אגב באחת מהפעמים שהייתי אצלו שמעתי סאב צנוע ומדהים של מוניטור אודיו 8" ה VW8, יש לו באס נעים שלא משתלט והגימור ממש איכותי לרבות מראה מאוד נאה.shaby כתב:תתחדש!
אכן סטריאוסקופ (או פשוט יגאל...) זה משהו מיוחד.
אני הייתי אצלו שלשום בערב , באתי לבחור סאב וופר בתקציב נמוך.
ההרגשה היתה שיגאל מתייחס אלי כאל ראשון לקוחותיו...
כך שזה מאד מאד קסם לי - או יותר נכון הוא פשוט קסם לי.
לבסוף לא קניתי - אך החוויה החיובית נשארה ואני יזכור זאת כשיהיה לי את הכסף לשדרג חלק....
ציוד הסטריאו החדש שלי וחווית הקניה מסטריאוסקופ
-
כפיר_ש
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4726
- Balance
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2621
תתחדש ותהנה
מהי העלות של רמקול זה?
מהי העלות של רמקול זה?
- taoyossi
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5224
- שם מלא: יוסי ביטון
תענוג לשמוע שיש עוד סוחרים כל כך אישיים ובעלי תודעת שירות כל כך גבוהה
אם עסקים ישכילו להבין שעם השירות גם יגיעו הלקוחות
ולא תמיד החורבגרוש הוא שמשחק את התפקיד
ייטב לכולנו
יישר כוח
ותתחדש על הסט !
אם עסקים ישכילו להבין שעם השירות גם יגיעו הלקוחות
ולא תמיד החורבגרוש הוא שמשחק את התפקיד
ייטב לכולנו
יישר כוח
ותתחדש על הסט !
- pup26
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2813
תתחדש אחינו היקר!
- udico
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 387
הרמקולים האלה ממש אבל ממש יפים תתחדש ותהנה

- asaf23
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7942
תתחדש ותהנה!

- liorparente
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 575
אחלה בחור יגאל, פשוט נותן שירות תותח.
- Andrey13
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 718
תתחדש!!!
בחירה מעולה, רמקולים עם סאונד מדהים.
בחירה מעולה, רמקולים עם סאונד מדהים.
- Yuval11
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 365
- שם מלא: Yuval11
תתחדש 
אני גם קניתי אצל יגאל , מספר פעמים אפילו והוא באמת אחלה בן אדם, ועם טונה סבלנות!!!
אהבתי את העץ , זה יותר יפה לדעתי מאשר הגימור החלק
אני גם קניתי אצל יגאל , מספר פעמים אפילו והוא באמת אחלה בן אדם, ועם טונה סבלנות!!!
אהבתי את העץ , זה יותר יפה לדעתי מאשר הגימור החלק
-
כפיר_ש
-
- חבר מביא חבר

