שהמהנדסים שלהם מזמן כבר עושים ברביקיו עם הנכדים
וחלק מהם כבר משמשים כגיר בלוח מעצמות הסידן שלהם
אבל המכשרים בני עשרים שנה ויותר
ולא הם לא צריכים להפעיל את האחריות.....עדיין.....

אבל אבל אבל אנחנו לא פינלנד . יש פה קרחונים אבל מסוג אחר לגמרי.bossgt6 כתב:המוכר ההולנדי אמר לי שאין שום בעיה לקבל שירות בפינלנד למרות שהמכשיר נקנה בהולנד ובמסגרת האחריות אז אין שום תשלום נוסף...

שלומי כשהגעתי להאזין ל 85 המכשיר יצא תקול מהקרטון ולא עבד .ADICT כתב:וכן שכחתי לציין יש ברשותי ציוד של פיוניר עלית(לא ממתקים..)
ולא הם לא צריכים להפעיל את האחריות.....עדיין........

למה אתה היית מוכן לתת לירדני או מצרי שיתעסקו לך בפנוכו של הרסיבר? חוץ מאללה ואכבר מה הם יודעים?bossgt6 כתב:אבל יואב אני לא מבין למה לשלוח את הרסיבר עד לארה''ב לתיקון, מה אתה לא יכול לתקן בירדן או במצריים למשל ?...

זו עוד גדולה של פיוניר.bossgt6 כתב:שלומי כשהגעתי להאזין ל 85 המכשיר יצא תקול מהקרטון ולא עבד .ADICT כתב:וכן שכחתי לציין יש ברשותי ציוד של פיוניר עלית(לא ממתקים..)
ולא הם לא צריכים להפעיל את האחריות.....עדיין...........

למה לא , אני הייתי גם בודק אופצית רכישה בלבנון למשל ,יכול להיות משמעותי זול יותר , לא?istarmini כתב:למה אתה היית מוכן לתת לירדני או מצרי שיתעסקו לך בפנוכו של הרסיבר? חוץ מאללה ואכבר מה הם יודעים?bossgt6 כתב:אבל יואב אני לא מבין למה לשלוח את הרסיבר עד לארה''ב לתיקון, מה אתה לא יכול לתקן בירדן או במצריים למשל ?...
...

מצרי קונה אונקיו?????bossgt6 כתב:למה לא , אני הייתי גם בודק אופצית רכישה בלבנון למשל ,יכול להיות משמעותי זול יותר , לא?istarmini כתב:למה אתה היית מוכן לתת לירדני או מצרי שיתעסקו לך בפנוכו של הרסיבר? חוץ מאללה ואכבר מה הם יודעים?bossgt6 כתב:אבל יואב אני לא מבין למה לשלוח את הרסיבר עד לארה''ב לתיקון, מה אתה לא יכול לתקן בירדן או במצריים למשל ?...
...
מה אתה מזלזל בשכנים החמודים שלכם , מה רע במהנדסים שלהם , רגע מה אתה אומר לי שמצרי שקונה אונקיו והוא צריך שירות שולח אותו לישראל ?...

istarmini כתב:מצרי קונה אונקיו?????bossgt6 כתב:למה לא , אני הייתי גם בודק אופצית רכישה בלבנון למשל ,יכול להיות משמעותי זול יותר , לא?istarmini כתב:למה אתה היית מוכן לתת לירדני או מצרי שיתעסקו לך בפנוכו של הרסיבר? חוץ מאללה ואכבר מה הם יודעים?bossgt6 כתב:אבל יואב אני לא מבין למה לשלוח את הרסיבר עד לארה''ב לתיקון, מה אתה לא יכול לתקן בירדן או במצריים למשל ?...
...
מה אתה מזלזל בשכנים החמודים שלכם , מה רע במהנדסים שלהם , רגע מה אתה אומר לי שמצרי שקונה אונקיו והוא צריך שירות שולח אותו לישראל ?...
במידה וכן הוא בטח גר בפינלנד
שמעתי נסראללה מוכר את ה 85 של פיוניר במבצע. לישראלים.![]()
![]()
...

