן שאתה כבר לא זקוק להדרכה מכיוון שכבר ספגת את כל המידע שאתה זקוק לו ובזה זה נגמר.

אבל מעולם לא התמקדנו בנושאי המחיר. הנושא הזה מבחינתי הוא הרע במיעוטו וכך אנחנו מתייחסים אליו. את הצד המסחרי אתרים כמו זאפ וכמה ממלאים הרבה יותר טוב מאיתנו.

זה בסדר גמור שהדיון פחות נסוב על יבואן X מול יבואן Y, מדיניות תמחור וכו'. זה לא הסיבה שהקמנו את האתר ודיונים כאלה צריכים להמצא בשולי האתר ולא במרכזו. אתה לא חייב להסכים למה שכתבתי כאן, אבל זה מאז ומעולם היתה המדיניות של האתר מהיום הראשון שלו...

noamre
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 359
נתן תודות: 15 פעמים
קיבל תודות: 11 פעמים

שליחה #32 

(Y)
אין מה לומר, יש בעיה קשה בתרבות הדיון (ולא רק באתר), ויותר מכך, ישנה צפיה שלכול שאלה האתר מחויב לספק תשובה... ועכשיו! כנראה שיש השפעה גדולה לתרבות הinstant messaging על תרבות הדיון.
קשה לי להבין זאת, לפני כשנתיים כשרכשתי פלזמה, קראתי במשך יותר משבוע קישורים שונים לפני שהגעתי למצב בו אני שואל לגבי הקניה, וגם אם היו ויכוחים יצריים (סמסונג לעומת פנסוניק) הם לא ירדו לשפה נמוכה באופן עקבי כיום. :?
אולי צריך להבליט את כפתור החיפוש ולאמץ 0 סובלנות לשפה נמוכה.

TANDBERG
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4591
קיבל תודות: 202 פעמים

שליחה #33 

nir11, מה שהמנהלים לא בסדר איתו הוא צורת התבטאות של אנשים כלפי אחרים. זה לא משנה מי פונה למי, זה משנה איך.
תגובות כמו פחחחח..או - אני רואה שאתה מבין הרבה... או כל דבר בסגנון הזה, הן תגובות מעליבות, שלא לצורך סיוע או מתן תשובה, אלא לשם האדרת האגו של אותו כותב והעלבה של אחר.
אני לא רואה איך הפורום יאבד את הערך הצרכני שלו, להיפך, הוא רק יעלה אותו. המטרה היא לחסל כל פניה לגופו של אדם ולעבור לפניות לגופו של הנושא. יכול להיות שאני חושב שמסכי חברת X לא טובים, זכותי. מישהו כתב שהתחדש באחד ? אני לא מסכים איתו וחושב שזה בזבוז כסף ? אני לא כותב לו כלום. הוא לא צריך את הדעה שלי ואני לא זוכר מתי פעם אחרונה קניתי משהו ומישהו אמר לי: "חבל שלא קנית משהו אחר, או מוצר אחר הרבה יותר טוב, או דפקו אותך" - זה לא ישמח אותי, ויגרום לי לא לספר לאותו אדם כלום. אני גם לא אתייעץ איתו. אנחנו צריכים להתייחס אחד לשני כמו שאנחנו רוצים שיתייחסו אלינו, זו צביעות להגיד שהיית רוצה שיגידו לך שעשית בחירה לא נכונה בשרשור "התחדשתי", כי מהר מאוד זה יהפוך לשרשור "התבאסתי".
אני לא מסכים עם דיעות שלך באתר לא פעם - האם אי פעם העלבתי אותך או התייחסתי אליך בצורה לא נעימה ? אני מאמין שלא. אני מכבד אותך וכל אחד כאן בפורום. מה שאני לא סובל זה שאנשים נכנסים באחרים, כותבים דברים לא לעניין שאני בטוח שלא היו אומרים אותם לאחרים בפנים, ואחר כך עוד מתלוננים שמצנזרים. זו צביעות.
yaacubo, התגובה שלך עיקבית כל הזמן: אתה מחפש שיצדיקו אותך. יש חבר X שלא מוצא חן בעינייך, בצדק, לא בצדק - לא משנה. אתה מחפש כל הזמן שיצביעו עליו ויגידו שהוא לא בסדר. חבל על האנרגיות שלך, פשוט חבל. מן הדברים שלך עולה שאתה לא סומך על הנהלת הפורום לטפל בחברים ש"מציתים אש". אני האחרון שיגיד למישהו לא להשתתף בפורום, גם כי קטונתי, אבל גם כי אני מאמין שלכל אחד זכות להביע את דעתו - פשוט עדיף לשמוע דעה כשהיא מנוסחת ולא נורית מהשרוול.
Vocare Ad Regnum

molvy
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 7045
נתן תודות: 1275 פעמים
קיבל תודות: 1465 פעמים

שליחה #34 

אולי כדאי להוסיף ללחצן התודה גם לחצן בוז ואז המתלהמים יקבלו את הבוז שחשים להם הרוב הדומם וזה אולי גם יהיה אינדיקציה למנהלים מול מי להפנות את המקל ומול מי את הגזר

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20358
נתן תודות: 938 פעמים
קיבל תודות: 819 פעמים

שליחה #35 

איתי
(Y) (Y) (Y) (Y)

אני חייב לומר שבתור אחד הוותיקים יש לי לפעמים תחושה שנכנסו לי לסלון שני חתולים מיוחמים בקרב יללות ואני מהצד מפחד להתערב.
לא מתכוון לפגוע באף אחד בהקבלה הזו, סתם תחושה.
כמו שכתבתי לא פעם. אני בא לכאן לנקות את הראש, ללמוד, לתרום ובעיקר להנות.
לאחרונה זה נהיה קשה, קשה מאוד.