עדכון
ניסיתי להתקין את זרועות הברקן שקניתי וזה יצא רעוע ולא יציב בעליל ומתנדנד למרות שזה התאים במידות.
מזל שפתחתי רק אריזה אחת והיום החזרתי הכל לאייס, הזרועות הללו לא מתאימות למשהו יותר מרמקול סראונד קטן וקל משקל למרות ההצהרות על האריזה שהם מסוגלים לשאת עד 10.5.
קפצתי שוב לסטריאוסקופ היום ויגאל כהרגלו השקיע בי את הזמן הדרוש וישבתי להרכיב אצלו בחנות סטנדים של מישן דגם stancette ובדקתי את התאמתם ל rx2 והכל מתאים מצוין והם מאוד יציבים.
לצערי האטקמה נקסוס 6 לא היו במלאי אז לא יכלתי להשוות למישן אך דיי התלהבתי מהאיכות של המישן וגם המחיר היה מאוד אטרקטיבי כך שלא היה על מה לחשוב מידי.
כהרגלו יגאל הציע לי לבחון בעוד מספר ימים את הנקסוס 6 שהוא אמור לקבל למלאי ואם אחליט שהם עדיפים הוא ישמח להחליף לי ולקחת את המישן חזרה לשמש לתצוגה בחנות.
לקחתי הביתה והנחתי את הרמקולים (קניתי בלו-טק) אך טרח הספיקותי לשים מתחת הרמקול ואעשה זאת יותר מאוחר וסך הכל הם עושים רושם מאוד איכותי וגם מאוד נאים במיוחד בצבע השחור-קרבון.
את החוטים נעביר בתוך העמוד אחר כך כשאשים את הדבק.
תודה רבה שוב ליגאל על השירות והמחיר האטרקטיבי, כל פעם מחדש אני נהנה לבוא ומרגיש בחנות ממש בנוח, כאילו קפצתי לבקר חבר ועל הדרך קניתי משהו ...
כהרגלי אני שם קצת תמונות להתרשמות.
תודה לכולם על העזרה והטיפים ושיהיה שבוע טוב.
מזל שפתחתי רק אריזה אחת והיום החזרתי הכל לאייס, הזרועות הללו לא מתאימות למשהו יותר מרמקול סראונד קטן וקל משקל למרות ההצהרות על האריזה שהם מסוגלים לשאת עד 10.5.
קפצתי שוב לסטריאוסקופ היום ויגאל כהרגלו השקיע בי את הזמן הדרוש וישבתי להרכיב אצלו בחנות סטנדים של מישן דגם stancette ובדקתי את התאמתם ל rx2 והכל מתאים מצוין והם מאוד יציבים.
לצערי האטקמה נקסוס 6 לא היו במלאי אז לא יכלתי להשוות למישן אך דיי התלהבתי מהאיכות של המישן וגם המחיר היה מאוד אטרקטיבי כך שלא היה על מה לחשוב מידי.
כהרגלו יגאל הציע לי לבחון בעוד מספר ימים את הנקסוס 6 שהוא אמור לקבל למלאי ואם אחליט שהם עדיפים הוא ישמח להחליף לי ולקחת את המישן חזרה לשמש לתצוגה בחנות.
לקחתי הביתה והנחתי את הרמקולים (קניתי בלו-טק) אך טרח הספיקותי לשים מתחת הרמקול ואעשה זאת יותר מאוחר וסך הכל הם עושים רושם מאוד איכותי וגם מאוד נאים במיוחד בצבע השחור-קרבון.
את החוטים נעביר בתוך העמוד אחר כך כשאשים את הדבק.
תודה רבה שוב ליגאל על השירות והמחיר האטרקטיבי, כל פעם מחדש אני נהנה לבוא ומרגיש בחנות ממש בנוח, כאילו קפצתי לבקר חבר ועל הדרך קניתי משהו ...
כהרגלי אני שם קצת תמונות להתרשמות.
תודה לכולם על העזרה והטיפים ושיהיה שבוע טוב.
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
נערך לאחרונה על ידי כפיר_ש ב 04/02/2012 23:35, נערך פעם 1 בסך הכל.
- ronensud
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 634
כפיר תתחדש,
מסוג השרשורים שעושים טוב על הנשמה ומצדיקים את קיומם של פורומים לדעתי.
המערכת נראית כעת אסטטית ויפה ואני מבטיח לך שלו הרמקולים החדשים יכלו לדבר הם היו מודים על שוויתרת על הרעיון המעליב לשים אותם על מתלים
מסוג השרשורים שעושים טוב על הנשמה ומצדיקים את קיומם של פורומים לדעתי.
המערכת נראית כעת אסטטית ויפה ואני מבטיח לך שלו הרמקולים החדשים יכלו לדבר הם היו מודים על שוויתרת על הרעיון המעליב לשים אותם על מתלים
- חיים
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 4883
- שם מלא: חיים לגו
יופי של סיפור
תתחדש
תתחדש
נפט וסולר לחימום ביתי,ולתעשיה.
חיים-0532253784
חיים-0532253784
- Almogc
-
- מורעל האתר

- תגובות: 2444
אכן כיף לקרוא, תתחדש ותהנה, רמקולים מדהימים 
-
כפיר_ש
-
- חבר מביא חבר

