כאמור המפגש היה ספונטני לחלוטין, זה כבר כמה זמן שאני וארז (וחני) מתכתבים במייל בנושא כזה ואחר, ולא פעם ולא פעמיים עולה האפשרות למפגש הכרות והתרשמות, בשישי האחרון, אני ורעייתי החלטנו לראות את הסרט "רובוטריקים 3" , מאוד רצינו לראות בקולנוע כאשר הוא יצא ומסיבה כזו ואחרת, לא יצא לנו, וכאשר קבלנו את הסרט החלטנו להקדיש איזה שישי בערב לזה, ונפל הפור על שישי האחרון, עם ניר ורעייתו כבר קבענו מראש, וכאמור הזמנתי גם ארז וחני להגיע לביקור.
התכנון היה להקדיש כחצי שעה עבור מוזיקת סטריאו ואז להתחיל בסרט (רובוטריקים 3).
אמנם התכנון אף פעם לא הולך כפי שהוא תוכנן, וכאמור כמו כל חבר פורום שאני נפגש איתו לראשונה, אנחנו מחשוחחים מכירים, שותים משהו מנשנשים ואז עוברים לפרולוג.
כאמור, המוזיקה שנבחרה (דיי באקראי), היו:
Nils Lofgren "Keith Don't Go
כמה קטעים שונים ממספר סימינרים אודיופיליים.
קטע נבחר של להקת genesis ע"פ בקשת ארז וחני.
שהיה רפרנס אמיתי עבור שניהם.
השעה כבר הגיעה סמוך לחצות
ואז עברנו לקולנוע, שם הדגמתי "קטעון" מתוך שודדי הקריביים 4 סצינות הממחישות סראוונד ב-360 מעלות, עם פירוט אדיר של בטן אונייה, וקרקים של עץ שפשוט סוחפים וסובבים את הצופה מכל כיוון.
עוד כמה סצינות בשביל להדגים גם את איכות התמונה המצויינת שיש לסרט ואת יכולות עיבוד הווידאו של הפרוססור. החלטנו חד משמעית, שאין כמו מקרן
ואז עברנו לרובוטריקים 3.
פסקול סרט זה לא נח לרגע, עם שלל של פיצוצים,יריות, מעברי מכוניות, כל פיפס שקיים בסרט נע ממקום למקום, מערוץ לערוץ , מרמקול לרמקול ברמה הטבעית, המופרדת והאבסלוטית ביותר.
גדוש בצליל "מלא" ועוטף.
ראוי לציין, שלבקשת ארז וחני, הסרט לא "נוגן" בווליומים "מקפיצים" יחסית (במיוחד לא בווליומים שאיתם אני אוהב להדגים), והסרט נוגן בווליום יחסית שקט ורגוע (רק לשם השוואה במינוס 22 מול מינוס 12 שאיתו אני אוהב להדגים
כאמור השעה כבר הייתה מאוחרת, החלטנו לחתוך במיוחד בגלל כמות הזמן שנישאר לסרט, זה חתיכת אורך כ-שעתיים פלוס), כאמור נמשיך בהזדמנות אחרת מהנקודה שעצרנו.
שיהיה שבוע מקסים לכולנו