לפני כמה ימים אמרתי לחיים שממש יוצא החשק להכנס לאתר.
מהיכרותי עם המנהלים, אני בטוח שזה יטופל ויתוקן
העם דורש..... כל מיני דברים

uris
סמל אישי של משתמש
מורעל האתר
מורעל האתר
תגובות: 6784
שם מלא: אורי שמאי
נתן תודות: 78 פעמים
קיבל תודות: 243 פעמים

שליחה #36 

עייפתי

keystone
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1023
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 43 פעמים

שליחה #37 

sam22 כתב:איתי
(Y) (Y) (Y) (Y)

אני חייב לומר שבתור אחד הוותיקים יש לי לפעמים תחושה שנכנסו לי לסלון שני חתולים מיוחמים בקרב יללות ואני מהצד מפחד להתערב.
לא מתכוון לפגוע באף אחד בהקבלה הזו, סתם תחושה.
כמו שכתבתי לא פעם. אני בא לכאן לנקות את הראש, ללמוד, לתרום ובעיקר להנות.
לאחרונה זה נהיה קשה, קשה מאוד.

לפני כמה ימים אמרתי לחיים שממש יוצא החשק להכנס לאתר.
מהיכרותי עם המנהלים, אני בטוח שזה יטופל ויתוקן
...
(Y)

lasik
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2806
נתן תודות: 17 פעמים
קיבל תודות: 310 פעמים

שליחה #38 

לצערי, קודמי צודקים.
בעבר כל ערב סקרתי את ההודעות החדשות, ומצאתי תוכן חדש מעניין ומעמיק.
כיום חלק ניכר מהשירשורים הארוכים שבעבר היוו מקור מידע חשוב ומקצועי, הפכו להתנצחות מותגית. כל צד מגן על הסחורה בסלון שלו.
לכן המידע שמוצג הפך רדוד, עם פחות עניין לקריאה, והמענה לשאלות הפך גם הוא לכזה.

הבעיה שגולשי הפורום כמו מנהליו מיצגים את החברה הישראלית, על גווניה, לטוב ולרע.
מוצרים חדשים בהזדמנות!
https://cutt.ly/xl459TY

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #39 

למרות מה שנאמר בשירשור הזה, בואו ניכנס רגע לפרופורציות הנכונות.
קודם כל, קצת מספרים כדי להבין מי נגד מי:
1. הקבוצה חוגגת שבוע הבא יומולדת 7 (!)
2. בקבוצה רשומים כ-36,500 משתמשים.
3. בקבוצה מבקרים מעל רבע מיליון (!!!) גולשים שונים (יוניקים) בחודש.

תעשו בדיקה זריזה ותחשבו כמה באמת פעילים באתר בצורה קבועה (אני לא מדבר על כאלו שנרשמו לצורך שאלת שאלה, קיבלו תשובה ואז לא חוזרים)....אתם תבינו מהר מאוד שהרוב הוא הרוב הדומם שבא לקרוא את מוצא מקלדתיכם, הפעילים והתורמים לאתר.
זה אומר שיש לכם אחריות מאוד גדולה ולנו, המנהלים עוד יותר.

בסה״כ, למרות ה״שחורות״ שהשירשור הזה כביכול מראה, הסטטיסטיקה והתמונה הרחבה דווקא לא כל כך נוראה.
Hometheater לבד גדלה ב-69% יחסית לתקופה המקבילה (חודש אוקטובר) אשתקד, אז למרות שלא כיף לעיתים או לכמה אנשים, בכל זאת משהו כאן כן קורה.
זה לא אומר שאנחנו שאננים או מרוצים. תמיד יש לאן להשתפר ולאן לשאוף. כל פעם שאנחנו שמים לעצמנו רף ומגיעים אליו, אנחנו מיד מרימים אותו למקום שאנחנו חושבים שהוא לא אפשרי.

כמו שעפר כתב, היו מנהלים שנאלצנו להיפרד מהם כי לא יכלו שלא להתבטא לגופו של אדם ולכן לא תהיה לנו שום בעיה להיפרד מכל גולש, ותיק או חדש, פעיל מאוד או פחות אם לא יישמע לתקנון ונורמות האתר.

אנחנו עושים רבות כדי לשמור על הניקיון והאובייקטיביות של האתר. פרופיל מאומת הוא אחד הצעדים כמו גם הרבה מאוד כלים וצעדים מאחורי הקלעים. אם יש חשש לאי ניקיון, תלחצו דווח.

אני מאוד גאה בצוות האתר והגולשים הקבועים יותר וקבועים פחות, שהפכו את האתר והקהילה הזו לבית שני, אם לא ראשון להרבה מאוד אנשים. בואו נשמור על זה.
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

Almogc
סמל אישי של משתמש
מורעל האתר
מורעל האתר
תגובות: 2444
נתן תודות: 141 פעמים
קיבל תודות: 163 פעמים

שליחה #40 

מרטין יפה כתבת (Y)

אגב, למה שלא יהיה מנהל על כל קטגוריה בפורום? יש כאן לא מעט קטגוריות, זה יכול לעשות שכל...

שלח תגובה

חזור אל “כללי”