כיף שהם בגובה המתאים ועכשיו אפילו שומעים טוב יותר (גם הרחקתי אותם מהקיר עוד מספר סנטימטרים).
נדמה שהבאס הפך מדויק יותר ונעים יותר, לא יודע אם זה רק בגלל הסטנדים או שהם מתחילים להיפתח - העיקר ששומעים טוב וזה מה שחשוב.
רמקולים מדהימים, גם למגבר הנחמד מגיע פירגון כי הוא משתדך בקלות להרבה רמקולים ששמעתי ומוציא סאונד נהדר (אגב כפי שיגאל המליץ אני שומע איתו עם ה pure direct דלוק ואין משחקים של באס,טרבל,לאודנס ושאר ירקות).
תודה.
נדמה שהבאס הפך מדויק יותר ונעים יותר, לא יודע אם זה רק בגלל הסטנדים או שהם מתחילים להיפתח - העיקר ששומעים טוב וזה מה שחשוב.
רמקולים מדהימים, גם למגבר הנחמד מגיע פירגון כי הוא משתדך בקלות להרבה רמקולים ששמעתי ומוציא סאונד נהדר (אגב כפי שיגאל המליץ אני שומע איתו עם ה pure direct דלוק ואין משחקים של באס,טרבל,לאודנס ושאר ירקות).
תודה.
- gechts
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2509
- שם מלא: שלומי גכט
תתחדש יפה מאוד!
וכמי שמכיר את יגאל טוב אני יודע שקיבלת שירות מעולה ומקצועי!
סתם שאלה, הספייקים לסטנדים הגיעו עם הטבעת מלמטה? או שאתה הוספת כדי לא לשרוט את הפרקט?
וכמי שמכיר את יגאל טוב אני יודע שקיבלת שירות מעולה ומקצועי!
סתם שאלה, הספייקים לסטנדים הגיעו עם הטבעת מלמטה? או שאתה הוספת כדי לא לשרוט את הפרקט?
-
כפיר_ש
-
- חבר מביא חבר

בונוס מיגאלgechts כתב:שאלה, הספייקים לסטנדים הגיעו עם הטבעת מלמטה? או שאתה הוספת כדי לא לשרוט את הפרקט?...
- Almogc
-
- מורעל האתר

- תגובות: 2444
אני לא מכיר את יגאל אבל על פי הפירגונים וההקרבה שלו מגיע לו שאפו רציני על השירות!!!
תענוג לקנות מאנשים כאלה...
תענוג לקנות מאנשים כאלה...
- N1957
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 246
לרוכש המאושר, תתחדש ותהנה מהרבה מוזיקה,לא פחות חשוב מאוכל ושתיה.
הפוסט הזה מחזיר אותי כמה חודשים לאחור, עת שחיפשתי לשדרג את הרמקולים.
כאשר הגעתי ליגאל והתאהבתי בסט של Monitor Audio, הדבר שהפריד ביני לבין הרמקולים, היה המחיר.
יגאל עשה כל מאמץ על מנת שאוכל לרכוש רמקולים אלה, והאמת כל פעם שאני מאזין להם בין אם בקולנוע ביתי ועל אחת כמה וכמה בדו ערוצי,
אני מקבל הנאה צרופה.
ממש כיף להגיע לחנות של יגאל, אשר הופך גם להיות חבר.
יישר כוח
הפוסט הזה מחזיר אותי כמה חודשים לאחור, עת שחיפשתי לשדרג את הרמקולים.
כאשר הגעתי ליגאל והתאהבתי בסט של Monitor Audio, הדבר שהפריד ביני לבין הרמקולים, היה המחיר.
יגאל עשה כל מאמץ על מנת שאוכל לרכוש רמקולים אלה, והאמת כל פעם שאני מאזין להם בין אם בקולנוע ביתי ועל אחת כמה וכמה בדו ערוצי,
אני מקבל הנאה צרופה.
ממש כיף להגיע לחנות של יגאל, אשר הופך גם להיות חבר.
יישר כוח
- Neter
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 376
- שם מלא: neter
באמת יופי של סיפור. סיפורים כאלו שווים יותר ממאה ביקורות. הלכת, חווית, התלבטת והכי חשוב החלטת לפי האוזניים והלב. בלי מכשירי בדיקה וגרפים מתוסבכים של אנשי טכנולוגיה מתוסבכים
שאפו לסטריאוסקופ
ובמיוחד ליגאל
שסיפורך עושה חשק להכיר אותו. אין הרבה אנשים עם תודעת שירות כזאת בימינו.
אז תהנה מהסאונד. אני לא מכיר את החדר שלך, אבל הבנתי שהוא די קטן. אתה לא מקבל מלכודות בסים? לפי התמונות נראה שהקיר חשוף מידי, אבל אני לא רואה את הממול של החדר ולכן לא שופט...
שאפו לסטריאוסקופ
אז תהנה מהסאונד. אני לא מכיר את החדר שלך, אבל הבנתי שהוא די קטן. אתה לא מקבל מלכודות בסים? לפי התמונות נראה שהקיר חשוף מידי, אבל אני לא רואה את הממול של החדר ולכן לא שופט...
- shylevy
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 11
לא קראתי את כל השרשור .. אבל לפי התמנות זה לעשות עוול לרמקולים שלך ככה לשים אותם על כיסאות.. תשקיע בסטנדים איכותיים ולא תאמין איזה שינוי יהיה לך .. ובשום פנים ואופן לא לתלות על קיר