אה זה מהתקופה של. מובארק. בסיום המשפט וההוצאה להורג הם יורידו את מצרים מהרשימהbossgt6 כתב:istarmini כתב:מצרי קונה אונקיו?????bossgt6 כתב:למה לא , אני הייתי גם בודק אופצית רכישה בלבנון למשל ,יכול להיות משמעותי זול יותר , לא?istarmini כתב:למה אתה היית מוכן לתת לירדני או מצרי שיתעסקו לך בפנוכו של הרסיבר? חוץ מאללה ואכבר מה הם יודעים?bossgt6 כתב:אבל יואב אני לא מבין למה לשלוח את הרסיבר עד לארה''ב לתיקון, מה אתה לא יכול לתקן בירדן או במצריים למשל ?...
...
![]()
...למה לא, גם למצרים מותר אונקיו כנס לאתר שלהם תראה מצריים
http://www.intl.onkyo.com/support/local ... frica.html...

מה זה בדיוק תקול בוס?מה היה לו?זה יכול לקרות ללא ספקbossgt6 כתב:שלומי כשהגעתי להאזין ל 85 המכשיר יצא תקול מהקרטון ולא עבד .ADICT כתב:וכן שכחתי לציין יש ברשותי ציוד של פיוניר עלית(לא ממתקים..)
ולא הם לא צריכים להפעיל את האחריות.....עדיין...........

אני בטוח שאצל עבדאללה שגדל והתחנך על המורשת והקודים הבריטים תוכל למצוא שירות הולם .istarmini כתב:אה זה מהתקופה של. מובארק. בסיום המשפט וההוצאה להורג הם יורידו את מצרים מהרשימהbossgt6 כתב:istarmini כתב:מצרי קונה אונקיו?????bossgt6 כתב:למה לא , אני הייתי גם בודק אופצית רכישה בלבנון למשל ,יכול להיות משמעותי זול יותר , לא?istarmini כתב:למה אתה היית מוכן לתת לירדני או מצרי שיתעסקו לך בפנוכו של הרסיבר? חוץ מאללה ואכבר מה הם יודעים?bossgt6 כתב:אבל יואב אני לא מבין למה לשלוח את הרסיבר עד לארה''ב לתיקון, מה אתה לא יכול לתקן בירדן או במצריים למשל ?...
...
![]()
...למה לא, גם למצרים מותר אונקיו כנס לאתר שלהם תראה מצריים
http://www.intl.onkyo.com/support/local ... frica.html......

bossgt6 כתב:נדלק הכל עובד אבל לא משמיע צליל ......בגדול פיוניר זה ***, ומי כמוך שלומי יודע את זה ! אז עזוב אותך...

אני איתךADICT כתב:לדעתי נושא האחריות תופס מקום מעבר למה שמגיע לו ....
הפחדה של החנויות והיבואנים בכדי לשמר את המחירים .....
לא זוכר שרכשתי מכשיר והייתי צריך אחריות להפעיל כדי לתקן אותו
למעט השלט שהיה כנראה צריך כיוון ואיפוס קטן במסגרת האחריות של הרסיוור
מעבר לזה 3 שנים אחריות גם ככה עוברות מהר ודווקא אז תצטרך את האחריות שכבר אין לך...
לכן תמיד טוב לשקול רכישה מחול אם המחיר פחות מחצי לפחות...
גם הבלוריי הדגל שרכשתי אין לו אחריות גם כאשר דור רכש אותו באיביי
האם המפלצת הזו תתקלקל ?האמינו לי שגם אם כן בפיונר טר בארץ ידברו יפנית עד אשר ילמדו איך להתעסק עם המכשיר הנל
אז מה אז בגלל האחריות היה שווה לי לשלם להם עליו לדוגמא כמו שהוא מתומחר 20000 שח ?
...

חוברת הפעלה בעברית אפשר למצוא באינטרנט...1shlomo כתב:אני רכשתי את LX-85 בארץ ,ומעדיף לשלם יותר ,רק בגלל חוברת ההפעלה בעברית![]()
![]()
![]()
...